پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
با سلام خدمت مدیریت محترم جناب کیانی
مدیر محترم چند روزی است یکی از کاربران خوب تالار گفتگوی ازاد به نام a_sadri تالار نمیان و کسی هم ازشون خبری نداره
به عنوان مدیر تالار نگران کاربر شدم و خواهشی که دارم در صورت دسترسی به ایشون ما رو از حالشون مطلع کنید
متشکرم
ضمن سلام و عرض ادب / بنده الان با یک مشکل فنی در سایت مواجه شدم که گفتم مطرح کنم / حدوداً 5 دقیقه پیش بنده امضا انجمن خودم رو عوض کردم و طبق معمول امضا باید بعد از تایید نمایش یابد ولی در یک حات امضا قبل از تایید نمایش داده می شود
پست زیر را چند دقیقه قبل (بعد از ویرایش امضا ارسال کردم)
برای مشاهده می توانید به آدرس "http://rasekhoon.net/forum/thread/740268/page453" بروید
و این همان پست در همان زمان در حالی است که روی آدرس اصلی پست کلیک شده است
برای مشاهده می توانید به آدرس "http://rasekhoon.net/forum/post/show/740268/1369225" بروید
امضا در حالی که هنوز به تایید نرسیده است نمایش داده می شود !! لطفاً پیگیری نمایید !!
با سپاس فراوان موفق باشید
با سلام.من اگه توی طرح ختم قرآن شرکت کنم ، و معنی آیاتو بذارم و نکات مهمّشو مشخّص کنم هم درسه مثل این ؟؟؟
با سلام و عرض ادب
2 پستی که ارسال کرده اید مانعی ندارد، اما روال شرکت در طرح به وضوح مشخص شده است که به قرار زیر است:
1- تفسیر خلاصه و کلی از مفاهیم آیات انتخابی
2- پیام کلی آیات انتخابی
3- جمله ای ارزشمند برای سعادت دنیا و آخرت در آیات انتخابی
4- تصویر، گرافیک، نقاشی یا طرحی مرتبط با آیات انتخابی
با تشکر
با سلام خدمت مدیریت محترم جناب کیانی
مدیر محترم چند روزی است یکی از کاربران خوب تالار گفتگوی ازاد به نام a_sadri تالار نمیان و کسی هم ازشون خبری نداره
به عنوان مدیر تالار نگران کاربر شدم و خواهشی که دارم در صورت دسترسی به ایشون ما رو از حالشون مطلع کنید
متشکرم
مدیر و همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
بزودی احوال ایشان را جویا خواهیم شد و حضورتان اطلاع می دهیم.
با تشکر از پیگیری مسئولانه و فعالیت صادقانه شما
ضمن سلام و عرض ادب / بنده الان با یک مشکل فنی در سایت مواجه شدم که گفتم مطرح کنم / حدوداً 5 دقیقه پیش بنده امضا انجمن خودم رو عوض کردم و طبق معمول امضا باید بعد از تایید نمایش یابد ولی در یک حات امضا قبل از تایید نمایش داده می شود
پست زیر را چند دقیقه قبل (بعد از ویرایش امضا ارسال کردم)
برای مشاهده می توانید به آدرس "http://rasekhoon.net/forum/thread/740268/page453" بروید
و این همان پست در همان زمان در حالی است که روی آدرس اصلی پست کلیک شده است
برای مشاهده می توانید به آدرس "http://rasekhoon.net/forum/post/show/740268/1369225" بروید
امضا در حالی که هنوز به تایید نرسیده است نمایش داده می شود !! لطفاً پیگیری نمایید !!
با سپاس فراوان موفق باشید
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
فرمایش شما صحیح است، موضوع بمنظور پیگیری و رفع در دستور کار واحد فنی قرار گرفت.
موفق باشید
به نام خدا
با سلام و عرض ادب و احترام
در صورت صلاحدید تایپیک بهترين مكان ديدني محل زندگي مون...... را در لینک چرخشی قرار دهید .
با سلام خدمت جناب نجباران :
می گم این قانون دو پست پشت سر هم و یا بعد از یک ساعتو برای ختم قرآن بر دارین.من الآن خوندم ولی باید صبر کنم که یک ساعت بگذره.فکر می کنم این برای وقتی باشه که تقاضا زیاد باشه و ردیف کم.
با سلام خدمت جناب نجباران :
می گم این قانون دو پست پشت سر هم و یا بعد از یک ساعتو برای ختم قرآن بر دارین.من الآن خوندم ولی باید صبر کنم که یک ساعت بگذره.فکر می کنم این برای وقتی باشه که تقاضا زیاد باشه و ردیف کم.
با سلام و عرض ادب
قوانین طرح غیر قابل تغییر می باشد.
با تشکر
جناب آقای نجاران
باسلام واحترام
درموردجشنواره تابستانی طبق سال قبل آیاتمهیدات ویاتصمیم گیری هایی انجام شده؟
سلام و خسته نباشيد
مقاله بعدي مطلب بسيار ارزشمند الگوي من كيست از يكي از كاربران فعال تالار. لطفا در لينك چرخشي قرار دهيد . باتشكر
سلام آقای نجّاران.اومدم تشکّر کنم که بایگانی امضا و عکس آواتارو به صورت بنری زدین.
و بعد یه سوال دیگه :
ختم قرآن کی به روز می شه تا بفهمیم کدومارو باید بخونیم؟؟؟
جناب آقای نجاران
باسلام واحترام
درموردجشنواره تابستانی طبق سال قبل آیاتمهیدات ویاتصمیم گیری هایی انجام شده؟
با سلام
روابط عمومی در صدد تدارک برنامه هایی جهت پوشش اوقات فراغت تابستان کاربران هست، همچنین در این ارتباط از مدیران محترم نظرخواهی شده است.
زمان و موضوع جلسه هفتگی مدیران محترم تالار ها
با تشکر
سلام و خسته نباشيد
مقاله بعدي مطلب بسيار ارزشمند الگوي من كيست از يكي از كاربران فعال تالار. لطفا در لينك چرخشي قرار دهيد . باتشكر
مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
تاپیک درخواستی در لینک های چرخشی بارگذاری گردید و بزودی نمایش داده خواهد شد.
با تشکر
سلام آقای نجّاران.اومدم تشکّر کنم که بایگانی امضا و عکس آواتارو به صورت بنری زدین.
و بعد یه سوال دیگه :
ختم قرآن کی به روز می شه تا بفهمیم کدومارو باید بخونیم؟؟؟
با سلام
خواهش می کنم، انجام وظیفه بوده است، ضمن اینکه طرح بسیار جالبی هم هست.
ختم آنلاین قرآن نیز بروزرسانی شد.
موفق باشید
ضمن سلام و عرض ادبو تشکر بابت تبلیغات انجام گرفته از دوره آموزش مبانی امنیت ،
امتیازات مربوط به سومین درسنامه در تاپیک زیر اعلام گردید
" امتیازات اهدایی سوالات دوره آموزشی امنیت کامپیوتر و ..."
با سپاس فراوان موفق و مؤید باشید