پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
با سلام.جناب نجّاران ، میهمان بعدی صندلی داغ رو نیگاه کنین :
http://rasekhoon.net/forum/thread/746937/page5/success/
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
با تشکر از بذل الطاف جنابعالی، به علت مشغلات کاری و ماموریتهای اداری قادر به شرکت در این برنامه نیستم، خواهشمندم کاربر دیگری را انتخاب فرمائید.
موفق و سلامت باشید
با تشکر از بذل الطاف جنابعالی، به علت مشغلات کاری و ماموریتهای اداری قادر به شرکت در این برنامه نیستم، خواهشمندم کاربر دیگری را انتخاب فرمائید.
موفق و سلامت باشید
می شه خودتون انتخاب کنین مثلاً مسئول روابط عمومی.به ایشون بگین اگه قبول کردن که ایشون وگرنه یه کاربر دیگه ای رو بگم.
موفق و سلامت باشید
می شه خودتون انتخاب کنین مثلاً مسئول روابط عمومی.به ایشون بگین اگه قبول کردن که ایشون وگرنه یه کاربر دیگه ای رو بگم.
با سلام و عرض ادب
لطف کنید یکی از داوطلبین را انتخاب و در همان تاپیک برنامه صندلی داغتان معرفی نمائید.
ان شاء ا... هفته آینده مسئول محترم روابط عمومی میهمان برنامه خواهند بود.
با تشکر فراوان
با سلام.یه پیشنهاد دارم.لیست صندلی داغ رو به روز کنین.خیلی ها هستن که می خوان باشن امّا اسمشون توش نیست.بعد من نگاهی که کردن فقط چند تاییشونرو شناختم وگرنه بقیه ناشناس هستن.با این که من 25 ساعته تو انجمنم ولی فقط تعداد اندکی رو شناختم.
با سلام و تشكر
در صورت ممكن اين مقاله من رو بپذيريد !
آخه فكرشو نميكردم اينطور بشه ! من خيلي فرستادم!
انتظار نداشتم آخر بهم بگيد تو مسابقه شركت داده نميشه
اگر ميشه پيگيري كنيد!
با تشكر
يازهرا!
همراه گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام
پاسخی که اینجانب مبنی بر تمدید زمان مسابقه "تجلی حماسه" به شما دادم پس از هماهنگی با مسئول محترم روابط عمومی بوده است، اما متاسفانه در جلسه کارگروه مرتبط با این مسابقه، علیرغم توصیه روابط عمومی تمدید زمان شرکت تصویب نگردید.
بدین ترتیب ضمن عرض پوزش از جنابعالی و سایر کاربران گرامی، برایتان آرزوی موفقیت در این مسابقه را دارم.
موفق باشید
عرض ادب و احترام
ممنون . امیدوارم سایرین ببخشن من که ادعایی ندارم.
اما غرض از مزاحمت :
تو تالار هنر هفتم یه تایپیک ایجاد کردم فکر کنم میشه بهش امتیاز ویژه داد با توجه به اینکه این تالار یه کم متروکه شده !
░▒▓ ◄ بهترین بازیگر مرد ایران از نظر شما؟؟ ► ▓▒░
جناب آقای نجاران
باسلام واحترام
نتیجه امتیازات تاپیک ویژه ویژه "سئوالت خنده داربسازید" درتالارلطیفه وطنزبرسی واعلام شددرلینک ذیل خواهشمندم نسبت به درج امتیازات کاربران مذکوراقدام لازم معمول گرددباتشکر:
با سلام و تشكر
در صورت ممكن اين مقاله من رو بپذيريد !
آخه فكرشو نميكردم اينطور بشه ! من خيلي فرستادم!
انتظار نداشتم آخر بهم بگيد تو مسابقه شركت داده نميشه
اگر ميشه پيگيري كنيد!
با تشكر
يازهرا!
همراهان گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
مقرر گردید از شورای برگزاری مسابقه پیرامون پذیرش مقالاتی که در اثر مشکلات مختلف با اندکی تاخیر(پس از پایان مهلت شرکت در مسابقه) دریافت شده اند، کسب تکلیف نمائیم، امیدواریم بتوانیم پذیرای این مقالات باشیم.
موفق و سلامت باشید
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم
امتیازات اهدایی تاپیک ویژه ( امام خمینی از دیدگاه شما ) در لینک زیر اعلام شد
در صورت صلاحدید امتیازات اهدا گردد
با تشکر
جناب آقای نجاران
باسلام واحترام
نتیجه امتیازات تاپیک ویژه ویژه "سئوالت خنده داربسازید" درتالارلطیفه وطنزبرسی واعلام شددرلینک ذیل خواهشمندم نسبت به درج امتیازات کاربران مذکوراقدام لازم معمول گرددباتشکر:
مدیر گرامی و همراه عزیز ضمن سلام و عرض ادب
باتشکر فراوان از جنابعالی و سایر کاربران شرکت کننده در مباحث تالار "لطیفه و طنز"، امتیازات درخواستی مطابق با هماهنگی های انجام شده با روابط عمومی، تقدیم گردید.
موفق باشید
با سلام جناب نجّاران مثل این که کاربر AMIN1995 همه جای سایت داره تبلیغ می کنه : نمونش :
با سلام جناب نجّاران مثل این که کاربر AMIN1995 همه جای سایت داره تبلیغ می کنه : نمونش :
با تشکر از اطلاع رسانی شما ، باید اضافه کنم لینک شرکت در مسابقه خلاف قوانین است ، اگر کمی به لینک دقت کنید درمیابید لینک برای کسب امتیاز استفاده شده است
با تشکر فراوان
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم
امتیازات اهدایی تاپیک ویژه ( امام خمینی از دیدگاه شما ) در لینک زیر اعلام شد
در صورت صلاحدید امتیازات اهدا گردد
با تشکر
مدیر گرامی و همراه محترم ضمن سلام و عرض ادب و احترام
با تشکر ویژه از زحمات ارزنده و مشارکت عالمانه سرکار و کاربران فعال تالار گفتگوی آزاد
امتیازات درخواستی تقدیم گردید و تبلیغ آن در لینک چرخشی بارگذاری شد.
موفق باشید
با سلام و عرض ادب
ضمن تشکر و قدردانی از هر 2 دوست گرامی جناب alifanoodi و جناب onehamed
از آنجا که کاربر ذکر شده قبلا نیز چنین تخلفاتی مرتکب شده بود و به تذکرات ارسالی هیچ توجه ای نداشته است، حساب کاربری ایشان مسدود و کلیه پست های خلاف قوانین حذف گردید.
موفق و سلامت باشید