پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام و خسته نباشيد
حضور من در جلسات مديران ضروري نيست و در صورت قطعي شدن مديريت هم در جلسات شركت نمي كنم . بنده اهل جلسه نيستم و عادت به اين جلسات ندارم. باتشكر
سلام
من در "جشــنـواره عــکــس هـمـــراه ویـژه نـــــوروز 1392" فقط خواستم توی مسابقه شرکت کنم
ممنون میشم عکسهای ارسالی من رو از صفحه حذف کنید.
باتشکر
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر فراوان از حضور فعال شما در انجمن های راسخون، پست مربوط به تصاویر ارسالی شما غیر فعال و از دسترس خارج گردید.
موفق باشید
سلام با تشکر فروان
با عرض سلام
جمع بندی و امتیازات تاپیک ویژه پاتوق کنکور در این لینک اعلام گردید.لطفا در صورت امکان نسبت به واریز امتیازات و تبلیغ پست مذکور اقدام لازم را انجام دهید.
پیروز و سربلند باشید
مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی، امتیازات تاپیک مذکور تا پایان ساعات اداری امروز شنبه تقدیم و تبلیغات آن انجام خواهد شد.
موفق باشید
همراه گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام
پاسخی که اینجانب مبنی بر تمدید زمان مسابقه "تجلی حماسه" به شما دادم پس از هماهنگی با مسئول محترم روابط عمومی بوده است، اما متاسفانه در جلسه کارگروه مرتبط با این مسابقه، علیرغم توصیه روابط عمومی تمدید زمان شرکت تصویب نگردید.
بدین ترتیب ضمن عرض پوزش از جنابعالی و سایر کاربران گرامی، برایتان آرزوی موفقیت در این مسابقه را دارم.
موفق باشید
مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از زحمات ارزنده و مشارکت فعال و آگاهانه جنابعالی
همانطور که شما نیز بدرستی تذکر داده اید، هدف از فعالیت در تالار صالحین افزایش علم و آگاهی و ارتقاء بینش کاربران و برخورداری از تعامل نظرات می باشد و نه ارسال پست های کپی پیستی، لذا در بدو آغاز مباحثه تذکرات لازم در این ارتباط را مطرح نمائید تا کاربران فعالیت قانونمند داشته باشند. ضمنا کاربران مجاز به تکه تکه کردن بی مورد و بی دلیل مطالب ارسالی در قالب پست های متعدد نیستند و در صورت مشاهده چنین مواردی نسبت به ادغام پست ها و تذکر به کاربر اقدام فرمایید. معیار امتیازدهی جنابعالی نیز مورد تائید و تقدیر است.
امتیازات درخواستی تا پایان ساعات اداری امروز به کاربران محترم تقدیم خواهد شد.
موفق و شاد باشید
با سلام مجدد و خسته نباشيد.
چند روزي است كه هنگام فعاليت در سايت مكرراً از حساب كاربري خارج مي شوم!
مشكل براي همه هست يا تنها براي بنده؟!
نام كابري (1332214) كه اخيراً در تالار اينترنت و وب فعاليت خود را شروع نموده در تاپيك کاربران جدید تالار اينترنت و وب - كسب امتياز درج گرديد. خواهشمندم نسبت به اضافه نمودم امتياز به حساب كاربري اين كاربر گرامي اقدام گردد.
در صورت صلاحديد از لينك زير نيز تبليغ به عمل آوريد:
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/747938/page1/
با تشكر.
مدیر گرامی و همراه محترم ضمن سلام و عرض ادب و احترام
با تشکر از مشارکت فعال شما، 100 امتیاز بپاس حضور ارزنده کاربر مذکور به ایشان تقدیم گردید.
- تاپیک ذکر شده جهت درج در لینک چرخشی، به علت وجود تبلیغات در محتوای تاپیک، در صورت تائید شورای محتوا بارگذاری خواهد شد.
-خروج خودکار از حساب کاربری در صورتی که مدتی از LogIn شما گذشته باشد و هیچ عملی در سایت انجام نداده باشید، اتفاق خواهد افتاد و اختصاص به شما ندارد.
موفق باشید
سلام
لطفا لینک زیر را در لینک چرخشی قرار دهید
مبحث ششم:زندگی چیست؟تاپیک با امتیاز ویژه
با تشکر
و من الله توفیق
با سلام و احترام خدمت مدیر ارشد انجمن ها
متاسفانه قطع و وصل شدن بیش از حد اینترنت ، هنگام حضور در جلسه امروز مدیران باعث شد تا نتوانم بسیاری از صحبت ها و نظرات و پیشنهادات سایر مدیران را بشنوم و به همین دلیل نمی دانم که چه پیشنهادات و صحبت هایی گفته شد و به چه جمع بندی و نتیجه ای رسیدید ، از طرف دیگر فرصت برای ارائه پیشنهاداتم پیدا نشد و تصمیم گرفتم که پیشنهادات را در یک پست ، در این تاپیک خدمتتان ارائه دهم ، امید است که این پیشنهادات مورد رضایت و استقبال شما قرار گیرد ، از شما و سایر مدیران به علت اینکه نشد تا پایان جلسه ، همراهتان باشم ، پوزش می طلبم .
...............
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام
با تشکر ویژه از زحمات ارزنده و حضور مسئولانه جنابعالی در انجمن های راسخون و جلسات هفتگی
همواره از تجارب، علم و آگاهی و نقطه نظرات کاربردی شما استفاده نموده ایم و قطعا در ارتباط با مسائل ذکر شده در این پست نیز سعی خواهد شد بهره برداری شایسته انجام گردد.
فرمایش جنابعالی صحیح است، وضعیت اینترنت در روز گذشته مناسب نبود و اینجانب نیز با مشکلات عدیده جهت حضور در جلسه مواجه بودم.
موفق و سلامت باشد
هوالباقی
در کمال تاسف باخبر شدیم، کاربر و همراه عزیز پرتال راسخون، دوست و برادر گرامی مان، شادروان جناب آقای محمود صفری(mahmoodsafari) پس از 6 سال تحمل رنج و مشقت بیماری، دعوت حق تعالی را لبیک و به دیار باقی شتافته است و راسخون و راسخونی ها را در غمی وصف ناشدنی از فقدان حضور آگاهانه و فعال خود فرو برده است.
روابط عمومی پرتال راسخون بر خود بایسته می داند با وجودی که غم از دست رفتن این عزیز بزرگوار در واژه ها نمی گنجد، مراتب تسلیت خود را در قالب واژگانی غمزده حضور خانواده محترم و برادر گرامی این عزیز سفر کرده جناب آقای علی صفری ابلاغ داشته و از ایزد منان خواستار میهمانی روح پاک و آزاده آن عزیز در خلد برین و در مجلس میهمانی رستگاران باشد.
باشد که شما و همه بازماندگان در این آزمون سخت، شکیبا و استوار بر تقدیر حضرت حق تسلیم و مزین به مقام صبر جمیل شوید.
راسخون را در غم بزرگ خود شریک بدانید...
سلام
با تشکر
و من الله توفیق
نام كابري (1332214) كه اخيراً در تالار اينترنت و وب فعاليت خود را شروع نموده در تاپيك کاربران جدید تالار اينترنت و وب - كسب امتياز درج گرديد. خواهشمندم نسبت به اضافه نمودم امتياز به حساب كاربري اين كاربر گرامي اقدام گردد.
با تشكر.
با تشکر از مشارکت فعال شما، 100 امتیاز بپاس حضور ارزنده کاربر مذکور به ایشان تقدیم گردید.
- تاپیک ذکر شده جهت درج در لینک چرخشی، به علت وجود تبلیغات در محتوای تاپیک، در صورت تائید شورای محتوا بارگذاری خواهد شد.
-خروج خودکار از حساب کاربری در صورتی که مدتی از LogIn شما گذشته باشد و هیچ عملی در سایت انجام نداده باشید، اتفاق خواهد افتاد و اختصاص به شما ندارد.
موفق باشید
با سلام مجدد.
جناب نجاران بنده خودم شاهد این مسئله بوده ام که در صورتی که فعالیتی در سایت انجام نداده ام پس از مدتی log out میشدم. اما این مسئله برای مدت 4-5 دقیقه بارها برای من اتفاق افتاد که سئوال پرسیدم.
با تشکر.
سلام
با تشکر
و من الله توفیق
با سلام اصلاح گردید
با تشكر.
موفق باشید
با سلام مجدد.
جناب نجاران بنده خودم شاهد این مسئله بوده ام که در صورتی که فعالیتی در سایت انجام نداده ام پس از مدتی log out میشدم. اما این مسئله برای مدت 4-5 دقیقه بارها برای من اتفاق افتاد که سئوال پرسیدم.
با تشکر.
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
چنین اشکالی از جانب سایت نمی باشد، امکان دارد مشکل از جانب مرورگر یا ارتباط اینترنتی شما باشد، مثلا کوکی های سیستم توسط مرورگر یا برنامه های جانبی دیگر حذف شوند، همچنین اگر این موضوع تنها یک مرتبه برای شما اتفاق افتاده است، احتمال دارد مقارن با عملیات بروزرسانی در سایت نیز بوده باشد.
با تشکر
سلام
با تشکر
و من الله توفیق
با سلام اصلاح گردید
مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
لینک هنوز اشکال دارد. لطفا اصلاح بفرمایید. در صورتی که مشکلی با آپلود فایل ها دارید، همان فایل زیپ را به پست الکترونیکی forum@rasekhoon.net ارسال فرمائید.
با تشکر فراوان