راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

mina_k_h کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12298
|

با سلام و خسته نباشید.

یه پیشنهادی داشتم. بهتر نیست در رتبه بندی کاربرانتون بعد از مرحله کاربر طلایی 1 کاربر پلاتینیوم داشته باشید؟

با تشکر.

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

سلام و خسته نباشيد. لطفا اين لينك رو بررسي كنيد. گويا مقدار پيكسل عكس رعايت نشده....

http://rasekhoon.net/forum/thread/745604/page1/#1362301

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

سلام و خسته نباشيد. لطفا اين لينك رو بررسي كنيد. گويا مقدار پيكسل عكس رعايت نشده....

http://rasekhoon.net/forum/thread/745604/page1/#1362301

همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب

از اطلاع رسانی شما سپاسگزارم، مشکل مرتفع گردید و به کاربر خاطی تذکرات لازم ابلاغ شد.

موفق و سلامت باشید

onehamed کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6061
|

ضمن سلام و عرض ادب ، خواهشمند است در ورت امکان درسنامه دوم آموزش امنیت را در لینک چرخشی بارگزاری نمایید

با سپاس فراوان

doctor114 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5491
|

با سلام و عرض ادب خدمت مدیر محترم انجمن ها:

یکی از همکاران به نام کاربری AllamehGhotbeddineShirazi در راسخون عضو شده اما بع داز چند روز هنوز لینک فعال سازی برایش ارسال نشده. لطفا اگر امکانش هست ، زحمت فعال سازی نام کاربری ایشان را بکشید.

سپاس

|
|

ضمن سلام و عرض ادب ، خواهشمند است در ورت امکان درسنامه دوم آموزش امنیت را در لینک چرخشی بارگزاری نمایید

با سپاس فراوان

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

در ساعات اداری فردا تبلیغات این دوره آموزشی در لینک چرخشی بارگذاری خواهد شد، تصمیم داریم در روز های آتی تبلیغاتی در صفحه اصلی سایت نیز دراین ارتباط انجام دهیم.

موفق باشید

|
|

با سلام و عرض ادب خدمت مدیر محترم انجمن ها:

یکی از همکاران به نام کاربری AllamehGhotbeddineShirazi در راسخون عضو شده اما بع داز چند روز هنوز لینک فعال سازی برایش ارسال نشده. لطفا اگر امکانش هست ، زحمت فعال سازی نام کاربری ایشان را بکشید.

سپاس

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

حساب کاربری همکار محترم جنابعالی توسط روابط عمومی راسخون فعال گردید، از پیوستن ایشان به خانواده بزرگ راسخون بسیار خرسندیم و خواهان حضوری فعال و آگاهانه از ایشان هستیم.

موفق و سلامت باشید

iran313 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1561
|

سلام و خسته نباشيد

چند روزي به طور ازمايشي مديريت مي كنم و البته در گفتگوهاي اختصاصي در روزهاي خاص مديران شركت نمي كنم . لطفا در تاپيك انتقاد و پيشنهاد در خصوص تالار اعلام نظر بفرماييد. مطلب ارسالي مي خوانم و در موقع انلاين جواب خواهم داد اگر كاربران از من انتقادات داشتند به در همين تاپيك ذكر شده ارسال كنيد تا جواب آن را بدهم. باتشكر

haji2482 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 95
|

با سلام و احترم و با تشکر از شما

اینجانب در  ماه های فروردین واردیبهشت  در تالار سرباز فعالیت داشتم ولی نام اینجانب در بین کاربران برتر این دو ماه نیست .نه تنها اسم من بلکه اسم هیچ کاربری به عنوان کاربر برتر در این تالار اعلام نشده است.علت چیست؟

sahebdel کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 76
|

سلام

من در "جشــنـواره عــکــس هـمـــراه ویـژه نـــــوروز 1392" فقط خواستم توی مسابقه شرکت کنم

ممنون میشم عکسهای ارسالی من رو از صفحه حذف کنید.

باتشکر

sadeghfafi کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 2257
|
|
|

سلام و خسته نباشيد

چند روزي به طور ازمايشي مديريت مي كنم و البته در گفتگوهاي اختصاصي در روزهاي خاص مديران شركت نمي كنم . لطفا در تاپيك انتقاد و پيشنهاد در خصوص تالار اعلام نظر بفرماييد. مطلب ارسالي مي خوانم و در موقع انلاين جواب خواهم داد اگر كاربران از من انتقادات داشتند به در همين تاپيك ذكر شده ارسال كنيد تا جواب آن را بدهم. باتشكر

از اینکه به عنوان مدیر تالار"روان شناسی و رفتارشناسی زن" در خدمت شما هستیم بسیار خرسندیم، امیدواریم با تکیه بر پشتوانه فرهنگی و علمی خود بتوانید در راستای اغنا محتوای تالار و جذب کاربران موفق باشید.

با تشکر فراوان

|
|

با سلام و احترم و با تشکر از شما

اینجانب در  ماه های فروردین واردیبهشت  در تالار سرباز فعالیت داشتم ولی نام اینجانب در بین کاربران برتر این دو ماه نیست .نه تنها اسم من بلکه اسم هیچ کاربری به عنوان کاربر برتر در این تالار اعلام نشده است.علت چیست؟

همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب واحترام

مطابق با ارزیابی انجام شده از عملکرد کاربران محترم در این تالار، ان شاء ا.. با استمرار حضور فعال خود، در ماه های آتی در خدمتتان خواهیم بود.

با تشکر

|
|

سلام

من در "جشــنـواره عــکــس هـمـــراه ویـژه نـــــوروز 1392" فقط خواستم توی مسابقه شرکت کنم

ممنون میشم عکسهای ارسالی من رو از صفحه حذف کنید.

باتشکر

با تشکر فراوان از حضور فعال شما در انجمن های راسخون، پست مربوط به تصاویر ارسالی شما غیر فعال و از دسترس خارج گردید.

موفق باشید

|
|

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از زحمات و مشارکت ارزنده جنابعالی، در صورت امکان از تاپیک مذکور در تبلیغات استفاده خواهد شد.

موفق باشید