پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام و عرض ادب و احترام.
جناب آقاي نجاران اگه امكان داره قوانين و مقررات و پل ارتباط انجمن رو براي دوست جديدالورود در تالار گفتگوي آزاد (اتاق چت) بيان كنيد. متوجه حضورتون شدم. اما منتظر بودم قوانين رو بيان كنيد كه انگار جواب من باعث شد شما پشيمون بشيد. لطفا اقدام فرماييد
با تشكر
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
صمیمانه از مشارکت مسئولانه سرکار تشکر و قدردانی می نمایم.
پاسخی برای کاربر مربوطه در اتاق چت ارسال نمودم.
موفق و شاد باشید
مدیرمحترم ارشدانجمنها
باسلام واحترام
آقاخداقوت بابت اعلام اسامی کاربران برتراردیبهشت ماه92 اولا" می خواستم ازنام کاربری کاربرپرتلاش راسخونی یعنیsalamat595بپرسم که اسمشون درجدول برترین های تالارلطیفه وطنزنیامده ثانیا" من یادم نمی آیددرقست دین واندیشه فعالیتی کرده باشم.میشه بررسی نمایید؟باتشکر
ضمن سلام و عرض ادب
اینجتنب متوجه نشدم عبارت"می خواستم ازنام کاربری کاربرپرتلاش راسخونی یعنیsalamat595بپرسم که اسمشون درجدول برترین های تالارلطیفه وطنزنیامده" سئوالی است یا خبری؟ شما نام کاربری ایشان را بعنوان کاربر برتر تالار لطیفه و طنز به روابط عمومی ارسال داشته اید، اما با توجه به برتری نامبرده در ماه قبل و بمنظور ایجاد فرصت برای سایر کاربران و مطابق با روال همیشگی، از ایشان با امتیاز تقدیر گردید و ان شاء ا... در ماه جاری در خدمت این دوست عزیزمان هم خواهیم بود.
برتری شما در تالار دین پژوهی نیز مربوط به فعالیت کلی شما در این تالار و کلیه زیر تالار ها می باشد، می توانید بروید و فعالیتتان را بررسی کنید.
با تشکر
جناب نجاران
باتشکرازاینکه نام کاربریsalamat595روبه جدول اضافه نمودیدمن فکرمی کنم اشتباه می کنم می ترسم فعالیت من باکاربری به نام rashonاشتباه شده ونمی خواهم حقی ازایشان ضایع گرددبدلیل تشابه نسبی نام کاربریم(farshon)میشه یکی ازلینکهای فعالیت مرانمایش دهید؟(درتالاردین واندیشه)؟
با سلام و عرض ادب
بابت تغییر و اصلاح مدیران فعال با مدیران حاضر در اولین جلسه هفتگی در لیست ارسالی از مدیر ارشد انجمن تشکر میکنم و امیدوارم با این تغییر و اصلاح درست برای بقیه غایبین موجب ترغیب و تشویق برای حضور بقیه شود....
و در ضمن ورود بقیه ی دوستان
مدیرمحترم ارشدانجمنها
باسلام واحترام
آقاخداقوت بابت اعلام اسامی کاربران برتراردیبهشت ماه92 اولا" می خواستم ازنام کاربری کاربرپرتلاش راسخونی یعنیsalamat595بپرسم که اسمشون درجدول برترین های تالارلطیفه وطنزنیامده ثانیا" من یادم نمی آیددرقست دین واندیشه فعالیتی کرده باشم.میشه بررسی نمایید؟باتشکر
ضمن سلام و عرض ادب
اینجتنب متوجه نشدم عبارت"می خواستم ازنام کاربری کاربرپرتلاش راسخونی یعنیsalamat595بپرسم که اسمشون درجدول برترین های تالارلطیفه وطنزنیامده" سئوالی است یا خبری؟ شما نام کاربری ایشان را بعنوان کاربر برتر تالار لطیفه و طنز به روابط عمومی ارسال داشته اید، اما با توجه به برتری نامبرده در ماه قبل و بمنظور ایجاد فرصت برای سایر کاربران و مطابق با روال همیشگی، از ایشان با امتیاز تقدیر گردید و ان شاء ا... در ماه جاری در خدمت این دوست عزیزمان هم خواهیم بود.
برتری شما در تالار دین پژوهی نیز مربوط به فعالیت کلی شما در این تالار و کلیه زیر تالار ها می باشد، می توانید بروید و فعالیتتان را بررسی کنید.
با تشکر
جناب نجاران
باتشکرازاینکه نام کاربریsalamat595روبه جدول اضافه نمودیدمن فکرمی کنم اشتباه می کنم می ترسم فعالیت من باکاربری به نام rashonاشتباه شده ونمی خواهم حقی ازایشان ضایع گرددبدلیل تشابه نسبی نام کاربریم(farshon)میشه یکی ازلینکهای فعالیت مرانمایش دهید؟(درتالاردین واندیشه)؟
مدیر گرامی سلام
هیچ نام کاربری به لیست اضافه نشده است، نام کاربری جناب salamat595 در لیست از همان ابتدا وجود داشت، شما توجه کافی نداشته اید.
همانطور که گفته شد منظور از تالار دین و اندیشه، دین پژوهی و زیر تالار بوده است که اشتباها تایپ شده است، این هم نمونه ای از مطالب ارسالی شما در تالار دین پژوهی: چادر نورانی حضرت فاطمه سلام الله علیها
موفق باشید
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام خدمت مدیران و مسئولین گرامی راسخون
بنده قصد ایجاد وبلاگی در راسخون با موضوع حضرت علی (ع) را دارم .
در بررسی که داشتم متوجه شدم نام وبلاگی که من مدنظر دارم (ali.rasekhoonblog.com) توسط شخص دیگری در تیر ماه سال 90 اشغال شده است ،
و تا کنون هیچ پستی در آن ارسال نشده است .(صرفا اشغال دومین بوده است .)
لذا از مسئولین محترم خواهشمندم که اگر ممکن است این دومین آزاد گردد تا بنده بتوانم مطالب مفید و ارزشمندی در آن قرار دهم .
با تشکر
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام خدمت مدیران و مسئولین گرامی راسخون
بنده قصد ایجاد وبلاگی در راسخون با موضوع حضرت علی (ع) را دارم .
در بررسی که داشتم متوجه شدم نام وبلاگی که من مدنظر دارم (ali.rasekhoonblog.com) توسط شخص دیگری در تیر ماه سال 90 اشغال شده است ،
و تا کنون هیچ پستی در آن ارسال نشده است .(صرفا اشغال دومین بوده است .)
لذا از مسئولین محترم خواهشمندم که اگر ممکن است این دومین آزاد گردد تا بنده بتوانم مطالب مفید و ارزشمندی در آن قرار دهم .
با تشکر
کاربر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از مشارکت سازنده جنابعالی، خواهشمندیم مسائل مرتبط با وبلاگ های راسخون را بمنظور پیگیری سریعتر در تاپیک "انتقادات، سوالات و پیشنهادات در مورد وبلاگ ها-1392" مطرح فرمایید.
با تشکر فراوان
مدیرمحترم ارشدانجمنها
جناب نجاران
باسلام واحترام
یه یادآوری بابت مقدمات برگزاری مسابقه ایکه ازطریق ایمیل انجمنهابه راسخون اطلاع رسانی شده می خواستم یادآورشوم نمی دونم شماجواب ایمیلودادین یامسئول محترم روابط عمومی؟
ضمن سلام و عرض ادب ، خواهشمند است به پست آخر صفحه قبل نگاهی بیندازید
باتشکر
با سلام و عرض ادب ،
یه سوالی برخورد کردم : کاربران برتر انجمن ها و وبلاگ های فعال راسخون در اردیبهشت 92+هدیه دوره ای مدیران
منظور از این هدیه چی هست ؟ همون امتیازه یا باید برای این هدیه نیز مشخصات را فرستاد
چون یادمه در قسمت برتر های بهمن تا فروردین هم نوشته شده بود گفتم نکنه باید مشخصات را فرستاد ؟
با تشکر فراوان
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
به غیر از امتیاز، جوایز کاربران و وبلاگ های برتر و جوایز دوره ای مدیران شامل کالا یا کارت هدیه نیز می باشد، بنابراین ارسال کد مدارک یا تکمیل فایل مشخصات کاربری الزامی است.
با تشکر موفق باشید
مدیرمحترم ارشدانجمنها
جناب نجاران
باسلام واحترام
یه یادآوری بابت مقدمات برگزاری مسابقه ایکه ازطریق ایمیل انجمنهابه راسخون اطلاع رسانی شده می خواستم یادآورشوم نمی دونم شماجواب ایمیلودادین یامسئول محترم روابط عمومی؟
مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
ایمیل ارسالی جنابعالی مطالعه شده است، در صورت نیاز و در موعد مناسب با شما تماس گرفته خواهد شد.
با تشکر موفق باشید
با سلام.یه سوال دارم.چرا تاپیک تقلّب قفل گردید؟؟؟
با سلام.یه سوال دارم.چرا تاپیک تقلّب قفل گردید؟؟؟
سلام و عرض ادب
ضمن عرض تشکر و معذرت، انتهای همان تاپیک توضیح داده شد.
موفق باشید
بسمه تعالی
اطلاع رسانی در ارتباط با ممنوعیت ارسال مطلب در انجمن ها
ممنوعیت ارسال آپدیت های آفلاین و کلید های فعالسازی کلیه آنتی ویروس ها
کاربران گرامی و همراهان همیشگی راسخون
ضمن سلام و عرض ادب و احترام
با توجه به سیاست جدید شرکت های امنیتی نظیر Eset ، Avira و ... در راستای بلوکه کردن سایت های نقض کننده حقوق مالکیت معنوی این شرکت ها، خواهشمندیم از ارسال هر نوع مطلب در ارتباط با
روش های فعالسازی، رجیستر یا کرک، آپدیت های آفلاین، شماره سریال یا کلید های فعالسازی و بروزرسانی، دانلود غیر قانونی و ...
محصولات کلیه شرکت های امنیتی نظیر آنتی ویروس یا فایروال Nod32 ، Avira ، Kaspersky، BitDefender، Norton، Mcafee و ... خودداری نمائید و در صورتی که مطالبی در این ارتباط در هر بخشی از انجمن ها مشاهده نمودید، مراتب را از طریق لینک ذیل اطلاع رسانی فرمائید. بدیهی است از این پس هر نوع مطلبی در ارتباط با موضوعات ذکر شده حذف خواهد شد.
پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
با تشکر
سلام
جهت اطلاع در صورت صلاحديد:
گزارشي تصويري از حضور فرمانده كل قوا در دانشگاه امام حسین (ع)
با تشكر
كاربر هميشه همراه(sadeghfafi)
سلام
جهت اطلاع در صورت صلاحديد:
گزارشي تصويري از حضور فرمانده كل قوا در دانشگاه امام حسین (ع)
با تشكر
كاربر هميشه همراه(sadeghfafi)
مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از مشارکت سازنده جنابعالی، تاپیک مورد نظر در لینک چرخشی بارگذاری گردید و بزودی نمایش داده خواهد شد.
موفق باشید