پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام
لطفا لینک زیر را در لینک چرخشی قرار دهید:
مبحث چهارم:اما انسان براستی چیست؟(تاپیک با امتیاز ویژه ویژه)
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی، تاپیک مورد نظر در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
موفق باشید
با سلام
اميدوارم حالتون خوب باشه
راستش الان وسط امتحانات هستش ولي خب ديگه !
دلم براي راسخون تنگ شد و به هر قيمتي شد اومدم يه سري بزنم!
منتظر من باشيد!
خبر هاي خوبي در راه است :)
ياعلي!
درضمن;
با تشکر از بذل الطاف جنابعالی، روابط عمومی راسخون نیز این عید فرخنده را حضور جنابعالی و خانواده محترم تبریک و شادباش عرض می نماید.
امیدواریم امتحانات را با موفقیت پشت سر گذارده و با انرژی کامل و فراغ بال فعالیت در انجمن های راسخون را ادامه دهید.
موفق باشید
با سلام و خسته نباشید.
قرار بود اول و پانزدهم هر ماه جوایز ارسال بشوند و لیست هم به روز بشه چی شد؟
راستی ممنون میشم اگر صورت جلسه دیروز رو هم تکمیل کنید و بذارید. بنده متاسفانه موفق به شرکت در این جلسه نشدم.
با تشکر.
با سلام و خسته نباشید.
قرار بود اول و پانزدهم هر ماه جوایز ارسال بشوند و لیست هم به روز بشه چی شد؟
راستی ممنون میشم اگر صورت جلسه دیروز رو هم تکمیل کنید و بذارید. بنده متاسفانه موفق به شرکت در این جلسه نشدم.
با تشکر.
مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
جوایز در حال آماده سازی است و تا پایان ساعات اداری امروز ارسال خواهد شد.
صورتجلسه مدیران نیز بزودی بروزرسانی خواهد شد.
موفق باشید
با سلام و عرض ادب ، با تشکر از تبلیغات صورت گرفته در رابطه با دوره آموزشی ، خواهشمند است در صورت امکان نحوه پاسخگویی به سوالات را از ارسال ایمیل به پاسخ به صورت پست پنهان تغییر دهید چون به نظر می رسد راحت تر از ارسال ایمیل باشد .
جناب نجاران تقدیرنامه همراه با جوایز این دوره ارسال گشت یا با دوره بعد ارسال می گردد ؟
با سپاس فراوان موفق باشید
مدیرمحترم ارشدانجمنها
باسلام واحترام
خواهشمنداست نسبت به کاهش حجم فضای مطالب ارسالی توسط مدیرمحترمonehamedدرخصوص دوره آموزش مبانی امنیت در کامپیوتر و اینترنت اقدام شودهیچکدام ازدکمه هاقابل رویت نمی باشند.باتشکر
سلام
يه پيشنهاد دارم
تاپيكي ايجاد شود كه در آن برنامه هاي تبليغاتي روزانه(فقط همان روز)نامزدهاي رياست جمهوري درصداوسيما قرار گيرد كه هر رو آپديت شود و آنرا در لينك هاي چرخشي قرار داده تا بازديد كنندگان همواره به برنامه همان روز نامزدها دسترسي داشته باشند و برنامه ريزي كنند
در صورت موافقت بنده آمادگي ايجاد و پشتيباني تاپيك فوق رو دارم
ضمنا با توجه به برگزاري فينال ليگ قهرمانان در امشب لطفا مد نظر قرار گيرد:
تاريخچه فينال هاي ليگ قهرمانان اروپا
سپاس
كاربر هميشه همراه(sadeghfafi)
مدیرمحترم ارشدانجمنها
باسلام واحترام
خواهشمنداست نسبت به کاهش حجم فضای مطالب ارسالی توسط مدیرمحترمonehamedدرخصوص دوره آموزش مبانی امنیت در کامپیوتر و اینترنت اقدام شودهیچکدام ازدکمه هاقابل رویت نمی باشند.باتشکر
با عرض سلام ، تاپیک های مربوطه مشاهده شد ، مشکلی در دکمه تشکر دیده نشد ( توجه فرمایید تاپیک قفل گذاری شده است و در حال حاضر فقط دکمه تشکر قابل رؤیت است ) .
با سپاس فروان موفق و سلامت باشید
با سلام و عرض ادب ، با تشکر از تبلیغات صورت گرفته در رابطه با دوره آموزشی ، خواهشمند است در صورت امکان نحوه پاسخگویی به سوالات را از ارسال ایمیل به پاسخ به صورت پست پنهان تغییر دهید چون به نظر می رسد راحت تر از ارسال ایمیل باشد .
جناب نجاران تقدیرنامه همراه با جوایز این دوره ارسال گشت یا با دوره بعد ارسال می گردد ؟
با سپاس فراوان موفق باشید
با تشکر فراوان از زحمات و فعالیت ارزنده جنابعالی، بدین منظور تالاری با عنوان آزمون های تالار در تالار "امنیت و روش های مقابله با نفوذ ..." ایجاد و مدیریت آن به شما واگذار گردید، تالار بگونه ای برنامه ریزی شده است که ارسال پست و تاپیک در آن بصورت غیر فعال انجام می شود و به تائید مدیر تالار نیاز دارد. بنابراین برای هر درسنامه یک تاپیک سئوالات در این تالار ایجاد می شود و کاربران پاسخ سئوالات را در تاپیک مربوطه ارسال می نمایند، پس از تصحیح پاسخ های کاربران، کلیه پست های آنها فعال می گردد و جواب صحیح سئوالات به همراه جدول امتیازات در تاپیک مربوطه ارسال می شود.
جوایز دوره ای مدیران و کاربران برتر فردا اطلاع رسانی شده و در دوره بعدی ارسال جوایز ارسال خواهد شد، البته سعی خواهیم نمود با تکمیل مدارک برگزیدگان، فرآیند ارسال جوایز را سریع تر انجام دهیم.
موفق باشید
سلام
يه پيشنهاد دارم
تاپيكي ايجاد شود كه در آن برنامه هاي تبليغاتي روزانه(فقط همان روز)نامزدهاي رياست جمهوري درصداوسيما قرار گيرد كه هر رو آپديت شود و آنرا در لينك هاي چرخشي قرار داده تا بازديد كنندگان همواره به برنامه همان روز نامزدها دسترسي داشته باشند و برنامه ريزي كنند
در صورت موافقت بنده آمادگي ايجاد و پشتيباني تاپيك فوق رو دارم
ضمنا با توجه به برگزاري فينال ليگ قهرمانان در امشب لطفا مد نظر قرار گيرد:
تاريخچه فينال هاي ليگ قهرمانان اروپا
سپاس
كاربر هميشه همراه(sadeghfafi)
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام
با تشکر ویژه از مشارکت مسئولانه جنابعالی
با توجه به بارگزاری برنامه های تبلیغاتی نامزدها در قالب یک جدول مدون در واحد خبر، احساس می کنیم دیگر نیازی به بارگذاری برنامه ها در انجمن ها نباشد.
جدول-پخش-برنامههای-تبلیغاتی-نامزدهای-ریاست-جمهوری-از-سیم
تاپیک مورد نظر در ارتباط با لیگ قهرمانان اروپا نیز بارگذاری گردید.
موفق باشید
با سلام
ببخشید نتونستم تاپیک طرح صالحین رو فعال کنم . با خبرین که اعتکاف شروع شده .با اجازه شما تهیه غذای افطار و سحر معتکفین دست بنده است .
درضم به اینترنت هم دسترسی نداشتم. چون .شارژADSL تموم شده بود وقت نکردم شارژ کنم .هرچی فکر میکنم میبینم خیلی این چند روز شمارو اذیت کردم امیدوارم منو ببخشید .
با تشکر فراوان .
با سلام خدمت جناب نجّاران.
خوش بختانه تاپیک اتاق چت کاربران راسخون توی پرکاربردترین ها قرار گرفت ولی متأسّفانه تاپیک انجمن ها :
ما قصدمون خیر بود.
سلام مثل اینکه مدیر جدید داریم
لطفاً بروزرسانی کنید
لیست مدیران محترم تالارهای گفتگوی راسخون+پل ارتباطی ...
با سپاس فروان
سلام مثل اینکه مدیر جدید داریم
لطفاً بروزرسانی کنید
لیست مدیران محترم تالارهای گفتگوی راسخون+پل ارتباطی ...
با سپاس فروان
مصداق خود گویی و خود خندی نشوما
ولی خبری از مدیر جدید نبود (متوجه شدم نام کاربر only_85 تغییر یافته است )