پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
باسلام و عذرخواهی از تاخیر پیش آمده در ارسال برترین های تالار ورزش
اسامی به خدمتتان ارسال گردید.
باز هم از زحماتتان تشکر میکنم
سپاس
دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی و همکاران محترم در تالار پرطرفدار ورزش، ایمیل ارسالی دریافت گردیده است.
موفق باشید
با سلام
چکیده و مشارکین طرح صالحین اعلام گردید
مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی در تالار "صالحین راسخون"
توجه شما را به نکات ذیل جلب می نمایم:
1- پس از پایان مبحث هر هفته، به هیچ عنوان پست های کاربران شرکت کننده در بحث را حذف نفرمایید، پست ها و نظرات مشارکت کنندگان می تواند به عنوان بخشی از بحث و تکمیل کننده محتوای آن مورد استفاده واقع شود، از طرفی با حذف پست از کاربران، امتیاز آنها نیز کسر می گردد.
2- لیست مشارکت کنندگان در مبحث هر هفته و امتیاز مورد نظر برای آنها را در قالب جدول در انتهای تاپیک بحث هر هفته ارسال نمائید.
3-عبارت "امتیازات تقدیم گردید" توسط روابط عمومی راسخون و پس از اینکه امتیازات درخواستی مورد بررسی و تقدیم به کاربر قرار می گیرد، نوشته می شود و جنابعالی نباید آن را در بالای پست جدول امتیازات قرار دهید.
4- مبحث جدید هر هفته دقیقا باید در روز شنبه آماده و در دسترس کاربران باشد و قالب آن مشابه بحث های هفته های قبل در نظر گرفته شود. روز یکشنبه مباحثه آغاز و جنابعالی به مدیریت بحث و جلب مشارکت کاربران می پردازید تا پایان هفته که به ارائه جمع بندی و امتیازات اقدام می فرمایید.
با تشکر مجدد موفق باشید
باسلام و احترام
سلام
جهت اطلاع و استفاده در زمان مقتضي در صورت صلاحديد:
کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری اینگونه باید تبلیغات کنند+شیوه نامه
با سپاس
كاربر هميشه همراه(sadeghfafi)
با سلام
چکیده و مشارکین طرح صالحین اعلام گردید
با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی در تالار "صالحین راسخون"
توجه شما را به نکات ذیل جلب می نمایم:
1- پس از پایان مبحث هر هفته، به هیچ عنوان پست های کاربران شرکت کننده در بحث را حذف نفرمایید، پست ها و نظرات مشارکت کنندگان می تواند به عنوان بخشی از بحث و تکمیل کننده محتوای آن مورد استفاده واقع شود، از طرفی با حذف پست از کاربران، امتیاز آنها نیز کسر می گردد.
2- لیست مشارکت کنندگان در مبحث هر هفته و امتیاز مورد نظر برای آنها را در قالب جدول در انتهای تاپیک بحث هر هفته ارسال نمائید.
3-عبارت "امتیازات تقدیم گردید" توسط روابط عمومی راسخون و پس از اینکه امتیازات درخواستی مورد بررسی و تقدیم به کاربر قرار می گیرد، نوشته می شود و جنابعالی نباید آن را در بالای پست جدول امتیازات قرار دهید.
4- مبحث جدید هر هفته دقیقا باید در روز شنبه آماده و در دسترس کاربران باشد و قالب آن مشابه بحث های هفته های قبل در نظر گرفته شود. روز یکشنبه مباحثه آغاز و جنابعالی به مدیریت بحث و جلب مشارکت کاربران می پردازید تا پایان هفته که به ارائه جمع بندی و امتیازات اقدام می فرمایید.
با تشکر مجدد موفق باشید
با سلام و تشکر
از راهنمایی های شما ممنونم.بخاطر حذف مباحث از شما کاربران مشارکت کننده عذر خواهی میکنم .نمی دونستم امتیاز کم میشه .
سعی میکنم تا تمام نکاتی که اعلام کردیین را هرچه زودتر انجام دهم.
و من الله توفیق
باسلام و احترام
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام
تا بدین لحظه ایمیلی از جنابعالی دریافت نشده است، در صورت بروز مشکل می توانید به پست الکترونیکی forums_rasekhoon@yahoo.com ارسال فرمایید.
با تشکر فراوان
سلام
جهت اطلاع و استفاده در زمان مقتضي در صورت صلاحديد:
کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری اینگونه باید تبلیغات کنند+شیوه نامه
با سپاس
كاربر هميشه همراه(sadeghfafi)
مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب
تاپیک مورد نظر در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر فراوان و آرزوی سلامتی و موفقیت برای جنابعالی
با سلام و عرض ادب
دوره آموزش مبانی امنیت در کامپیوتر و اینترنت
فراموش نشود ( فردا جلسه هفتگی تشکیل می شود ؟ )
با سپاس فراوان
با سلام و تشکر
از راهنمایی های شما ممنونم.بخاطر حذف مباحث از شما کاربران مشارکت کننده عذر خواهی میکنم .نمی دونستم امتیاز کم میشه .
سعی میکنم تا تمام نکاتی که اعلام کردیین را هرچه زودتر انجام دهم.
و من الله توفیق
مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب
از زحمات ارزنده و حضور فعال جنابعالی در انجمن های راسخون سپاسگزاری می نمایم. از مباحث مطروحه در تالار تحت مدیریت شما بهره بسیار برده ایم، ان شاء ا... ادامه دهنده این حرکت علمی فرهنگی باشید.
موفق و سلامت باشید
مديرمحترم ارشدانجمنها
باسلام واحترام
احساس مي كنم تعدادپستهاي ارساليم كم شده لطفا"مسئول مربوط به اينكاربررسي نمايند.باتشكر
شايدم تغييراتي درشناسنامه كاربري افرادداره ايجادميشه؟
با سلام و عرض ادب
دوره آموزش مبانی امنیت در کامپیوتر و اینترنت
فراموش نشود ( فردا جلسه هفتگی تشکیل می شود ؟ )
با سپاس فراوان
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام
در روز شنبه همزمان با آغاز جلسه اول دوره آموزشی، تبلیغات دوره بارگذاری خواهد شد.
جلسه فردا نیز راس ساعت 11 تشکیل خواهد شد.
زمان و موضوع جلسه هفتگی مدیران محترم تالار ها
موفق باشید
مديرمحترم ارشدانجمنها
باسلام واحترام
احساس مي كنم تعدادپستهاي ارساليم كم شده لطفا"مسئول مربوط به اينكاربررسي نمايند.باتشكر
شايدم تغييراتي درشناسنامه كاربري افرادداره ايجادميشه؟
مدیرگرامی سلام و عرض ادب
اگر پست یا مطلبی خلاف قوانین فعالیت در انجمن ها ارسال شده باشد مربوط به هر زمانی که باشد مورد حذف قرار خواهد گرفت، در غیر این صورت به هیچ عنوان تغییراتی در تعداد پست ها یا پروفایل کاربری داده نمی شود.
با تشکر
موفق باشید
باسلام من چگونه باید هزینه فاکتور 13663 پرداخت نمایم
محل طرح چنین سئوالاتی تاپیک ذیل است:
انتقادات، سوالات و پیشنهادات فروشگاه راسخون-1392
با تشکر
مديرمحترم ارشدانجمنها
باسلام واحترام
بالاخره ديروزسيماي مبارك شماروديدم وازاين نظربه خودم مي بالم چه موقعيت خوبي روپيش اووردين.ازشماوهمكارانتون كمال تشكررادارم.درضمن چقدرچهره خسته اي داشتيد.خداقوت
مديرمحترم ارشدانجمنها
باسلام واحترام
بالاخره ديروزسيماي مبارك شماروديدم وازاين نظربه خودم مي بالم چه موقعيت خوبي روپيش اووردين.ازشماوهمكارانتون كمال تشكررادارم.
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
از بذل الطاف جنابعالی سپاسگزارم، از اینکه با ما همراهید و در خدمت شما عزیزان هستم، بسیار خوشحال و مفتخر هستم.
موفق باشید