پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام و خسته نباشيد.
جناب نجاران متاسفانه نام كاربري بنده در ليست اضافه نگرديد.
اگر مقاله به دستتون نرسيده بگيرد دوباره ارسال كنم.
با تشكر.
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
موضوع در ساعات اولیه اداری امروز پیگیری و نتیجه حضورتان ابلاغ خواهد شد.
با تشکر فراوان
سلام:
به میل نامبرده ارسال گشت.
سپاس
دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی و همکاران محترم در تالار پرطرفدار ورزش، ایمیل ارسالی دریافت گردیده و در حال ارزیابی آن هستیم.
با تشکر
با عرض سلام
دراین لینک کاربری سوالی پرسیده است . که مربوط به جناب راحتی می شود . بند به طریق پیامک به ایشان اطلاع داده ام ولی متاسفانه پاسخی برای سوال مذکور درج نگردیده است .
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/713141/page1/
لطفا در صورت امکان با استفاده از مشاورین سایت نسبت به پاسخگوئی به پست مذکور اقدام لازم را مبذول فرمائید.
در پناه حق پیروز و سربلند باشید
با عرض سلام
دراین لینک کاربری سوالی پرسیده است . که مربوط به جناب راحتی می شود . بند به طریق پیامک به ایشان اطلاع داده ام ولی متاسفانه پاسخی برای سوال مذکور درج نگردیده است .
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/713141/page1/
لطفا در صورت امکان با استفاده از مشاورین سایت نسبت به پاسخگوئی به پست مذکور اقدام لازم را مبذول فرمائید.
در پناه حق پیروز و سربلند باشید
مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
با تشکر از مشارکت مسئولانه جنابعالی، اینجانب نیز دیروز پست ذکر شده را مشاهده کردم و از طریق پیامک برای پاسخگویی به آقای راحتی اطلاع دادم، اما متاسفانه پاسخی دریافت نشده است.
در ساعات اداری امروز با ایشان تماس تلفنی برقرار خواهد شد و مسائل بررسی می گردد، چرا که قرار بود دو هفته پیش خبر برگزاری مشاوره آنلاین اطلاع رسانی شود که تا به امروز هیچ اطلاعی از آن نداریم.
موفق باشید
سلام. قرار شد دوستان ساعت 2 تا 4 بعد از ظهر امروز جشني در اتاق چت برپا كنند. (به مناسبت ميلاد امام علي (ع) و روز پدر). خوشحال مي شيم شما هم در اين جشن شركت كنيد.
همچنين در اينجا از همه دوستان و كاربران راسخوني دعوت مي كنم در اين جشن كه با حضورشون شروع مي شه شركت كنن. (البته برگزار كننده جشن خود شما كاربران عزيز و مديران گرامي هستيد.) من فقط دارم تبليغ مي كنم. :)
با سلام و احترام حضور مدیر محترم و ارشد انجمن ها
اینجانب تا چند روز قبل مدیریت تالار کودک را به عهده داشتم ولی با هماهنگی با جنابعالی و به جهت برنامه های درسی و امتحانات و ... نمیتوانستم خدمتگزار شما وکاربران گرامی باشم . ولی سعی کرده ام به عنوان یک کاربری کوچک در سایت فعالیت کنم .و از مطالب دیگر کاربران استفاده خواهم کرد .
اگر در این مدت نتوانستم بطور شایسته انجام وظیفه کنم از همه معذرت میخواهم .
لذا برای اینکه حقی از کاربران بزرگوار و زحمتکش ضایع نشود اسامی کاربران برتراردیبهشت تالار کودک به ایمیل جنابعالی ارسال گردید .
از همه التماس دعا دارم
سلام. قرار شد دوستان ساعت 2 تا 4 بعد از ظهر امروز جشني در اتاق چت برپا كنند. (به مناسبت ميلاد امام علي (ع) و روز پدر). خوشحال مي شيم شما هم در اين جشن شركت كنيد.
همچنين در اينجا از همه دوستان و كاربران راسخوني دعوت مي كنم در اين جشن كه با حضورشون شروع مي شه شركت كنن. (البته برگزار كننده جشن خود شما كاربران عزيز و مديران گرامي هستيد.) من فقط دارم تبليغ مي كنم. :)
صمیمانه از زحمات ارزنده و مشارکت فعال شما و سایر کاربران فعال و پرشور تالار گفتگوی آزاد سپاسگزاری می نمایم، اجرتان با مولا علی(ع).
ان شاء ا... حتما در این برنامه شرکت خواهیم نمود و تبلیغات آن نیز بزودی آغاز می گردد.
موفق و سربلند باشید
با سلام و احترام حضور مدیر محترم و ارشد انجمن ها
اینجانب تا چند روز قبل مدیریت تالار کودک را به عهده داشتم ولی با هماهنگی با جنابعالی و به جهت برنامه های درسی و امتحانات و ... نمیتوانستم خدمتگزار شما وکاربران گرامی باشم . ولی سعی کرده ام به عنوان یک کاربری کوچک در سایت فعالیت کنم .و از مطالب دیگر کاربران استفاده خواهم کرد .
اگر در این مدت نتوانستم بطور شایسته انجام وظیفه کنم از همه معذرت میخواهم .
لذا برای اینکه حقی از کاربران بزرگوار و زحمتکش ضایع نشود اسامی کاربران برتراردیبهشت تالار کودک به ایمیل جنابعالی ارسال گردید .
از همه التماس دعا دارم
صمیمانه از زحمات ارزنده شما در مدت زمانی که مدیریت تالار کودک را بر عهده داشتید و هم اکنون از حضور فعال و مسئولانه تان در انجمن های راسخون سپاسگزاری می نماییم.
اسامی ارسالی، دریافت شده است و مورد بهره برداری واقع خواهد شد.
امیدواریم در کلیه مراحل زندگی پر برکت خود موفق بوده و با راسخون همراه بمانید.
یا حق
سلام و خسته نباشيد.
جناب نجاران متاسفانه نام كاربري بنده در ليست اضافه نگرديد.
اگر مقاله به دستتون نرسيده بگيرد دوباره ارسال كنم.
با تشكر.
مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
نام کاربری شما در لیست کاربران ارسال کننده مقاله برای مسابقه تجلی حماسه اضافه گردید.
با تشکر فراوان موفق باشید
سلامی دوباره
من یک درخواست داشتم و اون اینه که لطفا اگه ممکنه مهلت شرکت در مسابقه وبلاگ نویسی تجلی حماسه رو که از تاریخ اول اردیبهشت تا پانزدهم خرداد است تا آخر خرداد تمدید بفرمایین.
آخه بعضی کاربران شرکت کننده د این ایام امتحان دارن و اگه میشه مهلت مسابقه رو تمدید بفرمایین.
مثلا امتحانات ما 20 خرداد تموم میشه و اگر مهلت مسابقه تا آخر خرداد باشه در طول این 10 روز بسیار می توان وبلاگ رو غنی کرد .
پیشاپیش مممنون از مساعدتون
همراه عزیز و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب
مطابق با صحبت های انجام شده با مسئولین برگزاری مسابقه، به احتمال زیاد زمان شرکت تا پایان خرداد ماه تمدید خواهد شد. بدیهی است در صورت تائید نهایی، اطلاع رسانی لازم انجام خواهد شد.
موفق باشید
سلام
در صورت صلاحديد:
نظر رهبر انقلاب درباره آنهایی كه صلاحیتشان احراز نشد
و
انواع پیامک و ایمیل های مجرمانه در ایام انتخابات را بشناسید
با سپاس
كاربر هميشه همراه(sadeghfafi)
سلامی دوباره
من یک درخواست داشتم و اون اینه که لطفا اگه ممکنه مهلت شرکت در مسابقه وبلاگ نویسی تجلی حماسه رو که از تاریخ اول اردیبهشت تا پانزدهم خرداد است تا آخر خرداد تمدید بفرمایین.
آخه بعضی کاربران شرکت کننده د این ایام امتحان دارن و اگه میشه مهلت مسابقه رو تمدید بفرمایین.
مثلا امتحانات ما 20 خرداد تموم میشه و اگر مهلت مسابقه تا آخر خرداد باشه در طول این 10 روز بسیار می توان وبلاگ رو غنی کرد .
پیشاپیش مممنون از مساعدتون
همراه عزیز و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب
مطابق با صحبت های انجام شده با مسئولین برگزاری مسابقه، به احتمال زیاد زمان شرکت تا پایان خرداد ماه تمدید خواهد شد. بدیهی است در صورت تائید نهایی، اطلاع رسانی لازم انجام خواهد شد.
موفق باشید
سلام ، واقعاً نیاز زمان رو تمدید کنید ؟ آخه زمانی که مسابقه اطلاع رسانی شد زمانش تا 1 خرداد (یعنی امروز) بود حال دوباره اگه از 15 به 31 خرداد منتقل بشه به نظر من اصلاً کار جالبی نیست !! (خـــــیلی طولانی می شه )
باسلام و عذرخواهی از تاخیر پیش آمده در ارسال برترین های تالار ورزش
اسامی به خدمتتان ارسال گردید.
باز هم از زحماتتان تشکر میکنم
سپاس
با سلام
چکیده و مشارکین طرح صالحین اعلام گردید
سلام
در صورت صلاحديد:
نظر رهبر انقلاب درباره آنهایی كه صلاحیتشان احراز نشد
و
انواع پیامک و ایمیل های مجرمانه در ایام انتخابات را بشناسید
با سپاس
كاربر هميشه همراه(sadeghfafi)
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب واحترام
با تشکر از حضور فعال جنابعالی، در موعد مناسب از تاپیک های مورد نظر در تبلیغات استفاده خواهد شد.
موفق باشید