پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
با سلام خدمت حضرتعالی
خواهشمندم لینک ذیل را مشاهده فرمایید .
فکر میکنم توضیحات حضرتعالی را مطالعه نفرموده اند .
با تشکر
لینک : http://www.rasekhoon.net/forum/thread/741912/page7/success/
سلام و عرض ادب و احترام
شما كه رفتيد مسابقه مسكوت باقي مانده. لطفا رسيدگي نماييد. لااقل صبر مي كرديد دوستان پاسخ مي دادند و شما تاييد مي كرديد بعد مي رفتين. الان دو ساعته همه منتظر اعلام نتيجه هستند. مدير محترم تالار همسفران جواب دوستان را صحيح ندانسته. منتظر پاسخ حضرتعالي هستيم.
در ضمن امكانش هست با توجه به اين ايام مبارك تاپيك شعر و يا جمله در وصف پدر را ويژه بفرماييد؟؟؟
با تشكر.
سلام و عرض ادب و احترام
شما كه رفتيد مسابقه مسكوت باقي مانده. لطفا رسيدگي نماييد. لااقل صبر مي كرديد دوستان پاسخ مي دادند و شما تاييد مي كرديد بعد مي رفتين. الان دو ساعته همه منتظر اعلام نتيجه هستند. مدير محترم تالار همسفران جواب دوستان را صحيح ندانسته. منتظر پاسخ حضرتعالي هستيم.
در ضمن امكانش هست با توجه به اين ايام مبارك تاپيك شعر و يا جمله در وصف پدر را ويژه بفرماييد؟؟؟
با تشكر.
با سلام خدمت مدیر محترم
بنده هم موافقم بهتر است که تاپیک دیگری ویژه گردد این تاپیک جهانگردی به دلیل عدم صلاحیت مدیر تالار دائما قوانین ان تغییر میکند و تکلیف کاربران با این تاپیک مشخص نیست و نمیدانند چگونه باید در این فعالیت نمایند
درست است که حضرتعالی توضیحات را ارائه فرمودید ولی کما فی السابق تغیر پی در پی قوانین به قوت خود باقیست
یعنی در هر بار شرکت در این تاپیک ما باید سری به صفحه اول قوانین بزنیم که مدیر تالار چه دستوری داده اند
ravabet_rasekhoon عزیز سلام و خداقوت
یه لطف بکنین و حداقل تا فردا اون دست خط رو ایمیل بفرمایین .
پیام قبلیم که به دستتون رسیده؟
دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام
صمیمانه از زحمات ارزنده و مشارکت صادقانه جنابعالی تشکر و قدردانی می نمایdl
ان شاء ا... در ساعات اداری فردا متن مورد نظر در تاپیک مربوطه ارسال خواهد شد، اما پیشنهاد می شود بجای اینجانب کاربر دیگری را به مرحله نهایی وارد نمائید، مشارکت بنده در این مسابقه بمنظور تشویق سایر کاربران و از روی علاقه شخصی به نوع مسابقه بوده است.
ضمنا برای هر تشکر به دست خط های کاربران، 5 امتیاز منظور فرمائید و جدول را اصلاح نمائید.
با تشکر فراوان
عرض سلام و ادب و احترام
جناب آقای نجاران طبق فرمایشتون جدول نهایی امتیازات مسابقه رو درست کردم و البته با اجازتون به نفراول 50 امتیاز نفردوم 40 و نفرسوم 30 امتیاز به عنوان هدیه ی رتبه اضافه کردم و به دلایلی برگزاری مرحله نهایی مسابقه منتفی شد.
انشال.. سری جدید مسابقه بزودی برگزار میشه.
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
صمیمانه از مشارکت فعال و مسئولانه جنابعالی سپاسگزاری می نمائیم، امتیازات درخواستی به شرکت کنندگان محترم تقدیم گردید.
بپاس قدردانی از زحمات ارزنده جنابعالی نیز، 400 امتیاز معادل با 2000 حسنه به حساب کاربریتان اضافه شد.
موفق باشید و سلامت
منتظر استمرار حضور فعال شما هستیم
با سلام و خسته نباشید
اینجانب بعد از دلخوری ای که دیروز در تالار همسفران پیش امد به احترام حرف شما دوباره وارد این تالار شدم تا در مسابقه شرکت کنم ولی مثل اینکه مدیر محترم این تالار یک غرض ورزی و یک کینه از بنده به دل دارند چون دوباره رویه دیروز را در پیش گرفته اند.حال برای من این سوال پیش امده که واقعا کسی نباید به ایشان تذکر دهند؟چون شنیدم که ایشان پیشکسوت هم هستند ولی ایا این رفتار ایشان درست است؟این یک مسابقه بوده و من کاربر برتر چند ماهه در این تالار بوده ام ولی این رسمش نیست
همراهان گرامی salma57 و yasbagheri
ضمن سلام و عرض ادب
متاسفانه کاری برای بنده پیش آمد و ناچار به ترک تاپیک شدم، از این بابت معذرت می خواهم، پاسخ صحیح را جناب "" داده اند، تصویر متعلق به رستوران زیبای حافظیه کیش می باشد.
با مدیر محترم تالار همسفران صحبت شد و مقرر گردید پس از بارگذاری یک تصویر، حداکثر یکساعت منتظر دریافت پاسخ صحیح بمانند و پس از گذشت این مدت اگر پاسخ صحیح مشخص نشد یا شخصی که درست پاسخ داده است حضور نداشت تا عکس جدید بارگذاری کند و یا به هر علت ممکن روال مسابقه با خلل مواجه شد، اولین کاربر حاضر در تاپیک یا مدیر تالار می توانند اقدام به درج تصویر جدید و ادامه مسابقه نمایند.
به درخواست شما همراهان محترم و با توجه به توجیه مناسبتی، تاپیک "شعر، جمله یا یک متن زیبا در وصف پدر" ویژه گردید.
با تشکر فراوان
با سلام و خسته نباشید
اینجانب بعد از دلخوری ای که دیروز در تالار همسفران پیش امد به احترام حرف شما دوباره وارد این تالار شدم تا در مسابقه شرکت کنم ولی مثل اینکه مدیر محترم این تالار یک غرض ورزی و یک کینه از بنده به دل دارند چون دوباره رویه دیروز را در پیش گرفته اند.حال برای من این سوال پیش امده که واقعا کسی نباید به ایشان تذکر دهند؟چون شنیدم که ایشان پیشکسوت هم هستند ولی ایا این رفتار ایشان درست است؟این یک مسابقه بوده و من کاربر برتر چند ماهه در این تالار بوده ام ولی این رسمش نیست
صمیمانه از حضور فعال شما سپاسگزاری می نمایم، با مدیر محترم تالار صحبت شد، باور بفرمائید با توجه به شناختی که از ایشان دارم قصد هیچ بی احترامی یا تضییع حقی وجود نداشته است و ایشان سعی نموده اند بهترین تصمیم را در راستای مدیریت موضوع اتخاذ نمایند، هم اکنون نیز پاسخ صحیح آخرین تصویر مشخص گردید و شما می توانید مطابق با قوانین قبلی به مسابقه ادامه دهید.
مطمئن باشید حضور شما همراهان محترم از سرمایه های ارزشمند راسخون است و ما آن را پاس خواهیم داشت.
منتظر حضور فعال شما هستیم
موفق باشید
با سلام و خسته نباشید.
در صورت امکان «تبلیغ از تاپیک های ارزیابی فعالیت کاربران در تالار های مختلف» را در لینکهای چرخشی قرار دهید.
با تشکر
مدیر و همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
با توجه به کلی نبودن موضوع تبلیغ، با بارگذاری آن در لینک های چرخشی موافقت نگردید، ان شاء ا... در ساعات اداری فردا نسبت به بارگذاری بنری آن در انجمن ها و سایر بخش ها اقدام خواهد شد.
موفق باشید
با سلام و خسته نباشید.
جناب نجاران خواستم برای بارگذاری تاپیک مربوطه یادآوری کنم.
بنده امروز مقاله خودم رو ایمل کردم. اگه به دستتون رسیده لیست مقالات رو هم به روز راسنی کنید.
با تشکر.
با سلام و خسته نباشید.
در صورت امکان «تبلیغ از تاپیک های ارزیابی فعالیت کاربران در تالار های مختلف» را در لینکهای چرخشی قرار دهید.
با تشکر
با توجه به کلی نبودن موضوع تبلیغ، با بارگذاری آن در لینک های چرخشی موافقت نگردید، ان شاء ا... در ساعات اداری فردا نسبت به بارگذاری بنری آن در انجمن ها و سایر بخش ها اقدام خواهد شد.
موفق باشید
با سلام و خسته نباشید.
بنده امروز مقاله خودم رو ایمل کردم. اگه به دستتون رسیده لیست مقالات رو هم به روز راسنی کنید.
با تشکر.
مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
تاپیک مورد نظر بصورت تبلیغات بنری در بالای صفحه اصلی انجمن ها و پایین صفحه تالار ها درج گردیده است، صفحه را Refresh کنید تا آن را مشاهده فرمایید.
در ارتباط با مقاله ارسالی، اگر تاپایان ساعات اداری فردا نام کاربری شما در لیست اضافه نگردید، مراتب را درهمین تاپیک اطلاع رسانی نمائید تا پیگیری شود.
آواتار جدیدتان چطور است، امیدوارم راضی باشید.
با تشکر موفق باشید
با سلام و خسته نباشید
صمیمانه از حضور فعال شما سپاسگزاری می نمایم، با مدیر محترم تالار صحبت شد، باور بفرمائید با توجه به شناختی که از ایشان دارم قصد هیچ بی احترامی یا تضییع حقی وجود نداشته است و ایشان سعی نموده اند بهترین تصمیم را در راستای مدیریت موضوع اتخاذ نمایند، هم اکنون نیز پاسخ صحیح آخرین تصویر مشخص گردید و شما می توانید مطابق با قوانین قبلی به مسابقه ادامه دهید.
مطمئن باشید حضور شما همراهان محترم از سرمایه های ارزشمند راسخون است و ما آن را پاس خواهیم داشت.
منتظر حضور فعال شما هستیم
موفق باشید
جناب آقای نجاران عزیز
با سلام و احترام و ضمن تشکر اززحمات بیدریغ شما ، به جهت اینکه جنابعالی پاسخ لازم را داده اید اینجانب صحبتی ندارم و جواب لازم را هم در تایپیک انتقادات و پیشنهادات داده ام تنها به این نکته بسنده میکنم که این عزیزان جوان هستند و صاحب دانش و عقل و خرد و حقیر پیرمردی کهنسال ، با کوله باری از اشتباه و گناه و در سرازیری عمر، پس حق با آنهاست .
با سلام و خسته نباشید.
با تشکر
موفق باشید
با سلام و خسته نباشید.
با تشکر.
مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
تاپیک مورد نظر بصورت تبلیغات بنری در بالای صفحه اصلی انجمن ها و پایین صفحه تالار ها درج گردیده است، صفحه را Refresh کنید تا آن را مشاهده فرمایید.
در ارتباط با مقاله ارسالی، اگر تاپایان ساعات اداری فردا نام کاربری شما در لیست اضافه نگردید، مراتب را درهمین تاپیک اطلاع رسانی نمائید تا پیگیری شود.
آواتار جدیدتان چطور است، امیدوارم راضی باشید.
با تشکر موفق باشید
مجدداً سلام و عرض ادب.
ممنونم از تبلیغ به عمل آمده.
در خصوص اواتار جدیدم هم دستتون درد نکنه اما چرا انقدر زشت شدم؟ :(
اصلاً شبیه مدیرا نیستم :(
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت مدیر ارشد انجمن ها:
پیشنهادی داشتم برای ایجاد مسابقه ی پیش بینی دقیق مسابقه ی فینال لیگ قهرمانان اروپا بین بایرن مونیخ و بورسیا دورتموند.
اگر نظرتان مثبت است ، تا بقیه مراحل را با هم ظرف یکی دو ورز آینده عملیاتی کنیم.
سپاس
سلام و خداقوت
من یه تایپیک چند هفته قبل زده بودم تحت عوان : ♦▬♦ مسابـــــــــــقه ورزشکار شناسی ♦▬♦ :
که البته از اون استقبال خوبی نشد البته شاید به خاطر واقع شدن این پست در اون بخش از تالار ورزش که بازدید زیادی نداره این مسئله پیش اومد .
لطفا یه زحمتی بکشین و این تایپیک رو بررسی بفرمایین . فکر کنم با تغییراتی می تواند از امتیاز ویژه برخوردار بشه . ممنون
سلام
درصورت صلاحديد و جهت اطلاع:
فیلم منتشر نشده جلسه رهبر انقلاب با هیأت دولت
با تشكر
كاربر هميشه همراه(sadeghfafi)
مدیرمحترم ارشدانجمنها
باسلام واحترام
امروزکه واردسایت شدم شکل آواتارمدیریت عوض شده بودخواستم این تغییروتحول روازسایت تشکری کرده باشم ویه یادآوری بابت تغییررنگ صفحه راسخون هم کرده باشم ویه پیشنهادکه چنانچه مقدوراست ازهفت رنگ اصلی به انتخاب کاربراستفاده شود.باتشکرمجدد