پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
با سلام.
این مطلب وقتی روش کلیک می کنم می ره تو صفحه ی اصلی انجمن.مشکل از منه یا لینک؟؟
مجموعه تصاویری که رئیس جمهور باید در دفتر کارش نصب کند!
ضمن سلام و عرض ادب
مشکل از جانب شما نمی باشد، ایراد فنی در بارگذاری لینک مذکور رخ داده است، در حال اصلاح و بارگذاری مجدد آن هستیم.
با تشکر فراوان از اطلاع رسانی و مشارکت مسئولانه جنابعالی
با سلام و عرض ادب خدمت مدیر ارشد
با توجه به این که تغیرات کلی (زمان برگزاری طرح) درتالار صالحین راسخونی صورت گرفته،در حیطه ی مدیریتی خود دانستم تا شما را از این وضعیت با خبر کنم.
مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
تغییرات ملاحظه شد و مورد تائید می باشد. لازم به ذکر است در روز پنجشنبه، نسبت استبه ارسال جمع بندی بحث در تاپیک "جمع بندی و چکیده مباحث طــرح صــــالــحـیــن راســــخــــونــی ..." و جمع بندی امتیازات در تاپیک مبحث همان هفته اقدام شود.
ضمنا مبحث هفته جاری هنوز ارسال نشده است، پیگیری فرمائید.
با تشکر
سلام
طرح جدید به علت هماهنی با زمان و ماه از شنبه 92/3/4 شروع میشود
این بصورت فشرده اجرا میشود.
خواهشمندیم سریعاٌ با ارسال تاپیکی در تالار "صالحین راسخونی"، موضوع آغاز مجدد فعالیت تالار از روز شنبه را اطلاع رسانی کنید، با توجه به انجام تبلیغات روی طرح، نمی بایست طرح متوقف می شد.
موفق باشید
با سلام و خسته نباشید.
مطلب «مجموعه تصاویری که رئیس جمهور باید در دفتر کارش نصب کند!» که در لینکهای چرخشی گذاشته اید عمل نمی کند!
خواهشاً اصلاح فرمایید.
با تشکر.
ضمن سلام و عرض ادب
در بارگذاری لینک مذکور اشکال فنی رخ داده است، در حال اصلاح و بارگذاری مجدد آن هستیم.
با تشکر فراوان از اطلاع رسانی و مشارکت مسئولانه شما
موفق و سلامت باشید
با سلام و عرض ادب ، سوالی داشتم امااینجا جای خوبی برای این پرسش نیست لیکن می پرسم !!؟
کاربر "voiceofrain" از کارکنان مجموعه فرهنگی اطلاع رسانی راسخون هستند ؟ اگر بله که هیچ ولی اگر خیر باید پرسید چگونه به آپلود سنتر سایت (ftp) دسترسی دارند ؟
ravabet_rasekhoon عزیز سلام و خداقوت
یه لطف بکنین و حداقل تا فردا اون دست خط رو ایمیل بفرمایین .
پیام قبلیم که به دستتون رسیده؟
دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام
صمیمانه از زحمات ارزنده و مشارکت صادقانه جنابعالی تشکر و قدردانی می نمایdl
ان شاء ا... در ساعات اداری فردا متن مورد نظر در تاپیک مربوطه ارسال خواهد شد، اما پیشنهاد می شود بجای اینجانب کاربر دیگری را به مرحله نهایی وارد نمائید، مشارکت بنده در این مسابقه بمنظور تشویق سایر کاربران و از روی علاقه شخصی به نوع مسابقه بوده است.
ضمنا برای هر تشکر به دست خط های کاربران، 5 امتیاز منظور فرمائید و جدول را اصلاح نمائید.
با تشکر فراوان
با سلام و عرض ادب ، سوالی داشتم امااینجا جای خوبی برای این پرسش نیست لیکن می پرسم !!؟
کاربر "voiceofrain" از کارکنان مجموعه فرهنگی اطلاع رسانی راسخون هستند ؟ اگر بله که هیچ ولی اگر خیر باید پرسید چگونه به آپلود سنتر سایت (ftp) دسترسی دارند ؟
ضمن سلام و عرض ادب و احترام
کاربر مذکور از همکاران موسسه می باشند و هر از گاهی فعالیت هایی در انجمن ها دارند.
موفق باشید
ضمن سلام و عرض ادب و احترام
کاربر مذکور از همکاران موسسه می باشند و هر از گاهی فعالیت هایی در انجمن ها دارند.
موفق باشید
هی چیز با حال تر از این نیست که توی انجمن از همکار کنار دستتون تشکر می کنید !
با سلام و خسته نباشید.
در صورت امکان «تبلیغ از تاپیک های ارزیابی فعالیت کاربران در تالار های مختلف» را در لینکهای چرخشی قرار دهید.
با تشکر
مدیر و همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
با توجه به کلی نبودن موضوع تبلیغ، با بارگذاری آن در لینک های چرخشی موافقت نگردید، ان شاء ا... در ساعات اداری فردا نسبت به بارگذاری بنری آن در انجمن ها و سایر بخش ها اقدام خواهد شد.
موفق باشید
با عرض سلام
لطفا در صورت امکان زیر را در تبلیغات چرخشی قرار دهید.
http://rasekhoon.net/forum/thread/712052/page1/
هنمچنین امضای بنده فقط برای مدت کوتاهی است لطفا در صورت عدم بروز مشکل در ابعاد آن تغییری حاصل نفرمائید.
پیروز و سربلند باشید
مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
با توجه به عدم همکاری این عزیزان با موسسه و نوع تصاویر موجود در تاپیک و کلی نبودن مبحث مورد تبلیغ، با بارگذاری آن موافقت نگردید.
با تشکر فراوان و عرض پوزش
با سلام و احترام
امتیازات نهایی مربوط به مسابقات پیش بینی لیگ برتر و دیگر لیگها کی به حاسب های کاربری اضافه میشه؟
با تشکر
مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب واحترام
منتظرارسال لیست اسامی و امتیازات توسط مدیر محترم تالار ورزش هستیم، با توجه به حجم بالای کار، ان شاء ا... ایشان در اسرع وقت نسبت به ارسال اسامی اقدام خواهند نمود و پس از آن فرآیند معرفی و تقدیر از برگزیدگان این مسابقات انجام می شود.
موفق باشید
با سلام و عرض ادب خدمت هردو دوست همراه گرامی:
مراحل پایانی در حال انجام است. به زودی این اسامی خدمت شما مدیر گرامی ارسال می شود.
تاجائی که بنده میدانم این کار سال قبل شد اما نه دقیقا به شکلی که در ذهنیت شماست. به صورت درصدی امتیازات اضافه شد. یعنی هرچه رتبه ی فرد از 1 تا 20 بدتر می شد و جایزه اش ارزش مادی کمتری می یافت ، امتیاز اضافه شده به نام کاربری وی درصدش بیشتر میشد.
سپاس
با سلام و عرض ادب خدمت مدیر ارشد
با توجه به این که تغیرات کلی (زمان برگزاری طرح) درتالار صالحین راسخونی صورت گرفته،در حیطه ی مدیریتی خود دانستم تا شما را از این وضعیت با خبر کنم.
تغییرات ملاحظه شد و مورد تائید می باشد. لازم به ذکر است در روز پنجشنبه، نسبت استبه ارسال جمع بندی بحث در تاپیک "جمع بندی و چکیده مباحث طــرح صــــالــحـیــن راســــخــــونــی ..." و جمع بندی امتیازات در تاپیک مبحث همان هفته اقدام شود.
ضمنا مبحث هفته جاری هنوز ارسال نشده است، پیگیری فرمائید.
با تشکر
سلام
طرح جدید به علت هماهنی با زمان و ماه از شنبه 92/3/4 شروع میشود
این بصورت فشرده اجرا میشود.
خواهشمندیم سریعاٌ با ارسال تاپیکی در تالار "صالحین راسخونی"، موضوع آغاز مجدد فعالیت تالار از روز شنبه را اطلاع رسانی کنید، با توجه به انجام تبلیغات روی طرح، نمی بایست طرح متوقف می شد.
موفق باشید
با سلام
از حمایت بی انتهای شما متشکرم
مبحث جدید بروز شد:لطفا در لینک چرخشی قرار دهید
مبحث سوم :زود قضاوت کردن(تاپیک با امتیاز ویژه)
با سلام
در مسابقه مقاله نویسی تجلی حماسه مثلا من چندتا راهکار دارم میتونم راجع به این راهکارها توضیح بدم یا نه فقط باید این راهکارها رو تیتروار فقط عنوان کنم؟
از حمایت بی انتهای شما متشکرم
مبحث جدید بروز شد:لطفا در لینک چرخشی قرار دهید
مبحث سوم :زود قضاوت کردن(تاپیک با امتیاز ویژه)
مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
اگر قرار به اجرای طرح در روز شنبه 4 خرداد می باشد، تبلیغات در همان روز انجام خواهد شد.
موفق باشید
با سلام
در مسابقه مقاله نویسی تجلی حماسه مثلا من چندتا راهکار دارم میتونم راجع به این راهکارها توضیح بدم یا نه فقط باید این راهکارها رو تیتروار فقط عنوان کنم؟
ضمن سلام و عرض ادب
هر آنچه می دانید در راستای اغنای محتوایی مقاله کاربرد دارد، بکار بندید، با توجه به داوری مقالات توسط واحد مقالات، از کم و کیف ارزیابی هیچ اطلاعی نداریم، لطفا در این ارتباط از اینجانب سئوال نفرمایید. می توانید سئوالات خود را در تاپیک روابط عمومی ارسال نمائید.
با تشکر
ravabet_rasekhoon عزیز سلام و خداقوت
یه لطف بکنین و حداقل تا فردا اون دست خط رو ایمیل بفرمایین .
پیام قبلیم که به دستتون رسیده؟
دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام
صمیمانه از زحمات ارزنده و مشارکت صادقانه جنابعالی تشکر و قدردانی می نمایdl
ان شاء ا... در ساعات اداری فردا متن مورد نظر در تاپیک مربوطه ارسال خواهد شد، اما پیشنهاد می شود بجای اینجانب کاربر دیگری را به مرحله نهایی وارد نمائید، مشارکت بنده در این مسابقه بمنظور تشویق سایر کاربران و از روی علاقه شخصی به نوع مسابقه بوده است.
ضمنا برای هر تشکر به دست خط های کاربران، 5 امتیاز منظور فرمائید و جدول را اصلاح نمائید.
با تشکر فراوان
عرض سلام و ادب و احترام
جناب آقای نجاران طبق فرمایشتون جدول نهایی امتیازات مسابقه رو درست کردم و البته با اجازتون به نفراول 50 امتیاز نفردوم 40 و نفرسوم 30 امتیاز به عنوان هدیه ی رتبه اضافه کردم و به دلایلی برگزاری مرحله نهایی مسابقه منتفی شد.
انشال.. سری جدید مسابقه بزودی برگزار میشه.