راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

سلام و خسته نباشید

مد یر ارشد انجمن ها

مدیریت را گذشت کردم ولی اطلاعات خوب و مفید در این زمینه داشتم یکبار برای فوق لیسانس این رشته شرکت کرده بودم و لی متاسفانه قبول نشده بودم و از خیر مدیریت گذشتم ولی برای دادن پست حتما به انجمن میام و باز هم از اطلاعاتم بر روی انجمن مطلب میدهم. روانشناسی ام خوب و مناسب است و در بیشتر زمینه ها مطالعه داشته ام حالا شما چرا مرا مورد ترور شخصیتی قرار می دهید را نمی دانم ولی بنده هیچ برخورد عاطفی هم با شما نداشتم و با وجود سختی زیادی که برای بنده داشت با یک اخلاق محکم که اصلا بنده دچار خستگی روحی شدم در انجمن فعالیت کردم . با اینحال از این به بعد تمام استراتژی هایم را تغییر می دهم و در رفتارم تجدید نظر می کنم. مدیر هم که نباشم با کاربران و مدیران فعالیت می کنم.باتشکر

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب    

راسخون بر حضور و فعالیت صادقانه شما کاربران گرامی مفتخر است و هر آنچه انجام می گیرد در راستای رضایت خاطر شما همراهان همیشگی است. ایجاد فضای تعاملی انجمن ها جهت برخورداری از نقطه نظرات و تعدد سلایق است و هیچگاه اختلاف نظرها و عقاید کاربران را به دیده تقابل نگریسته ایم تا بخواهیم خدای ناکره به تقابل با کاربران بپردازیم، بلکه شما کاربران را سرمایه های ارزشمند راسخون و طراوت دهند و غنی ساز محتوا و فضای آن دانسته ایم.

در ارتباط با درخواست مدیریت، تماس های متعدد با شما گرفته شد که یا پاسخگو نبودید و یا اگر پاسخ داده اید، درخواست خود را لغو نموده اید، لذا با توجه به لزوم سیاست گذاری های مستمر و بلند مدت برای یک انجمن از پذیرش شما که احتمال فعالیت مقطعی داشتید، معذور شدیم.

منتظر حضور گرم و عالمانه شما در انجمن های راسخون هستیم

موفق باشید

|
|

سلام و ادب

ضمن عرض خسته نباشید

بنده از پنح شنبه  26 /2 / 92 مقاله ام را برای مسابقه تجلی حماسه فرستادم

اما هنوز اسمم در کسانی که مقاله را فرستاند وحود ندارد

ایمیل را هم دوبار فرستادم جهت اطمینان

لطف بفرمایید پیگیری کنید

با تشکر

کاربر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از حضور و مشارکت سازنده جنابعالی در سایت راسخون، موضوع در ساعات اولیه اداری فردا بررسی و نتیجه حضورتان اطلاع رسانی می گردد.

موفق باشید

sadeghfafi کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 2257
|
09303495228 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8721
|

با سلام و عرض ادب خدمت مدیر ارشد

با توجه به این که تغیرات کلی (زمان برگزاری طرح) درتالار صالحین راسخونی صورت گرفته،در حیطه ی مدیریتی خود دانستم تا شما را از این وضعیت با خبر کنم.

|
|

با سلام و عرض ادب

برخی از تاپیک ها بارگذاری و برخی دیگر نیاز به تائید واحد محتوا دارد، بدیهی است در صورت تائید در موعد مناسب بارگذاری خواهند شد.

با تشکر فراوان   موفق باشید

|
|

با توجه به این که تغیرات کلی (زمان برگزاری طرح) درتالار صالحین راسخونی صورت گرفته،در حیطه ی مدیریتی خود دانستم تا شما را از این وضعیت با خبر کنم.

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

تغییرات ملاحظه شد و مورد تائید می باشد. لازم به ذکر است در روز پنجشنبه، نسبت به ارسال جمع بندی بحث در تاپیک "جمع بندی و چکیده مباحث طــرح صــــالــحـیــن راســــخــــونــی ..." و جمع بندی امتیازات در تاپیک مبحث همان هفته اقدام شود.

ضمنا مبحث هفته جاری هنوز ارسال نشده است، پیگیری فرمائید.

با تشکر

mina_k_h کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12298
|

با سلام و خسته نباشید.
در صورت امکان «تبلیغ از تاپیک های ارزیابی فعالیت کاربران در تالار های مختلف» را در لینکهای چرخشی قرار دهید.
با تشکر

09303495228 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8721
|

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

تغییرات ملاحظه شد و مورد تائید می باشد. لازم به ذکر است در روز پنجشنبه، نسبت  استبه ارسال جمع بندی بحث در تاپیک "جمع بندی و چکیده مباحث طــرح صــــالــحـیــن راســــخــــونــی ..." و جمع بندی امتیازات در تاپیک مبحث همان هفته اقدام شود.

ضمنا مبحث هفته جاری هنوز ارسال نشده است، پیگیری فرمائید.

با تشکر

سلام

طرح جدید به علت هماهنی با زمان و ماه از شنبه   92/3/4   شروع میشود

این بصورت فشرده اجرا میشود.

fazli1184r132 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4054
|

با سلام و احترام 

امتیازات نهایی مربوط به مسابقات پیش بینی لیگ برتر و دیگر لیگها کی به حاسب های کاربری اضافه میشه؟

با تشکر

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|

با سلام.

این مطلب وقتی روش کلیک می کنم می ره تو صفحه ی اصلی انجمن.مشکل از منه یا لینک؟؟

mahdi522 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3148
|

با عرض سلام

لطفا در صورت امکان  زیر را در تبلیغات چرخشی قرار دهید.

http://rasekhoon.net/forum/thread/712052/page1/

هنمچنین امضای بنده فقط برای مدت کوتاهی است لطفا  در صورت عدم بروز مشکل در ابعاد آن تغییری حاصل نفرمائید.

پیروز و سربلند باشید

mina_k_h کاربر طلایی1
|
|

با سلام و خسته نباشید.

مطلب «مجموعه تصاویری که رئیس جمهور باید در دفتر کارش نصب کند!» که در لینکهای چرخشی گذاشته اید عمل نمی کند!
خواهشاً اصلاح فرمایید.
با تشکر.

mohammad98 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6815
|

ravabet_rasekhoon  عزیز سلام و خداقوت

یه لطف بکنین و حداقل تا فردا اون دست خط رو ایمیل بفرمایین .

پیام قبلیم که به دستتون رسیده؟

mina_k_h کاربر طلایی1
|
|

ravabet_rasekhoon  عزیز سلام و خداقوت

یه لطف بکنین و حداقل تا فردا اون دست خط رو ایمیل بفرمایین .

پیام قبلیم که به دستتون رسیده؟

سلام و خسته نباشید.

بنده خط رو نوشتم و دقایقی پیش براتون ایمل کردم.

|
|

با سلام و احترام 

امتیازات نهایی مربوط به مسابقات پیش بینی لیگ برتر و دیگر لیگها کی به حاسب های کاربری اضافه میشه؟

با تشکر

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب واحترام

منتظرارسال لیست اسامی و امتیازات توسط مدیر محترم تالار ورزش هستیم، با توجه به حجم بالای کار، ان شاء ا... ایشان در اسرع وقت نسبت به ارسال اسامی اقدام خواهند نمود و پس از آن فرآیند معرفی و تقدیر از برگزیدگان این مسابقات انجام می شود.

موفق باشید