پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
با عرض سلام و ادب
به حساب کاربری من 30 امتیاز اضافه شده است
نمیدونم بابت چی هست میشه لطفا پیگیری نمایید
همراه گرامی سلام و عرض ادب
امتیاز ذکر شده جهت مشارکت شما در تاپیک "اصفهانی های عزیز، اگه گفتین اینجا کجاست؟(تاپیک با امتیاز ..." به حساب کاربریتان اضافه شده است.
با تشکر موفق باشید
با سلام و خسته نباشید. بنده در تاریخ دوشنبه 9 اردیبهشت 1392 در تالار «سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392 » پستی با شرح زیر ارسال نمودم:
« با سلام و خسته نباشید.
یه پیشنهادی داشتم.
در زیر تالار کامپیوتر و فناوری اطلاعات زیر تالار تعمیرات تخصصی کامپیوتر و لپ تاپ قرار دارد. بهتر نیست یک زیر تالار اصلی برای لپ تاپ بگذارید و تعمیرات آن یکی از زیر تالار های آن باشد؟
در واقع بخشی برای قراردادن اخبار لپ تاپ ایجاد نمایید.
با تشکر.»
که مسئولین تنها به زدن دکمه تشکر بسنده نموده اند. میتونم بدونم این طرح عملی هست یا خیر؟
با سلام و خسته نباشید. بنده در تاریخ دوشنبه 9 اردیبهشت 1392 در تالار «سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392 » پستی با شرح زیر ارسال نمودم:
« با سلام و خسته نباشید.
یه پیشنهادی داشتم.
در زیر تالار کامپیوتر و فناوری اطلاعات زیر تالار تعمیرات تخصصی کامپیوتر و لپ تاپ قرار دارد. بهتر نیست یک زیر تالار اصلی برای لپ تاپ بگذارید و تعمیرات آن یکی از زیر تالار های آن باشد؟
با تشکر.»
که مسئولین تنها به زدن دکمه تشکر بسنده نموده اند. میتونم بدونم این طرح عملی هست یا خیر؟
با سلام و تشکر از نظرات و ایده های شما
پیشنهادتان به مسئول انجمن ها انتقال و ظاهرا طی تماس تلفنی نیز در این مورد صحبت هایی با شما شده بود. نتیجه بررسی مجدد را به اطلاعتان خواهند رساند.
« با سلام و خسته نباشید.
یه پیشنهادی داشتم.
با تشکر.»
با سلام و تشکر از نظرات و ایده های شما
پیشنهادتان به مسئول انجمن ها انتقال و ظاهرا طی تماس تلفنی نیز در این مورد صحبت هایی با شما شده بود. نتیجه بررسی مجدد را به اطلاعتان خواهند رساند.
متاسفانه به یاد ندارم در این خصوص با بنده تماسی گرفته باشند!
« با سلام و خسته نباشید.
یه پیشنهادی داشتم.
با تشکر.»
مدیر گرامی و همراه محترم انجمن های راسخون ضمن سلام و عرض ادب
با توجه به موضوع بندی های موجود در تالار کامپیوتر و فن آوری اطلاعات و تغییراتی که در عناوین تالار و زیر تالار های "تعمیرات و بررسی تخصصی کامپیوتر و لپ تاپ" داده شد، گمان می کنیم مطالب مربوط به لپ تاپ ها که بیشتر شامل معرفی و بررسی تخصصی لپ تاپ یا سئوالات در ارتباط با تعمیرات، درایور ها و ... می باشد، پوشش داده شده است و نیازی به ایجادتالار مستقل نیست.
با توجه به آنچه گفته شد، پذیرای نقطه نظرات سازنده شما هستیم.
ضمنا از تاخیر ناخواسته پیش آمده در پاسخگویی پوزش می طلبیم.
با تشکر فراوان
موفق باشید
لطفا مبحث این هفته طرح صالحین: مادر، نیمه گمشده(تاپیک با امتیاز ویژه) را در لینک چرخشی قرار دهید
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام
با تشکر از مشارکت مسئولانه جنابعالی، تاپیک مورد نظر در لینک های چرخشی بارگذاری گردید.
موفق باشید
لطفا مبحث این هفته طرح صالحین: مادر، نیمه گمشده(تاپیک با امتیاز ویژه) را در لینک چرخشی قرار دهید
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام
با تشکر از مشارکت مسئولانه جنابعالی، تاپیک مورد نظر در لینک های چرخشی بارگذاری گردید.
موفق باشید
پیغام :
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما مدیر ارشد
پیامک راسخون بصورت کامل برای بنده ارسال نشده
چون من با ریدکال اشنایی ندارم و باید دانلودش کنم تا کمی اشنا بشم
بعد به علت امتحانات و مشکلات شخصی قادر به شرکت در اولین جلسه مدیران نیستم انشاءالله در هفته بعد شرکت میکنم
دوستان در اتاق چت میدونند عموی بنده مریضی سختی دارند
بجای من یکی از دوستان به کارها رسیدگی میکنند بجز امتیاز بندی و چکیده طرح صالحین که خودم انجام میدم
سلام
با تشكر از حسن توجه شما
در ادامه ي پست هاي انتخاباتي
از اول انقلاب تاکنون چه تعداد کاندیدا تأیید صلاحیت شدهاند؟+نمودار
و
اینفوگرافی/ از فاطمی تا پاستور
با سپاس
كاربر هميشه همراه(sadeghfafi)
با سلام و خسته نباشيد.
امروز كه در پست «تشکیل جلسه هفتگی مدیران محترم انجمن های راسخون» تشكر جناب iman_karbala رو ديدم خيلي شاد شدم. نكنه به اين زودي برگشتند؟ هر جا هستند براشون آرزوي موفقيت و سلامتي دارم.
با سلام و خسته نباشيد.
امروز كه در پست «تشکیل جلسه هفتگی مدیران محترم انجمن های راسخون» تشكر جناب iman_karbala رو ديدم خيلي شاد شدم. نكنه به اين زودي برگشتند؟ هر جا هستند براشون آرزوي موفقيت و سلامتي دارم.
سلام ، بنده هم برای اشان آرزوی موفقیت دارم ولی اگر به تاریخ ارسال پست نگاه کنید در میابید که این پست در تاریخ 2 آذر 91 ارسال گردیده (یعنی زمانی که آقای خواجه روابط عمومی بودند)
موفق باشید
با سلام و احترام خدمت مسئول محترم انجمن ها
با توجه به برگزاری جلسات هفتگی مدیران که جمعه ساعت 11 تاریخ 1392/02/27 قرار است برگزار گردد، خواستم به اطلاعتان برسانم که در این زمان (البته برای این هفته) من دسترسی به اینترنت ندارم و متاسفانه قادر به حضور در جلسه این هفته نیستم ولی ان شاء الله مصوبات جلسه را پیگیر خواهم شد و سعی در اجرای آنها خواهم داشت .
خواستم قبلاً به شما اطلاع داده باشم تا غیبتم را غیر موجه در نظر نگیرید.
صحبت هایی که در مورد موضوع بحث این هفته دارم به طور خلاصه بدین صورت است:
در تالارهای تحت مدیریت بنده همانطور که اطلاع دارید ، دوره آموزشی طراحی صفحات وب برگزار گردید و در برنامه های پیش رو نیز نیاز سنجی از کاربران است که با توجه به نیاز و استقبال آنها از مباحث مختلف ، برایشان دوره آموزشی مورد نیاز را برگزار نمایم.
با سپاس / موفق باشید
... در ضمن فکر کنم جوایز دوره ای مدیران فراموش شده است ...
در ارتباط با جوایز مدیران تصمیماتی گرفته شده است، امیدواریم بزودی اجرایی گردد ...
با سلام و عرض ادب ، می توانم بپرسم این تصمیمات چیست ؟ نحوه جدیدی برای جوایز در نظر گرفته شده است یا تصمیمات در خصوص ارسال جوایز بوده است ؟
با سپاس فراوان