راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

با سلام خدمت جناب آقای نجّاران.

کجا می تونیم تصویری از چهره ی زیبای شما ببینیم؟؟؟

گشتم نبود شما بگردید شاید باشه!!!

با تشکّر.

کاربر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب 

با تشکر از بذل لطف و محبت جنابعالی، در ویژه نامه سالگرد تاسیس راسخون، تصویر دومین نفر سمت چپ حاج آقا، در خدمت شما هستم.

موفق باشید

|
|

با سلام و احترام

تاپیکی به اسم توانایی ها و علاقه مندی هایتان را با ما در میان بگذارید ... در تالار برنامه نویسی ایجاد کردم که  اطلاعیه ای در مورد توانایی ها و علاقه مندی های کاربران در بحث یادگیری مطالب آموزشی است ، در صورت تمایل می توانید نسبت به تبلیغ یا اصلاح این پست اقدام فرمایید .

در پناه حق / موفق باشید

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و ادای احترام

با تشکر از زحمات ارزنده و حضور فعال جنابعالی در انجمنهای راسخون و جلسات هفتگی مدیران

از اینکه در راستای اجرای یکی از مباحث مطروحه در جلسه تبادل نظر اخیر اقدام نموده اید، سپاسگزاری می نمایم. تاپیک مورد نظر در لینک های چرخشی بارگذاری گردید و با توجه به مدت زمان کشینگ، بزودی نمایش داده خواهد شد.

موفق باشید

|
|

با سلام و خسته نباشید.

ممنونم از جناب آقای نجاران برای درج به موقع صورتجلسه مورخ 20 اردیبهشت و جمع بندی مطالب.

جا داره برای هدیه ای که قراره برای حاضرین ارسال بشه هم تشکر ویژه ای داشته باشم.

راستی ارسال کد مدارک لازم هست یا خیر؟

میگما مسابقه ی دست خط برتر به کجا رسید؟ قرار شد برندگانی داشته باشه یا خیر؟

با سلام و عرض خسته نباشید حضور شما

مجموعه روابط عمومی نیز از زحمات و مشارکت فعال شما همراهان همیشگی سپاسگزاری می نماید و هدیه ای ناقابل را حضورتان تقدیم می دارد.

-جهت دریافت هدیه نیازی به ارسال کد مدرک نمی باشد.

-در ارتباط با مسابقه دست خط برتر نیز اجازه دهید تا چند روز آینده و بر اساس میزان مشارکت تصمیم گیری خواهد شد.

موفق باشید

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|

با سلام خدمت جناب آقای نجّاران.

کجا می تونیم تصویری از چهره ی زیبای شما ببینیم؟؟؟

گشتم نبود شما بگردید شاید باشه!!!

با تشکّر.

کاربر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب 

با تشکر از بذل لطف و محبت جنابعالی، در ویژه نامه سالگرد تاسیس راسخون، تصویر دومین نفر سمت چپ حاج آقا، در خدمت شما هستم.

موفق باشید

مدیر گرامی دیگه یعنی چی؟؟؟

هنوز نتایج معلوم نشده.نکنه می خواید از «بند پ» استفاده کنید؟؟؟

من مشکلی ندارما!!!

با تشکّر.

دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

با عرض معذرت، عنوان "مدیر" به اشتباه مورد استفاده قرار گرفته است. 

پس از انجام ارزیابی های لازم، با کاربران مورد نظر تماس گرفته خواهد شد. لطفا مجددا در این ارتباط سئوال نفرمایید.

موفق باشید

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

با سلام  و خسته نباشید 

بنده در روز جلسه در روستا بودم و متاسفانه به هیچ عنوان به نت دسترسی نداشتم  

خیلی زیاد علاقه به حضور داشتم  مودم وایرلس هم همراه داشتم اما به هیچ عنوان انتن  نداد 

اگر امکان داره چکیده ای از بحث را در سایت قرار بدید 

متشکرم 

onehamed کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6061
|

با سلام و عرض ادب 

خواهشمند است تاپیک "گزارش تصویری از ثبت نام داوطلبین نامزدی انتخابات ریاست جمهوری" را از لیست تبلیغات چرخشی حذف و درصورت صلاح دید تاپیک "همه چهره‌های سیاسی که در انتخابات ثبت نام کردند/ از ..." را جایگزین نمایید

با سپاس فراوان     موفق باشید

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

مدیرمحترم ارشدانجمنها

باسلام واحترام

احتراما"باستحضارمیرساندتاآنجائیکه من باسایرمدیران درارتباط هستم مدیران محترم مجموعه ای ازایمیلهایی روبراتون ارسال کرده اندوانتقاداتی خدمتتون داشته اند لطفا"درصورت امکان سریعا"به آنهاپاسخگوباشید.

کوچک شما:دخالتی

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

با سلام  و خسته نباشید 

خیلی زیاد علاقه به حضور داشتم  مودم وایرلس هم همراه داشتم اما به هیچ عنوان انتن  نداد 

متشکرم

اینجانب سرکار(سرجلسه کنکوربعنوان رابط بودم وجمعه هم کارمی کردم)وفرصت نشدتادرجلسه شرکت کنم منوببخشید

من هم بامدیرمحترم موافقم اگرممکن است بصورت ایمیل به کلیه مدیران محترم تالارهاارسال شودخیلی بهتراست.باتشکرمجدد

|
|

با سلام  و خسته نباشید 

متشکرم 

مدیر و همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام

با تشکر از مشارکت فعال و پاسخگویی مسئولانه شما

با توجه به صحبت های انجام شده در روز پنجشنبه، نام کاربری شما در لیست غائبین ذکر نشده است و روابط عمومی از عدم حضور احتمالی شما اطلاع داشته است.

چکیده مباحث و مصوبات جلسه همفکری و تبادل نظر مدیران محترم تالار ها در آدرس ذیل موجود است:

تشکیل جلسه هفتگی مدیران محترم انجمن های راسخون

همچنین مراتب تقدیر و قدردانی روابط عمومی راسخون بابت تهیه تصاویر اختصاصی از اختتامیه نمایشگاه کتاب تهران حضور شما و همکاران محترم در تالار گفتگوی آزاد ابلاغ می گردد. تصاویر ارسال شده در تاپیک ذیل بارگذاری و در لینک های چرخشی مورد تبلیغ واقع شد. همچنین با واحد خبر مذاکراتی در راستای بارگذاری تصاویر انجام خواهد شد.

تصاویر اختصاصی راسخون از اختتامیه نمایشگاه کتاب تهران

موفق و سلامت باشید

|
|

با سلام و عرض ادب 

خواهشمند است تاپیک "گزارش تصویری از ثبت نام داوطلبین نامزدی انتخابات ریاست جمهوری" را از لیست تبلیغات چرخشی حذف و درصورت صلاح دید تاپیک "همه چهره‌های سیاسی که در انتخابات ثبت نام کردند/ از ..." را جایگزین نمایید

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر ویژه از زحمات ارزنده جنابعالی در انجمن های راسخون، از آنجا که محتوای تاپیک ذکر شده در واحد خبر بارگذاری و از آن طریق در لینک های چرخشی تبلیغ شده بود، از بارگذاری مجدد آن در تبلیغات معذوریم.

همه چهره‌های سیاسی که در انتخابات ثبت نام کردند/ از هاشمی تا مشایی

موفق باشید

|
|

مدیرمحترم ارشدانجمنها

باسلام واحترام

احتراما"باستحضارمیرساندتاآنجائیکه من باسایرمدیران درارتباط هستم مدیران محترم مجموعه ای ازایمیلهایی روبراتون ارسال کرده اندوانتقاداتی خدمتتون داشته اند لطفا"درصورت امکان سریعا"به آنهاپاسخگوباشید.

کوچک شما:دخالتی

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

تا آنجائیکه اینجانب اطلاع دارم، یک ایمیل نیز از طرف مدیران محترم ارسال نشده است چه برسد به مجموعه ای از ایمیل ها، شاید شما بیش از ما با دوستان در ارتباط هستید و قبل از ارسال ایمیل ها از موضوع مطلع شده اید. جلسات برگزار شده در پایان هفته یکی از مکان هایی است که می تواند برای طرح این انتقادات استفاده شود، هرچند پل های ارتباطی متعدد و چند گانه ای جهت دریافت انتقادات و پیشنهادات نه تنها از مدیران که از همه کاربران محترم پرتال راسخون وجود دارد و روابط عمومی در حد توان و فراخور امکانات موجود همواره و همیشه پاسخگوی کلیه انتقادات و نقطه نظرات دوستان بوده است.

حضور در جلسات هفتگی مدیران محترم تالارها الزامی است و عدم حضور و علت آن قبل از برگزاری جلسه باید به روابط عمومی اطلاع داده شود. همچنین مصوبات جلسه در آدرس ذیل موجود است:

تشکیل جلسه هفتگی مدیران محترم انجمن های راسخون

موفق باشید

mohammad_43 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 41934
|

به نام خدا

با سلام و عرض ادب و احترام حضور جناب آقای نجاران عزیز

ظاهرا ایمیل و پیام های بنده به دست شما نمیرسد چون بدون پاسخ میماند . من به دلایلی که قبلا هم گفته ام متاسفانه نمیتوانم در جلسات هفتگی شرکت کنم که مهمترین آن تاهل و در کنار خانواده بودن است یک تعطیلی آخر هفته  است و هزار کار از جمله صله رحم که در اسلام بسیار به آن سفارش شده و خصوصا در این فصل که بحت گردشگری خانواده هم هست .

ضمنا بنده این مورد را بارها گلایه کرده ام ولی به هیج نتیجه ای نرسیده :

جلسه حضوری مدیران انجمن ها در راسخون بارها مطرح شد آقای خواجه هم همیشه میگفتند برگزارمیکنیم ولی خوب خبری نشد . به نظر حقیر اگر این جلسه برگزار شود و مدیران رودرو مسائل و مشکلات و پیشنهادات و انتقادات را مطرح کنند مفید فایده خواهد بود .

حال با این اوصاف عدم حضور من ریش سفید در جلسات هفتگی  اگر به نظر شما غیبت غیر موجه است هرگونه تنبیه و کسر امتیاز و ... را لحاظ بفرمائید  . ما که با نداری های راسخون ساختیم با کم کردنها و تنبیهات هم میسازیم .

iran313 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1561
|

سلام و خسته نباشید

جوابتان را خواندم و خیلی خوشحال شدم که بنده را نپذیرفتید. و امیدوارم در پیشبرد اهداف سایت موفق باشید. باتشکر

onehamed کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6061
|

با سلام و عرض ادب 

خواهشمند است اشکال تصویر + مکان عکس ، تاپیک اصفهانی های عزیز، اگه گفتین اینجا کجاست؟(تاپیک با امتیاز ... را بیان نمایید و امتیازات را بیفزایید

iran313 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1561
|

سلام و خسته نباشید

ضد و نقیض صحبت کردن بنده دلیل بر شخصیت نامتعادل بنده نبوده و نیست و این دغدغه های فرهنگی و دینی به بنده چه ربطی دارد که حرص بخورم. باتشکر