پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام و خسته نباشید
اقای کیانی قرار بود مدیریت بنده را بررسی کنند خودشان گفتند زنگ بزنم ولی با قطع اینترنت مواجه شدم در اسرع وقت رسیدگی می کنم و مدیریت را وضعیتش را درست می کنم. اگر هم مجبور شدم حتی موسسه می ایم و از خودم دفاع می کنم و اجازه هم نمی دهم شما حق بنده را ضایع کنید. باتشکر
با سلام و عرض ادب و احترام
بنده هم پیشاپیش بخاطرعدم حضور در جلسه هفتگی مدیران مورخ 2/20 به دلیل شرکت در مصاحبه ای کاری عذرخواهی میکنم امیدوارم به لطف خدا در جلسات آتی در خدمت بزرگواران باشم.انشاء اله
با تشکر در پناه حق
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت مدیر محترم انجمن ها :
در صورت صلاحدید و داشتن زمان و مکان مناسب، مطلب جالب زیر را زیر را در لینک چرخشی قرار دهید:
عجیب ترین اشیایی که به زمین فوتبال پرتاب شدند
یکی از خبرهایش در مورد تماشاگران ایرانی سپاهان اصفهان است که اقدامی خطرناک انجام دادند و خدارو شکر به خیر گذشت و محرومیت و خطر جسمی برای کسی نداشت.
سپاس
با سلام.ایمیل دومی که درباره ی مدیریت تالار ها برایتان فرستادم رسیده؟؟؟و با همین روند،نتایج کی اعلام می شوند؟؟؟(روند تعداد رزومه ها)
با سلام و خسته نباشید یکی از کاربران خوب تالار گفتگو تقاضا کردن تا تاپیک زیر را در صورت امکان در لینک چرخشی قرار دهید
با تشکر
نظرسنجی: شما بگید ** بهترین تاپیکها مال کیه؟؟؟
http://rasekhoon.net/forum/post/show/740727/1342275/
مدیر گرامی و همراه عزیز ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از زحمات ارزنده شما و کاربران محترم تالار گفتگوی آزاد
با توجه به اینکه مطالب قابل بارگذاری در لینک های چرخشی باید حالت عمومی و کلی و مرتبط با موضوعات کاربردی برای عامه کاربران سایت باشد، از بارگذاری این تاپیک معذوریم، اما سعی خواهد شد در بازه های زمانی مناسب، تبلیغات تاپیک های نعاملی و کاربردی تالارگفتگوی آزاد در لینک های چرخشی و تبلیغات بنری بارگذاری شود(چنانچه بارها انجام شده و خواهد شد).
با تشکر فراوان موفق باشید
سلام و خسته نباشید
اقای کیانی قرار بود مدیریت بنده را بررسی کنند خودشان گفتند زنگ بزنم ولی با قطع اینترنت مواجه شدم در اسرع وقت رسیدگی می کنم و مدیریت را وضعیتش را درست می کنم. اگر هم مجبور شدم حتی موسسه می ایم و از خودم دفاع می کنم و اجازه هم نمی دهم شما حق بنده را ضایع کنید. باتشکر
کاربر گرامی سلام
همانطور که خودتان مستحضرید، شما تا کنون چندین بار درخواست مدیریت را مطرح نموده اید، ارزیابی های در این ارتباط انجام گرفت و زمانی که به درخواست آقای کیانی با شما تماس حاصل گردید، اظهارداشتید به جهت عدم دسترسی به وب و مشغلات دیگر قادر به پذیرش این مسئولیت نیستم. همین اتفاق بار ها و بارها در مورد مسائل انجمن ها، فعالیت کاربران و مدیران، محتوای ارسال شده در تالار ها و ... افتاده که شما مطلبی را طرح نموده و لحظه ای بعد آن را نقض نموده اید، بار ها انتقاداتی از مسئولین سایت مطرح نموده و در خلال رسیدگی، اقدام به ویرایش پست های ارسالی خود نموده اید ...
لذا با درخواست مدیریت شما در هیچ یک از تالار های راسخون موافقت نمی شود و اگر احساس می کنید حقی از شما تضییع شده است، احقاق آن را برایتان مصون می دانیم. خواهشمندیم با طرح چنین مسائلی اقدام به تشویش اذهان کاربران ننمائید.
موفق باشید
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت مدیر محترم انجمن ها :
در صورت صلاحدید و داشتن زمان و مکان مناسب، مطلب جالب زیر را زیر را در لینک چرخشی قرار دهید:
عجیب ترین اشیایی که به زمین فوتبال پرتاب شدند
یکی از خبرهایش در مورد تماشاگران ایرانی سپاهان اصفهان است که اقدامی خطرناک انجام دادند و خدارو شکر به خیر گذشت و محرومیت و خطر جسمی برای کسی نداشت.
سپاس
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
تاپیک مورد نظر در تبلیغات لینک چرخشی بارگذاری گردید.
از زحمات و مشارکت موثر جنابعالی و کاربران فعال تالار ورزش سپاسگزاری می نمایم.
موفق و شاد باشید
با سلام.ایمیل دومی که درباره ی مدیریت تالار ها برایتان فرستادم رسیده؟؟؟و با همین روند،نتایج کی اعلام می شوند؟؟؟(روند تعداد رزومه ها)
کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
ایمیل شما دریافت شده است، ان شاء ا... در روز های آینده نسبت به ارزیابی و تماس با کاربران مورد نظر اقدام خواهد شد.
موفق باشید
مسئول محترم ارشد انجمن ها
با سلام و احترام در صورتی که برایتان امکان دارد این مطلب را در لینک چرخشی قرار دهید
نکته هایی طلایی برای شب امتحان
مسئول محترم ارشد انجمن ها
با سلام و احترام در صورتی که برایتان امکان دارد این مطلب را در لینک چرخشی قرار دهید
نکته هایی طلایی برای شب امتحان
همراه و دوست گرامی
ضمن سلام و عرض ادب
تاپیک مورد نظر در تبلیغات چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر موفق باشید
سلام و درود و عرض خسته نباشید .
با توجه به قهرمانی تیم پر افتخار استقلال لطف بفرمائید مورد زیر را در لینک چرخشی قرار دهید :
تصاویر:جشن قهرمانی استقلال در لیگ برتر
با سلام خدمت جناب آقای نجّاران.
کجا می تونیم تصویری از چهره ی زیبای شما ببینیم؟؟؟
گشتم نبود شما بگردید شاید باشه!!!
با تشکّر.
با سلام و احترام
تاپیکی به اسم توانایی ها و علاقه مندی هایتان را با ما در میان بگذارید ... در تالار برنامه نویسی ایجاد کردم که اطلاعیه ای در مورد توانایی ها و علاقه مندی های کاربران در بحث یادگیری مطالب آموزشی است ، در صورت تمایل می توانید نسبت به تبلیغ یا اصلاح این پست اقدام فرمایید .
در پناه حق / موفق باشید
سلام و درود و عرض خسته نباشید .
با توجه به قهرمانی تیم پر افتخار استقلال لطف بفرمائید مورد زیر را در لینک چرخشی قرار دهید :
تصاویر:جشن قهرمانی استقلال در لیگ برتر
کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
با تشکر از حضور فعال شما در انجمن های راسخون، با توجه به وجود موضوع ذکر شده در واحد اخبار، از بارگذاری آن در لینک های چرخشی معذوریم.
موفق باشید
با سلام و خسته نباشید.
ممنونم از جناب آقای نجاران برای درج به موقع صورتجلسه مورخ 20 اردیبهشت و جمع بندی مطالب.
جا داره برای هدیه ای که قراره برای حاضرین ارسال بشه هم تشکر ویژه ای داشته باشم.
راستی ارسال کد مدارک لازم هست یا خیر؟
میگما مسابقه ی دست خط برتر به کجا رسید؟ قرار شد برندگانی داشته باشه یا خیر؟