راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

با سلام.می خواستم بدونم که آیا تالار پزشکی و سلامت مدیر داره؟؟؟

کاربر گرامی و دوست عزی ضمن سلامو عرض ادب

خیر، تالار پزشکی سلامت مدیر ندارد. در ساعات اداری فردا دعوت به همکاری جهت مدیریت تالار ها اطلاع رسانی خواهد شد.

موفق باشید

ضمن سلام و عرض ادب ، انشاالله که سفر خوش گذشته باشد ، مگر آقای حسن طالب(ی) مدیر تالار پزشکی و سلامت نیستند ؟

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از بذل الطاف جنابعالی، مدیریت تالار پزشکی سلامت به درخواست مدیر گرامی تالار مبنی بر عدم سازگاری موضوع تالار با تخصص ایشان، لغو گردیده است. لذا این تالار هم اکنون بدون مدیر بوده و توسط روابط عمومی مدیریت می گردد.

موفق باشید

|
|

با سلام.می خواستم بدونم که آیا تالار پزشکی و سلامت مدیر داره؟؟؟

کاربر گرامی و دوست عزی ضمن سلامو عرض ادب

خیر، تالار پزشکی سلامت مدیر ندارد. در ساعات اداری فردا دعوت به همکاری جهت مدیریت تالار ها اطلاع رسانی خواهد شد.

موفق باشید

با سلامی دوباره.می خواستم بدونم که آیا امکان داره که بنده مدیر تالار پزشکی و سلامت شوم؟

کاربر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

در موعد مقرر که فراخوان عمومی جهت همکاری در راستای مدیریت تالار ها داده می شود، می توانید نسبت به ارسال درخواست خود اقدام فرمائید.

موفق باشید

|
|

با سلام و خسته نباشيد

پيشنهاد:

اگر امكان دارد آخرين مطالب صفحه اي جداگانه داشته باشد. همانطور كه مي دانيد روزانه بيش از 1000 مطلب در انجمن سايت بارگذاري مي شود. گاهي اوقات چون كاربران زيادي همزمان پست ارسال مي كنند بعضي پست ها در اين صفحه ديده نمي شوند و يا اينكه خيلي زود از صفحه اول سايت مي روند و همين باعث مي شود افراد كمتري از آن مطالب  بازديد كنند.

به نظر من اگر صفحه آخرين مطالب به صورت لينك باز مي شد يعني اگر روي آن كليك مي كرديم وارد صفحه جديدي مي شد كه فقط آخرين مطالب در آن نمايش داده مي شد و البته در صفحه حدود 100 لينك يا بيشتر از آخرين مطالب ارسالي نمايش داده مي شد و صفحات بعد هم داشت، بهتر بود.

بعضي مواقع كاربران مطالب مفيدي ارسال مي كنند كه بنا به دلايلي در صفحات اول انجمن ديده نمي شوند.

همچنين اگر اين امكان فراهم مي شد كه با كليك بر روي نام كاربر پست هاي ارسالي او را مشاهده مي كرديم به نظرم در بحث تبادل نظر موثر بود.

با تشكر

کاربر گرامی و همراه محترم ضمن سلام و عرض ادب

جای دارد از نقطه نظرات کاربردی و سازنده شما تقدیر و تشکر نمائیم، کلیه موارد از این دست که مرتبط با مباحث فنی است گردآوری و پس از تائید به واحد فنی ارجاع داده می شود، البته به جهت محدودیت های موجود در این واحد، امکان دارد درخواست های مطروحه با تاخیر زیاد عملیاتی شوند. در نهایت امیدواریم نقطه نظرات ارسالی مورد بهره برداری شایسته واقع شود.

موفق و سلامت باشید

mahdi522 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3148
|

با عرض سلام

در طی صحبت های بنده با جناب مشاور راحتی ، با موافقت ایشان جهت اجرای کلاس های مشاوره همراه شد . همچنین قرار شد روز و ساعت اجرای اولین جلسه به بنده اعلام گردد.

در ضمن در صورت امکان بحث تبلیغاتی آن را پیگیری نمائید.

پیروز و سربلند باشید

mina_k_h کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12298
|

با سلام و خسته نباشید.

قبلاً که تازه آواتار مدیران توسط روابط عمومی محترم ساخته شده بود یه پیشنهادی دادم اما هیچ اقدامی صورت نپذیرفت. لازم دونستم یک بار دیگه یادآوری کنم.

بهتره که آواتار مدیران خانم با آواتار مدیران آقا تفاوت داشته باشد!

راستی فردا روز زن هست. بد نیست مدیران خانم رو سورپرایز کنید ها ... :))

مدیر و همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام

با تشکر از حضور فعال شما در انجمن های راسخون و عرض معذرت از تاخیر پیش آمده در پاسخگویی، همان زمانی که این درخواست از جانب شما مطرح گردید، توضیح داده شد که حفظ اطلاعات و حریم شخصی کاربران از اصول اساسی و اولیه راسخون نسبت به کاربران خود است، بر این اساس در صورتی که مدیری چنین درخواستی داشته باشد، نیاز است درخواست خود را به صورت کتبی به آدرس پستی موسسه ارسال نماید تا مورد ارزیابی و اقدام قرار گیرد.

در ارتباط با روز زن نیر، حق با شماست، در این ارتباط با سرپرست محترم روابط عمومی مذاکره ای خواهیم داشت و در صورت حصول نتیجه موثر، اطلاع رسانی خواهد شد.

موفق و سلامت باشید

با سلام و خسته نباشید خدمت جناب آقای نجاران.

سفر خوش گذشت؟ کجا تشریف داشتید؟

در خصوص پیشنهادم راجع به آواتار مدیران کلاً با این پروسه ای که فرمودید پشیمون شدم!!!

انشال... مذاکره تون نتیجه بخش باشه. :)

روز خوش

مدیر گرامی و همراه محترم ضمن سلام و عرض ادب مجدد

چند روزی در جوار آب های نیلگون خلیج همیشه فارس بودیم. جای شما و سایر دوستان راسخونی بسیار خالی بود.

در ارتباط با تغییر آواتار، به هر جهت بروکراسی حاکم بر موسسه این است چرا که عواقب چنین کاری باید بر عهده مدیر درخواست کننده باشد.

هدیه روز زن برای مدیران گرامی نیز در صورت موافقت در جوایز دوره ای مدیران اعمال خواهد شد.

موفق باشید

جناب نجاران سلام و خسته نباشید.

بی صبرانه منتظر ارسال دوره جدید هدایا هستیم. :))

میگما سوغاتی کاربران عزیز و همراهان همیشگی راسخون که یادتون نرفته؟ D:

|
|

با عرض سلام

در طی صحبت های بنده با جناب مشاور راحتی ، با موافقت ایشان جهت اجرای کلاس های مشاوره همراه شد . همچنین قرار شد روز و ساعت اجرای اولین جلسه به بنده اعلام گردد.

در ضمن در صورت امکان بحث تبلیغاتی آن را پیگیری نمائید.

پیروز و سربلند باشید

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام

با تشکر از زحمات جنابعالی، پس از مشخص شدن زمان تشکیل جلسه و ایجاد پست اعلان آن، اطلاع رسانی نمائید تا تبلیغات لازم انجام شود.

موفق باشید

iran313 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1561
|

سلام و خسته نباشید

مدیر ارشد انجمن ها

شما تمام ایده ها و نظرات بنده را برای خودتان استفاده کردید و مرا با کمال احترام بیرون کردید و چند خانمی که خودتان خواستید وارد کردید  با اینحال خیلی متاسفم برای شما .

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|

با سلام.نتایج مدیران کی اعلام می شوند؟؟؟

بعد منظورتون از مهارتی و فرهنگی چیه؟؟؟رتبه در مسالقات فرهنگی هم حساب می شه؟؟؟؟یا تجربه ی ساخت برای مثال تلسکوپ؟؟؟

و یک سوال دیگر:مهلت ارسال مقالات تا کی است؟؟؟

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

با سلام  و خسته  نباشید خدمت شما  

من چند روز پیش از طریق صندوق پیام اعلام کردم که یکی از کاربران  به خاطر کسب امتیاز اقدام به زدن پست های یک کلمه ای  تکراری  و از همه بد تر تکرار یک پست برای چند بار  کرده  

مسئول روابط عمومی فرمودند به ایشان تذکر داده شده است 

بنده نیز چندین بار متذکر شدم اما ایشان  باز  هم به کار خود ادامه میدهند من تمام پست های  یک کلمه ای ایشان را حذف میکنم 

در صورت تکرار تمام  پست هایشن را حذف میکنم تا حق بقیه کاربران ضالع نگردد  از شما تقاضای پیگیری  دارم

به لینک   زیر  توجه کنید  

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/656634/page1/

این فقط یک مورد از کار ایشان میباشد  روزی 20  تا 30 پست اینچنینی   ایجاد  مینمایند

|
|

سلام و خسته نباشید

مدیر ارشد انجمن ها

شما تمام ایده ها و نظرات بنده را برای خودتان استفاده کردید و مرا با کمال احترام بیرون کردید و چند خانمی که خودتان خواستید وارد کردید  با اینحال خیلی متاسفم برای شما .

کاربر گرامی سلام

از حضور و نقطه نظرات شما سپاسگزاری می نماییم، اما با توجه به طرح چنین مسائلی در فضای گفتمان عمومی انجمن ها، خواهشمندیم یک نمونه از ایده ها و نظرات ارائه شده خود که فکر می کنید مورد استفاده در انجمن ها واقع شده و حق شما را ضایع نموده است عنوان کنید. در ارتباط با لفظ "بیرون کردن" اصلا به چنین موضوعی باور ندارم و این برداشت شماست و نه عملکرد ما، کلیه همراهان ما در انجمن های راسخون شاهد و گواهی بر رفتار ما مبتنی بر احترام متقابل با کاربران عزیز هستند،  فعالیت هر کاربر در راسخون مایه افتخار و مباهات ماست و پاسخگویی و تلاش در راستای تحقق درخواست های این عزیزان و بهره گیری از نقطه نظرات آنها در راستای ارتقاء فضای علمی فرهنگی مذهبی سایت، از وظایف مجموعه روابط عمومی می باشد. اینجانب چه از نظر اخلاقی و چه از نظر قانونی و شرح وظایف خود، حق برخوردهای سلیقه ای و متفاوت با کاربران را نداشته و چنین کاری انجام نداده ام، خواهشمندم باورهای شخصی و برداشت های خصوصی خود را عمومی سازی ننمائید. بار ها در ارتباط با مسائل جاری در انجمن ها و همچنین مباحث مدیریتی تالار ها با شما صحبت نموده و شما بارها ازعان به قانع شدن نموده اید، اما دلیل طرح چنین گفتاری در فضای گفتگوی عمومی را نمی دانیم.

موفق باشید

|
|

با سلام.نتایج مدیران کی اعلام می شوند؟؟؟

بعد منظورتون از مهارتی و فرهنگی چیه؟؟؟رتبه در مسالقات فرهنگی هم حساب می شه؟؟؟؟یا تجربه ی ساخت برای مثال تلسکوپ؟؟؟

و یک سوال دیگر:مهلت ارسال مقالات تا کی است؟؟؟

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام

زمان بندی خاصی برای فرآیند جذب مدیران فعال برای انجمن ها تبیین نشده است، اما پس از دریافت تعداد کافی رزومه، اقدام به ارزیابی آنها خواهد شد و بر اساس نیازهای جاری و سیاست گذاری های انجام شده، با کاربران مورد نظر تماس گرفته خواهد شد.

-منظور از مهارت، تحصیلات خارج از روال معمول مدرسه و دانشگاه است مثل مهارت تصویر برداری، نقاشی، فنی حرفه ای، ورزشی و ...

-سوابق فرهنگی نیز به کلیه امور فرهنگی که کاربر در آنها شرکت داشته است اطلاق می گردد از تئاتر و سینما گرفته تا مسابقات فرهنگی، قرآنی، تربیتی و ...

-مهلت ارسال مقالات برای بخش مقاله نویسی مسابقه تجلی حماسه، 15 خرداد ماه می باشد.

موفق باشید

|
|

با سلام  و خسته  نباشید خدمت شما  

من چند روز پیش از طریق صندوق پیام اعلام کردم که یکی از کاربران  به خاطر کسب امتیاز اقدام به زدن پست های یک کلمه ای  تکراری  و از همه بد تر تکرار یک پست برای چند بار  کرده  

مسئول روابط عمومی فرمودند به ایشان تذکر داده شده است 

بنده نیز چندین بار متذکر شدم اما ایشان  باز  هم به کار خود ادامه میدهند من تمام پست های  یک کلمه ای ایشان را حذف میکنم 

در صورت تکرار تمام  پست هایشن را حذف میکنم تا حق بقیه کاربران ضالع نگردد  از شما تقاضای پیگیری  دارم

به لینک   زیر  توجه کنید  

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/656634/page1/

این فقط یک مورد از کار ایشان میباشد  روزی 20  تا 30 پست اینچنینی   ایجاد  مینمایند

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام

با تشکر از حضور فعال شما در انجمن های راسخون، کلیه پست های ارسالی کاربر در روز های اخیر بررسی گردید، ضمن تائید فرمایشات شما، تذکرات لازم به کاربر مربوطه از طریق SMS ابلاغ شد و در صورت تکرار حساب کاربری وی برای مدتی مسدود خواهد شد.

در ارتباط با امور مدیریتی تالار های تحت مدیریت و حفظ فضای پویا، تعاملی و علمی در آنها، به صلاحدید خود مجاز و مختار در انجام هر عمل متناسب خواهید بود، البته حفظ ارتباط با روابط عمومی نیز در نظر گرفته شود.

با تشکر فراوان    موفق باشید

mahdi522 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3148
|

سلام و عرض ادب

یه درخواست طراحی کارت عضویت داشتم که قصدم بود با انجمن گرافیک مطرح کنم ولی انگار مثل اینکه اون انجمن به اون صورت فعال نیست .

مجبور شدم از شما درخواست کنم که با واحد گرافیک سایت در میان بگذارید.

در صورت موافقت اولیه اعلام بفرمائید فایل هاو توضیحات لازم را به آدرس ایمیلتان ارسال کنم.

پیروز و سربلند باشید

|
|

سلام و عرض ادب

یه درخواست طراحی کارت عضویت داشتم که قصدم بود با انجمن گرافیک مطرح کنم ولی انگار مثل اینکه اون انجمن به اون صورت فعال نیست .

مجبور شدم از شما درخواست کنم که با واحد گرافیک سایت در میان بگذارید.

در صورت موافقت اولیه اعلام بفرمائید فایل هاو توضیحات لازم را به آدرس ایمیلتان ارسال کنم.

پیروز و سربلند باشید

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

لطفا درخواست خود را همراه با جزئیات به پست الکترونیکی  forum@rasekhoon.net ارسال نمائید تا با واحد گرافیک مطرح و نتیجه حضورتان ابلاغ گردد.

موفق باشید

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

باسلام واحترامات فائقه

بازگشت ازسرزمین صفاوسبزوخوب آقاعباعبدالله رابه سمع دوستان وآشنایان سایت می رسانم امیدوارم خداوندقسمت تمامی شماکاربران ومسئولان گرامی ومدیران محترم تالارهانمایدبرای تمامی شماعزیزان دعای مخصوص وعلاوه برنماززیارت ، نمازودعابرای همه راسخونیان وجوانان کشورمون نمودم انشاء الله خداوندقسمت نمایدبرای هرکس که خون امام حسین رودوست دارد.باتشکر