پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
با سلام.شما گفتید که محدودیتی در ارسال عکس ها وجود ندارد.من هم برای همین تمامی عکس هایی را که گرفته بودم را ارسال کردم.ولی الان می بینم که اونایی که بهتر بودن در بینشون نیستن.من هم به نظر شما احترام می گذارم ولی اگه می شه عکس های گل محمدی در زیر باران را نیز بارگزاری(بارگذاری) کنید.
آخر نفهمیدم بارگزاری یا بارگذاری؟؟؟
کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
تصاویر ارسالی کاربران از جهات مختلف کیفی و تطابق با قوانین مسابقه ارزیابی شده و مواردی انتخاب و بارگذاری می شود.
موفق باشید
سلام و خسته نباشید
مدیر ارشد انجمن ها
لطفا پستهای کاربران تازه وارد در تالار پاتوق تایید کنید و از انان به عنوان مسئول سایت راسخون حمایت کنید . باتشکر
به نام خدا و با عرض سلام و احترام
ممنون میشوم تایپیک ذیل را در لینک چرخشی قرار دهید .
بهترین منطقه گردشگری ایران در فصل بهار کجاست؟
با عرض سلام
برندگان مسابقه راز چاه امیر معرفی گردیدند( این لینک) . در صورت امکان در لینک های چرخشی قرار دهید.
همچنین در ردیف 103 نام اینجانب به عنوان برگزیده انتخاب گردیده است و هنگام ثبت نام در این مسابقه بنده لوگوی راسخون را هم ملاحضه نمودم . در صورت امکان شماره تماسی از بخش اجرایی این مسابقه را به آدرس ایمیل بنده ارسال نمائید(جهت کسب اطلاعات بیشتر)
در ضمن با توجه به نزدیکی زمان کنکور در صورت صلاحدید جلسه ای با حضور شما و جناب مهندس راحتی و بنده صورت دهیم و به جهت اجرای آزمون های آزمایشی آنلاین برنامه ریزی های لازم را انجام دهیم.
در پناه حق پیروز و مانا باشید ( به یاد آقای خواجه)
سلام
با عرض تسليت ايام فاطميه
اين پست رو در نظر داشته باشيد شايد جالب باشه:
اولین پمپ بنزین ایران در آبادان (عکس)
سپاس
كاربر هميشه همراه(sadeghfafi)
به نام خدا و با عرض سلام و احترام
ممنون میشوم تایپیک ذیل را در لینک چرخشی قرار دهید .
بهترین منطقه گردشگری ایران در فصل بهار کجاست؟
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام
با تشکر از حضور فعال و مشارکت ارزنده جنابعالی، تاپیک درخواستی در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
موفق باشید و سلامت
با عرض سلام
برندگان مسابقه راز چاه امیر معرفی گردیدند( این لینک) . در صورت امکان در لینک های چرخشی قرار دهید.
همچنین در ردیف 103 نام اینجانب به عنوان برگزیده انتخاب گردیده است و هنگام ثبت نام در این مسابقه بنده لوگوی راسخون را هم ملاحضه نمودم . در صورت امکان شماره تماسی از بخش اجرایی این مسابقه را به آدرس ایمیل بنده ارسال نمائید(جهت کسب اطلاعات بیشتر)
در ضمن با توجه به نزدیکی زمان کنکور در صورت صلاحدید جلسه ای با حضور شما و جناب مهندس راحتی و بنده صورت دهیم و به جهت اجرای آزمون های آزمایشی آنلاین برنامه ریزی های لازم را انجام دهیم.
در پناه حق پیروز و مانا باشید ( به یاد آقای خواجه)
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از اطلاع رسانی و مشارکت ارزنده جنابعالی و عرض تبریک بمناسبت برنده شدن شما، راسخون تنها به عنوان یکی از حامیان این مسابقه بوده است و اطلاعی از کم و کیف برگزاری آن ندارد، لذا اطلاعات ذیل از پست اعلان مسابقه در اختیار شما قرار داده می شود:
ضمن عرض سلام و احترام ، درصورت امکان این تایپیک را در لینک چرخشی قرار دهید :
سلام و عرض احترام مجدد
این تایپیک را که مدیر محترم sadeghfafi اعلام کرده اند در نظر داشته باشید من قبلا در تالار ایران شناسی و گردشگری قرار داده ام این هم آدرس : اولین پمپ بنزین ایران
سلام و خسته نباشید
مدیر ارشد انجمن ها
برای مدیر محترم abdo_61 درخواست عدم استفاده نام کاربری بنده در لیست نظر سنجی دادم. بنده فعالیت کاربری ام در انجمن شما به صورت ازاد است. ازادی ای که از ان در انجمن شما قوانین را زیر پا نمی گذارم . در انتها از مدارای شما با بعضی از رفتارهای اشتباهم تشکر می کنم.
معذرت خواهی جسارت می خواهد که شخصیت بنده به ان مزین است و نشانگر ضعف نیست . لطفا به درخواستها و حقوق بنده احترام بگذارید.
باتشکر
ضمن عرض سلام و احترام ، درصورت امکان این تایپیک را در لینک چرخشی قرار دهید :
کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب واحترام
با تشکر از مشارکت قعال و سازنده شما، در صورت امکان تاپیک مورد نظر در لینک های چرخشی بارگذاری خواهد شد.
ضمنا پست تکراری ارسال شده به علت مغایرت با قوانین فعالیت در انجمن ها حذف گردید.
موفق و سلامت باشید
سلام و خسته نباشید
مدیر ارشد انجمن ها
برای مدیر محترم abdo_61 درخواست عدم استفاده نام کاربری بنده در لیست نظر سنجی دادم. بنده فعالیت کاربری ام در انجمن شما به صورت ازاد است. ازادی ای که از ان در انجمن شما قوانین را زیر پا نمی گذارم . در انتها از مدارای شما با بعضی از رفتارهای اشتباهم تشکر می کنم.
معذرت خواهی جسارت می خواهد که شخصیت بنده به ان مزین است و نشانگر ضعف نیست . لطفا به درخواستها و حقوق بنده احترام بگذارید.
باتشکر
کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
مراتب به مدیر گرامی ابلاغ گردید.
با تشکر موفق باشید
سلام و خسته نباشید.
علت چیه که به بعضی از پستها سریعاً پاسخ داده میشه و رسیدگی میشه و اما بعضی خیر؟!!
سلام و عرض احترام مجدد
این تایپیک را که مدیر محترم sadeghfafi اعلام کرده اند در نظر داشته باشید من قبلا در تالار ایران شناسی و گردشگری قرار داده ام این هم آدرس : اولین پمپ بنزین ایران
سلام
اولا بنده در موقع قرار دادن پست مذكور اطلاعي از پست جنابعالي نداشتم
دوما طرف صحبتم با روابط محترم ميباشد:
پست رو بنده در قسمت عكس هاي خبري قرار دادم
احساس بنده اين بود كه قسمت مناسب براي اين عكس تالار مورد نظر ميباشد
در اينجا لازم ميدونم كه اگر خلاف قوانين انجمن عمل گرديده عذرخواهي بنده رو پذيرا باشيد
سپاس
كاربرهميشه همراه(sadeghfafi)
به نام خدا و با عرض سلام و تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیه
در صورت صلاحدید و در هر زمان ممکن ، مورد ذیل را در لینک چرخشی قرار دهید :