راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

سلام

جهت اطلاع:

مجموعه ي پربیننده ترین عکس های خبری سال ۹۱

سپاس كاربر هميشه همراه(sadeghfafi)

کاربر گرامی و همراه راسخون ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از مشارکت سازنده شما،  امیدواریم مورد بهره برداری شایسته واقع شود.

موفق باشید

|
|

با سلام.

در صورت امکان از پست زیر تبلیغ شود.

فکر می کنم خیلی مفید و کاربردیه.برای من که این طوره.

http://rasekhoon.net/forum/thread/734423/page1/

کاربر گرامی و همراه راسخون ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از مشارکت سازنده شما،  امیدواریم مورد بهره برداری شایسته واقع شود.

موفق باشید

iran313 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1561
|

سلام و خسته نباشید

مطلبی که در مورد زاینده رود بود را در لینک قرار ندهید چون مطلبی را در این مورد ندیدم این پست را را پیشنهاد دادم. شهرهای در مسیر زاینده رود زودتر از اصفهان زاینده رود را پذیرا شدند .در نظر سنجی تالار گردشگری در یکی از پاسخهایم از حق زاینده رود دفاع کردم ولی ورزش را در اولویت قرار ندادم با اینکه ورزش را دوست دارم چون برای بنده تماشای رودخانه زاینده رود و طبیعت زیبایش باارزشتر بود.باتشکر

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|

عکسای من فقط همینان یا باز هم بارگذاری می شن؟؟؟

|
|

کاربر گرامی و دوست عزیز ضمن سلامو عرض ادب

با تشکر از مشارکت فعال جنابعالی، عکس های منتخب از تصاویر ارسالی جنابعالی بارگذاری شده اند و تصاویر دیگری اضافه نخواهد شد.

موفق باشید

mina_k_h کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12298
|

با سلام و خسته نباشید.

جناب نجاران متاسفانه هر 3 ایمیلی که از سایت دارم با مشکل مواجه شده و بنده هنور موفق به ارسال عکسها جهت شرکت در جشنواره عکس نشده ام. خواهشمندم پیگیری فرمایید.

قسمت پیامک سایت هم گویا مجدداً با مشکل مواجه شده است.

راستی سری جوایز انشال... کی ارسال خواهند شد؟

|
|

با سلام و خسته نباشید.

جناب نجاران متاسفانه هر 3 ایمیلی که از سایت دارم با مشکل مواجه شده و بنده هنور موفق به ارسال عکسها جهت شرکت در جشنواره عکس نشده ام. خواهشمندم پیگیری فرمایید.

قسمت پیامک سایت هم گویا مجدداً با مشکل مواجه شده است.

راستی سری جوایز انشال... کی ارسال خواهند شد؟

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام

همانطور که اطلاع دارید، کاربران زیادی اقدام به ارسال موفق تصاویر نموده اند، پست الکترونیکی forums_rasekhoon@yahoo.com  را تست بفرمائید و در صورت ارسال موفق تصاویر، اطلاع رسانی نمائید.

-سیستم پیامک راسخون تست گردید و مشکلی مشاهده نشد، امکان دارد مشکل از جانب مخابرات محلی یا بلاک نمودن پیام های تبلیغاتی در شماره مقصد باشد.

-سری جدید جوایز امروز ارسال خواهد شد که یک عدد فلش مموری 4 گیگ برای شما ارسال می گردد.

موفق و سلامت باشید

onehamed کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6061
|

با سلام و عرض ادب ، خواهشمند است پست هاي ارسالي تاپيك "اطلاع رسانی مسابقات سایت های مختلف" را فعال نماييد و در صورت ارسال سري جديد جوايز تاپيك مربوطه 1392 را ايجاد كرده و ليست ارسالي ها را بروز بكنيد .

با سپاس فراوان

iran313 کاربر نقره ای
|
|

سلام و خسته نباشید

مدیر ارشد انجمن ها

یک پیشنهاد برای سایت راسخون

با توجه به موضوع روز دراستان اصفهان و  مسئله اب

در سایت یک ویژه نامه برای رودخانه زاینده رود که در ان مشکلات و مسائل  برای حمایت از  زاینده رود تهیه کنند. البته می توان از تمام کاربران و مدیران برای تهیه ویژه نامه های مختلف دعوت به همکاری کنید. باتشکر

|
|

با سلام و عرض ادب ، خواهشمند است پست هاي ارسالي تاپيك "اطلاع رسانی مسابقات سایت های مختلف" را فعال نماييد و در صورت ارسال سري جديد جوايز تاپيك مربوطه 1392 را ايجاد كرده و ليست ارسالي ها را بروز بكنيد .

با سپاس فراوان

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب واحترام

با تشکر از حضور فعال و مشارکت موثر جنابعالی، پست های ارسالی شما فعال گردید.

تاپیک جوایز ارسالی سال 92 در ساعات اداری فردا و همزمان با ارسال سری جدید جوایز ایجاد خواهد شد.

موفق و سلامت باشید

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
|

کاربر گرامی و دوست عزیز ضمن سلامو عرض ادب

با تشکر از مشارکت فعال جنابعالی، عکس های منتخب از تصاویر ارسالی جنابعالی بارگذاری شده اند و تصاویر دیگری اضافه نخواهد شد.

موفق باشید

با سلام.شما گفتید که محدودیتی در ارسال عکس ها وجود ندارد.من هم برای همین تمامی عکس هایی را که گرفته بودم را ارسال کردم.ولی الان می بینم که اونایی که بهتر بودن در بینشون نیستن.من هم به نظر شما احترام می گذارم ولی اگه می شه عکس های گل محمدی در زیر باران را نیز بارگزاری(بارگذاری) کنید.

آخر نفهمیدم بارگزاری یا بارگذاری؟؟؟

onehamed کاربر طلایی1
|
|

-----------------------------------------

سلام به صورت خلاصه براي شما مي نويسم :

همان طور كه فكر كنم بدانيد "گذاشتن" در معناي حقيقي كلمه "قرار دادن به طور عيني و مشهود" است براي مثل زماني كه مي گوييم كتاب را روي ميز گذاشتم كلمه گذاشتن مجازاً به معناي قراردادن ، وضع كردن و تاسيس كردن است .

اما "گزاردن" به معناي "به جا آوردن ، ادا كردن و اجراكردن" است به عنوان مثال خدمتگار به معني انجام دهنده خدمت است .

حال با توجه به توضيحي كه دادم بارگزاري يا بارگذاري؟

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
|

همان طور كه فكر كنم بدانيد "گذاشتن" در معناي حقيقي كلمه "قرار دادن به طور عيني و مشهود" است براي مثل زماني كه مي گوييم كتاب را روي ميز گذاشتم كلمه گذاشتن مجازاً به معناي قراردادن ، وضع كردن و تاسيس كردن است .

اما "گزاردن" به معناي "به جا آوردن ، ادا كردن و اجراكردن" است به عنوان مثال خدمتگار به معني انجام دهنده خدمت است .

بله.پس بارگذاری درسته.

onehamed کاربر طلایی1
|
|

بله.پس بارگذاری درسته.

yeah

iran313 کاربر نقره ای
|
|

سلام و خسته نباشید

مدیر ارشد انجمن ها

لطفا با ترحم پستها و درخواست های بنده را اجرا نکنید/ زیباترین جواب شما در لحظه عصبانیت بدور از این ادبیات شما به بنده بود/ / ارسال پستهای بنده برای افزایش اگاهی معنوی و ارتباط برنده - برنده می باشد/ باتشکر