راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|

با سلام.خواهشاً هر چه زودتر مطالب ارسالی را تایید کنید.خودتون نظر بدید : 

با عرض سلام. ببخشيد من جواب ميدم. از كاربران طلايي راسخون بعيده قوانين ارسال پست در انجمن سايت راسخون رو ندونن. ارسال پست هاي متعدد در حد نجومي؟؟؟ شما خودتون بشماريد چند تا پست زدين بعد ببينيد تفاوتش با 20 پست مجاز(طبق قوانين راسخون) در هر روز چقدره؟؟؟ قوانين انجمن فقط مخصوص كاربران تازه وارد نيست. گاهي قوانين را مرور كنيم. با تشكر و عرض معذرت

ممنون که گفتید.شما منو ببخشید.آخه این پست ها مال چند روزه و من هم می خواستم که هر چه زودتر از کاربر طلایی 3 به کاربر طلایی 2 ترقی پیدا کنم.بازم منو ببخشید.مسئول انجمن ها هم لطفا مطالب اضافه ی من را حذف کنند تا قانون حد مجاز 20 پست نقض نشود.

بازم منو می بخشید.

ولی اون 20 مطلبی که گفتید مال اخبار است نه مطالب دیگر.

6-اخبار ارسالی الزاماً باید متعلق به روز جاری و غیر تکراری بوده و اخبار مهم، کاربردی(داغ) و مخاطب پسند(مورد مطالبه و جستجو) را شامل شود. با توجه به وجود بخش اخبار در سایت و فعالیت تخصصی در آن، هیچ نیازی به کپی پیست انبوه  اخبار از خبرگزاری ها نمی باشد. ارسال اخبار با شرایط ذکر شده به تعداد حداکثر 10 پست در روز مجاز است. در صورتی که اخبار ارسالی با تحلیل شخصی ارسال کننده همراه باشد و ایجاد کننده حس تعامل، مباحثه و پاسخگویی برای سایر کاربران باشد تا 20 پست در روز مجاز است.

اگه این طوره پس دوست عزیزمون مهدی 0014 به طور میانگین روزی نزدیک 400 مطلب دادن.من فقط واسه ی این که هر چه زودتر کاربر طلایی 2 بشم این کارو کردم.منو می بخشید.

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

با سلام و خسته نباشید.

مسابقه عیدانه 6 سوال 1 مشکل داره. باید می نوشتید نمی باشد!

خواهشمندم سوال رو تصحیح فرمایید.

با تشکر

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

با مشاهده درخواست شما، مراتب به مسئول مسابقات جهت ارزیابی و اصلاح اطلاع داده شد، اما به جهت اشکالات فنی پیش آمده در سایت، دیروز موفق به پاسخگویی به شما نشدیم.

با تشکر فراوان، موفق و سلامت باشید

|
|

با سلام و عرض ادب ، پاسخی از شما دریافت نشد !؟ کاربران برتر اسفندماه را در همین ماه اعلام می کنید یا به ماه بعد موکول می کنید ؟

لطفاً قبل از پاسخدهی صندق پیام خود را مطالعه فرمایید 

با سپاس فراوان

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام

در تاریخ 15 فروردین در این ارتباط تصمیم گیری و مراتب اطلاع رسانی خواهد شد.

با تشکر فراوان

|
|

سلام.

چرا به پست هایی که قبل از 5 فروردین گذاشتم امتیازی داده نشده ؟!!!!

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام

با تشکر از حضور و مشارکت جنابعالی در انجمن های راسخون

بدیحی است مطالب ارسالی بر اساس قوانین فعالیت درانجمن ها مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت و سپس تائید خواهد شد که این موضوع، پروسه ای زمانگیر است، بر این اساس مجموعه روابط عمومی کاملا بر تعداد و کیفیت پست های تائید شده و نشده واقف است و نیازی به اطلاع رسانی کاربران در این راستا ندارد، روال ارزیابی و تائید امتیاز پست ها بر اساس بروکراسی مربوطه و با توجه به مشغلات کاری روابط عمومی در حال انجام است.

ضمنا عملکرد خلاف قوانین برخی کاربران از جمله ارسال پست های تکراری، وجود لینک در مطالب و تصاویر ارسالی، ارسال پست های نجومی خبری و کپی پیستی محض و ... فرآیند ارزیابی را کند تر خواهد نمود.

موفق  باشید

|
|

..............

..............

بدیحی است مطالب ارسالی بر اساس قوانین فعالیت درانجمن ها مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت و سپس تائید خواهد شد که این موضوع، پروسه ای زمانگیر است، بر این اساس مجموعه روابط عمومی کاملا بر تعداد و کیفیت پست های تائید شده و نشده واقف است و نیازی به اطلاع رسانی کاربران در این راستا ندارد، روال ارزیابی و تائید امتیاز پست ها بر اساس بروکراسی مربوطه و با توجه به مشغلات کاری روابط عمومی در حال انجام است.

ضمنا عملکرد خلاف قوانین برخی کاربران از جمله ارسال پست های تکراری، وجود لینک در مطالب و تصاویر ارسالی، ارسال پست های نجومی خبری و کپی پیستی محض و ... فرآیند ارزیابی را کند تر خواهد نمود، آنچه مهم است قطعا کیفیت است و نه کمیت و کاربر کیفی گرا چندان اهمیتی به تاخیرات ایجاد شده در تائید پست ها نخواهد داد.

موفق  باشید

|
|

سلام

صفحه ي مربوط به دانلود كلاه قرمزي 92 قابليت اضافه شدن پست جديد رو نداره!!!

خواستم قسمت جديد رو اضافه كنم

لطفا بررسي كنيد

سپاس

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام

با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی، با توجه به مکان نامناسب تاپیک ذکر شده، آن را به تالار دانلود فیلم , موزيك منتقل نمودیم و مطالب ارسالی دراین تالار، پس از ارسال نیاز به فعالسازی توسط مدیر تالار دارند، بنابر این پست جدید شما به درستی ارسال شده است، اما هنوز فعال نشده بود که هم اکنون فعال گردید. روال فعالسازی و تائید پست ها در تالار هایی از این دست، معمولا از 1 الی 48 ساعت طول خواهد کشید، لذا می توانید در صورت ارسال مطلب در این تالار ها، مراتب را اطلاع رسانی نمائید تا سریعا مورد ارزیابی و فعالسازی واقع شود.

موفق و سلامت باشید

|
|

با عرض سلام. ببخشيد من جواب ميدم. از كاربران طلايي راسخون بعيده قوانين ارسال پست در انجمن سايت راسخون رو ندونن. ارسال پست هاي متعدد در حد نجومي؟؟؟ شما خودتون بشماريد چند تا پست زدين بعد ببينيد تفاوتش با 20 پست مجاز(طبق قوانين راسخون) در هر روز چقدره؟؟؟ قوانين انجمن فقط مخصوص كاربران تازه وارد نيست. گاهي قوانين را مرور كنيم. با تشكر و عرض معذرت

ممنون که گفتید.شما منو ببخشید.آخه این پست ها مال چند روزه و من هم می خواستم که هر چه زودتر از کاربر طلایی 3 به کاربر طلایی 2 ترقی پیدا کنم.بازم منو ببخشید.مسئول انجمن ها هم لطفا مطالب اضافه ی من را حذف کنند تا قانون حد مجاز 20 پست نقض نشود.

بازم منو می بخشید.

ولی اون 20 مطلبی که گفتید مال اخبار است نه مطالب دیگر.

6-اخبار ارسالی الزاماً باید متعلق به روز جاری و غیر تکراری بوده و اخبار مهم، کاربردی(داغ) و مخاطب پسند(مورد مطالبه و جستجو) را شامل شود. با توجه به وجود بخش اخبار در سایت و فعالیت تخصصی در آن، هیچ نیازی به کپی پیست انبوه  اخبار از خبرگزاری ها نمی باشد. ارسال اخبار با شرایط ذکر شده به تعداد حداکثر 10 پست در روز مجاز است. در صورتی که اخبار ارسالی با تحلیل شخصی ارسال کننده همراه باشد و ایجاد کننده حس تعامل، مباحثه و پاسخگویی برای سایر کاربران باشد تا 20 پست در روز مجاز است.

اگه این طوره پس دوست عزیزمون مهدی 0014 به طور میانگین روزی نزدیک 400 مطلب دادن.من فقط واسه ی این که هر چه زودتر کاربر طلایی 2 بشم این کارو کردم.منو می بخشید.

کاربر گرامی سلام و عرض ادب

فکر نمی کنم ارتقاء سطح کاربری آنچنان امتیازی باشد که توجیه کننده فعالیت کمی صرف و ارسال پست های انبوه کپی پیستی صرفا جهت کسب امتیاز باشد، شما در بسیاری از موارد حتی اقدام به حذف لینک ها و مطالب محاوره ای موجود در پست های ارسالی ننموده اید، ضمن اینکه بسیاری از مطالب ارسال شده علیرغم تیتر غیر خبری، محتوا و مفهوم خبری دارند، به این نکته توجه داشته باشید که ارسال هر نوع پستی اگر مختص کسب امتیاز باشد ممنوع است.

از نظر اینجانب و مجموعه روابط عمومی راسخون، سطوح کاربری که بر اساس امتیاز و بمراتب تعداد ارسال پست ها می باشد، هیچ گونه امتیاز و ملاک برتری کاربران نمی باشد، کاربری می تواند با یک پست و فقط یک پست کیفی، تالیفی، مخاطب پسند و متناسب با مقتضیات زمانی جاری بسیار بیشتر از ارسال صد ها پست در فرآیند توسعه علمی فرهنگی ادبی سایر کاربران و انجمن ها گام بردارد و این ارزشمند است.

با تشکر از جنابعالی و کاربر گرامی و همیشه همراه راسخون salma57

موفق و سلامت باشید

|
|

صمیمانه از مشارکت مسئولانه جنابعالی و حضور فعالتان در انجمن های راسخون سپاسگزاری می نمایم.
20 پست مجاز بیشتر مربوط به ارسال پست های کپی پیستی خبری می شود، اما ارسال هر نوع پستی صرفا برای کسب امتیاز بدون توجه به بازخورد و کیفیت مطالب ارسالی و رعایت قوانین، ممنوع است. در نهایت و مطابق با فرمایش شما، ارسال پست های انبوه در بازه زمانی کوتاه مخصوصا اگر جنبه کسب امتیاز آن مطرح باشد و نه کیفیت، ممنوع و فاقد ارزش خواهد بود.
موفق و سلامت باشید
qodrat کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12046
|

و  و 

با سلام خدمت شما

با توجه به اینکه سال ها، کار کاربران ارسال پست به تعداد زیاد به جهت رسیدن به :

فروشگاه با شرایط خاص قیمت ها و محصولات.

افزایش سطح کاربری.

قرار گیری در لیست برترین ها.

کلاس  و  وجهه اجتماعی در انجمن.

در موارد اندک ارتقا انجمن .

بوده نمیشه انتظار داشت با چند هفته و ماه همه کاربران یه دفه بیان از شیوه خودشون دست بردارند یا کاربران جدیدتر بتونن خودشون را با شرایط جدید وقف بدن.

کاربر بنده خدا می بینه سطح کاربریش با افزایش تعداد پست (که افزایش امتیاز رو در بر داره) بالا میره، فکر می کنه خوبه دیگه.

پس میگه جای پاسخ به سوال دیگران، استفاده از تخصص، تجربه، طرفیت ها و توانایی های خودم  ارسال پست انجام می دم تا سطح کاربری افزایش پیدا کنه.

اصولا نمیشه همون سازوکارهای اشتباه گذشته رو داشت  و از کاربر انتظار داشت خلاف اون عمل کنه.

قوانین که گویا  رسا و واضح و شفاف نیست. 

هم پیشنهاد اعلان روش های کسب امتیاز به صورت جدید (عکس و صوت) داده شد  و هم به عنوان نمونه تصویری برای غالب مدیران ایمیل شد. و هم چنین در معرض عموم قرا گرفت تا نمونه کار روشن باشه.

مسئول روابط عمومی اون زمانی که بودن به ما قول اصلاح سازوکار ها (سطوح کاربری و ... ) رو دادن ، حالا نمی دونم با رفتن ایشون این کار می مونه رو زمین یا نه.

پس به طور خلاصه :

1.اصلاح سازوکارهای پیشین

2.وضع قوانین گویا و روشن و واضح و در حد امکان مختصر و مفید و تبلیغ مکرر ان 

3.تبیین و تبلیغ بارها و بارهای روش های جدید کسب امتیاز و فعالیت.

4.برخورد با کاربر در حد عمل، سابقه و مسئولیت .

با احترام

iran313 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1561
|

و  و 

با سلام خدمت شما

با توجه به اینکه سال ها، کار کاربران ارسال پست به تعداد زیاد به جهت رسیدن به :

فروشگاه با شرایط خاص قیمت ها و محصولات.

افزایش سطح کاربری.

قرار گیری در لیست برترین ها.

کلاس  و  وجهه اجتماعی در انجمن.

در موارد اندک ارتقا انجمن .

بوده نمیشه انتظار داشت با چند هفته و ماه همه کاربران یه دفه بیان از شیوه خودشون دست بردارند یا کاربران جدیدتر بتونن خودشون را با شرایط جدید وقف بدن.

کاربر بنده خدا می بینه سطح کاربریش با افزایش تعداد پست (که افزایش امتیاز رو در بر داره) بالا میره، فکر می کنه خوبه دیگه.

پس میگه جای پاسخ به سوال دیگران، استفاده از تخصص، تجربه، طرفیت ها و توانایی های خودم  ارسال پست انجام می دم تا سطح کاربری افزایش پیدا کنه.

اصولا نمیشه همون سازوکارهای اشتباه گذشته رو داشت  و از کاربر انتظار داشت خلاف اون عمل کنه.

قوانین که گویا  رسا و واضح و شفاف نیست. 

هم پیشنهاد اعلان روش های کسب امتیاز به صورت جدید (عکس و صوت) داده شد  و هم به عنوان نمونه تصویری برای غالب مدیران ایمیل شد. و هم چنین در معرض عموم قرا گرفت تا نمونه کار روشن باشه.

مسئول روابط عمومی اون زمانی که بودن به ما قول اصلاح سازوکار ها (سطوح کاربری و ... ) رو دادن ، حالا نمی دونم با رفتن ایشون این کار می مونه رو زمین یا نه.

پس به طور خلاصه :

1.اصلاح سازوکارهای پیشین

2.وضع قوانین گویا و روشن و واضح و در حد امکان مختصر و مفید و تبلیغ مکرر ان 

3.تبیین و تبلیغ بارها و بارهای روش های جدید کسب امتیاز و فعالیت.

4.برخورد با کاربر در حد عمل، سابقه و مسئولیت .

با احترام

pas ba shoma va modiran talarha bayad barkhord bistari kard va javabgoo bashand.

sadeghfafi کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 2257
|

سلام

پست قسمت جديد(هشتم) كلاه قرمزي ارسال گرديد

لطفا فعال بفرماييد

تشكر

كاربرهميشه همراه(sadeghfafi) 

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|

سلام.

چرا به پست هایی که قبل از 5 فروردین گذاشتم امتیازی داده نشده ؟!!!!

ضمنا عملکرد خلاف قوانین برخی کاربران از جمله ارسال پست های تکراری، وجود لینک در مطالب و تصاویر ارسالی، ارسال پست های نجومی خبری و کپی پیستی محض و ... فرآیند ارزیابی را کند تر خواهد نمود.

موفق  باشید

بدیهی نه بدیحی.ببخشید.

در ضمن شما مختارید تمامی پست هایی که بنده ارسال کرده ام را حذف نمایید.

با تشکّر.

onehamed کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6061
|

با سلام و عرض ادب ، مجموعه ای از عکس ها برای جشنواره نوروزی راسخون به بخش مسابقات ایمیل کردم ، خواهشمند است برسی نمایید و زمان پایان مسابقه را به 15 فروردین ماه بازگردانید .

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

با سلام و ارزوی سالی خوب 

چند روز پیش پستی گذاشتم  نظری رو مطرح کردم  چند روزیست هرروز  برای جواب سر میزنم  اما پاسخی دریافت نکرده ام 

اگر در محل مناسبی  نظر خود را بیان نکردهام بفرمایید تا پست را اصلاح نمایم 

با تشکر 

یا  حق

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

باسلام واحترام

تبریک وتاخیرمرادرارسال جدول ارزیابی کاربران برترتالارلطیفه وطنزپذیراباشید

جدول آنالیزارزیابی کاربران برترتالارلطیفه وطنزدراسفند91خدمتتون ارسال می شود.لطفا"اعلام وصول نمایید.باتشکر