راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

با سلام و عرض ادب و تبریک پیشاپیش عید نوروز ، خواهشمند است در صورت صلاحدید تاپیک زیر در لینک چرخشی مورد تبلیغ قرار گیرد باتشکر

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/728181/page

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام

با تشکر از مشارکت ارزنده جنابعالی، تاپیک مورد نظر مشاهده و بزودی در لینک های چرخشی بارگذاری خواهد شد.

موفق باشید و سلامت

|
|

با سلام خدمت شما جناب نجاران. یه ابهامی که در مورد جشنواره عکس همراه وجود داره  اینه که شما گفتین که در کلیه تصاویر ارسالی باید علائمی از راسخون بطور طبیعی موجود باشد که اینکار برای عکس های سفره هفت سین ممکنه و برای عکس هایی که از طبیعت گرفته میشه چطور باید اینکارو بکنیم؟ با تشکر

منظور قرارگرفتن نشانی طبیعی و نه به صورت فتوشاپی در تصاویر است، این نشان می تواند هر یک از موارد ذکر شده در پاراگراف ذیل به هر طریق ممکن باشد. در  ارتباط با تصاویر سفر ها می توان از بادبزن راسخون، آفتاب گیر خودرو و همه موارد موجود در پاراگراف استفاده نمود.

موفق باشید

3-در کلیه تصاویر ارسالی باید علائمی از راسخون بطور طبیعی موجود باشد. این نشان می تواند پرینتی از لوگوی راسخون یا عنوان و آدرس اینترنتی سایت، جمله ای در ارتباط با راسخون، هدایای تبلیغاتی راسخون یا هر طرح، نشانه و ایده ی دلخواه در ارتباط با راسخون باشد. بعنوان مثال عنوان یا لوگوی سایت روی لپ تاپ، کف دستان، ساخت لوگو با میوه، آجیل، سبزه و ... .  در لینک زیر یک طراحی نمونه جهت چاپ یا استفاده در صفحه نمایش کامپیوتر برای قراردادن در تصاویر آماده شده است.

|
|

با عرض سلام دوباره جناب نجاران. مسابقه نقاشی هفت سین رو می تونیم برای بچه های جلسات مسجدمون برگزار کنیم و با نام کاربری خودم نقاشی ها رو برای شما ارسال کنم؟ با تشکر

با تشکر از مشارکت ارزنده جنابعالی، اجرای درخواست شما بلا مانع است، اما در هر یک از نقاشی ها لازم است مشخصات نقاش ذکر شده باشد، ضمنا رعایت سقف سنی(حداکثر 10 سال) نیز الزامی است.

در پناه حق، موفق باشید

fazli1184r132 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4054
|

با سلام و احترام و ارادات خدمت جناب نجاران بزرگوار

بنده همچنان منتظر پاسخ شما در رابطه با موضوعی که قبلا درخواستشو کرده بودم ، هستم.

با تشکر فراوان

|
|

با سلام و احترام و ارادات خدمت جنلب نجاران بزرگوار

بنده همچنان منتظر پاسخ شما در رابطه با موضوعی که قبلا درخواستشو کرده بودم ، هستم.

با تشکر فراوان

از تاخیر پیش آمده در پاسخگویی پوزش می طلبیم، متاسفانه به دلیل تامین محتوای تقویم تاریخ راسخون از منابعی که رعایت حق مالکیت معنوی آنها الزامی و توسط راسخون خریداری شده است، از ارائه این پایگاه داده معذوریم.

موفق باشید

salamat595 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19536
|

سلام کاربر محترم 

ببخشید منظورتون از ازین جمله مثل کاری که کاربری به نام salamat  قبلا در سایت میکردند   منم

متوجه منظورتون نشدم فرمودین من قبلا در این سایت جواب سلام کاربرا رو نمیدادم بیشتر توضیح بدین ممنون میشم

با سلام و عرض ادب:

خیر دوست گرامی. سوء برداشت نشه . منظورم اصلا و ابدا شما نبودید و نیستید.آن نام کاربری دقیقا همانی است که بنده نوشتم ، بدون کم و کاست.

سپاس

از مشارکت مسئولانه و اطلاع رسانی جنابعالی سپاسگزاری می نمائیم

موفق و سلامت باشید

سلام دوست گرامی جناب doctor ممنون از پاسخ شما 

اگه اشکال نداره میخواستم یه سوال بپرسم ببخشید مدرک تحصیلی و رشته تحصیلی شما رو میخواستم بدونم دلیلش اینه که نوشته هاتون خیلی قشنگه و کلماتی که استفاده میکنید رو خیلی دوست دارم اگه دوست داشتین جواب بدین 

یا حق

nargese_montazer کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1760
|

سلام

جناب نجاران در صورت صلاحدید این لینک را در لینک چرخشی قرار دهید

نظرسنجی " برترینهای 91 راسخون از دیدگاه شما "

با تشکر

mahdi522 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3148
|

با عرض سلام و ادب

انشاء الله طی امروز و چند روز آینده سولات کنکور دکتری 91 و 92 تکمیل می گردد واطفا نسبت به دانلود و ایجاد تغییرات در آن و آپلود در سرور سایت اقدامات لازم را مبذول فرمائید.

همچنین امروز شنبه می باشد تبلیغات مشاوره آنلاین کنکور فراموش نشود.

در ضمن پیامک شما دریافت گردید . بنده نهایت تشکرو قدر دانی  از شما و مجموعه سایت راسخون را دارم.

موفق و موید باشید

reza_rasekhekhoon کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 878
|

با عرض سلام دوباره جناب نجاران. مسابقه نقاشی هفت سین رو می تونیم برای بچه های جلسات مسجدمون برگزار کنیم و با نام کاربری خودم نقاشی ها رو برای شما ارسال کنم؟ با تشکر

با تشکر از مشارکت ارزنده جنابعالی، اجرای درخواست شما بلا مانع است، اما در هر یک از نقاشی ها لازم است مشخصات نقاش ذکر شده باشد، ضمنا رعایت سقف سنی(حداکثر 10 سال) نیز الزامی است.

در پناه حق، موفق باشید

با سلام خدمت شما جناب نجاران. با توجه به اینکه جلسات دوره ی دبستان ما تا کلاس ششم می باشد لطفا سقف سنی آن را 12 سال منظور فرمایید. با تشکر

mahdi522 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3148
|

با سلام خدمت شما جناب نجاران. با توجه به اینکه جلسات دوره ی دبستان ما تا کلاس ششم می باشد لطفا سقف سنی آن را 12 سال منظور فرمایید. با تشکر

با عرض سلام و ادب

به نظر من هم سقف سنی را 12 سال در نظر گرفته شود و کلا مقطع ابتدایی بتوانند در این مسابقه شرکت نمایند.

موفق و موید باشید

|
|

سلام

جناب نجاران در صورت صلاحدید این لینک را در لینک چرخشی قرار دهید

نظرسنجی " برترینهای 91 راسخون از دیدگاه شما "

با تشکر

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام

با تشکر از زحمات ارزنده شما، از آنجاکه ظرفیت لینک های چرخشی تکمیل شده است، تاپیک درخواستی در ساعات اداری فردا بارگذاری خواهد شد.

موفق و سلامت باشید

|
|

با عرض سلام و ادب

انشاء الله طی امروز و چند روز آینده سولات کنکور دکتری 91 و 92 تکمیل می گردد واطفا نسبت به دانلود و ایجاد تغییرات در آن و آپلود در سرور سایت اقدامات لازم را مبذول فرمائید.

همچنین امروز شنبه می باشد تبلیغات مشاوره آنلاین کنکور فراموش نشود.

در ضمن پیامک شما دریافت گردید . بنده نهایت تشکرو قدر دانی  از شما و مجموعه سایت راسخون را دارم.

موفق و موید باشید

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب واحترام

با تشکر از حضور فعال، زحمات ارزنده و مشارکت مسئولانه جنابعالی، ان شاء ا... با سبک شدن حجم مشغلات روابط عمومی، بزودی فرآیند بومی سازی نمونه سئوالات کنکور را آغاز می نمائیم.

تبلیغات مشاوره آنلاین نیز بزودی انجام می گردد، ممنون از یادآوری شما.

در ارتباط با پیامک نیز، انچه انجام شده است، انجام وظیفه ای بیش نبوده است.

همچنین در مورد محور نقاشی کودکان جشنواره عکس همراه، سقف سنی برابربا 12 سال منظور گردید.

موفق و سلامت باشید

reza_rasekhekhoon کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 878
|

با سلام خدمت شما جناب نجاران. افزوده شدن صندوق پیام به سایت کار خیلی خوبی بود که مدت ها منتظرش بودیم و بالاخره به سایت اضافه شد. تنها کاستی که داره اینه که وقتی از طرف یکی از دوستان پیامی برای من ارسال میشه هیچ گونه پیامی مبنی بر دریافت پیام مشاهده نمیشه و حتما باید به قسمت صندوق پیام برم که ببینیم پیام جدید اومده یا نه. با تشکر

onehamed کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6061
|

با سلام و عرض ادب ، علت حذف بنر آپدیت آفلاین آنتی ویروس ها چه بوده است ؟

|
|

با سلام خدمت شما جناب نجاران. افزوده شدن صندوق پیام به سایت کار خیلی خوبی بود که مدت ها منتظرش بودیم و بالاخره به سایت اضافه شد. تنها کاستی که داره اینه که وقتی از طرف یکی از دوستان پیامی برای من ارسال میشه هیچ گونه پیامی مبنی بر دریافت پیام مشاهده نمیشه و حتما باید به قسمت صندوق پیام برم که ببینیم پیام جدید اومده یا نه. با تشکر

فرمایش شما صحیح است، در حال حاضر پیام جدید از طریق ایمیل به اطلاع شخص رسانده می شود، ان شاء ا... در تغییرات آتی اقدامات لازم در راستای بهینه سازی صندوق پیام انجام خواهد شد.

موفق باشید