پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام خدمت
یه سوال ؟؟؟؟ امیدوارم ناراحت نشید
شما چرا اینقدر به این تالار علاقه دارید و مدام نقل قول میزنید ؟ به خاطر تالارشه یا مدیر مودبش ؟ کچل کردید بنده خدارو ! کلی پوز اینو داده که کچل نیست ؛ ولی من از همین جا ضمانت میکنم که تا کچلشون نکنیم نمیذاریم پاشونو از راسخون بیرون بذارن .
( ببخشید از بین اون سه رنگ دقیقا کدومش رنگ قلم شماست یعنی جناب نجاران؛ بدکم نیست ؛ کم کم داره خوشم میاد
مدير ارشد اين انجمن نه مودبند و نه تالارشان جالب به 2 دليل يكي اينكه 1- چون جمله نويسي زيبا بدون در نظر گرفتن حق و اينده نگري عاقلانه ادب به حساب نمي ايد. و دوم اينكه در تالاري كه از بدون توجه به مسائل اساسي چيزهاي كم اهميت موضوع طرح ميشود هيچ زيبايي نديدم.
مدير ارشد اين انجمن نه مودبند و نه تالارشان جالب به 2 دليل يكي اينكه 1- چون جمله نويسي زيبا بدون در نظر گرفتن حق و اينده نگري عاقلانه ادب به حساب نمي ايد. و دوم اينكه در تالاري كه از بدون توجه به مسائل اساسي چيزهاي كم اهميت موضوع طرح ميشود هيچ زيبايي نديدم.
سلام
مادرم همیشه میگه هیچ وقت قاطی دعوا نشماا
مدیر این تالار با اجازه خیلی ام با ادب هستند ؛ نگارش و املاشونم حرف نداره
بعدشم این تالار واسه خوش گذرونی که نیست ؛ جایی هست که کاربرا برای رفع مشکل چه بااهمیت چه کم اهمیت به اون مراجعه میکنن
در ضمن راجع به اینده نگری عاقلانه بیشتر توضیح بفرمائید.
ادرس موسسه راسخون را مي دانم مراجعه مي كنم در سايت هيچ توضيحي ندارم كه بدهم و شما به كارهاي خودتان ادامه دهيد.
با سلام و احترام
فایلهای جلسه هفتم دوره آموزشی طراحی صفحات وب را به ایمیل forum@rasekhoon.net ارسال کردم.
لطفاً دریافت کرده و جهت بارگذاری در سایت آماده فرمایید.
با توجه به درخواست کاربران ، پاسخ تمرین ها را هم در ایمیل جداگانه ای خدمتتان ارسال کردم که در صورت امکان آنرا نیز در پست جداگانه ای در تاپیک قرار دهید
با تشکر
موفق باشید
با سلام و احترام
فایلهای جلسه هفتم دوره آموزشی طراحی صفحات وب را به ایمیل forum@rasekhoon.net ارسال کردم.
لطفاً دریافت کرده و جهت بارگذاری در سایت آماده فرمایید.
با توجه به درخواست کاربران ، پاسخ تمرین ها را هم در ایمیل جداگانه ای خدمتتان ارسال کردم که در صورت امکان آنرا نیز در پست جداگانه ای در تاپیک قرار دهید
با تشکر
موفق باشید
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام
فایل های ارسالی دریافت گردید و در حال آماده سازی جهت بارگذاری است، خواهشمندم نسبت به حذف آنها از آپلودسنتر اقدام فرمائید.
با تشکر فراوان از مشارکت فعال و عالمانه جنابعالی
با عرض سلام خدمت مدیر ارشد
بنده تا چند ساعت دیگه عازم مشهد مقدس هستم و روز یکشنبه هفته آینده در خدمت شما هستم و نائب الزیاره تمام راسخونی های عزیز از جمله شما که مسئول انجمن های سایت هستید و مسئول زحمت کش روابط عمومی و همچنین دوست عزیزم آقا مهدی گلشنی و سایر دوستان نیز هستم.
طی صحبت های بنده با مهندس راحتی ایشان تمایل به ایجاد کلاس های آنلاین داشتند که برنامه ریزی هایی بین بنده و ایشان صورت گرفت که قرار بر این شد که در روز های یک شنبه و دوشنبه ساعت 20 الی 21 ایشان کلاس مشاوره آنلاین در مسنجر ریدکال برقرار نمایند. به علت زمان اندکی که برای اینجانب باقی است نتوانستم متنی مناسب برای تبلیغ آماده سازم با عرض شرمندگی لطفا نسبت به تبلیغ این کلاس ها اقدامات لازم را انجام فرمائید.
همچنین بنده در گذشته اتاقی در مسنجر ریدکال آماده سازی نموده ام که کد اتاق 5662753 می باشد. که بخش هایی در آن ایجاد شده است اگر نیاز به اضافه نمودن بخش هایی دارد بنده کد کاربری و کلمه عبور خود را ایمیل انجمن ها ارسال می نمایم و شما می توانید نسبت به اضافه نمودن و یا کاهش بخش های آن اقدام نمائید. اگر هم تشکیل کلاس ها در این اتاق مخالف نظر شما بود می توانیم در همان روم سایت راسخون این کلاس ها را برقرار نمائیم.
در بحث اشتراک جزوات بنده امتیازاتی که به کاربران اهدا شد به آدرس ایمیل انجمن ارسال می نمایم لطفا پس ازدریافت اعلام وصول فرمائید.
در این مدتی که بنده دسترسی به نت ندارم خواهشمند است که یک نظارت کوچکی بر این انجمن حقیر ما هم داشته باشید. البته بنده به همکار و همشهری خود مواردی را گوشزد کرده ام ولی با وجود عدم تجربه ی کافی، شما هم همکاری با این دوست ما داشته باشید
موفق باشید
به نام خدا
جناب آقای نجاران
با سلام و احترام ،ضمن تشکر از زحمات جنابعالی و تقدیر از کاربر گرامی hakan_01 ، ممنون میشوم تایپیک ذیل را در لینک چرخشی قرار دهید :
نظر سنجی : پایتخت بعدی ایران کجاست ؟
سلام
عاغا چرا قیمت محصولای فروشگارو چن برابر کردین؟؟؟
الان اومدم اون ام پی تری پلیر ک بدون سیمه روبخرم دیدم شده23
اونکه19 بود
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام وخسه نباشید آیا امکان دارد آموزش هک سیستم های مختلف (وردپرس - میهن بلاگ و ...) را به صورت صوتی - تصویری آماده کرده و اسال نمایم یا این مورد غیر مجاز می باشد ؟
به نام خدا
جناب آقای نجاران
با سلام و احترام ،ضمن تشکر از زحمات جنابعالی و تقدیر از کاربر گرامی hakan_01 ، ممنون میشوم تایپیک ذیل را در لینک چرخشی قرار دهید :
نظر سنجی : پایتخت بعدی ایران کجاست ؟
تاپیک مورد نظر با توجه به محدودیت های موجود برای تبلیغات در موعد مناسب بارگذاری خواهد شد.
موفق باشید
سلام
عاغا چرا قیمت محصولای فروشگارو چن برابر کردین؟؟؟
الان اومدم اون ام پی تری پلیر ک بدون سیمه روبخرم دیدم شده23
اونکه19 بود
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
تغییر قیمت حاصل شده به جهت این است که موجودی کالای مذکور در انبار به پایان رسیده بود، لذا با قیمت های جدید خریداری شده و ناگزیر به افزایش قیمت بوده ایم.
ضمنا خواهشمندیم مطالب مرتبط با فروشگاه و جوایز را در تاپیک های ذیل مطرح فرمائید:
پیشنهادات،انتقادات و سوالات جوائز - 1391
پیشنهادات،انتقادات و سوالات فروشگاه - 1391
با تشکر
با عرض سلام خدمت مدیر ارشد
بنده تا چند ساعت دیگه عازم مشهد مقدس هستم و روز یکشنبه هفته آینده در خدمت شما هستم و نائب الزیاره تمام راسخونی های عزیز از جمله شما که مسئول انجمن های سایت هستید و مسئول زحمت کش روابط عمومی و همچنین دوست عزیزم آقا مهدی گلشنی و سایر دوستان نیز هستم.
طی صحبت های بنده با مهندس راحتی ایشان تمایل به ایجاد کلاس های آنلاین داشتند که برنامه ریزی هایی بین بنده و ایشان صورت گرفت که قرار بر این شد که در روز های یک شنبه و دوشنبه ساعت 20 الی 21 ایشان کلاس مشاوره آنلاین در مسنجر ریدکال برقرار نمایند. به علت زمان اندکی که برای اینجانب باقی است نتوانستم متنی مناسب برای تبلیغ آماده سازم با عرض شرمندگی لطفا نسبت به تبلیغ این کلاس ها اقدامات لازم را انجام فرمائید.
همچنین بنده در گذشته اتاقی در مسنجر ریدکال آماده سازی نموده ام که کد اتاق 5662753 می باشد. که بخش هایی در آن ایجاد شده است اگر نیاز به اضافه نمودن بخش هایی دارد بنده کد کاربری و کلمه عبور خود را ایمیل انجمن ها ارسال می نمایم و شما می توانید نسبت به اضافه نمودن و یا کاهش بخش های آن اقدام نمائید. اگر هم تشکیل کلاس ها در این اتاق مخالف نظر شما بود می توانیم در همان روم سایت راسخون این کلاس ها را برقرار نمائیم.
در بحث اشتراک جزوات بنده امتیازاتی که به کاربران اهدا شد به آدرس ایمیل انجمن ارسال می نمایم لطفا پس ازدریافت اعلام وصول فرمائید.
در این مدتی که بنده دسترسی به نت ندارم خواهشمند است که یک نظارت کوچکی بر این انجمن حقیر ما هم داشته باشید. البته بنده به همکار و همشهری خود مواردی را گوشزد کرده ام ولی با وجود عدم تجربه ی کافی، شما هم همکاری با این دوست ما داشته باشید
موفق باشید
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
از اطلاع رسانی و احساس مسئولیت جنابعالی سپاسگزاریم، امیدوارم سفری خوب و خوش همراه با سلامتی در پیش داشته باشید، سلام و عرض ارادت اینجانب و سایر کاربران راسخون را به آقا امام رضا(ع) برسانید.
اقدامات لازم پیرامون برگزاری جلسات آنلاین مشاوره در مسنجر RaidCall انجام خوهد شد.
ایمیل جنابعالی در مورد تقدیم امتیازات و اطلاعات ورود به اتاق مورد نظر در مسنجر RaidCall دریافت گردیده و اقدامات مقتضی پیرامون آن انجام خواهد شد.
با تشکر فراوان
با سلام و عرض ادب:
کاربر گرامی hakan_01 پست جالبی و خاطره انگیزی با عنوان زیر ایجاد کرده اند.
"سوباسا" الگوی بازیکنان بزرگ دنیا
با توجه به جذابیت این برنامه برای کاربران دهه ی 60 و ارتباط آن با بازیکنان سرشناس و معروف جهان
در صورت صلاح دید و داشتن جا در لینک چرخشی قرار دهید.
سپاس
با سلام و عرض ادب:
با توجه به جذابیت این برنامه برای کاربران دهه ی 60 و ارتباط آن با بازیکنان سرشناس و معروف جهان
سپاس
تاپیک مورد نظر با توجه به محدودیت های موجود برای تبلیغات در موعد مناسب بارگذاری خواهد شد.
موفق باشید
با سلام و عرض ادب:
سپاس
موفق باشید
سلام مجدد:
مسلما شما بهتر مدانید دراین موارد اولویت ها را.
اما پست دیگری هم این کاربر دارند با عنوان:
مبارزات اهالی فوتبال ایران با رژیم شاهنشاهی
با توجه به به روز بودن مبحث در این ایام خواهشمندمم در تسریع قرار گرفتن این پست درلینک چرخشی اقدامات لازم را مبذول فرمائید.
سپاس