راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

zahra_53 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 28735
|

سلام عرض احترام و خسته نباشید

در صورت امکان این مطلب را در لینک چرخشی قرار دهید :

@ از کجا آمده است؟    http://rasekhoon.net/forum/thread/713586/page1/

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

با سلام و عرض ادب

من در قسمت زیر تالار دانلود کتابهای متفرقه ، قسمت دانلود کتابهای تاریخی ، هرچه سعی میکنم موضوع جدید بزارم این اجازه رو بهم نمیده ، دلیل خاصی داره؟ قفل نیستش.

با تشکر

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

مشکل ذکر شده مرتفع گردید.

با تشکر فراوان

|
|

سلام عرض احترام و خسته نباشید

در صورت امکان این مطلب را در لینک چرخشی قرار دهید :

@ از کجا آمده است؟    http://rasekhoon.net/forum/thread/713586/page1/

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از مشارکت سازنده شما، تاپیک مورد نظر در لیست انتظار تبلیغات چرخشی قرار داده شد و یزودی بارگذاری می گردد.

موفق باشید

fatemeh_75 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10557
|

با سلام و تبریک ایام مبارک دهه فجر

این پیشنهاد را در برنامه صندلی داغ با مسئول محترم روابط عمومی مطرح کردم که پیشنهاد و جوابیه ایشان را در این تایپیک مطرح میکنم :

2- نظرتون در باره این پیشنهاد چیه :   ارسال کادو در سالروز تولد مدیران .

جواب مدیر محترم روابط عمومی  : طرح خوبیه پیشنهاد می کنم در پل ارتباطی با مدیر انجمن ها مطرح کنید تا انشاالله اجرایی بشه .

fazli1184r132 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4054
|

با سلام و احترام

خواهشمندم در صورت امکان لینک زیر رو در تالار کتابهای الکترونیک به صورت گردشی قرار بدید.

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/705554/page1/

با تشکر

mahdi522 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3148
|

با عرض سلام

1- فکر کنم مدیریت بخش جزوات که در انجمن کنکور و کنکوری ها جدیدا ایجاد شده است به بنده داده نشده است.

2- لطفا مقدار 50 امتیاز به کاربر  ali110612 به دلیل ارسال این جزوه واریز نمائید

با تشکر

|
|

با سلام و تبریک ایام مبارک دهه فجر

این پیشنهاد را در برنامه صندلی داغ با مسئول محترم روابط عمومی مطرح کردم که پیشنهاد و جوابیه ایشان را در این تایپیک مطرح میکنم :

2- نظرتون در باره این پیشنهاد چیه :   ارسال کادو در سالروز تولد مدیران .

جواب مدیر محترم روابط عمومی  : طرح خوبیه پیشنهاد می کنم در پل ارتباطی با مدیر انجمن ها مطرح کنید تا انشاالله اجرایی بشه .

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

پیشنهاد شما در جلسه آتی با مسئولین ذیربط مطرح خواهد شد و در صورت موافقت اجرا می گردد.

با تشکر

|
|

با سلام و احترام

خواهشمندم در صورت امکان لینک زیر رو در تالار کتابهای الکترونیک به صورت گردشی قرار بدید.

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/705554/page1/

با تشکر

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام

لینک مورد نظر در تبلیغات چرخشی بارگذاری گردید و بزودی نمایش داده خواهد شد.

با تشکر فراوان

|
|

با عرض سلام

1- فکر کنم مدیریت بخش جزوات که در انجمن کنکور و کنکوری ها جدیدا ایجاد شده است به بنده داده نشده است.

2- لطفا مقدار 50 امتیاز به کاربر  ali110612 به دلیل ارسال این جزوه واریز نمائید

با تشکر

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام وعرض ادب و احترام

مدیریت تالار جزوات کنکور به جنابعالی و همکار محترم تقدیم گردید. خواهشمندم نسبت به غیر فعالسازی پست های غیر مرتبط و تکمیل توضیحات  و تجمیع جزوات اقدام فرمائید.

50 امتیاز درخواستی به کاربر مورد نظر تقدیم گردید.

با تشکر فراوان

adel_71 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 4296
|

سلام و خداقوت ...

* پست الکترونیک من برای ایمیل های اطلاع رسانی تالار دانلود کتاب : eBook.rasekhoon@gmail.com

* من متوجه شدم واحد نظارت پست هایی رو که واجد شرایط امتیاز نباشند حذف می کند ... اگر طوری می شد که چنین پست هایی حذف نشوند و فقط امتیاز به آنها تعلق نگیرد خیلی خوب بود ...

doctor114 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5491
|

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت مسئول انجمن ها:

مسابقه ی پیش بینی هفته ی بیست و ششم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس

ایجاد شد و تغییرات لازم در

همه چیز در مورد مسابقه پیش بینی لیگ برتر، جام خلیج فارس

انجام گرفت.

لطفا در صورت صلاح دید ، در لینک چرخشی قرار گیرد.

سپاس

adel_71 کاربر طلایی3
|
|

سلام دوباره ...

من يه سري ماهنامه با فرمت موبايل دارم ... به نظر شما اونها رو در قسمت دانلود مجلات بزارم يا دانلود كتاب هاي الكترونيكي موبايل؟

با تشكر

bivafa کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1735
|

سلام،حالتون خوبه؟خستته نباشید

با کمال احترام میخواستم به عرضتون برسونم که دیدم در بین لینک های چرخشی لینکتالار دانلود کتاب های الکترونیکی/انتقادات و پیشنهاداتنیز وجود دارد،به نظرم اصلاً تبلیغ همچین تاپیکی آن هم در لینک های چرخشی که در تمام صفحات سایت(از جمله صفحه اول سایت که به موضوعات اصلی و مهم میپردازد)ارزش ندارد و نباید با قراردادن لینک های کم اهمیت جایگاه (فکر کنم اصطلاح خارجیش میشه پرستیژ!!)سایت رو به سطوح پایین کاهش داد!

در ضمن تاپیک انتقادات پیشنهادات را هر تالاری برای خودش دارد و کلاً چیزی نیست که نیاز با تبلیغش باشه،الان هم که رفتم مشاهده کردم هیچگونه مشارکتی در آن نشده بود.

در پایان با توجه به اینکه درآخرین پستم در تاپیک انتقادات پیشنهادات روابط عمومی موضوعی را مطرح کرده بودم که مسئول محترم روابط عمومی پیگیری آن را به جنابعالی محول کرده بود،میخواستم عنوان کنم مایلم تا علت تصمیم گرفته شده را بدانم،لذا میتوانم هر روز از حدود ساعت15 به بعد در صورت تماس تلفنی پاسخگو باشم تا با مسئول تایید نظرات گفتگو داشته باشم.

تشکر،یا علی

adel_71 کاربر طلایی3
|
|

سلام،حالتون خوبه؟خستته نباشید

با کمال احترام میخواستم به عرضتون برسونم که دیدم در بین لینک های چرخشی لینکتالار دانلود کتاب های الکترونیکی/انتقادات و پیشنهاداتنیز وجود دارد،به نظرم اصلاً تبلیغ همچین تاپیکی آن هم در لینک های چرخشی که در تمام صفحات سایت(از جمله صفحه اول سایت که به موضوعات اصلی و مهم میپردازد)ارزش ندارد و نباید با قراردادن لینک های کم اهمیت جایگاه (فکر کنم اصطلاح خارجیش میشه پرستیژ!!)سایت رو به سطوح پایین کاهش داد!

در ضمن تاپیک انتقادات پیشنهادات را هر تالاری برای خودش دارد و کلاً چیزی نیست که نیاز با تبلیغش باشه،الان هم که رفتم مشاهده کردم هیچگونه مشارکتی در آن نشده بود.

تشکر،یا علی

با سلام....
موافقم ...
mahdi522 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3148
|

با سلام خدمت مدیر ارشد

با عرض پوزش بنده در روز های پنج شنبه و جمعه به علت مسائل شخصی در شهر مقدس قم به سر برده و  دسترسی به اینترنت را نداشته ام . و انشاء الله از امروز نظارت بر انجمن را  آغاز می نمایم

با تشکر