پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
با سلام و عرض ادب ، آقای نجاران به دلیل مشکل ایجاده برای من تا روز 5 شنبه این هفته نمی توانم انجمن را اداره کنم لطفاً تا آن روز انجمن را مدیریت کنید .
با تشکر فراوان !
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی، امیدواریم بزودی مشکلات شما مرتفع و شاهد حضور فعال و عالمانه جنابعالی در انجمن های راسخون باشیم.
موفق و سلامت باشید
سلام حضور گرامی ارشد انجمن ها
ضمن تشکر از زحمات شما ، در صورتیکه لینک فوق الذکر و هم چنین سوغات شهر شما چیست ؟ به اول صف رسیده اند آنها را بارگذاری نمائید .
ممنون
تاپیک "اماکن دیدنی شهر ها" بارگذاری گردید، ضمنا بهتر است پست اول این تاپیک ها دارای تصاویر و متون جذب کننده به مشارکت باشند.
با تشکر
ضمن عرض سلام مجدد
اوامر اجرا شد انشاالله مقبول افتد .
سلام:
در توضیح تاپیک مناطق دیدنی شهر خود را نام ببرید ، آورده شده است که عکس ها نباید از 400 مگاپیکسل عریض تر باشند !!!!!!!!!!!!
لطفا به 400 پیکسل اصلاح گردد.
سپاس
متن مورد نظر اصلاح گردید.
با تشکر
سلام
مدیر گرامی doctor114، شما مسابقه استقلال و پیکان در هفته گذشته را در جدول پیش بینی های خود قرار ندادید !!!!!!! ,و متاسفانه چون چند نفر هم شرکت کرده بودند قابل ویرایش نبود ! من در قسمت پیشنهادات و انتقادات مطرح کردم . شما هم میتوانستید موضوع پیکسل را در تایپیک مربوطه در تالار همسفران مطرح یا ایمیل کنید .
خواهشمندم موضوع را با دید مثبت بنگرید، اشتباهات تایپی و نگارشی جزء لاینفک نگارش متون است و منحصر به جنابعالی یا اینجانب و ... نیست و مطئنا جناب doctor114 نیز نیت خیر داشته اند، البته پیشنهاد جنابعالی هم پسندیده و مطلوب است.
موفق باشید
مدیر گرامی و ارشد انجمن ها سلام
نیت من هم در زمینه عدم درج مسابقه استقلال و پیکان توسط ایشان خیر بود ولی در تالار خودشان مطرح کردم ونیازی ندیدم اینجا ( تایپیک شما ) را شلوغ کنم . اینقدر مسائل مهم داریم که ....
ضمن تشکر از زحمات شما ، در صورتیکه لینک فوق الذکر و هم چنین سوغات شهر شما چیست ؟ به اول صف رسیده اند آنها را بارگذاری نمائید .
ممنون
تاپیک "اماکن دیدنی شهر ها" بارگذاری گردید، ضمنا بهتر است پست اول این تاپیک ها دارای تصاویر و متون جذب کننده به مشارکت باشند.
با تشکر
ضمن عرض سلام مجدد
سلام:
در توضیح تاپیک مناطق دیدنی شهر خود را نام ببرید ، آورده شده است که عکس ها نباید از 400 مگاپیکسل عریض تر باشند !!!!!!!!!!!!
سپاس
با تشکر
سلام
مدیر گرامی doctor114، شما مسابقه استقلال و پیکان در هفته گذشته را در جدول پیش بینی های خود قرار ندادید !!!!!!! ,و متاسفانه چون چند نفر هم شرکت کرده بودند قابل ویرایش نبود ! من در قسمت پیشنهادات و انتقادات مطرح کردم . شما هم میتوانستید موضوع پیکسل را در تایپیک مربوطه در تالار همسفران مطرح یا ایمیل کنید .
سلام و عرض ادب خدمت هردو عزیز:
شاید درست تر اینگونه بود که شما می فرمائید . از این به بعد هم این کار ور میکنم . اما قصدم این نبود که بخواهم این جا را شلوغ کنم !!!
مضاف براین ، در جای چندان ناجور و نامحرمی هم نبود که آقا ! مدیر انجمن ها که از خود هستند.
ولی چشم . زین پس اطاعت امر می شود .
سپاس
با سلام خدمت مدیر ارشد انجمن ها
اولا بر خود لازم می دانم بابت رفع مشکل وبلاگ کانون فرهنگی شهید ترابی از شما و دوستان ما در بخش وبلاگ تشکر نمایم.
ثانیا بنده با جناب مهندس وحید راحتی مشاور برتر کنکور جهت فعالیت در انجمن تخصصی کنکور صحبت نموده و ایشان هم موافقت نمودند و از طریق ایمیل توضیحات مختصری، را به ایشان دادم (شرایط و مزایا و بعضی از برنامه هایی که قرار است اجرا شود)
در ضمن تلفن همراه ایشان را به آدرس ایمیل انجمن ها ارسال نموده ام . شما هم لطف نمائید و در صورت امکان در اسرع وقت با ایشان تماس حاصل فرمائید و توضیحات و توجیحات تکمیلی را به ایشان ابلاغ نمائید
همچنین تماس با روابط عمومی سازمان سنجش و صحبت با سایر اساتید انجمن تخصصی کنکور هم لطفا در دستور کار قرار دهید
با تشکر از شما
آدرس سایت مهندس وحید راحتی
ممنون
با تشکر
ضمن عرض سلام مجدد
سلام:
سپاس
با تشکر
سلام
سلام:
مدیر تالار همسفران لطفا انقدر شمشیر رو از رو نبندید !!!
من خودم یه سوال درمورد تاپیک خوشا شیراز در تالار استان هاتون پرسیدم بعد از 3 روز جوابی که دادید حاکی از اون بود که اصلا نمیدونستید چی شده و بر سر آن پست چه آمده واست و بالاخره در اینجا وبا کمک مسئول انجمن ها به جواب رسیدم ! شما که انقدر حس انتقاد و پیشنهاد دارید ، نباید الان تازه برید برا اون قسمت ، تاپیک انتقادات و پیشنهادات بزارید !!!! خودتون برید چک کنید ! تاپیک انتقادات و پیشنهادات شما امروز دوشنبه 16 بهمن ایجاد شده و من هم آن سوال خودرا در قسمت اطلاعیه ثبت کردم چون اصلا تاپیک انتقادات نداشتید !!!
ایمیل هم که تازه من امروز در امضای شما میبینم . با این که حدود دو ماه هست که بسیار در تالار شما رفت و آمد دارم.
کاش ما همگی طوری رفتار کنیم و پست بزنیم که آن پست خودش باعث دادن جواب و ادامه دار شدن موضوع در انجمن نشود . اگر کار doctor114 را اشتباه می دونستید ، چرا خودتون تکرارش کردید ؟! چرا خودتون این گله رو با ایمیل و قسمت انتقادات و پیشنهادات تالار ورزش مطرح نکردید ؟ پس خودتونم اشتباه داشتید و باید بپذیرید. اگر دکتر سهوا اشتباه کرده ، شما عمدا آن را تکرار کردید !!!!!!!!
ممنون
با تشکر
ضمن عرض سلام مجدد
سلام:
سپاس
با تشکر
سلام
سلام:
مدیر تالار همسفران لطفا انقدر شمشیر رو از رو نبندید !!!
من خودم یه سوال درمورد تاپیک خوشا شیراز در تالار استان هاتون پرسیدم بعد از 3 روز جوابی که دادید حاکی از اون بود که اصلا نمیدونستید چی شده و بر سر آن پست چه آمده واست و بالاخره در اینجا وبا کمک مسئول انجمن ها به جواب رسیدم ! شما که انقدر حس انتقاد و پیشنهاد دارید ، نباید الان تازه برید برا اون قسمت ، تاپیک انتقادات و پیشنهادات بزارید !!!! خودتون برید چک کنید ! تاپیک انتقادات و پیشنهادات شما امروز دوشنبه 16 بهمن ایجاد شده و من هم آن سوال خودرا در قسمت اطلاعیه ثبت کردم چون اصلا تاپیک انتقادات نداشتید !!!
ایمیل هم که تازه من امروز در امضای شما میبینم . با این که حدود دو ماه هست که بسیار در تالار شما رفت و آمد دارم.
کاش ما همگی طوری رفتار کنیم و پست بزنیم که آن پست خودش باعث دادن جواب و ادامه دار شدن موضوع در انجمن نشود . اگر کار doctor114 را اشتباه می دونستید ، چرا خودتون تکرارش کردید ؟! چرا خودتون این گله رو با ایمیل و قسمت انتقادات و پیشنهادات تالار ورزش مطرح نکردید ؟ پس خودتونم اشتباه داشتید و باید بپذیرید. اگر دکتر سهوا اشتباه کرده ، شما عمدا آن را تکرار کردید !!!!!!!!
سلام
من شمیشری ندارم که از رو ببندم ، .اگر بحثی بود تمام شده بود و بعد از آخرین صحبت مدیرمحترم تالار ورزش دیگر برای اینکه این تایپیک و ... با اینگونه بحث ها شلوغ نشود ادامه ندادم .الحمدالله مدیر گرامی تالار ورزش زبان و بیان دارند . من امروز برای همه زیر تالار ها تایپیک انتقاد و پیشنهاد گذاشتم تا جنابعالی خیلی اذیت نشوید . قبلا در این قسمت بود اعلانات تالار همسفران.وایمیل هم دارم . من مانند شما و امثالهم منکر اشتباهم نیستم شما هم معصوم نیستید و ضمنا به شما هم ...........
اگر هم شهری و ... مدیر محترم تالار ورزش هستید اکثر مدیران و کاربران هم دوستان و آشنایان خود را به این سایت دعوت کرده و حضور دارند نیاز به لشکر کشی نیست .
دیگر هم جواب جنابعالی را نمیدهم فقط برای اینکه بدانید اون کسی نیستید که فکرش را میکنید جواب دادم و جواب .............
سلام به هردو عزیز:
من خواهش میکنم ادامه ندهید . مشکل خاصی نبوده و نخواهد بودد. من به نوبه ی خودم حل شده می پندارم موضوع رو..
اما مدیر گرامی تالار همسفران ، ایشان از اعضای خانواده ی بنده هستند و بسیار مسن تر از شما ! هیچ توهین و بحث شخصی ای هم نکردند . درمورد مبحث پیش آمده بوده و مدیریتی . شما هم نباید بحث رو شخصی ادامه بدهید . این خواهش منه از هر دو بزرگوار .
سپاس
با سلام خدمت مدیر ارشد انجمن ها
اولا بر خود لازم می دانم بابت رفع مشکل وبلاگ کانون فرهنگی شهید ترابی از شما و دوستان ما در بخش وبلاگ تشکر نمایم.
ثانیا بنده با جناب مهندس وحید راحتی مشاور برتر کنکور جهت فعالیت در انجمن تخصصی کنکور صحبت نموده و ایشان هم موافقت نمودند و از طریق ایمیل توضیحات مختصری، را به ایشان دادم (شرایط و مزایا و بعضی از برنامه هایی که قرار است اجرا شود)
در ضمن تلفن همراه ایشان را به آدرس ایمیل انجمن ها ارسال نموده ام . شما هم لطف نمائید و در صورت امکان در اسرع وقت با ایشان تماس حاصل فرمائید و توضیحات و توجیحات تکمیلی را به ایشان ابلاغ نمائید
همچنین تماس با روابط عمومی سازمان سنجش و صحبت با سایر اساتید انجمن تخصصی کنکور هم لطفا در دستور کار قرار دهید
با تشکر از شما
آدرس سایت مهندس وحید راحتی
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام
با تشکر از زحمات ارزنده و صادقانه جنابعالی
متاسفانه علیرغم تلاش زیاد موفق به برقراری ارتباط با سازمان سنجش نشده ایم، در صورت استمرار عدم پاسخگویی این سازمان، تصمیمات مقتضی گرفته خواهد شد.
تماس با جناب راحتی و سایر اساتید نیز امروز انجام خواهد شد.
با تشکر مجدد موفق باشید
سلام به هردو عزیز:
من خواهش میکنم ادامه ندهید . مشکل خاصی نبوده و نخواهد بودد. من به نوبه ی خودم حل شده می پندارم موضوع رو..
اما مدیر گرامی تالار همسفران ، ایشان از اعضای خانواده ی بنده هستند و بسیار مسن تر از شما ! هیچ توهین و بحث شخصی ای هم نکردند . درمورد مبحث پیش آمده بوده و مدیریتی . شما هم نباید بحث رو شخصی ادامه بدهید . این خواهش منه از هر دو بزرگوار .
سپاس
دوستان عزیز جناب mohammad_43 و mamanema ضمن سلام و عرض ادب و احترام
سوء تفاهمی پیش آمده بود که با درایت، گذشت و توضیحات مکفی 2 مدیر بزرگوار مرتفع شد، لذا به هیچ عنوان ادامه دار کردن موضوع پسندیده نیست.
ضمن احترام کامل به اظهار نظر های هر دو بزرگوار و مدیر محترم تالار ورزش، خواستار حفظ دوستی و ارتباط صادقانه و مبتنی بر احترام متقابل بین شما کاربران فعال راسخونی هستم.
هدف همه ما یکی است و آن اعتلا علمی، فرهنگی و مذهبی راسخون و راسخونی هاست و هیچ چیز سد راه این هدف نخواهد بود.
با توجه به سن و تجربه شما عزیزان، امیدوارم اظهار نظر اینجانب را به عنوان برادر کوچکتر پذیرا باشید.
موفق و سربلند باشید
سلام به هردو عزیز:
سپاس
دوستان عزیز جناب mohammad_43 و mamanema ضمن سلام و عرض ادب و احترام
سوء تفاهمی پیش آمده بود که با درایت، گذشت و توضیحات مکفی 2 مدیر بزرگوار مرتفع شد، لذا به هیچ عنوان ادامه دار کردن موضوع پسندیده نیست.
ضمن احترام کامل به اظهار نظر های هر دو بزرگوار و مدیر محترم تالار ورزش، خواستار حفظ دوستی و ارتباط صادقانه و مبتنی بر احترام متقابل بین شما کاربران فعال راسخونی هستم.
هدف همه ما یکی است و آن اعتلا علمی، فرهنگی و مذهبی راسخون و راسخونی هاست و هیچ چیز سد راه این هدف نخواهد بود.
با توجه به سن و تجربه شما عزیزان، امیدوارم اظهار نظر اینجانب را به عنوان برادر کوچکتر پذیرا باشید.
موفق و سربلند باشید
سلام به جناب آقای نجاران و جناب doctor114
با احترام به استحضار میرسانم ، اینجانب هم بحث را تمام شده تلقی و بعد از آخرین اظهار نظر مدیر محترم تالار ورزش ادامه ندادم ولی چون کاربر محترم مباحثی مطرح کردند لازم دیدم جواب بدهم .
امیدوارم همه مسئولین ، مدیران و کاربران راسخون موفق و سلامت باشند .
با عرض سلام خدمت مدیر ارشد انجمن ها
اولا بر خود لازم می دانم به دلیل ایجاد تغییرات به جا و لازمی که در انجمن تخصصی کنکور ایجاد نمودید تشکر نمایم.
ثانیا بنده یک نمونه از کارنامه های سازمان سنجش جهت آماده سازی نرم افزاری جهت ساخت کارنامه دیجیتالی تهیه نموده که دارای اطلاعاتی از قبیل درصد تمام درس های عمومی و اختصاصی و همچنین دارای قسمتی است که مشخص می نماید با چنین در صد هایی در کنکور 91 رتبه شما چند می شود که البته این بخش (رتبه در کنکور 91 ) در اینترنت موجود باشد.
لینک دانلود کارنامه آزمون آزمایشی سازمان سنجش
تخمین رتبه در سال 91
دانلود نرم افزار درصد یاب
لطفی نمائید و نسبت به آماده سازی نرم افزار برای اردیبهشت سال 92 اقدام نمائید
در ضمن بخش اشتراک جزوات هم آماده سازی شد که آدرس آن در این لینک زیر موجود می باشد . لطفا اگر کمی و یا کاستی دارد نسبت به ویرایش آن اقدام نمائید.
http://rasekhoon.net/forum/thread/712427/page1/
با تشکر از رسیدگی همه جانبه شما به انجمن کنکور و کنکوری ها
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت مدیر ارشد انجمن ها و کاربران عزیز راسخون:
دو پست جالب زیر درتالار ورزش وجود دارد که به نوعی مقایسه هم هست و در این بحران اقتصادی میتواند گویای تفاوت درآمد ها و بیان تبعیض ها باشد .
میلیاردرهای فوتبال چقدر ثروت دارند؟
کسب و کار 10 فوتبالیست ثروتمند ایرانی
در صورت صلاحدید و داشتن جا و کسب اولویت لطف کرده و در لینک چرخشی قرار دهید .
سپاس
با عرض سلام خدمت مدیر ارشد انجمن ها
اولا بر خود لازم می دانم به دلیل ایجاد تغییرات به جا و لازمی که در انجمن تخصصی کنکور ایجاد نمودید تشکر نمایم.
ثانیا بنده یک نمونه از کارنامه های سازمان سنجش جهت آماده سازی نرم افزاری جهت ساخت کارنامه دیجیتالی تهیه نموده که دارای اطلاعاتی از قبیل درصد تمام درس های عمومی و اختصاصی و همچنین دارای قسمتی است که مشخص می نماید با چنین در صد هایی در کنکور 91 رتبه شما چند می شود که البته این بخش (رتبه در کنکور 91 ) در اینترنت موجود باشد.
لینک دانلود کارنامه آزمون آزمایشی سازمان سنجش
تخمین رتبه در سال 91
دانلود نرم افزار درصد یاب
لطفی نمائید و نسبت به آماده سازی نرم افزار برای اردیبهشت سال 92 اقدام نمائید
در ضمن بخش اشتراک جزوات هم آماده سازی شد که آدرس آن در این لینک زیر موجود می باشد . لطفا اگر کمی و یا کاستی دارد نسبت به ویرایش آن اقدام نمائید.
http://rasekhoon.net/forum/thread/712427/page1/
با تشکر از رسیدگی همه جانبه شما به انجمن کنکور و کنکوری ها
مدیر گرامی و دوست عزی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
آنچه انجام شده در مقابل زحمات بی وقفه، مستمر و عالمانه جنابعالی بسیار ناچیز است.
کارنامه ارسالی به واحد فنی ارائه خواهد شد اما با توجه به گستردگی پارامترهای موجود در این کارنامه و اطلاعات پیش نیاز زیاد، امکان دارد فرآیند تولید چنین نرم افزاری با تاخیر مواجه شود. به هر جهت و در حال حاضر امکان برگزاری آزمون های تستی به شیوه مسابقات روزانه مهیا است. در نهایت درخواست نرم افزاری کارآمد که از ثبت نام تا اعلام نتایج را پوشش دهد، به واحد فنی ارجاع داده خواهد شد.
بخش اشتراک جزوات نیز بسیار خوب بود، بزودی تبلیغات آن را آغاز می نمائیم، لطفا موضوع تبلیغات را یادآوری نمائید.
با تشکر فراوان
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت مدیر ارشد انجمن ها و کاربران عزیز راسخون:
دو پست جالب زیر درتالار ورزش وجود دارد که به نوعی مقایسه هم هست و در این بحران اقتصادی میتواند گویای تفاوت درآمد ها و بیان تبعیض ها باشد .
میلیاردرهای فوتبال چقدر ثروت دارند؟
کسب و کار 10 فوتبالیست ثروتمند ایرانی
در صورت صلاحدید و داشتن جا و کسب اولویت لطف کرده و در لینک چرخشی قرار دهید .
سپاس
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام
با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی، یکی از تاپیک ها مورد بارگذاری در تبلیغات چرخشی واقع شد.
موفق باشید
با سلام و عرض ادب
من در قسمت زیر تالار دانلود کتابهای متفرقه ، قسمت دانلود کتابهای تاریخی ، هرچه سعی میکنم موضوع جدید بزارم این اجازه رو بهم نمیده ، دلیل خاصی داره؟ قفل نیستش.
با تشکر