راسخون

اخبار قرآنی (1391/03/02)

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
سه شنبه 02 خرداد 1391 11:53:05             شماره‌ خبر :1013618
رئيس سازمان جهاد كشاورزی فارس:
نقش سنگرسازان بی‌سنگر در پيروزی‌های دوران دفاع مقدس جاودانه می‌ماند

گروه خبرنگاران افتخاري / محمدمهدی منوچهری: مهرزاد خرد، در آستانه فرا رسيدن سالگرد پيروزی خرمشهر، گفت: نقش جهادگران كه لقب سنگرسازان بی‌سنگر برازنده آنهاست، در پيروزی‌های دوران دفاع مقدس جاودانه می‌ماند.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از جهاد كشاورزی استان فارس، مهرزاد خرد، رئيس سازمان كشاورزی فارس در آستانه فرا رسيدن سوم خرداد، روز آزادسازی خرمشهر و عمليات بيت‌المقدس، گفت: نقشی كه سنگرسازان بی‌سنگر در عمليات‌های مختلف و در طول دوران دفاع مقدس داشتند، بی‌شك بی‌بدليل بوده و جاودانه خواهند ماند.

وی ادامه داد: بخش اعظم از پيروزی‌های به دست آمده در اين عمليات بزرگ در نتيجه بكارگيری نيروهای متخصص و متعهد جادگر و زحمات بی‌شائبه رزمندگان در پشتيبانی مهندسی رزمی جنگ بود.

خرد، ساختن جبهه و تثبيت مواضع عملياتی را از توانايی‌های تخصصی پشتيبانی جنگ جهاد سازندگی عنوان كرد و گفت: احداث پل بزرگ بعثت بر روی رودخانه خروشان اروند از ابتكارات جهاد بود كه از نظر فنی و موقعيت استراتژيك اهميت ويژه‌ای داشت.

وی با اشاره به فداكاری‌ها و رشادت‌های جهادگران جهاد سازندگی به ويژه جهادگران استان فارس در تسهيل روند پيروزی رزمندگان اسلام، تصريح كرد: جهادگران جايگاه والايی در روند تسريع پيروزی‌ها داشته‌اند و لقب سنگرسازان بی‌سنگر به حق زيبنده آنهاست و در تاريخ جنگ و ادبيات دفاع مقدس جاويد خواهد ماند.

رئيس سازمان جهاد كشاورزی استان فارس يادآور شد: جهادگران سازمان جهاد كشاورزی فارس، در طول دوران دفاع مقدس با اعزام 18 هزار رزمنده، تقديم 231 نفر شهيد، 700 نفر جانباز و 68 نفر آزاده، اعزام 1500 روحانی، اعزام 1300 دستگاه ماشين آلات سنگين و سبك و تشكيل گروهان‌های راهسازی، عمليات خاكی، پل‌سازی و استحكامات جهت احداث جاده‌ها، خاكريزهای يك جداره و دو جداره، كانال‌های آب، پل‌های مختلف، كارنامه درخشانی را از خود بر جا گذاشته‌اند.

وی در ادامه بيان كرد: جهادگران، همانگونه كه در اين دوران در راستای حفظ و امنيت كشور تلاش و جانفشانی می‌كردند، امروز نيز با حفظ فرهنگ و روحيه جهادی در جبهه توليد و شكوفايی اقتصادی، خودكفايی و تأمين امنيت غذايی جامعه كارهای عظيمی انجام می‌دهند تا اين فرهنگ هميشه زنده و پويا بماند.

خرد در پايان تأكيد كرد: آنانی كه با ساختن پل خيبر همگان را به حيرت وا داشته‌اند، امروز نيز با همت عالی و تلاش درصدد رشد و ارتقاء بخش كشاورزی برآمده‌اند.

  
mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
سه شنبه 02 خرداد 1391 11:54:22             شماره‌ خبر :1013619
همايش «مهدويت و ولايت فقيه» در درودزن برگزار شد

گروه خبرنگاران افتخاري / محمدمهدی منوچهری: همايش «مهدويت و ولايت فقيه» توسط بسيج فرهنگيان و حوزه پرورشی و تربيت بدنی اداره آموزش و پرورش منطقه درودزن برگزار شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش منطقه درودزن، همايش «مهدويت و ولايت فقيه» توسط بسيج فرهنگيان و حوزه پرورشی و تربيت بدنی اين اداره برگزار شد.

اين برنامه كه با شركت گسترده دانش‌آموزان و فرهنگيان منطقه درودزن و معاون پرورشی اداره‌كل آموزش و پرورش فارس برگزار شد، آزادپور، رئيس آموزش و پرورش درودزن ضمن عرض خير مقدم به شركت‌كنندگان و ميهمانان همايش، برنامه‌های انجام شده در طول سال تحصيلی در زمينه مهدويت را به سمع و نظر حضار رساند.

همچنين، در ادامه برگزاری اين همايش، حجت‌الاسلام والمسلمين اسماعيل زارع به توضيح رسالت پيامبران و امامان(ع) و به‌ويژه امام عصر(عج) پرداخت.

وی در ادامه با اشاره به غيبت صغری و كبری بيان كرد: مهدويت از زمان غدير آغاز شده است و در هنگام ظهور امام مهدی‌(عج) عقل‌ها كامل و عدالت برقرار خواهد شد.

طوبايی، معاون پرورشی اداره‌كل آموزش و پرورش فارس نيز طی سخنانی بيان كرد: زمين بدون حجت دوام پيدا نمی‌كند، ما بايد عدالت‌خواه باشيم تا شرايط ظهور امام زمان(عج) فراهم شود و هر زمان برای ظهور امام زمان(عج) قدم برداريم، امام زمان(عج) ظهور خواهد كرد و برای ظهور امام عصر(عج) سرباز آماده لازم است.

يادآور می‌شود، برگزاری اين همايش با قرائت مقاله‌هايی در زمينه ولايت و مهدويت توسط دانش‌‌آموزان و فرهنگيان نيز همراه بود.

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
سه شنبه 02 خرداد 1391 11:56:19             شماره‌ خبر :1014022
حجت‌الاسلام حسينخانی:
دشمنان با اهانت به ائمه(ع) به اهداف خود نخواهند رسيد

گروه انديشه و علم: معاون تهذيب حوزه تأكيد كرد: با هوشياری مراجع و مردم و روحانيت دشمنان با اهانت به ائمه(ع) نمی‌توانند به اهداف پليد خود در دين ستيزی دست يابند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه قم، حجت‌الاسلام والمسلمين هادی حسينخانی، معاون تهذيب حوزه امروز، دوم خردادماه در حاشيه نشست خبری كرسی‌های آزادانديشی در حوزه در گفت‌و‌گو با خبرنگاران با بيان اينكه حركت اخير در اهانت به امام هادی(ع) خبيث و هتاكانه بود تصريح كرد: اين رفتار در عين زشتی و خباثت‌آميز بودن زمينه را برای معرفی بيشتر و بهتر امام هادی(ع) فراهم كرده است و می‌طلبد كه نهادهای فرهنگی در اين زمينه فعاليت بيشتری داشته باشند.

وی اظهار كرد: دشمنان به علت ضرباتی كه از دين خورده‌اند دست به چنين اقداماتی می‌زنند و اهانت به نظام اسلامی و ولايت فقيه و ... امور زيربنايی است و هدف اصلی آنان، ضربه زدن به دين است.

حسينخانی با بيان اينكه اصل مشكل چنين افرادی دين است و مورد حمايت بيگانگان هم قرار دارند تصريح كرد: يكی از اين افراد خارج‌نشين بر اين موضوع اعتراف كرده بود كه كارهايی مانند آنچه شاهين نجفی انجام داده است يك هدف را دنبال می‌كند و آن اين است كه از دست دين خلاص شويم.

وی تأكيد كرد: دشمنان می‌خواهند ميزان اعتقاد و ثابت قدم بودن مردم را تست كنند اما به لطف هوشياری مراجع، روحانيت و مردم متوجه شدند كه مردم روی ارزش‌های خود ايستادگی كاملی دارند.

  
mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
سه شنبه 02 خرداد 1391 11:56:48             شماره‌ خبر :1013624
حجت‌الاسلام غفوری:
مسير پيشرفت و عزت ملت ايران قابل برگشت نيست

گروه خبرنگاران افتخاري / محمدمهدی عبداللهی: مدير مركز رسيدگی به امور مساجد شميرانات گفت: مسير پيشرفت و اقتدار ملت بزرگ ايران قابل برگشت و تغيير نخواهد بود.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از حوزه نيوز، حجت‌الاسلام والمسلمين غفوری، مدير مركز رسيدگی به امور مساجد شميرانات در يادواره شهدای روحانی حوزه علميه حضرت قائم(عج) چيذر با اشاره به تغييرناپذيری مسير تعالی و پيشرفتی كه ملت ايران انتخاب كرده است، اظهار كرد: قدرت‌های غربی تصور می‌‌كنند با تهديد و فشار و تحريم می‌توانند اراده ملت ما را در ادامه راه شهيدان و اعتلای اسلام ناب محمدی(ص) سست كنند كه اين تصور غلطی است.

وی با تأكيد بر مقاومت و ايستادگی ملت ايران در برابر تحريم‌های غرب، افزود: از ابتدای پيروزی انقلاب شكوهمند اسلامی ملت غيور ما هزينه استقلال و عزت خود را با آگاهی، ايمان و عقيده راسخ داده است و دنيای غرب بداند سلاح نخ‌نمای تحريم اثری در عزم اراده پولادين و مقاومت مردم شهادت‌طلب و انقلابی ايران نخواهد داشت.

حجت‌الاسلام غفوری، دعوای اهل كفر با سپاه توحيد را بر سر دو جمله «قالوا ربنا الله ثم استقاموا» دانست و ادامه داد: دوران دفاع مقدس رويداد مهم تاريخی انقلاب اسلامی و تبلور عينی استقامت جوانانی است كه با استعانت از خداوند متعال در مقابل رژيمی ايستادند كه تا بن دندان مسلح و مورد حمايت همه قدرت‌های جهانی بود، ولی اين هيمنه پوشالی در مقابل روحيه ايثار، شهادت‌طلبی، ايمان و معنويت فرزندان غيور ايران خار و زبون شد. ايثار و شهادت جزء لاينفكی از فرهنگ ملت ما و ميوه درخت تنومند مقاومتی است كه از مسير جهاد در راه خدا می‌گذرد و اين مسير سرچشمه توفيقات، خيرات و بركات است.

امام‌جمعه موقت شميرانات در پايان وابستگان به قدرت‌های بزرگ را همراهان شيطان ناميد و اظهار كرد: لغزش در برابر سختی‌ها راه رسيدن به آزادی و حريت را می‌گيرد و آل‌خليفه، آل‌سعود و وابستگان به قدرت‌های بزرگ همه شيطانی بوده و فهمی غلط از زندگی و حكومت دارند.

شهيدان احمد اسماعيليان، عليرضا افشان نادری، مرتضی باقرپور، سيفعلی بهروزی، بيژن سيری‌داران، سعيد افشاريان، سرمست پاشايی، سعيد چيذری، محسن چاردلی، علی‌اكبر حبيبی، حسن حسين‌پور، علی سيفی نصب، حسين عرفاتی، سيدحبيب‌الله فتوحيان، منوچهر قاسمی، محمدرضا قرائيان، حامد كريمی، اسماعيل كربلايی اسماعيل، محمد كيان ارثی، محمدرضا لولاچيان، علی‌اكبر لطفی سيدخانلو، سيدمحمد محسن منصوری تفت، علی‌اكير نوروز پور، داود محمدی، شعبان نائيج، محمدعلی نقاش‌باشی، محمدكاظم هاشمپور، سعيد نادری و شهيد فشانی از جمله شهدای گرانقدر حوزه علميه چيذر هستند.

يادآور می‌شود، يادواره شهدای حوزه علميه حضرت قائم چيذر با حضور آيت‌الله هاشمی عليا توليت، مدير و تعدادی از اساتيد و مدرسان حوزه‌ علميه و جمع كثيری از طلاب اين مدرسه در فضای معنوی برگزار شده و در پايان مراسم، خاطراتی از دوران دفاع مقدس و شهدا توسط يكتا و كاظم‌خانی بيان شد.

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
سه شنبه 02 خرداد 1391 11:56:52             شماره‌ خبر :1013860
شيعيان الحوثی هدف قراردادن نظاميان در يمن را محكوم كردند

گروه بين‌الملل: گروهی از شيعيان الحوثی يمن، با صدور بيانيه‌ای، ديروز، اول خردادماه، انفجار ميدان «السبعين» واقع در شهر صنعاء، پايتخت يمن را كه منجر به كشته و زخمی‌شدن صدها نظامی اين كشور شد، را به شدت محكوم كردند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «العالم»، شيعيان الحوثی يمن در بيانيه‌ای كه ديروز منتشر شد، وقوع انفجار در ميدان السبعين را كه منجر به ريخته‌شدن خون شماری از نظاميان اين كشور شد، محكوم كردند.

اين انفجار كه به‌هنگام آماده‌سازی ارتش برای رژه امروز، دوم خردادماه، به مناسبت بيست‌و‌‌دومين سالگرد وحدت يمن جنوبی و شمالی توسط يكی از مزدوران نظامی صورت گرفت، منجر به كشته‌شدن 112 افسر و سرباز و مجروح‌شدن 300 نفر شد.

همچنين شيعيان الحوثی يمن در اين بيانيه، از ريخته‌شدن خون شماری از شهروندان اين كشور كه در نتيجه توطئه‌های دشمنان خارجی رخ داد، ابراز تأسف كرد و هشدار داد: اين اقدام وحشيانه ملت يمن و انقلاب اين كشور را هدف قرار داده و زمينه برای نفوذ دخالت‌های خارجی با هدف ايجاد ناامنی و هرج‌ و مرج سياسی در يمن فراهم می‌كند.

در اين بيانه همچنين شيعيان الحوثی، نيروهای ارتش را از توطئه‌های آمريكايی در جهت ايجاد ناامنی و واردكردن آنان به يك جنگ پيچيده و مبهم، برحذر ساختند.

گزارش‌ها حاكی است كه سازمان القاعده مسئوليت اين انفجار را بر عهده گرفته و هدف از انفجار خود را ترور وزير دفاع يمن اعلام و مسئولان يمنی را به وقوع انفجارهای تروريستی بيشتری تهديد كرد.

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
سه شنبه 02 خرداد 1391 11:51:48             شماره‌ خبر :1013947
تالار چهارسو ميزبان «خون‌ رقصه» می‌شود

گروه هنر: نمايش «خون رقصه» به نويسندگی و كارگردانی رضا صابری اواخر اين هفته با حضور بازيگران صاحب نام تئاتر ايران در تالار چهارسو مجموعه تئاترشهر روی صحنه می‌رود.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر، نمايش «خون رقصه» به نويسندگی و كارگردانی رضا صابری از 5 خردادماه در تالار چهارسو مجموعه تئاتر شهر روی صحنه می‌رود.

بنابراين گزارش اين نمايش براساس مصاحبه مطبوعاتی دختری خراسانی است كه در سن 19 سالگی با وجود مخالفت خانواده و اطرافيانش به خواستگاری شخصی كه 80 درصد جانبازی دارد، می‌رود.

در اين اثر نمايشی كه سال گذشته در بخش ميهمان سی‌امين جشنواره بين‌المللی تئاتر فجر به صحنه رفت، حميدرضا آذرنگ، بهرام ابراهيمی، نسيم ادبی، گيتی قاسمی، آذر سماواتی، يعقوب صباحی، سيدمهدی سجادپور، مهرخ افضلی، محبوبه پاپی و بهار اوليايی به عنوان بازيگر، اصغر خليلی به عنوان طراح صحنه، مهدی وجدانی به عنوان آهنگساز، الهام شعبانی به عنوان طراح لباس و سارا اسكندری به عنوان طراح چهره‌پردازی حضور دارند.

  
 
mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
سه شنبه 02 خرداد 1391 11:52:56             شماره‌ خبر :1013870
كتاب راهنمای حفاظت از محيط زيست از ديدگاه اسلام منتشر می‌شود

گروه بين‌الملل: مؤسسه شناخت اسلامی مالزی(Ikim) با همكاری سازمان جهانی حيات‌ وحش اين كشور در حال تهيه يك كتاب راهنما در مورد حفاظت از محيط زيست از ديدگاه اسلام هستند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «The Star»، اين كتاب كه برای اولين‌بار با اين موضوع در مالزی به چاپ می‌رسد تا دو ماه ديگر رونمايی خواهد شد.

اين كتاب برای مسلمانان به‌ويژه رهبران، امامان و مدرسان كه می‌توانند آموزش‌های لازم برای حفاظت از محيط زيست از ديدگاه اسلام را ارائه دهند، تهيه شده است.

در اين كتاب آياتی از قرآن كريم و احاديث پيامبر اكرم(ص) در مورد مسائل محيطی ارائه شده است و به همه اقشار جامعه برای حافظت از محيط زيست كمك خواهد كرد.

ديون شارما، از مسئولان حفاظت از حيات وحش مالزی اعلام كرد: حفاظت از طبيعت مسئله مهمی است كه در اديان مختلف به آن پرداخته شده است و همه اديان آسمانی وظايف انسان‌ها در برابر حفاظت از محيط زيست را تشريح كرده‌اند.

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
سه شنبه 02 خرداد 1391 11:54:56             شماره‌ خبر :1013955
نمايشگاه نقاشی« روزهای ماندگار» در ياسوج برگزار می‌شود

گروه فرهنگ و هنر: رئيس حوزه هنری كهگيلويه و بويراحمد گفت: نمايشگاه نقاشی«روزهای ماندگار» سوم تا دهم خردادماه در ياسوج به همت حوزه هنری كهگيلويه و بويراحمد به نمايش گذاشته می شود.

رضا پارسيان‌نژاد ، رئيس حوزه هنری كهگيلويه و بويراحمد در گفت و گو با خبرگزاری قرآنی ایران (ایکنا) شعبه کهگیلویه و بویراحمد با بیان این مطلب افزود: برنامه‌های هنری ارزنده‌ای به مناسبت هفته سوم خرداد در اين استان برگزار می‌شود كه حوزه هنری نيز به نوبه خود در اجرای اين برنامه‌ها سهيم است.

وی اظهار کرد: نمايشگاه نقاشی« روزهای ماندگار» در تاريخ سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر در نگارخانه حوزه هنری در گلستان هفت افتتاح و تا 10 خردادماه به نمايش گذاشته می‌شود.

رئيس حوزه هنری كهگيلويه و بويراحمد ابراز کرد: در این نمايشگاه تعداد 32 اثر نقاشی با موضوع آزاد سازی خرمشهر و حضور "مقام معظم رهبری" در جنگ توسط استاد كيومرث شفيعی به ديد عموم گذاشته می‌شود.

پارسيان‌نژاد ، هدف از برگزاری اين نمايشگاه را گراميداشت ياد و خاطره رزمندگان در آزادسازی خرمشهر عنوان كرد.

رئيس حوزه هنری كهگيلويه و بويراحمد تصریح کرد: فاطمه معصومی‌نژاد شاعره هم استانی در جشنواره سراسری شعر دوست با موضوع "خدا" كه در استان خوزستان در شهر اهواز برگزار شده بود، مقام دوم را کسب کرد.

پارسيان‌نژاد خاطرنشان کرد: جشنواره كرمانشاه از جمله موفقيت‌های مهم هنرمندان استان بود كه دستاورد آن تقويت تعهد هنرمندان و خلق آثار هنری، پرورش هنرمندان مكلف و متعهد به مؤلفه‌های بومی استان با مسئوليت‌پذيری و تعهد دينی و انسانی است.

وی در پایان اضافه کرد: حوزه هنری با حمايت از اين هنرمندان محصولات و آثار فاخر آنها را در چرخه توليد و گردش مناسب قرار داده است ، اين زمينه‌ای برای خودباوری و تحقق فرموده "مقام معظم رهبری" در فرمان توليد ملی، حمايت از كار و سرمايه ايرانی است.

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
سه شنبه 02 خرداد 1391 11:57:30             شماره‌ خبر :1013603
تشكيل ستاد محكوميت هتك حرمت به ساحت مقدس امام هادی(ع) در اوقاف فارس

گروه خبرنگاران افتخاري / محمدمهدی منوچهری: مديركل اوقاف و امور خيريه فارس از تشكيل ستاد محكوميت اهانت به ساحت مقدس امام هادی(ع) در اوقاف فارس خبر داد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از روابط عمومی اداره‌كل اوقاف و امور خيريه فارس، حجت‌الاسلام والمسلمين محمدزاده، مديركل اوقاف و امور خيريه فارس در جلسه اين ستاد كه با حضور مديران ستادی ادارت و كارشناسان اين اداره‌كل در شيراز برگزار شد، گفت: جايگاه ائمه اطهار(ع) بسيار رفيع و بلند است و اين گونه اقدامات فقط نشان از عصبانيت دشمنان اسلام و اهل بيت(ع) دارد.

وی بيان كرد: وظيفه داريم در مقابل اين حركات زشت و سفيهانه اطلاع‌رسانی انجام دهيم و در حقيقت دفاع از اهل بيت(ع) و مبارزه با اينگونه حركات موهن بيان فضائل و مرامات و سيره آن امام همام است.

اوقاف و امور خيريه فارس در محكوميت اين اقدام موهن و همچنين اهانت كشيش نمای غربی به قرآن كريم، جمعه مصادف با شهادت امام هادی(ع) در ورودی مصلای جمعه سراسر استان فارس و بقاع متبركه شاخص استان فارس ايستگاه‌های اطلاع‌رسانی و صلواتی راه‌اندازی می‌كند و در همين راستا تعداد 150 عدد بنر در محكوميت اين اقدامات موهن در جای جای استان فارس نصب می‌كند.

يادآور می‌شود، در شهر شيراز توسط اوقاف ناحيه 4 شيراز، ايستگاه‌های صلواتی و اطلاع‌رسانی راه‌اندازی خواهد شد و توسط اوقاف ناحيه 3 شيراز برنامه‌های مناسبتی در بقاع متبركه اجرا می‌شود.

  
mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
سه شنبه 02 خرداد 1391 11:58:13             شماره‌ خبر :1013436
نقش قرآن در سلامت بدن/(2)
یک پژوهشگر طب اسلامی:
مهجور ماندن قرآن، علت بيماری‌های مختلف در جامعه است

گروه فعاليت‌های قرآنی: وجود بيماری‌های مختلف در جامعه اسلامی به دليل مهجور ماندن قرآن كريم و دستورات آن است.

داوود ناصح، پژوهشگر طب اسلامی و طلبه علوم دينی در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، با بيان اينكه قرآن كريم يك دستورالعمل كاربردی برای تمام بشر و نه فقط مسلمانان است، گفت: بيش از صد آيه در قرآن كريم در مورد تغذيه بيان شده و اين نشان از اهميت تغذيه از ديدگاه اسلام است.

وی با بيان اينكه وجود بيماری‌های مختلف در جامعه اسلامی به دليل مهجور ماندن قرآن كريم و دستورات آن است، تصريح كرد: ما در حد توان خود تلاش كرديم كه غذاها را به سمت غذاهای قرآنی سوق دهيم و به نتايج عجيبی در درمان بيماری‌های صعب‌العلاج دست يافته‌ايم البته بر اساس اين دستور قرآن كه، غذای پاك و طيب بخوريم يعنی به دور از مواد شيميايی و نگهدارنده باشند.

اين طلبه علوم دينی با اشاره به اينكه قرآن كريم امر می‌كند كه انسان به غذای خود نگاه كند، افزود: در آيه «فَلْیَنظُرِ الْإِنسَانُ إِلَى طَعَامِهِ؛ انسان بايد به غذاي خويش بنگرد»، (عبس/آيه ۲۴)، كلمه «فلينظر» به كار رفته كه حالت امر دارد و نشان از دقت در نگاه كردن است.

پژوهشگر طب اسلامی تصريح كرد: در هيچ جای قرآن در مورد تغذيه و حلال خوردن صحبت نشده مگر آن كه كلمه طيب هم آمده و اين نشان از تفاوت ميان غذای طيب با غذای حلال است.

قرآن برای زندگی انسان در همه ابعاد برنامه‌ هدايتی دارد

ناصح با بيان اينكه وظيفه ما حلال و طيب خوردن است، اظهار كرد: متأسفانه اغلب ما انسان‌ها به اين نكته توجه نداريم، دستور قرآن را عمل نكرده، غذای طيب نمی‌خوريم از همين رو همواره دچار بيماری هستيم زيرا نتيجه عموم بيماری‌ها به همين مسئله بر می‌گردد.

 يك پژوهشگر طب اسلامی:
در هيچ جای قرآن در مورد تغذيه و حلال خوردن صحبت نشده مگر آن‌كه كلمه طيب هم آمده واين نشان از تفاوت ميان غذای طيب با غذای حلال است.

اين طلبه علوم دينی با بيان اينكه قرآن برای زندگی انسان در همه ابعاد برنامه هدايتی دارد، تصريح كرد: پيامبر اكرم(ص) در روايتی می‌فرمايند: «اَلْمِعْدَةُ بَیْتُ الدّاء وَ الْحِمْیَةُ رَأْسُ كُلِّ دَوا؛ معده خانه هر بيماری است و پرهيز سر سلسله هر دارو و درمانی است»، اين يك جمله بسيار كاربردی و كليدی است زيرا بسياری از بيماری‌های ما ريشه در تغذيه دارد.

وی با اشاره به اينكه در طول تاريخ افرادی به دستورات تغذيه‌ای اسلام عمل كرده و سالم زندگی كرده‌اند، ادامه داد: به‌عنوان يك نمونه تاريخی، زمانی در شهر مدينه پزشكی مسيحی به نزد پيامبر(ص) رفته و عنوان می‌كند كه چرا هيچ بيماری از مسلمانان را نزد من نمی‌فرستيد كه پيامبر(ص) می‌فرمايند: «ما به مردم دستورات و آموزش‌هايی داده‌ايم و تا زمانی كه اين امور را رعايت كنند، بيمار نمی‌شوند».

این پژوهشگر طب اسلامی با بيان اينكه دشمن در مورد تغذيه ما برنامه‌ريزی كرده است، ادامه داد: دشمن از همين طريق در حال جنگ با ماست اما متأسفانه به همان نسبت ما در بحث تغذيه خودمان كار نكرده و دچار غفلت شده‌ايم.

وی گفت: دشمن از يك طرف با ترويج تغذيه نامناسب، يك نسل شاداب و جوان را بيمار می‌كند و از طرف ديگر داروی شيميايی ساخته خود را به ما می‌خوراند كه به ظاهر درمان است.

وجود بيماری‌های مختلف به دليل مهجور ماندن قرآن كريم است

ناصح عنوان كرد: در قرآن كريم اشاره شده كه كفار نبايد طريقی برای تسلط بر مسلمانان و اهل حق داشته باشند در صورتی كه متأسفانه اين تسلط را حداقل در مسئله تغذيه و وابستگی دارويی مشاهده می‌‌کنیم به‌طوری كه 70 درصد كارخانه‌های داروسازی در دست اسرائيل است و اين امر جزو چند تجارت پرسود دنيا محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اينكه غذاها از منظر قرآن به سه دسته تقسيم می‌شوند، تصريح كرد: اين سه دسته شامل، غذاهای حرام‌ يا خبائث، حلال و طيب می‌شوند.

این طلبه علوم دینی بيان كرد: غذاهای حلال از نظر حلاليت مشكلی ندارند اما غذايی داريم كه خيلی بالاتر است و خداوند مخصوص برای رشد انسان قرار داده است كه از خوردنش بيماری‌ و عارضه‌ای ايجاد نشده، با فطرت انسان سازگار بوده، فطرت او را بر هم نزده و فقط حلال نيست بلكه طيب هم هست و انسان را رشد داده تا حيات طيبه داشته باشد نه اين‌كه فقط زندگی دنيايی را بگذارند.

ناصح با بيان اين‌كه دو نوع تغذيه داريم، ادامه داد: يك نوع، آن تغذيه مادی است كه 5 شاخه به تعداد حواس پنج‌گانه يعنی ‌دهان، بينی، گوش، چشم و پوست دارد و ديگر تغذيه معنوی است كه اين تغذيه همان الهامات، خطواط و فكر و خيال است كه به ذهن آدمی می‌رسد.

 داوود ناصح:
از آن جا كه بو سريع‌ترين شاخصه‌ای است كه بين حواس پنج‌گانه جذب بدن می‌شود، می‌بينيم پيامبر(ص) بيشترين هزينه را برای اين امر اختصاص می‌دادند كه اين اقدام نشان از اهميت حس بويايی در آرامش انسان دارد.

اين پژوهشگر طب اسلامی با اشاره به سفارش‌هايی كه در مورد تغذيه بينايی و شنوايی در قرآن شده است، تصريح كرد: در زمينه بينایی توصيه شده كه هر چيزی را نبينيد بلكه سفارش شده به خطوط قرآن، چهره مؤمن و دريا نگاه كنيد كه ضرر نداشته و كيفيت هم دارد، همچنين در زمينه شنوايی نیز بر شنيدن صدای طبيعت، قرآن و ادعيه تأكيد شده زيرا بسيار اثربخش هستند.

وی عنوان كرد: در زمينه زيبايی‌های بصری به روان‌شناسی رنگ‌ها در قرآن اشاره شده به طوری كه رنگ‌های تيره به مرور بدن را دچار سردی و استرس می‌كند و رنگ‌های روشن به انسان شادی می‌دهد و از همين روست كه رنگ بهشت سبز است.

اين پژوهشگر طب اسلامی با اشاره به اينكه حس بويایی اهميت دارد، گفت: از آن جا كه بو سريع‌ترين شاخصه‌ای است كه بين حواس پنج‌گانه جذب بدن می‌شود، پيامبر(ص) بيشترين هزينه را برای اين امر اختصاص می‌دادند و اين نشان از اهميت حس بويايی در آرامش انسان دارد.

برخورداری از 12 هزار حديث در مورد سلامتی

ناصح با بيان اينكه بالغ بر 12 هزار حديث در مورد سلامتی داريم، ادامه داد: به‌عنوان نمونه در روايات بيان شده از عطر نرگس كه از زكام و سرماخوردگی انسان را در امان می‌دارد، استفاده كنيد اما بيشتر عطرهای هورمونی و شيميايی كه امروز در دسترس است دارای تركيبات الكلی است و تأثير نامطلوبی بر اعصاب دارند.

اين پژوهشگر طب اسلامی با اشاره به حس لامسه، اذعان كرد: تماس و مصافحه و معانقه بسيار در قرآن و روايات توصيه شده زيرا اين امور امواج بدن را منتقل كرده، سبب ترشح آدرنالين شده و افزايش نشاط را به دنبال دارد.

وی افزود: لباس‌های صنعتی، الكتريسيته ساكن بدن را افزايش داده و سيستم الكترونيكی بدن را بر هم می‌زند كه يكی از راه‌های درمان اين بار، طولانی كردن سجده و قرار دادن سر به مدت طولانی بر روی مهر است، البته اين امر جذب آهن را نیز افزايش می‌دهد.

ناصح با اشاره به اينكه همه ابعاد زندگی انسان بايد طيب باشد، عنوان كرد: در تغذيه معنوی بايد دقت شود افكاری كه به ذهن شما می‌رسد از منبع الهی باشد نه شيطانی و ذهن از هر چيزی تغذيه نكند.

بين‌الطلوعين؛ بهترين زمان برای تلاوت قرآن كريم

وی در مورد بهترين زمان برای خواندن قرآن كريم، تصريح كرد: بهترين زمان برای خواندن و شنيدن قرآن كريم از اذان صبح تا طلوع خورشيد است كه خون بدن تنظيم و رقيق شده و حس شادابی به بدن می‌دهد.

اين طلبه علوم دينی با بيان اين‌كه عده‌ای در خارج از كشور مسلمان هم نيستند اما اثر اين پديده را درك كرده‌اند، اظهار كرد: آن‌ها در اين فاصله زمانی يعنی بين‌الطلوعين قرآن می‌خوانند زيرا تحقيقات نشان می‌دهد اين زمان تشعشعات كيهانی ويژه‌ای دارد و تنها افرادی كه بيدار هستند اين امواج را جذب می‌كنند.

 يك پژوهشگر علوم قرآنی:
بهترين زمان برای خواندن و شنيدن قرآن كريم از اذان صبح تا طلوع خورشيد است كه خون بدن تنظيم و رقيق شده و حس شادابی به بدن می‌دهد.

وی تصريح كرد: پژوهش‌ها نشان می‌دهد نگاه كردن مداوم به خطوط قرآن سبب افزايش نور چشم می‌شود؛ زيرا ظاهر قرآن نیز بركت دارد. اگر كسی قرآن بخواند ولی بر خلاف آن عمل كند همين قرآن او را به بد می‌كشاند و عليه او شهادت می‌دهد.

اين پژوهشگر طب اسلامی با بيان اينكه غرب در زمينه طب اسلامی و قرآنی تحقيقات بسياری دارد، گفت: قرآن در آيه «وَنَزَّلْنَا عَلَيْكَ الْكِتَابَ تِبْيَانًا لِّكُلِّ شَيْءٍ؛ و قرآن را بر تو نازل کردیم که بیانی است برای هر امری»،(نحل/ آيه 89)، خود را تبيانا لكل شی می‌داند يعنی يك كتاب پزشكی‌، اخلاقی و فقهی است و با وجود كتاب عظيم قرآن ديگر هيچ بيمارستانی نبايد وجود داشته باشد.

وی خاطرنشان كرد: در گذشته علما بيشتر علوم را فرا می‌گرفتند که از آن جمله طب و پزشكی بود زيرا علوم شامل علم‌الابدان و علم‌الاديان است و اين نشان از اهميت آشنايی با راهكارهای سلامت در نزد دانش‌پژوهان و عالمان دين است.

ناصح با اشاره به تأثير قرآن در برخی از بيماری‌ها، اظهار كرد: تأثير پخش روزانه صوت قرآن در بيماری‌هايی مانند افسردگی، دردهای زايمان، بيماري‌های قلبی و كاهش استرس همراهان بيماران آزمايش شده و نتايج بسيار مطلوبی نيز داشته است.

وی با بيان روايتی از حضرت علی(ع) مبنی بر اينكه «مراقب باشيد كه ديگران در قرآن خواندن از شما پيشی نگيرند»، اذعان كرد: امروز مشاهده می‌‌‌شود كه غير مسلمانان از قرآن چقدر زيبا استفاده می‌كنند، به‌عنوان نمونه در آمريكا به‌صورت آزمايشی برای كاهش تومورهای مغزی از صوت قرآن استفاده كردند و نتيجه نیز گرفته‌اند.

اين طلبه علوم ديني با اشاره به اين آيه از قرآن كه می‌فرمايد: «لَوْ أَنزَلْنَا هَذَا الْقُرْآنَ عَلَى جَبَلٍ لَّرَأَيْتَهُ خَاشِعًا مُّتَصَدِّعًا مِّنْ خَشْيَةِ اللَّهِ؛ اگر اين قرآن را بر كوهى فرو فرستاده بوديم، بی‌شك آن را از ترس خداوند خاكسار و فرو پاشيده می‌‏ديدى»،(حشر/ آيه 21)، بيان كرد: بر اساس اين آيه، قرآن اگر بر كوه‌ها خوانده شود متلاشی می‌شوند چه برسد به اعضای بيمار بدن انسان كه می‌توانند بهره بسيار از اين كلام الهی ببرد.

وی با بيان اينكه آنچه امروز به نام موسيقی درمانی در دنيا مطرح است نقاط مثبت و منفی بسياری دارد، گفت: صوت قرآن، گرم، دلنشين و مزاج گرمی‌بخش دارد و از باب موسيقی درمانی هيچ موسيقی و آهنگی زيباتر، مستحكم‌تر و دلنشين‌تر از قرآن كريم نيست.

ناصح با بيان اين‌که برخی از موسيقی‌ها گرم و سرد هستند، ادامه داد: سازهای صنعتی سردی‌بخش بوده و در درازمدت اثرات نامناسبی بر روح و جسم می‌گذارند و انسان به مرور زمان بدون اينكه خود متوجه شود دچار سردی، ‌استرس و وسواس می‌شود.

اين محقق طب اسلامی تصريح كرد: قرآن گرم‌ترين و دلنشين‌ترين موسيقی در دنياست و حتی افرادی كه اعتقاد به محتويات قرآن ندارند از ظاهر قرآن استفاده می‌كنند. در بعد تجربی تمام كائنات درك و فهم داشته و هوشمند هستند مانند پژوهشی كه دانشمند ژاپنی ماسارو ايموتو درباره آب و تأثيرپذيری آن از محيط انجام داد.

قرآن، گرم‌ترين و دلنشين‌ترين موسيقی در دنيا است

اين طلبه علوم دينی با بيان اينكه در ايران نیز پژوهشگر جوان، حميده بی‌طرف با طرح شهادت آب توانست در جشنواره خوارزمی رتبه دوم را كسب كند، ابراز كرد: وی از صوت قرآن استفاده و زيباترين اشكال را در قطرات آب مشاهده كرد كه اين آزمايش يك كار علمی بسيار مهم در اثبات حقانيت بی‌بديل قرآن در همه امور است.

 داوود ناصح:
با توجه به اينكه دو سوم بدن انسان آب است وقتی زيباترين و ملكوتی‌ترين صوت يعنی قرآن خوانده شود، بهترين و زيباترين اشكال در سلول‌های بدن ايجاد شده و موجب آرامش فرد می‌شود.

وی اظهار كرد: با توجه به اينكه دو سوم بدن انسان آب است وقتی زيباترين و ملكوتی‌ترين صوت يعنی قرآن خوانده شود، بهترين و زيباترين اشكال در سلول های بدن ايجاد شده و موجب آرامش فرد می‌شود.

ناصح بيان كرد: باطن قرآن دو بعد دارد كه يكی بحث درمان با استفاده از تغذيه‌ است و بعد ديگر رفتارها و آرامشی است كه فرد در ارتباط با خدا پيدا می‌كند كه در نهايت سبب سلامت روح و روان او می‌شود.

اين پژوهشگر قرآنی با اشاره به اينكه بيشترين داروهای مصرفی در ايران و جهان انواع داروهای آرام‌بخش و اعصاب است، گفت: اين داروهای اعصاب آدمی را آرام نكرده بلكه عموماً خواب‌آور بوده و با خواب غم و غصه فرد را از يادش برده و به‌صورت مسكن عمل می‌كنند البته اين برخلاف منطقی است كه طب اسلامی دارد زيرا طب اسلامی علت را رفع می‌كند.

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
سه شنبه 02 خرداد 1391 11:54:33             شماره‌ خبر :1013763
فتح خرمشهر نتيجه ايمان و خودباوری بود

گروه سياسی و اجتماعی: معاون فرهنگی دانشگاه بين‌المللی امام خمينی(ره) قزوين تأكيد كرد: فتح خرمشهر نتيجه ايمان و خودباوری رزمندگان اسلام بود كه در سايه هدايت و رهبری امام راحل بدست آمد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه قزوين، فرزاد جهان‌بين، معاون فرهنگی دانشگاه بين‌المللی امام خمينی(ره) قزوين، عصر دوشنبه، 1 خردادماه در جشن بزرگ «رد پای خدا» كه به مناسبت آزاد سازی خرمشهر و تجليل از عوامل سريال «شوق پرواز» در دانشگاه بين‌المللی امام خمينی(ره) قزوين برگزار شد گفت: جريان فتح خرمشهر مسئله‌ای نيست كه بتوان به راحتی از كنار آن گذشت و نبايد اين طور تلقی شود كه فتح خرمشهر فتح خاك بود بلكه ايمان، اراده، خودباوری و عشق به ميهن بود كه در اين عرصه به نمايش گذاشته شد و به ثمر نشست.

وی افزود: امروز در چنين مراسمی جمع شده‌ايم تا دوباره روح خودباوری و ايمان را مجددا يادآوری نماييم و بفهميم كه شهيدان چه فداكاری‌هايی در حق ميهن انجام داده‌اند.

جهان‌بين گفت: در دوران جنگ تمام تلاش دشمن بر اين بود تا روح خودباوری را با انواع تحريمات از ما بگيرد اما امام خمينی(ره) فرمودند كه اگر خدا را باور كنيم بر تمام مشكلات غلبه خواهيم كرد و مشاهده كرديم كه اين چنين هم شد.

معاون فرهنگی دانشگاه بين المللی امام خمينی(ره) قزوين با اشاره به رشادت‌های رزمندگان اسلام در جبهه‌های نبرد حق عليه باطل گفت: رزمندگانی كه در جبهه‌های نبرد حق عليه باطل می‌جنگيدند افرادی به ظاهر عادی بودند كه در ميدان نبرد از كمترين امكانات بهره‌مند بودند اما در باطن خويش افرادی با ايمان و متكی بر سلاح اراده و خودباوری بودند كه بدون هيچ‌گونه ترس و رعبی سينه خويش را سپر می‌كردند تا به هدف والای خود كه همان مقام رضای خدا بود دست يابند.

جهان‌بين با اشاره به مقام والای شهيدان گفت: عظمتی كه شهيدان در نزد خداوند و جامعه دارند انسان را مجبور می‌كند تا در برابر اين عظمت زانوی ادب خم كرده و هميشه به ياد آنها و آرمان‌هايشان باشد.

وی گفت: شهيد بابايی جزو افراد برجسته‌ای بود كه رشادت‌های فراوانی در راه دفاع از ميهن عزيزمان به نمايش گذاشت و خود نيز در راه اين هدف مقدس به شهادت رسيد و آدم وقتی كه به شخصيت و منش اين بزرگوار نگاه می‌كند احساس غرور و افتخار پيدا می‌كند.

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
سه شنبه 02 خرداد 1391 11:58:20             شماره‌ خبر :1013923
در گراميداشت سوم خرداد؛
عصر شعر و خاطره در اردبيل برگزار می‌شود

گروه خبرنگاران افتخاري / سیده‌صغری جوادی‌قوزلو: عصر شعر و خاطره، با هدف گراميداشت سالروز سوم خرداد، پنج‌شنبه، چهارم خردادماه در اردبيل برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) در اردبيل، رحمان مجرد، مسئول روابط عمومی حوزه هنری استان اردبيل با اعلام برنامه‌های حوزه هنری اردبيل به مناسبت سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر، گفت: سوم خرداد در تاريخ دفاع مقدس درخشندگی و برازندگی خاصی دارد.

وی افزود: فتح خرمشهر، فتح ارزش‌هايی بوده كه با تمام تلاش‌های انجام گرفته هنوز زوايای زيادی از آن مغفول مانده است. اين ارزش‌ها بايد در جامعه با روحيه جوانمردی و عشق به ميهن نهادينه شود.

مجرد، سوم خرداد را روز مقاومت، ايثار، پيروزی و رهبری حضرت امام راحل(ره) دانست و تصريح كرد: اين روز به عنوان روزی حماسی در تاريخ انقلاب اسلامی ثبت و ضبط شده است.

مجرد، برگزاری كارگاه‌های داستان‌خوانی با عنوان «نخل‌های ايستاده» و «شعر مقاومت و طراحی و چاپ پوستر و بنر» را از جمله برنامه‌های حوزه هنری استان در گراميداشت سالروز فتح خرمشهر اعلام كرد.

 
mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
سه شنبه 02 خرداد 1391 11:58:57             شماره‌ خبر :1014030
رهبر ارامنه جهان:
توجه به اشتراكات معنوی فرصت مناسبی برای تبادل افكار جهانی است

گروه سياسی: رهبر ارامنه جهان، توجه به اشتراكات و ارزش های معنوی ميان اديان و اقوام دينی را فرصت مناسبی برای تبادل افكارجهانی عنوان كرد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه آذربايجان غربی، جاثليق آرام اول رهبر ارامنه جهان، عصر ديروز اول خرداد ماه جاری در ديدار با معاون سياسی اجتماعی استاندار آذربايجان غربی، با ابراز خرسندی از حضور در شهر اروميه و ديدار با جمعی از مسئولان استان افزود: با وجود سه خليفه گری ارامنه در ايران كه در شهرهای اروميه، تهران و اصفهان مستقر هستند؛ وحدت بسيار زيادی در مبانی اعتقادی آنها وجود دارد كه قابل ستايش است.

وی اظهار كرد: از 15 سال قبل كه به صورت مستمر در جريان گفتگوی بين اديان در ايران هستم و در كنفرانس های مختلف شركت می كنم مشاهده نموده ام كه مبانی مطرح شده در اين كنفرانس ها از قالب نظری خارج شده و به صورت عملی در جمهوری اسلامی ايران اجرايی می شود.

وی با تاكيد بر اينكه اسلام و مسيحيت دارای اشتراكات فراوانی هستند اضافه كرد: می توان با تقويت اين اشتراكات كه شامل ارزش های معنوی است فعاليت های مشترك را افزايش داد.

وی با تقدير از جمهوری اسلامی ايران به دليل مرمت و نوسازی كليساهای ارامنه در ايران گفت: نظام جمهوری اسلامی ايران احترام خاصی به اماكن مقدس ارامنه قايل است كه اين مهم قابل تقدير می باشد.

رهبر ارامنه جهان، از قره كليسا و كليسای استپانوس به عنوان دو كليسای مهم ارامنه جهان نام برد و افزود: مسئولين آذربايجان غربی به اين دو مجموعه توجه خوبی دارند و ما از اين بابت از همه مسئولين استان و به خصوص استاندار آذربايجان غربی تشكر می كنيم.

براساس این گزارش؛ جاثليق آرام اول، رهبر ارامنه جهان در مدت حضور خود در اروميه با ارامنه اين شهر ديدار های مختلفی را برگزار خواهد كرد.

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
سه شنبه 02 خرداد 1391 11:59:11             شماره‌ خبر :1013962
ويژه‌برنامه‌های لیلة‌الرغایب در شيراز اعلام شد

گروه سياسی و اجتماعی:‌ ويژه‌برنامه‌های لیلة‌الرغایب در سومين حرم اهل بيت(ع) و در سطح بقاع متبركه و ‏مساجد شیراز اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه فارس، مصطفی زائری، مدير روابط عمومی اداره‌كل اوقاف و امور خيريه فارس، دوشنبه، یکم خردادماه در جمع خبرنگاران از اجرای برنامه‌های ويژه لیلة‌الرغایب در سومين حرم اهل بيت(ع) خبر داد و گفت: در شهر شيراز در حرم حضرت سيدعلاء‌الدين حسين(ع)، علی بن حمزه(ع)، سيدتاج‌الدين غريب(ع)، قدمگاه حضرت ابوالفضل(ع)، سيد محمد(ع) در محله پودونك، سيدمحمد(ع) در محله دهپياله، سيدمحمد(ع) در محله صغاد، سيدمحمد(ع) در محله قصر دشت، بقعه متبركه شاه داعی‌الله و آستان مقدس امام‌زاده سدی شمس‌الدين(ع) معروف به ميرآخر برنامه‌های ويژه اين شب برگزار می‌شود كه از مردم شيراز دعوت شده است تا در برنامه‌های لیلة‌الرغایب در حرم امام‌زادگان شيراز شركت كنند.

زائری در بخش ديگری از سخنان خود با اشاره به فضيلت لیلة‌الرغایب، افزود: اولين شب جمعه ماه عظيم رجب را لیلة‌الرغایب می‌گويند، شبی كه با ارزش و با عظمت است و اين شب از دو جهت دارای اهميت است؛ از اينكه شب جمعه خود دارای ويژگی خاصی است و دیگر اینکه ماه رجب كه اولين ماه از ماه‌های حرام و ماه خدا، عبادت، دعا و استغفار است و رحمت الهی در اين ماه مانند باران در حال ريزش و نزول است كه پيامبر اسلام(ص) اين شب را بسيار با فضيلت دانسته‌اند.

وی خاطرنشان کرد: لیلة‌الرغایب شرافت و ارزش شب جمعه و ماه رجب را هر دو در خود جمع كرده است و بندگان خوب خدا در اين شب زنده‌داری می‌كنند و اعمال اين روز را به جا می‌آورند.

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
سه شنبه 02 خرداد 1391 11:59:47             شماره‌ خبر :1013623
جامعه‌شناسی دين ــ سكولاريسم بحث و بررسی می‌شود

گروه خبرنگاران افتخاري / محمدمهدی عبداللهی: جامعه‌شناسی دين ــ سكولاريسم در فرهنگسرای انديشه بحث و بررسی می‌شود.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای انديشه، در اين برنامه كه در ادامه سلسله نشست‌های چهارشنبه‌های فرهنگسرای انديشه برگزار می‌شود، جامعه‌شناسی دين ــ سكولاريسم با حضور عليرضا شجاعی‌زند، استاد دانشكاه تربيت مدرس و پيمان ملازاده بحث و بررسی می‌شود.

اين برنامه روز چهارشنبه، سوم خرداد‌ماه از ساعت 18 در سالن اجتماعات فرهنگسرای انديشه واقع در خيابان شريعتی، نرسيده به پل سيدخندان، بوستان هلال احمر برگزار می‌شود و حضور برای كليه علاقه‌مندان آزاد است.

برنامه چهارشنبه‌های فرهنگسرای انديشه برای عموم علاقه‌مندان به عرصه‌های تفكر فلسفی و اجتماعی در جهان امروز طراحی شده و شامل سلسله نشست‌هايی با حضور متفكران و انديشه‌ورزان معاصر ايران است.

همچنين، ضرورت ايجاد زمينه‌های گفت‌وگوی متقابل بين جوانان و صاحبان انديشه را می‌توان نقطه اتكای مباحث چهارشنبه‌های انديشه برشمرد.

يادآور می‌شود، علاقه‌مندان می‌توانند برای كسب اطلاعات بيشتر با شماره‌های 88766030 و 88765509 تماس بگيرند.