شهدای جوادیه بیرجند
دراین تاپیک قصد دارم خاطرات وزندگینامه شهدایی که از
مسجدالحسین(ع) جوادیه بیرجند
به جبهه اعزام شده اند وعضو پایگاه این مسجد بوده اند را قرار دهم.
به امید حق
خريد خانه (خاطره از مادر شهید)
پدرش كارمند شهرباني بود. وقتي از بيرجند به فردوس منتقل شديم ،احمد شاگرد كلاس دوم دبستان بود. تازه وارد بوديم و غريب. انگار احمد بيشتر از همه ما احساس غربت مي كرد. از در و ديوار و آدم هاي كوچه خجالت مي كشيد. وقتي از او مي خواستيم كه براي خريد نان و چيزهاي ديگر به بازار برود، مي گفت :» نه، من خجالت مي كشم ، خودتان برويد «!
كار خريد خانه را خودم انجام مي دادم . يك روز كه خسته و كوفته از بازار به خانه برگشتم، احمد را توي كوچه ديدم . يواش يواش جلو آمد و با ناراحتي گفت : »مامان جان ! من از شما حجالت مي كشم . شما اين همه راه را مي رويد و مي آييد ،
خسته مي شويد«.
ساك را روي زمين گذاشتم و گفتم»:اين كارها مال توست . تو پسري و بايد به من كمك كني «.نوشابه اي را كه توي دستش بود، به طرفم گرفت و گفت : »بيا مامان ! اين را بخور تا خستگيات در برود. اين همه راه را پياده آمده اي «.
نوشابه را گرفتم و زير چشمي نگاهش كردم . دسته هاي ساك را محكم چسبيده بود و زور مي زد كه بتواند آن را از روي زمين بلند كند.رفتم كمكش و گفتم»: احمد جا ن! يك دسته اش را تو بگير، آن يكي را من مي گيرم . اين طوري بهتر است«.
نام : حسین
نام خانوادگی : برگی
تاریخ تولد : 1327
محل شهادت : سوسنگرد
سن اعزام به جبهه : 28 سالگی
مدت حضور در جبهه : 34 روز
تاریخ شهادت : 1359/9/26
میزان تحصیلات : 6 کلاس
وضعیت تأهل : متأهل
محل دفن : بیرجند
شهید حسین برگی فرزند علی در سال 1327 در روستای نوغابچیک از توابع شهرستان بیرجند در خانواده ای کشاورز دیده به جهان گشود. دوران کودکی و تحصیلات ابتدایی را در روستای بیدخت در نزدیکی زادگاهش به پایان رسانید و دوران نوجوانانی را در کنار خانواده اش به کار کشاورزی مشغول بود پس از مدتی برای گذراندن زندگی به بیرجند عزیمت نمود وبه کار تراشکاری پرداخت سپس به خدمت مقدس سربازی رفت و دوران دوساله خدمت سربازی را در پل دختر به پایان رسانده پس از آن به شهرستان بیرجند آمد و با تجربه ای که داشت کارگاه تراشکاری دایر کرد 23ساله بود که با دختر عمه اش ازدواج کرد ثمره این ازدواج دو دختر و یک پسر است که از شهید بزرگوار به یادگار مانده است پس از انقلاب به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آمد هنوز چند ماهی از فعالیتش نمی گذشت که داوطلبانه عازم جبهه شد سر انجام در تاریخ 26/9/59 در منطقه عملیاتی سوسنگرد در اثر اصابت گلوله تانک به شهادت رسید پیکر این شهید را در بیرجند تشییع ودر مزار شهدای بیرجند به خاک سپردند.
|
نام : حسین نام خانوادگی : شهابادی تحصیلات : دیپلم تاریخ تولد :1345
تاریخ شهادت : 1362/5/22 محل شهادت : منطقه کامیاران |
بسیجی شهید حسین شهابادی فرزند محمد علی در سال 1345در روستای علی آباد بیرجند متولد شد پدرش برای تأمین معاش به گرگان رفته بود مادر علاوه بر پرورش فرزندان به کشاورزی ودامداری مشغول بود.حسین از همان کودکی با سختی ومشغت آشنا شد دورهی ابتدایی را در مدرسه ی شهید سندروس تحصیل کرد و دوره راهنمایی را درفرزان گذراند. پس از پیروزی انقلاب از آغاز گروههای مقاومت در مسجد محل، مسجدالحسین(ع) جوادیه فعالیت می کرد و درنگهبانی ها شرکت داشت و در مرداد 1361برای آموزش نظامی به پادگان رفت در شهریور ماه همان سال داوطلبانه به جبهه اعزام شد پس از سه ماه نبرد بازگشت وتحصیلاتش را در دبیرستان شهید رجایی ادامه داد همزمان در پایگاه مقاومت شهید برگی فعال بود به خاطر لیاقتش به عنوان مسئول تبلیغات پایگاه انتخاب شد.ویزگی بارز شهید شهابادی اخلاق خوش تعهد و ایمان او بود و به همین دلیل مورد توجه دوستان و همرزمان قرار داشت شهید شهابادی در تاریخ 22مرداد1362 دوباره به جبهه کردستان اعزام شد ودر تاریخ 14شهریور ماه 1362در منطقه کامیاران ناجوانمردانه به شهادت رسید پیکر پاکش پس از تشییع در گلزار شهدای بیرجند به خاک سپرده شد.
قسمتی از وصیت نامه شهید:«من راهی را که انتخاب نمودم از روی آگاهی بوده بر اساس شناخت به جبهه آمدم تا بتوانم خدمتی کوچک در راه انقلاب و اسلام کرده باشم و به ندای حسین زمان خمینی کبیر پاسخ گفته باشم.»
دوران کودکی(خاطره ای خواهر شهید)
وقتی که خیلی کوچک بود، به مردمی که کمک نیاز داشتند. می رسید و از هیچ کاری دریغ نمی کرد. پدرم تازه بازنشسته شده بود. توی محله ای ساکن بودیم که اغلب خانه ها آب نداشتند و مردم مجبور بودند از کوچه و خیابان و شیرهای عمومی آب بردارند. خیلی وقت های احمد را می دیدم که سطل آب همسایه ها را به دست گرفته و به خانه هایشان می برد. او حتی پول تو جیبی اش را هم خرج نمی کرد و برای کمک به مسجد «جوادیه» کنار گذاشت.
پدر بزگوار شهید حسین معینی، حاج حسن معینی صبح روز چهارشنبه به دیار ابدی شتافت.
پیکر ایشان امروز پنجشنبه 18 خرداد به خاک سپرده شد.
روحش شاد یادش گرامی
مجلس ختمی به مناسبت سومین روز در گذشت مرحوم حاج حسن معینی
روز شنه 1391/3/20 از ساعت 12:30 الی 14:30
در محل مسجد صاحب الزمانی(خیرآبادنو) برگزار می گردد.
برای شادی کلیه درگذشتگان صلوات بفرست.
* اَللهُمَ صَلِّ عَلی مُحَمّد وَ آلِ مُحَمّد وَ عَجِِّل فَرَجَهُم *
منبع : وبلاگ با شهدای جوادیه