جام جم آنلاين: يك متخصص تغذيه گفت: خرما داراي فسفر و كلسيم فراوان است و مصرف آن موجب سرزندگي سلول‌هاي عصبي و تقويت مغز مي‌شود.

مرتضي صفوي در گفت و گو با فارس با بيان اينكه دانش‌آموزان كنكوري وعده غذايي صبحانه را حذف نكنند، اظهار داشت:‌ 25درصد از انرژي دريافتي روزانه از خوردن صبحانه تأمين مي‌شود؛ در صبحانه بايد انواع مواد غذايي مانند شير، لبنيات، تخم مرغ و نان مصرف شود.

وي افزود: اگر سيب همراه با عسل و شير مصرف شود، حافظه و قدرت تمركز را افزايش مي‌دهد. خوردن انگور نيز موجب تقويت اعصاب مغز و هوش و حافظه مي‌شود. خرما هم داراي فسفر و كلسيم فراوان است و مصرف آن موجب سرزندگي سلول‌هاي عصبي مي‌شود همچنين تقويت‌كننده مغز و فعاليت‌هاي فكري است.

صفوي بيان كرد: بايد توجه داشت كه مواد معدني نقش مهمي در عملكرد سلول‌هاي عصبي دارند. مواد غذايي غني از مواد معدني به هوشياري ذهن كمك مي‌كند.

اين متخصص تغذيه اضافه كرد: كنكوري‌ها از قندهاي ساده زياد استفاده نكنند زيرا بر اثر خوردن قندهاي ساده، انسولين زيادي در خون ترشح مي‌شود كه افت قند خون را به دنبال دارد.