راسخون

کاربران برتر سه ماهه دوم 89

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8846
|

با سلام خدمت همه کاربران

در ابتدا به همه این عزیزان تبریک عرض می کنم ان شالله شاهد فعالیت بیشتر از این دوستان در تمامی زمینه ها باشیم.از دوستان عزیز تقاضا دارم که به خاطر این مسایل جزیی به هم بی احترامی نکنند.

در پاسخ به دوستمون که گله مند هستند باید عرض کنم که آیا شما برای لپ تاپ یا جایزه فعالیت می کردید؟؟ که امیدورام اینطور نباشه، ما از کاربران توقع نداریم که به خاطر این مسایل وارد سایت بشن هدف ما اینه که یه محیط سالم و فرهنگی برای کاربران فراهم کنیم تا نیازهای فرهنگی خودشون رو تا آنجایی که ممکن است از این سایت برطرف کنند و نه اینکه از کاربران بخواهیم تا وارد سایت بشن یا کلیک کنند تا به نفع سایت باشه.

پس باز خواهش می کنم که دوستی و صمیمیت انجمن رو با بحث و جدل از بین نبرید.

با تشکر

mohammad_43 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 41934
|

samitaha کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 24
|

مبارك باشد

shahdan کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1485
|

سلام - خیلی خیلی مبارک باشد .

sabamm کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 248
|

سلام :

ما راضی به این همه زحمت نبودیم فقط اگه تکلیف این 400 تا مقاله ای را که فرستادم را مشخص کنین ممنونتون میشم

m_zamani کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 3
|

دست شمادرد نكنه جايزه ها مباركشون باشه

alasthooman کاربر جدید
|
تعداد پست ها : 70
|

دوستان عزیز

با راه اندازی فروشگاه محصولات فرهنگی این مشکلات حل میگردد و هرکس می تواند عادلانه به اندازه امتیازش بهره ببرد

golabi کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1176
|

اللهم صل علي محمد و آل محمد - بالاخره جايزه اي پس از ماه ها برنده شدم - ممنون از زحمات و پيگيري هاي شما

hadibigan کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 49
|

سلام:(بهتر بود چند نفررا هم از بين كساني كه بيشترين امتياز راتوي كل سايت داشتن انتخاب مي كردين) 

ayeneh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2761
|

با سلام مبارکشون باشه  ما که هرچی فعالتر میشیم باز برنده نمیشیم

fari12 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 79
|

با تقدیر و تشکر از زحمات شما و همچنین ارزشی که برای فعالان در این زمینه قائل هستید . البته یک نکته را باید اشاره کرد که فعالیت در بخش فرهنگی نباید هیچگونه چشم داشتی داشته باشد و باید تنها به آن بعنوان یک هدف و ارزش نگاه کرد و باید نسبت به فعالیت در سایت فرهنگی و ارزشی مثل راسخون افتخار کرد و کار فرهنگی در این برهه از زمان که تمامی قدرتهای غربی با جنگ نرم و تهدیدات در فضای مجازی سعی در ضربه زدن به نظام مقدس جمهوری اسلامی را دارند فعالیت ارزشی در فضای مجازی در اصل نوعی جهاد مجازی است که اجر آن با مسائل مادی قابل سنجش نیست و برای تبعیت از ولی امر مسلمین که برحضور همه جانبه نیروهای ارزشی در فضای مجازی و مقابله با تهدیدات تأکید نموده اند ، همچون جهادگران عرصه دفاع مقدس بی ادعا و چشم داشت به فعالیت خود ادامه دهیم تا دشمنان را همچون جنگ تحمیلی در جنگ نرم نیز ناامید و درهم شکسته کنیم .    ان شاء الله 

m_bb88 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 969
|

سلام. خسته نباشید.ممنونم. از لطفتون. دستتون درد نکنه. موفق باشید. به همه برندگان تبریک میگم

daneshpoor کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 141
|

مباركشون باشه

kordi57 کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 344
|

مبارکشون باشه

dadagholam کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2247
|

کاربر گرامی dadagholam

به خدمت عارضم  1- که هیچ کس کلنگ مفت به قبر پدرش نمی زند 2- مگر شما بشیر ونذیر نشنیده اید 3- مگر  ایا تشویق وترغیب یکی از مولفه های دینی نیست البته به  قدر وارزش کار 4- اگر شما  در جریان نیستید هر کلیک باعث می شود که کار سایت ها معتبر تر شود 5- اینکه  این جوایز اسب و  اسطبل نیست بلکه پک فرهنگی وسایت فرهنگی است.

دوست عزیز اولا که قصد توهین نداشته و ندارم دوما به احترام دوستان و جلوگیری از تشنج جوابی نمی دهم اما نظر دهی در مورد طرز تفکر شما را در مورد فعالیت در سایت به رای دوستان می گذارم