اخبار سینما و تئاتر(91/01/29)
خبرگزاری فارس: فیلمبرداری فیلم سینمایی «استرداد» به کارگردانی علی غفاری و تهیهکنندگی محسن علیاکبری در پل ورسک ادامه دارد.
به گزارش خبرنگار سینمایی فارس، تولید پروژه تاریخی «استرداد» وارد مرحله سوم فیلمبرداری شد. با پایان فیلمبرداری سکانسهای مسکو و دریای خزر و باغ نگارستان مرحله سوم تولید پروژه «استرداد» در پل ورسک ادامه دارد.
بنا براین گزارش، در مسکو اماکن تاریخی چون کاخ کرملین، میدان سرخ، کلیسای اصلی مسکو، پناهگاه 42 به عنوان لوکیشن مورد استفاده قرار گرفته است. دراین سکانسها بازیگرانی چون حمید فرخ نژاد، فرهاد قائمیان، الیسا کاچر، الکساندر ناوانف، منصور چراغی پور، صالح میرزآقایی و ... مقابل دوربین رفتهاند.
در مرحله بعدی تولید، سکانسهای جنگی با اضافه شدن علیرام نورایی به پروژه در مناطق شمال کشور و برای اولینبار در دریای خزر و بر روی کشتی فیلمبرداری شد. در حال حضور گروه صحنه و لباس به مدیریت ایرج رامینفر و گروه تولید به مدیریت طهورا ابوالقاسمی مشغول آمادهسازی دکورها، لباسها، لوکیشن ها و ابزارهای مورد نیاز برای ادامه جریان فیلمبرداری در پل ورسک هستند.
این فیلم برای اولین بار به بازخوانی برهه حساسی از تاریخ معاصر کشورمان میپردازد. حساسیتهای فراوان تاریخی که روایتهای گوناگون مورخان و همچنین خاطرات به جای مانده از آن سالها پیرامون درگیری ناخواسته ایران در جنگجهانی دوم با وجود اعلام بیطرفی سبب شد، زمان طولانیای برای بازنویسیهای چندباره فیلمنامه به خود اختصاص داد. طرح اولیه این فیلمنامه را رضازاده به نگارش در آورده و علی غفاری در سومین فیلم بلند سینماییاش یکی از دشوارترین فیلمنامههای تاریخی را کارگردانی میکند.
پیشبینی میشود «استرداد» برای اولین بار در سیو یکمین جشنواره فیلم فجر به نمایش دربیاید.
تعدادی از عواملی که در ساخت فیلم همکاری دارند، عبارتند از:
کارگردان: علی غفاری/ تهیهکننده: محسن علیاکبری/ مدیرفیلمبرداری: محمود کلاری/طراح صحنه و لباس: ایرج رامینفر/مدیرصدابرداری: حسن زاهدی/ مدیرتولید: طهورا ابوالقاسمی/ طراح گریم: محسن بابایی/ مشاور بینالمللی: علاالدین پژهان/ بازیگردان:سیما تیرانداز/ صدابردار:مهدی ابراهیمزاده / مدیربرنامهریزی:مانفرد اسماعیلی/عکاس: حسن ناحی / مجری طرح: مجید یاسر.
دیگر عوامل پروژه استرداد عبارتند از:
دستیار کارگردان: حسن لبافی/دستیار برنامه ریز: علی نظری/ منشی صحنه: سحر جزایری/ دستیاران تولید: سحر مصیبی، امیر حسین جبه داری/ دستیاران فیلمبردار: محمد ابراهیمیان، اکبر مشکینی، مهران ممدوح، امیر محمدی/ دستیاران صحنه و لباس: جعفر محمد شاهی، حسین طهماسبی، محمد خانجانی /دستیاران گریم: مرضیه نوروزی، محمد سجاد شاه گلدی/ گروه تدارکات: سعید اردستانی، مهدی صدیق، دانیال داورزنی، محمد رضا ناصری، ابولفضل شیری/ بازیگران: حمید فرخنژاد، فرهاد قائمیان، الیسا کاچر، الکساندر ناوانف، سیامک چراغی پور، صالح میرزآقایی، علی رام نورایی، بهنام تشکر، شیرین یزدان بخش و ...
«علی غفاری» بیش از 20 سال در عرصه سینما فعالیت داشته و تجربه کار در پروژهای سنگین تاریخی از جمله «در چشم باد»، «یوسف پیامبر»، «نردبان آسمان» و ... به کمک او آمده است و کارگردانی دو فیلم «چراغ قرمز» و «شاهرگ» برعهده داشته است.
پروژه «استرداد» به تهیهکنندگی محسن علیاکبری از محصولات بنیاد سینمایی فارابی است.
انتهای پیام/ی
خبرگزاری فارس: فیلم سینمایی «آفتاب مهتاب زمین» به کارگردانی علی قویتن با مضمون ملودرام اجتماعی هفته آینده جلوی دوربین میرود.
علی قویتن در گفت و گو با خبرنگار سینمایی فارس درباره فیلمش که به تازگی پروانه ساخت دریافت کرده است گفت: فیلم داستان ملودرام اجتماعی را روایت میکند که درباره کودک و نوجوان است. فیلم در دو فاز فیلمبرداری خواهد شد بخشهای کودکی شخصیت اصلی داستان در یکی از روستاهای شهرستان کلات در استان خراسان جلوی دوربین میرود.
وی درباره زمان فیلمبرداری فیلم توضیح داد: برای اینکه فصل بهار را از دست ندهیم پیش تولید را به سرعت انجام دادیم و گروه تدارکات در روستا مستقر شده است و تلاش میکنیم هفته آینده فیلم را جلوی دوربین ببریم. این بخش مربوط به کودکی شخصیت اصلی داستان است و نیمی از فیلم در تهران جلوی دوربین میرود که دوران جوانی شخصیت اصلی داستان را روایت میکند. بخشهای تهران نیاز به فصل خاص ندارد.
کارگردان فیلم سینمایی «پرواز بادبادکها» درباره داستان فیلم توضیح داد: فیلم داستان دختر دانشجویی را روایت میکند که به دنبال واقعیت از زندگیاش در کودکیاش جست و جو میکند. این فیلم درباره کودک و نوجوان است و ملودرامی اجتماعی خواهد داشت که طیف گستردهتری از مخاطب را دربرمیگیرد.
وی در ادامه گفت: بخشهای مربوط به کودکی دختر از بازیگران محلی و بومی منطقه بهره خواهیم برد و هفته آینده جلوی دوربین خواهد رفت
تعدادی از عواملی که تاکنون حضورشان قطعی شده است، عبارتند از:
نویسنده فیلمنامه، کارگردان، تهیه کننده و طراح صحنه و لباس:علی قویتن/ مدیرفیلمبرداری: شهاب نوروزیان/ صدابردار: احمد صالحی/ دستیار اول کارگردان و برنامه ریز: بیژن کاشانی/ دستیار دوم کارگردان: سعید لشگری/ مدیر تولید: داریوش بابائیان/ طرا ح گریم: رحیم مهدیخانی
انتهای پیام/و
خبرگزاری فارس: پس از آنکه یک کارگردان سوری فیلمی درباره «ملک عبدالعزیر» موسس پادشاهی سعودی ساخت، خاندان آل سعود او را تهدید کردهاند.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری الجزیره، نجدت اسماعیل انزور کارگردان مشهور سوری که اخیرا فیلمی با عنوان «پادشاه شنها» ساخته است از تهدیدات علیه او خبر داده است.
بنابر این گزارش، «پادشاه شنها» که به داستان عبدالعزیز آل سعود موسس پادشاهی سعودی در عربستان میپردازد قرار است در ماه آینده میلادی در جشنوارههای سینمایی حاضر شود و در آمریکا، اروپا و آسیا و برخی کشورهای عربی به روی پرده برود.
در این فیلم «مارکو فوشی» دوران جوانی ملک عبدالعزیز و «فابیو تستی» سالمندی ملک عبدالعزیز را بازی میکنند و در آن بازیگرانی از انگلیس، ترکیه، سوریه و لبنان بازی میکنند.
* فیلم برای نخستین بار به صراحت از تاریخ ایجاد پادشاهی سعودی سخن میگوید
نجدت اسماعیل انزور درباره این فیلم گفته است: این فیلم نخستین فیلمی است که به صراحت کامل از تاریخ ایجاد پادشاهی سعودی و موسس آن سخن میگوید.
وی با بیان اینکه این فیلم را با توجه به حوادث این روزهای جهان عرب [از جمله حوادث سوریه] ساخته، افزوده است: ما شاهد تلاش برای تقسیم شدن منطقه هستیم و گویا شاهد «ساکس پیکو» جدید هستیم که کشورهای جنوبی خلیج فارس بهویژه عربستان در آن نقش دارند.
این کارگردان مشهور سوری که آثاری نیز درباره مقاومت دارد، با بیان اینکه زندگی ملک عبدالعزیز دارای عناصر یک درام واقعی بوده است، تاکید کرده است: البته مراحل تولید در سکوت کامل خبری برگزار شد چراکه نگران تلاشها برای توقف این پروزژه بودیم.
* خاندان سعودی بازیگر مشهور ایتالیایی را تهدید کردند
وی با بیان اینکه مورد تهدید قرار گرفته، افزوده است: شرکت «محاماة» انگلیس ما را به کشاندن این پرونده به دادگاه تهدید کرده و گفته است که ما به توهین و سوءاستفاده از خانواده سعودی متهم هستیم و این شرکت انگلیسی نماینده عربستان سعودی بود.
انزور ادامه داد: این شرکت نامههای تهدیدآمیزی برای ما ارسال کرده و در آنها جزئیات فیلم را خواسته و گفته که مانع اکران آن در اروپا، آمریکا و کشورهای عربی از جمله لبنان خواهد شد و بعد از آنکه خواستههای آن را رد کردیم «فابیو تستی» بازیگر ما را تهدید کردند.
انتهای پیام/س
خبرگزاری فارس: تصویربرداری فیلم مستند بلند «صندلی شماره...» به کارگردانی محسن خانجهانی به پایان رسید و مراحل فنی فیلم آغاز شد.
به گزارش خبرنگار سینمایی فارس، فیلم مستند بلند «صندلی شماره...» با موضوع رقابت بین آدمها در واپسین روزهای سال گذشته در شهرستان «ماهنشان» به پایان رسید. این مستند درمورد رقابت بین آدمهاست و مراحل فنی آن آغاز شده است.
سه گروه تصویربرداری بصورت همزمان، مستند «صندلی شماره...» را در مناطق مختلف ماهنشان تصویربرداری کردهاند.
تعدادی از عواملی که در ساخت فیلم همکاری دارند، عبارتند از:
کارگردان: محسن خانجهانی / تصویربرداران: کاوه معین فر، مهدی یاوری، محسن محمدی/ صدابردار: موسی محمدی/ مدیر تولید: فرهاد نوبخت
تهیه کنندگی مستند «صندلی شماره...» که در مدت زمان 60 دقیقه، برای نمایش عمومی آماده میشود، برعهده مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی است.
مستند «صندلی شماره ...» هجدهمین فیلم مستند ساخته محسن خانجهانی پس از تولید فیلمهای همچون «کلاه شیشه ای»، «من لیدر هستم »، «یار دبستانی»، «ارتفاع 437»، «شهر پولکی» و ... است.
انتهای پیام/ی
خبرگزاری فارس: رئیس مستعفی کمیته بینالملل اتحادیه تهیهکنندگان گفت: شرایط فعلی مفیدی برای انجام فعالیت بینالملل در اتحادیه نیست، رویکرد اتحادیه به سمت اکران داخل و مسایل حاشیهای و اتفاقات روزمره است.
«علیرضا رئیسیان» رئیس مستعفی کمیته بینالملل اتحادیه تهیهکنندگان در گفتوگو با خبرنگار سینمایی فارس درباره علت استعفای خود از این کمیته و برنامههایی که برای این کمیته در نظر داشته است، گفت: من همچنان در ارتباط با استعفایم میخواستم سکوت اختیار کنم اما اظهار نظر سخنگوی محترم اتحادیه مسئله را علنی کرد و برای رفع برخی از سوءتفاهمات نکاتی را در این مصاحبه خاطر نشان میکنم. حدود شش ماه پیش بود که صحبتی بین من و آقای هاشمی صورت گرفت مبنی بر تاسیس کمیتهای به عنوان کمیته فعالیتهای بینالمللی، با توجه به تجربیات و سوابق من در این عرصه قرار شد، یک برنامهای ارایه بدهم. رئوس این برنامه را تدوین کردم و ارایه دادم که تمام آن برنامه تصویب شد بدون هیچ کم و کاستی.
* بخش خصوصی پایهگذار فعالیت سینما در عرصه جهانی باشد
وی در ادامه افزود: در این مدت شش ماه، سعی کردم برنامههایی که مصوب شده بود از جمله برگزاری هفته فیلم در خارج از کشور، نمایش فیلمهای ایرانی در سالنهای سینمایی خارج از کشور، اعزام هیئتهای کارشناس از اهالی سینمای ایران به جشنوارههای مختلف جهانی و... بود، صورت گیرد. بعد از جشنواره جلسهای با اقای عباسیان که مدیر بینالملل معاونت سینمایی هستند، داشتم که خیلی خوب و سازنده بود. در آن جلسه تمام برنامهها مصوب شد که حمایتهای مالی آن بر عهده معاونت سینمایی باشد. برای اجرایی کردن برنامههای پیشنهادی نیاز به هزینه و نیروی متخصص و... است.
* با انگیزه صنفی فعالیتها را پیگیری کردم
کارگردان فیلم تحسین شده «چهل سالگی» و «ایستگاه متروک» گفت: برای ایجاد بازار خارج از کشور هزینه اولیه زیادی باید صرف شود زیرا در گذشته نبوده است، حضور در بازارهای بینالمللی، نحوه کپی و زیرنویس فیلمهای ایران و... لازم است که بخش خصوصی پایهگذار آن باشد. در جلسهای که در هیئت مدیره محترم اتحادیه گزارش آن را ارایه دادم و اعضای کمیته را قبلاً به اطلاع آقای هاشمی رسانده بودم، تاکید کردم هیچ هزینهای برای اتحادیه نداشتیم و پیگیریها را به صورت شخصی انجام میدادم و ارتباط با داخل و خارج از کشور را خودم پیگیری کردم تنها با انگیزه صنفی.
* بستر لازم برای فعالیتهای بینالملل در اتحادیه وجود ندارد
وی در ادامه گفت: متاسفانه صحبتهایی در جلسهای (که در آن حضور نداشتم) در اتحادیه تشکیل شد و صحبتهایی مطرح شده بود که با حرفهایی که در جلسهای که حضور داشتم، مطرح شد متفاوت بود و به این نتیجه رسیدم که هنوز بستر لازم و آن آمادگی در اتحادیه وجود ندارد، زیرا که این نوع فعالیتها باید منافع عام را ببیند با تمرکز بر نیازهای تخصصی. همه آحاد اتحادیه نمیتوانند در بخش بینالملل صاحب جایگاه اقتصادی باشند، زیرا فیلمی که برای مصرف داخلی تولید میشود برای بازار ایران است، فیلمهای هنری برای جشنوارههاست و فیلمهایی که شاکله حرفهای و سینمای روز را دارند برای بازار داخل و خارج از کشور هستند و باید جایی برای این موارد تصمیمگیری شود. به نظرم کمیته بینالملل با استقلال کامل باید اداره شود که بحثهایی که شنیدم متفاوت با بحثهایی بود که من در جلسه داشتم و برایم خوشایند نیست. از سوی دیگر مسافرت طولانی خارج از کشور در پیش دارم.
* رویکرد اتحادیه به سمت اکران داخل و مسایل حاشیهای و روزمره است
رئیسیان در ادامه افزود: شرایط فعلی خیلی مفید برای انجام فعالیت بینالملل در اتحادیه نیست و در این شرایط رویکرد اتحادیه به سمت اکران داخل و مسایل حاشیهای و اتفاقات روزمره است. شاید برنامههایی از این دست در شرایط فعلی خیلی مفید و مؤثر نباشد. حتی حضور من ممکن است باعث مشکلاتی هم بشود ترجیح دادم اتحادیه قوی سرپا و با اقتدار بماند و من از این مجموعه خودم را جدا کنم.
وی درباره فعالیت صنفی خود گفت: هیچ فعالیت صنفی ندارم. بعد از کنارهگیری از کانون کارگردانان مدتی بود تصمیم داشتم استراحت کنم اما مسایل و مشکلات عمومی نمیگذاشت که این تصمیم عملی شود زمان و شرایط خوبی است که به خودم و خانوادهام برسم.
* از اختلافات رنجیده خاطر شدم
رئیسیان در پاسخ به این سؤال که شنیده میشود اختلافات در اتحادیه باعث استعفای شما شده است، گفت: اختلافات من را رنجیده خاطر کرد اما علت استعفایم همین مطالبی بود که در بالا به آن اشاره کردم. توقع من و دیگر دوستان از یک صنف فاخر تهیهکنندگی این نوع مسایل نیست و به شدت از این شرایط رنجیده خاطر هستم و احساس کردم بستر مناسبی برای فعالیت بینالملل ندیم رویکرد اتحادیه به سمت مسایل کلان سینما گرایش ندارد.
انتهای پیام/ی
خبرگزاری فارس: بخشهای اصلی و جنبی دومین جشنواره بینالمللی بازیهای رایانهای تهران را دبیرخانه این رویداد فرهنگی هنری اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از معاونت ارتباطات بنیاد ملی بازیهای رایانهای، بازیسازان در بخش اصلی دومین جشنواره بازیهای رایانهای در سه بخش مسابقه بازیهای ایرانی، طراحی کاراکتر و بازینامهنویسی به رقابت میپردازند.
همچنین در بخش بازیهای ایرانی آثار در قالب «بازیهای بزرگ»، «بازیهای برخط»، «بازیهای موبایل» و «بازیهای کوچک» بررسی و مورد داوری قرار خواهند گرفت.
در بخش جنبی دومین جشنواره بازیهای رایانهای نیز مسابقه «طراحی بازی برخط» و مسابقه ایدههای قرآنی برگزار خواهد شد.
دومین جشنواره و نمایشگاه بینالمللی بازیهای رایانهای تهران تیرماه سال جاری در مصلای بزرگ امام خمینی برگزار میشود.
ترویج مبانی فرهنگی و هویت اسلامی ایرانی از طریق این صنعت بانگاه ویژه به کودکان و نوجوانان، شناخت و حمایت از ظرفیت و استعدادهای موجود این صنعت در کشور با رویکرد بومیسازی و تقویت تولیدات داخلی، ایجاد فضای رقابت علمی، فنی، فرهنگی و هنری میان دستاندرکاران فعال در صنعت بازیهای رایانهای در جهت ارتقا و رشد کمی و کیفی این صنعت،ایجاد زمینه برای رشد و شکوفایی خلاقیتهای دانشآموزان در صنعت سرگرمی و بازی اهداف برگزاری نمایشگاه و جشنواره دوم بازیهای رایانهای تهران را تشکیل میدهد.
علاقهمندان برای حضور و ثبت نام در این جشنواره و آشنایی با ضوابط و مقررات هر یک از بخشهای آن میتوانند به آدرس اینترنتی info@irgf.ir مراجعه کنند.
انتهای پیام/ی
خبرگزاری فارس: تهیهکننده «زمانی برای دوست داشتن» با اشاره به عمر کوتاه مدیریتهای فرهنگی گفت: نقطه عطف دهه 90 تشکیل سازمان سینمایی است که میتواند شرایط بهتری را برای سینما به ارمغان آورد.
«علیرضا سبطاحمدی» تهیهکننده سینما در گفتوگو با خبرنگار سینمایی فارس، درباره ارزیابیاش از دهه هشتاد و چشمانداز سینمای ایران آغازین سالهای 90 گفت: باید بپذیریم کشور سیاستزده و سیاسی هستیم، امور سیاسی در تمام امور زندگی دخالت پیدا کرده است، مخصوصاً پس از انقلاب. سیاسیون و سیاستمدارها هر از گاهی برای تثبیت موقعیتهایی که برای آینده ترسیم میکنند، از تمام ابزارها از جمله سینما و فرهنگ هم استفاده میکنند.
وی در ادامه گفت: در دهه هشتاد تغییر مدیریت در سینما زیاد داشتیم، بزرگترین مشکل کشور در دو سه دهه اخیر عمر کوتاه مدیریت و برنامهریزی در حوزه فرهنگ بوده است، با هر چرخش سیاسی مدیران کلان سینمایی و فرهنگی ما تغییر میکند.
سبطاحمدی در ادامه گفت: سینما و فرهنگ مقولهای نیست که در کوتاه مدت از آن جواب بگیریم. بستر و شرایط را برای درازمدت باید آماده کرد و بعد از بسترسازی و سرمایهگذاری میتوانیم بهرهبرداری کنیم اما عمر مدیریتهای کوتاه و عدم حاشیه امنیت در مدیریتهای کلان همیشه به برنامهریزیهای مدیران اجرایی لطمه وارد کرده است. اینجاست که وقتی بخواهیم یک دهه از سینمای کشور را ارزیابی کنیم باید این مدیریتها و عمرشان را لحاظ کنیم و ببینیم هر مدیری چه کرده است.
تهیهکننده «شیر تو شیر» در ادامه افزود: دهه هشتاد دهه رکود حضور سینمای ایران در عرصه جهانی بوده است، شاید به جز سه یا چهار مورد که حضور فیلمسازان مختلف رنگ و رونق آن در جهان کمرنگ شده است. دلیلش این نیست که به اکران داخلی و مخاطب داخلی اهمیت دادهایم. ریزش مخاطب داخلی بر حضور سینمای ایران و معرفی فرهنگ و هنر ایران در جشنوارههای جهانی اثرگذار است. البته جای خوشبختی است که گاهی اوقات سینماگران با سیاهنمایی کشور را در عرصه بینالملل معرفی میکردند و در دهه هشتاد این مقوله کمرنگ شد.
وی در ادامه گفت: در سال 90 با حضور قدرتمند فیلمها در جشنوارههای جهانی روبرو شدیم. امیدوارم در این دهه حضور قدرتمند در جهان داشته باشیم. در دهه نود باید بتوانیم اکران در خارج از کشور را گسترش بدهیم، این فقط با یک برنامهریزی، سیستم و سازمان نظامیافته عملیاتی میشود.
سبط احمدی در ادامه افزود: خوشبختانه تشکیلات سینمایی به سازمان ارتقاء یافته است که ردیف بودجه دارد و میتوان با آن برنامهریزی کرد، شاید با تغییر مدیریتهای کلان در سطح کشور تغییری در آن دیده نشود و بتواند مدیریت برنامهریزی درازمدت داشته باشد. نقطه عطف دهه 90 اتفاق خجسته و تشکیل سازمان سینمایی است. درست است که مدیران سینمایی قبلی و یا برخی از سینماگران در این باره نظر مثبتی ندارند اما این حرفها بیشتر سیاسی است تا فرهنگی و دلسوزانه برای این سینما.
وی در ادامه گفت: تشکیلات و سازمان سینمایی بسیار موثر خواهد بود و شرایط بهتری برای سینمای ما به ارمغان خواهد آورد. ما در عرصه سینما افراد موفق و مدیران خوبی داریم که میتوانند موفق عمل کنند و موثر واقع شوند امیدوارم حاشیههای سیاسی، جناحی، تفکری و سیاسی اثر نامطلوب بر سینما نگذارند. ما نسلی از فیلمسازان را به سینما معرفی کردیم و رونقی در جشنوارهها را شاهد هستیم، این نسل جوان میتوانند سالیان آینده پایهگذار سینمای قدرتمند، مقتدر و اندیشمند در سطح بینالمللی باشند. من دهه 90 را دهه روشنی با حضور نسل جوان و پویا میبینم.
انتهای پیام/ی
خبرگزاری فارس: فیلم سینمایی رئال انیمیشن «نیکان و بچه غول» به کارگردانی و تهیهکنندگی رحمان رضایی اواخر اردیبهشتماه جلوی دوربین میرود.
«رحمان رضایی» در گفتوگو با خبرنگار سینمایی فارس درباره روند تولید فیلم، گفت: در حال حاضر بخشهای انیمیشن فیلم در حال ساخت است و از سوی دیگر سالن کروماکی در فرهنگسرای رازی در حال آمادهسازی است که سایت بزرگی است و نورپردازی آن در حال انجام است.
وی در ادامه گفت: شخصیتهای انمیشینی داستان از جمله «بچه غول»، «مردآزما» و «ریشهها» خلق شده است. بخشهایی از لوکیشنها نیز به صورت نقاشی آماده شده است اما به گونهای شبیه به کارهای هالیوودی خواهد بود.
وی درباره شخصیتهای دیگر داستان گفت: پنج شخصیت اصلی به جز شخصیتهای کارتونی وجود دارد که به زودی از بازیگران حرفهای سینما در این زمینه بهره خواهیم برد.
حدود 70 درصد از فیلم به صورت انیمیشن ساخته میشود که مدتی است گروهی به سرپرستی کارن آرکلیان انجام میشود.
فیلم داستانی ایرانی است و درباره شخصیت خیالی خوخو است که بچهها را با آن میترسانند گروه تلاش میکنند تا فیلم برای حضور در جشنواره فیلم کودک و نوجوان آماده نمایش شود.
تاکنون حضور رحمان رضایی (کارگردان و تهیهکننده)، افسر شایان (نویسنده فیلمنامه)، حبیب الهیاری (مجری طرح)، کارن آرکلیان (دستیار و کارگردان بخش انیمیشن)، کامیار فاروقی (مدیر فیلمبرداری) قطعی شده است.
انتهای پیام/ی
خبرگزاری فارس: مدیر استودیو بهمن گفت: فیلمهای سینمایی «کلاه قرمزی و بچهننه» و «ابرهای ارغوانی» توسط حسین ابوالصدق در استودیو بهمن صداگذاری میشود.
«مسعود بهنام» صدابردار و صداگذار صاحبنام سینمای ایران در گفتوگو با خبرنگار سینمایی فارس درباره فعالیتهای اخیر استودیو بهمن گفت: استودیو بهمن علاوه بر صداگذاری چند سالی است تجهیزات لازم برای تصحیح رنگ و تبدیل فرمت ویدئو به سینما را در اختیار دارد و در این مقوله نیز فعالیت میکند.
وی در ادامه افزود: فیلم سینمایی «ابرهای ارغوانی» توسط حسین ابوالصدق در استودیو بهمن انجام میشود، در خبرها آمده بود این فیلم توسط من صداگذاری میشود که صحت ندارد. آقای ابوالصدق از بهترین همکاران من هستند و به شکل مستقل در استودیو دیگری فعالیت میکردند که به تازگی فیلم «ابرهای ارغوانی» را در استودیو بهمن صداگذاری میکنند.
بهنام در ادامه افزود: ایشان یکی از بهترین همکاران بنده هستند و خوشحالم که در استودیو بهمن صداگذاری فیلم «ابرهای ارغوانی» را انجام میدهند.
وی در ادامه درباره فعالیتهای اخیر استودیو بهمن توضیح داد: در ابتدای سال است و هنوز فعالیتهای سینمایی آغاز نشده است. فیلم سینمایی «ابرهای ارغوانی» نیز در سال گذشته تولید شده بود که صداگذاری آن انجام میشود. به زودی نیز صداگذاری فیلم سینمایی «کلاه قرمزی و بچه ننه» توسط حسین ابوالصدق در استودیو بهمن آغاز میشود.
مدیر استودیو بهمن در خاتمه افزود: فیلمها برای حضور در جشنواره فیلم فجر با عجله و به سرعت آماده میشوند، به همین علت برخی از فیلمها نیاز به اصلاح رنگ دارند از آن جمله فیلم سینمایی «بیتابی بیتا» (مهرداد فرید) است که به زودی اصلاح رنگ و تبدیل آن به فرمت سینمایی انجام خواهد شد.
انتهای پیام/ی
خبرگزاری فارس: صنعت سینمای انگلستان در تدارک تولید یک سری فیلم سینمایی برای کودکان و نوجوانان است که براساس قصه نمایشهای ویلیام شکسپیر نمایشنامهنویس کلاسیک ساخته میشوند.
به گزارش خبرگزاری فارس، شرکت فیلمسازی تازه تاسیس انگلیسی شکسپیرفور کیدز، اولین فیلم بلند سینمایی خود را که با نگاهی به قصههای شکسپیری تولید میشود جلوی دوربین میبرد.
این فیلم با نگاهی به متن نمایش معروف «رمئو و ژولیت» ساخته میشود و یک فیلم زنده است، نه انیمیشن و یا عروسکی. کلید فیلمبرداری فیلم فصل تابستان زده میشود.
«رومئو و ژولیت» جدید سینما،قصه کلاسیک ویلیام شکسپیر را به زبانی ساده و قابل فهم برای تماشاگران نوجوان انگلیسی و غیرانگلیسی تعریف میکند.
لوکیشنهای انگلستان و چند کشور اروپایی،محلهای فیلمبرداری این درام اجتماعی و خانوادگی خواهند بود. استفن دولفندن کارگردان فیلم است.
این فیلم اولین ساخته بلند حرفهای و سینمایی این هنرمند است.
تهیهکنندگان «رومئو و ژولیت» هم اکنون در حال انتخاب بازیگران اصلی فیلم هستند. آنها میگویند محصول شکسپیری آنها احتمالا موزیکال خواهد بود.
شرکت فیلمسازی شکسپیرفور کیدز هدف از تاسیس خود را معرفی ویلیام شکسپیر و اثار نمایشی مشهور و ناشناخته این نمایشنامه نویس اعلام کرده است.
به این ترتیب، تمام فیلمهایی که در این شرکت تهیه و تولید میشود، براساس نمایشها و نوشتههای این چهره ادبی و هنری کلاسیک انگلستان خواهد بود.
به همین منظور، این شرکت چهره های مطرح دنیای سینما و تئاتر را که دوستدار آثار شکسپیر هستند، دعوت به همکاری دائمی کرده است.
فیلمنامه «رومئو و ژولیت» جدید سینما هم توسط دو تن از نمایشنامهنویسان تئاتری انگلستان نوشته شده که به نوشتههای شکسپیر علاقمند هستند.
شرکت شکسپیر فور کیدز قصد دارد در آینده نزدیک نسخههای نوجوانانه «هملت» و «مکبث» را نیز تهیه و تولید کند.
منتقدان هنری با استقبال از فعالیتهای این شرکت تازهتاسیس انگلیسی، ابراز امیدواری کردهاند آنها در راهی که در پیش گرفتهاند موفق شوند.
به گفته آنها برگردان سینمایی نوشتههای شکسپیر به زبان نوجوانانه کار بسیار سختی است و باید با دقت زیاد صورت گیرد.
صنعت سینمای انگلستان مدتی قبل قصه رومئو و ژولیت را دستمایه تولید یک انیمیشن قرار داد که حالوهوایی امروزی داشت و ماجراهای آن در دو باغچه اتفاق میافتاد.
این انیمیشن با استقبال تماشاگران روبرو شد و قرار است دومین قسمت آن هم ساخته شود.
انتهای پیام/ی
خبرگزاری فارس: توجه صنعت سینما دوباره به جانگریشام و قصههای دلهرهآور و پر رمز و راز رمانهای پرخواننده او جلب شده است. «شریک» جان گریشام هم توسط کمپانی پارامونت تبدیل به فیلم سینمایی میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس، آدریان لین فیلمساز قدیمی سینما که استاد ساخت فیلمهای دلهرهآور پر رمز و راز است، برای کارگردانی نسخه سینمایی «شریک» دعوت به کار شده است.
خبر تولید این فیلم به کارگردانی آدریان لین در شرایطی اعلام میشود که چندی قبل گفته شد مارک والبرگ هم نسخه سینمایی قصه «همکار» گریشام را تهیه و در آن بازی میکند.
کمپانی پارامونت از مدتی قبل در صدد تولید نسخه سینمایی «شریک» بود و بسیار مایل بود که امر کارگردانی آن را آدریان لین به عهده بگیرد.
ویلیام موناهان که برای فیلمنامه «رفتگان» مارتین اسکورسیزی نامزد دریافت جایزه اسکار شد، طرح اولیه فیلمنامه «شریک» را نوشته است.
قرار بود وی کار نگارش فیلمنامه را هم انجام دهد، اما مسئولان کمپانی پارامونت که نگران هزینه بالای تولید آن بودند، پروژه ساخت فیلم را متوقف کردند.
در همان زمان تونی اسکات و شیا لابوف کارگردان و بازیگر اصلی فیلم از همکاری با این پروژه کناره گرفتند و گفتند دیگر به سراغ آن نخواهند رفت.
کمپانی پارامونت سال قبل تماسهایی با این دو گرفت، اما هیچ یک از آنها حاضر به همکاری با پروژه «شریک» نشدند و پارامونت مجبور به مذاکره با هنرمندان دیگری شد.
رقم دقیق هزینههای فیلم اعلام نشده ولی مسئولان کمپانی پارامونت گفتهاند حاضر نیستند بیشتر از 30 میلیون دلار خرج تولید آن کنند.
این رقم کمتر از رقم هزینه تولید فیلمهای دیگر تونی اسکات در20 سال گذشته بوده و معلوم نیست بحث بالا بودن هزینههای تولید «شریک» به چه معنی است.
آدریان لین گفته فیلم «شریک» را با هزینهای کمتر از 30 میلیون دلار خواهد ساخت. بازیگران فیلم هم تا یک ماه دیگر انتخاب و معرفی خواهند شد.
شنیده میشود تهیه کنندگان فیلم مایل هستند نقش اصلی آن را به اندرو گارفیلد بسپارند. اما این بازیگر پس از بازی در قسمت جدید «اسپایدرمن» (مرد عنکبوتی) دستمزد خود را بالا برده است.
«اسپایدرمن» جدید ماه ژولای به روی پرده سینماها میرود و بعید به نظر میرسد کمپانی پارامونت قبول کند رقم بالای درخواستی گارفیلد را به او پرداخت کند.
قصه فیلم «شریک» در باره جوان وکیلی است که تازه فارغالتحصیل شده و از سوی کسانی هدف اخاذی قرار میگیرد که فیلمی ویدئویی از کارهای غیرقانونی دو برادر او دارند.
وی برای حفظ آبروی خانوادگی و حفظ موفقیت شغلی خود مجبور است به یک شرکت حقوقی پیوسته و مدارکی را به نفع کاراکترهای منفی قصه جمعهآوری کند تا در یک دادگاه و دعوی حقوقی برنده شوند.
اهل فن عقیده دارند تولید این فیلم - و همچنین همکار» - باعث توجه بیشتر صنعت سینما و فیلم سازان به بقیه کتاب های گریشام خواهدشد.
انتهای پیام/ی
خبرگزاری فارس: سلمان خان تصمیم گرفت قسمت دوم اکشن ماجراجویانه خود «دابانگ» را به جای تعطیلات عید قربان در ایام تعطیلات کریسمس به روی پرده سینماها بفرستد.
به گزارش خبرگزاری فارس، «دابانگ2» هماکنون در مرحله فیلم برداری قرار دارد و توسط شرکت فیلمسازی خود سلمانخان و برادرش اربازخان تهیه میشود.
تغییر زمان اکران عمومی «دابانگ2» از عید قربان به کریسمس در حالی است که تولیدات قبلی شرکت فیلمسازی سلمان خان در ایام جشن عید قربان به نمایش درآمدهاند.
«دابانگ»، «تحت تعقیب» و «محافظ» فیلمهایی هستند که با بازی سلمان خان و تهیهکنندگی خود او در تعطیلات عید قربان اکران عمومی شدهاند.
هر سه فیلم هم با فروش بسیار بالای خود، لقب آثار بسیار پرفروش کل صنعت سینمای هند را از آن خود کردهاند.
در عین حال، موفقیت بالای مالی فیلمهای سلمان خان در ایام جشن عید قربان باعث شد تحلیلگران اقتصادی بگویند ایام جشن عید قربان اختصاص به فیلمهای این بازیگر دارد.
علت تغییر زمان اکران عمومی «دابانگ2»، درخواست دو دوست فیلمساز و تهیهکننده سلمان خان یعنی کبیرخان و باش چوپرا از این بازیگر است که فیلم «ایک ببر» را با هم کار کردهاند.
تهیهکنندگان «یک ببر» قصد دارند این فیلم را در ایام جشن عید قربان به روی پرده سینماهای هند بفرستند.
از آنجا که با اکران عمومی این فیلم، در ایام جشن دو فیلم به صورت همزمان از این بازیگر، در سینماهای هند به نمایش عمومی درمیآمد، کبیر خان درخواست خود برای تغییر زمان نمایش عمومی «دابانگ2» مطرح کرد.
از آنجا که سلمانخان تهیه کننده این فیلم نیز هست امکان تغییر زمان نمایش عمومی ان را داشت. این بازیگر هم به درخواست دوست و همکار قدیمی خود پاسخ مثبت داد.
در عین حال، سلمان خان انجام این کار را به نفع کارنامه سینمایی خود نیز ارزیابی میکند. او میگوید شایسته نیست در آن واحد دو فیلم از وی به روی پرده سینماها برود.
این دو فیلم قصه و حال و هوای کاملا متفاوتی از یکدیگر دارند، ولی سلمان خان احساس میکند بهتر آن باشد که هوادارانش فرصت کافی برای دیدن هر یک از آن ها داشته باشند.
تحلیلگران اقتصادی سینما هم میگویند با این کار، هر دو فیلم فرصت و امکان فروش بیشتری در جدول گیشه نمایش سینماها پیدا میکنند.
از آنجا که اولین عید بزرگ در کشور هند پس از عید قربان تعطیلات کریسمس است،شرکت فیلمسازی سلمان خان هم تصمیم گرفت «دابانگ2» را در این ایام روانه پرده سینماهای هند کند.
اهل فن در هند برای هر دو فیلم سلمانخان پیشبینی فروش بالایی در جدول گیشه نمایش سینماها میکنند.
انتهای پیام/ی
خبرگزاری فارس: 47 فیلم مستند کوتاه برای حضور در دومین دوره جشنواره ملی فیلمهای صنعتی برگزیده شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی جشنواره فیلمهای صنعتی، اسامی فیلمهای منتخب هیئت انتخاب این جشنواره و نام کارگردان و تهیهکنندگان این فیلمها به شرح زیر است:
تولید فولاد (منوچهر مشیری)، تهران شهر بی دفاع (مهدی تقی زاده)، تیشو (نادر شیخ الاسلامی)، بهشت کویر (رضا حماسی)، صخره آهن انسان (احمد فیض)، تولدی دوباره (احمد رضا داوری)، دربرابر آتش (کارگردان: پیام پارسافر، تهیه کننده: بهزاد وزیری- صدا و سیمای خوزستان ، شبکه خوزستان)، تجهیزات هیدرومکانیک مجرای تخلیه جبرانی (فرشاد فداییان – تهیه کننده: شرکت صدر سازه کوشا)، آلومینیوم ایران (کیوان اسلامی – تهیه کننده: مهناز خالقی- شرکت فیلمسازی موج نوگستر)، نور، سکوت و صدای آهن (سعید شاه حسینی- تهیه کننده: حمید نظیری آستانه)، پروژه کنار گذر ساحلی رامسر (مهرداد زاهدیان - تهیه کننده: سیدسعید رضویان)، 44 سالگی سازمان گسترش (سعید تارازی - تهیه کننده: سعید رشتیان)، عملیات اکتشاف نفت (مهدی سیری، مجید گرجیان - تهیه کننده: شرکت عملیات اکتشاف نفت)، کاربردها و نوآوری در تجارت الکترونیک (سعید تارازی، تهیه کننده: سعید رشتیان)، دانستنیهای ایرانی (فاطمه شهباز طهماسبی)، جرقههای تاریخ (سید میکائیل موسوی - تهیه کننده: سید میکائیل موسوی)، سها (فیلم تبلیغاتی صنعتی) (سلمان حمزه پور - تهیه کننده: سلمان حمزه پور)، کشتی سازی خلیج فارس (محمدرضا مقدسیان - تهیه کننده: سعید رشتیان - کشتی سازی خلیج فارس)، افسار آتش (عبدالله شیاری، حسین بساکی - تهیه کننده: عبدالله شیاری صدا و سیمای مرکز خوزستان)، نورد سرد (حمید شریفیان - تهیه کننده: حمید شریفیان، شرکت ایریتک)، این دو زن (محمدسعید محصصی - تهیه کننده: علی اکبر بکتاشیان)، صیاد، دریا، مرداب (مصطفی شیری- تهیه کننده: مصطفی شیری)، خطی از یک خاطره (شهرام باقری- - تهیه کننده: ذوب آهن)، برادران زمین (محمد صنگوری - تهیه کننده: محمد صنگوری)، از کجا و چگونه؟ )بهروز داوری - تهیه کننده: امیرعباس حدسنی)، قلمکاری (شهرام درخشان - تهیه کننده: سازمان میراث فرهنگی،
صنایع دستی و گردشگری)، حباب سرد (امیر جغتایی - تهیه کننده: تورج اصلانی)، رونمایی و معرفی هواپیمای آنتوتف (158) (احمدبیرانوند - تهیه کننده: احمدبیرانوند شرکت پادکو - سازمان صنایع هوایی)، فتیله های زهکش (سیدسعید رضویان - تهیه کننده: سیدهادی منصورزاده شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران)، سنگاب (جواد خمیس آبادی - تهیه کننده: مرجان شیرازی شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران)، راه هموار (مستند همدان - بیجار) (رضا صراف - تهیه کننده: احسان میرزاابوالحسنی، وزارت راه و ترابری -شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور)، بوی گس نفت (محمدعلی باشه آهنگر - تهیه کننده: شرکت ملی پالایش و پخش)، چشم های باز صنعت فولاد(مجتبی وطن خواهان، امیر طیاری - تهیه کننده:مرکز مستندسازی روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه اصفهان)، راه آهن در یک نگاه (جعفر پدیدار - تهیه کننده: جعفر پدیدار روابط عمومی راه آهن)، تحقق یک باور (صائمی - تهیه کننده: موسسه فرهنگی هنری تتیس فیلم )، بازیافت فلز در سبا (مجتبی رضوی - تهیه کننده: ذوب آهن اصفهان )، مستند مدیریت دل (فرزین رضائیان - تهیه کننده: روابط عمومی شرکت ملی نفت ایران)، تاریخچه بانک تجارت (تهیه کننده: محمدرضا غفوری- مدیریت روابط عمومی بانک تجارت)، ماهواره مصباح ( تهیه کننده: سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران)، خط تولید (مسعود مرادمند –تهیهکننده: ذوب آهن اصفهان)، سفیر سرزمین من (حسین نمازی - تهیهکننده: حسین نمازی، گروه صنعتی ایران خودرو)،توزیع برق (بابک بهداد - تهیهکننده: محسن معصومی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران)، سایپا پرس (عباس پیشگاه بحری، تهیه کننده: عباس پیشگاه بحری)، تیزر تبلیغاتی سایپا (تهیهکننده: کیا، شرکت سایپا) ، شیمی درمانی (سبحان فریده صارمی- تهیهکننده: داوود اشرفی شرکت شیمی درمانی سبحان)، سایپا کاشان (پیمان قاسمزاده - تهیهکننده: سایپا کاشان)
دومین جشنواره ملی فیلمهای صنعتی از 23 تا 27 اردیبهشت ماه سال جاری در دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاههای چند استان کشور برگزار میشود.
انتهای پیام/ی
خبرگزاری فارس: نمایش «بیچمدان سفر کن» به کارگردانی غزاله معتمد این روزها در کافه تریا سالن سایه تئاتر شهر در حال تمرین است.
به گزارش خبرگزاری فارس، «بیچمدان سفر کن» عنوان نمایشی است به نویسندگی مشترک جمیله دارالشفایی و غزاله معتمد که این روزها در کافه تریای سالن سایه تئاتر شهر برای بازبینی آماده میشود.
این نمایش برشی از زندگی پنج زن است که در کافهای دور افتاده و میان راه با هم برخورد میکنند. در این نمایش بازیگرانی چون نسیم ادبی، رویا جاویدنیا، بهاره رهنما، الهام کردا و ناهید مسلمی بازی میکنند.
قرار است «بیچمدان سفر کن» پس از بازبینی توسط شورای نظارت و ارزشیابی اداره کل هنرهای نمایشی و تصویب این شورا، در کافه تریای تئاتر شهر اجرا شود. این نمایش جزو نمایشهای محیطی مجموعه تئاتر شهر محسوب میشود.
از دیگر عوامل کار میتوان به مدیر پروژه: نورالدین حیدریماهر، دستیار کارگردان: ساقی عطایی، طراح لباس: رعنا امینی، مدیر صحنه: جواد پولادی، طراح پوستر و بروشور: مهدی رحیمی و عکاس: مهدی آشنا اشاره کرد.
انتهای پیام/ی
خبرگزاری فارس: اسامی نهایی آثار راهیافته به مرحله نهایی بخش بانوان نخستین جشنواره تئاتر شهر اعلام شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، هیئت انتخاب بخش صحنهای جشنواره تئاتر شهر متشکل از حسین عاطفی، اعظم بروجردی و افشین خورشید باختری با ارزیابی نمایشهای بخش بانوان هشت نمایش را برای شرکت در بخش مسابقه معرفی کرد.
نمایشهای پذیرفته شده عبارتند از: «هاری» به کارگردانی فتحالله نیازی، «خاطرات من و بابی خرسه» به کارگردانی علیرضا دیلمی، «بانوی آبها» به کارگردانی علیرضا زارعی، «تب و تشنهگی» به کارگردانی شاهده خدادادی، «به آخرین کلمات این قصه گوش کن» به کارگردانی میلاد محمدی، «مکاشفه ننه دلاور و فرزندانش» به کارگردانی مریم فتحی، «کجا گمت کردم» به کارگردانی باربد برهانی و نمایش «در خیابانهای سرد شب» به کارگردانی غلامرضا عربی.
نخستین جشنواره تئاتر شهر توسط معاونت هنری سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران از 16 تا 23 اردیبهشت در فرهنگسراهای شهر تهران برگزار میشود.
انتهای پیام/ی