راسخون

اخبار سینما و تئاتر (91/01/27)

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|
آثار نهایی بخش صحنه‌ای جشنواره تئاتر شهر مشخص شدند

خبرگزاری فارس: اسامی آثار راه‌یافته به مرحله نهایی بخش صحنه‌ای نخستین جشنواره تئاتر شهر اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، هیئت انتخاب بخش صحنه‌ای جشنواره تئاتر شهر متشکل از حسین عاطفی، اعظم بروجردی و افشین خورشید باختری با ارزیابی نمایش‌های این بخش سیزده نمایش را برای شرکت در بخش مسابقه و دو نمایش را جهت بخش خارج مسابقه (ویژه) انتخاب و معرفی کرد.

نمایش‌های پذیرفته شده:

«برداشت آزاد» کارگردان ساناز زمانی

«مجلس شبیه رومئو و ژولیت» کارگردان مازیار ملکی

«کهنه سرباز» کارگردان سیروس سپهری

«پیتزا جهان» کارگردان شهروز فرمانبرداری

«ایستگاه» کارگردان محمد احمدی

«زقوم» کارگردان علی نکته سنج

«اتاق احیاء» کارگردان امین آبان

«آهنگ‌های شکلاتی» کارگردان نادر خوشبخت

«نگین بام» کارگردان ابراهیم محمدی

«حصار بی‌بند» کارگردان عباس عبدالله‌زاده

«و این چنین هماهنگ شدم با گردش کائنات» کارگردان بهرام ریحانی

«در حال کندن پوست پیاز» کارگردان برکه فروتن

«قصه‌های در گوشی» کارگردان محمد محبی

نمایش‌های بخش خارج مسابقه (ویژه):

«شهر من» کارگردان سیدمحمد رضوی

«شهر فرنگ» کارگردان محمدحسین یکتا عربانی

*معرفی نمایش‌های برگزیده بخش کودک و نوجوان نخستین جشنواره تئاتر شهر

هیئت انتخاب بخش کودک و نوجوان جشنواره تئاترشهر متشکل از: مریم کاظمی، امیر مشهدی‌عباس و حسن مؤذنی با ارزیابی نمایش‌های این بخش سیزده نمایش را در بخش مسابقه و دو نمایش را برای شرکت در بخش خارج مسابقه (ویژه) انتخاب و معرفی کردند.

نمایش‌های بخش مسابقه کودک و نوجوان:

«تنها قاصدک بابا» کارگردان ماندانا عبقری

«من و لوبیای سحرآمیز» کارگردان نسرین خنجری

«مراد و کوزه شکسته» کارگردان هادی شیرمحمدی

«موش باهوش» کارگردان زکیه نویدی‌راد

«ماجراهای پاکت» کارگردان معصومه مؤمن عطار

«خجالت آباد» کارگردان مریم شوقی

«درخت آرزوها» کارگردان علیرضا دری

«جزیره آبی آسمانی» کارگردان محمود تیموری

«حاکم و پنیر» کارگردان سپیده اقدامی

«قصه شهر عروسک‌ها» کارگردان علی باهری

«پهلوان کچل» کارگردان مجتبی خمسه

«راز قصه‌ها» کارگردان میترا کریم خانی

«رفیق» کارگردان علیرضا دهقانی

همچنین دو نمایش «قهر و مهر» به کارگردانی آذر مبارکی و «قصه‌های خیمه شب بازی» به کارگردانی مرتضی خمسه در بخش خارج مسابقه (ویژه) اجرا می‌شوند.

نخستین جشنواره تئاتر شهر توسط معاونت هنری سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران 14 تا 23 اردیبهشت در فرهنگسراهای شهر تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ی

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|
دلخواه با «ابله» به تئاتر شهر می‌آید

خبرگزاری فارس: مسعود دلخواه قصد دارد برای فصل تابستان نمایشنامه «ابله» که بر اساس رمان داستایوفسکی را در تالار چهارسو تئاتر شهر به روی صحنه ببرد البته او همچنان منتظر نظر شورای حمایت برای آغاز تمریناتش است.

«مسعود دلخواه» در گفت‌و‌گو با خبرنگار تئاتر فارس اظهار داشت: چندین متن از جمله «ریچارد سوم»، «باغ آلبالو» و همین طور یک پروژه پرفورمنس را پیشنهاد دادم که در شورای هنری تصویب و شورای نظارت نیز مشکلی با آن‌ها نداشتند اما هیچ کدام به صورت کامل مورد حمایت شورای حمایت قرار نگرفتند.

وی افزود: در نهایت نمایشنامه «ابله» بر اساس رمان داستایوفسکی با همین نام که اخیرا هم به چاپ رسیده است را پیشنهاد دادم، قبل از عید نوروز بعد تصویب در شورای هنری برای شورای حمایت فرستادم و منتظر هستم تا هر چه زودتر نتیجه را اعلام کنند تا آن را در تابستان اجرا کنیم.

کارگردان نمایش «خانمچه و مهتابی» تصریح کرد: گروه من منتظر پاسخ شورای حمایت است تا تمرینات خود را آغاز کند تا برای اجرا در تیرماه آمده شویم، احتمالا تا یک هفته دیگر نتیجه اعلام می‌شود.

این کارگردان و مدرس تئاتر خاطرنشان کرد:‌ سالن چهارسو را برای اجرا در تیرماه را مدنظر داریم، بازیگران اغلب مشخص شده‌اند و ترجیح می‌دهم زمانی اسامی قطعی را اعلام کنم تا با مانعی رو به رو نباشم.

انتهای پیام/ی