جام جم آنلاين: شايد بازي نيما فلاح را هنوز در نقش دستيار درك (هنري) در مجموعه طنز ساعت خوش به ياد داشته باشيد؛ مجموعه‌اي كه سال 74 توانسته بود بسياري از مردم را با خود همراه كند.

البته فلاح پس از مدتي در آثار نمايشي تلويزيون و سينما نقش‌هايي را برعهده گرفت و توانايي‌هاي خود را به اثبات رساند.

او وقتي در فيلم دست‌هاي آلوده در نقش داماد بازي كرد، همه را به خنده واداشت.

فلاح پس از چند سال با سريال «انحرافي» به تلويزيون برگشته است. او در اين سريال همراه همسر خود، سحر ولدبيگي حضور دارد و جالب اين كه در مسير انحرافي هم نقش زن و شوهر جواني را بازي مي‌كنند.

من از تلويزيون فاصله نگرفتم و عدم حضورم در تلويزيون به دليل اين بود كه فيلمنامه‌هاي خوبي به من پيشنهاد نمي‌شد. دوست دارم در مجموعه‌هايي حضور داشته باشم كه گروه خوبي داشته باشد و اگر قرار است كاري انجام دهم مورد پسند مخاطب قرار بگيرد و جذاب و ديدني باشد. حضور پي در پي من در تلويزيون چه فايده‌اي خواهد داشت جز اين‌كه مردم هر روز مجبورند بازي‌هاي تكراري از من ببينند.

بازيگر بايد تمام تلاشش را بكند تا براي مخاطب تكراري نشود و هميشه در نقش‌هايش متفاوت ظاهر شود. اگر بازيگري بدون برنامه قرار باشد در همه آثار نمايشي حضور داشته باشد و نقش‌هاي تكراري بازي كند، مطمئنا براي مخاطب هم تكراري و خسته‌كننده خواهد شد.

هيچ وقت فاصله گرفتن يك بازيگر از حرفه‌اش به ضررش نيست، بعضي وقت‌ها نياز بازيگر است كه مدتي را استراحت كند يا در پشت صحنه فعاليت داشته باشد. من به‌شخصه نياز داشتم مدتي را از بازي دور باشم و حالا كه كارم را شروع كردم با انرژي مضاعفي در كارهايم حضور خواهم داشت.

بسياري از بازيگران در كنار بازيگري كارهاي توليدي هم انجام مي‌دهند. به‌طور مثال من تيزرهاي تبليغاتي و تيتراژ مي‌سازم.

تيزرهاي مختلفي را براي نهادهاي متعدد ساختم. البته تيتراژ مجموعه‌هاي خواستگاران، كابوس و من‌نه منم را هم من ساختم.

نقاشي و مجسمه‌سازي هم مي‌كنم.

از ما دعوت شد كه نقش يك زن و شوهر را در اين مجموعه بازي كنيم.چهار قسمت از فيلمنامه آماده شده بود كه پس از خواندن آن به اتفاق همسرم تصميم گرفتيم بعد از 10 سال براي اولين‌بار نقش زن و شوهر را در تلويزيون بازي كنيم. البته اين كار سختي‌هايي هم داشت.

بالاخره هر دو بايد به لوكيشن براي تصويربرداري مي‌رفتيم و با هم برمي‌گشتيم و كسي در خانه نبود كه هنگام برگشتن بتواند فضاي خانه را براي استراحت آماده كند. اما با اين وجود براي من و همسرم تجربه جالبي بود.

اين خانواده تحصيلكرده و داراي روابط اجتماعي خوبي هستند. آداب اجتماعي و خانوادگي را به خوبي رعايت مي‌كنند. به‌شدت علاقه‌مند و عاشق همديگرند. اجازه بدهيد اتفاقات ناگفته بماند و مردم كار را ببينند و بعد نظر بدهند.

با هم همفكري مي‌كنيم و اگر كار مطلوبي باشد مطمئنا شرايط را به‌گونه‌اي فراهم مي‌كنيم كه بتوانيم در آن حضور داشته باشيم.

من بعد از بازي در مجموعه ببخشيد شما پيشنهادهاي خوبي داشتم كه بازي در آثار نمايشي همچون مجموعه قطار ابدي، رستوران خانوادگي، آكواريوم، سيزده گربه روي شيرواني، غزل و دست‌هاي آلوده و... از مهم‌ترين آنها هستند، با وجود اين ديگر فرصت نشد كه با مهران مديري همكاري داشته باشم، اما خيلي دوست داشتم كه با او همكاري كنم. در اين مدت در كنار كارگردان‌هاي ديگري مانند سيروس الوند، ايرج قادري و... سعي كردم تجربيات جديدتري را كسب كنم.

هر كدام از مجموعه‌ها و آثار نمايشي ويژگي‌هاي خاص خودش را دارد. خودم هيچ وقت سعي نكردم به گونه‌اي بازي كنم كه بيننده الكي بخندد، اتفاقا در نقش‌هايي ظاهر شدم كه يك موقعيت جدي دارد. بيشتر تلاش مي‌كنم با ايجاد موقعيت و استفاده از ترفندهايي خاص، مخاطب بخندد نه اين‌كه صرفا با ادا درآوردن يا كارهايي از اين دست بيننده را وادار به خنديدن كنم. بازيگري نياز به استفاده از تكنيك دارد و معتقدم بازيگري موفق است كه از تكنيك‌هايش در بازي استفاده كند تا مخاطبش تحت تاثير قرار بگيرد.

بله در حال حاضر پيشنهاد بازي در چند سريال و تله‌فيلم را دارم كه در حال بررسي هستم و اگر به توافق برسيم، كار خواهم كرد.