اخبار ورزشی
|
فوتبال جام حذفي فرانسه
دور يک چهارم پاياني رقابتهاي فوتبال جام حذفي فرانسه - کوپ دو فرانس با حذف تيم مطرح المپيک مارسي آغاز شد. |
|
به گزارش خبرگزاری فرانسه از پاریس ، نتیجه و برنامه این دور به شرح زیر اعلام شد: * چهارشنبه دوم فروردین: |
|
سرمربي تيم فوتبال بارسلونا پس از پيروزي ديشب تيمش در ديدار پرگل مقابل گرانادا به تمجيد از ليونل مسي ستاره آرژانتيني پرداخت. |
|
پپ گواردیولا با اشاره به هت تریک مسی در این بازی و شکسته شدن رکورد 57 ساله سزار رودریگس ستاره اسبق خط حمله تیم ، گفت :« مسی فقط گل نمی زند.بلکه او گلهای فوق العاده می زند.مسی حالا وارد تاریخ باشگاه شده است.مسی بهترین است زیرا در لحظات دشوار و حساس هم تیمی ها اطمینان دارند که او کاری خواهد کرد.» |
|
سرمربي تيم فوتبال الاهلي عربستان ابراز اميدواري کرد تيمش در بازي خانگي امروز مقابل سپاهان اصفهان ايران بتواند اولين برد خود را در اين فصل کسب کند. |
|
به گزارش پایگاه کنفدراسیون فوتبال آسیا ، کارل یارولیم گفت:« ما برای بازی با سپاهان آماده ایم و می دانیم که آنها در بازی رفت برده اند اما ما شکست خورده ایم.بنابراین اگر می خواهیم در کورس صعود از گروهمان قرار بگیریم باید در این بازی به پیروزی برسیم.» |
|
مدافع تيم فوتبال بارسلونا به علت مصدوميت ديدار حساس رفت دور يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا مقابل ميلان را از دست داد. |
|
به گزارش رویترز از مادرید ، آدریانو کوریای برزیلی در نیمه اول بازی دیشب مقابل گرانادا در لیگا ، از ناحیه عضله ران پای راست آسیب دید و 10روز از میادین به دور خواهد ماند. |
|
باشگاه فوتبال پاري سن ژرمن فرانسه قصد دارد مهاجم کهنه کار تيم يوونتوس را در پايان فصل به خدمت بگيرد |
|
شبکه اسکای گزارش داد ، پس از آنکه باشگاه یوونتوس اعلام کرد قرارداد آلساندرو دل پیرو اسطوره باشگاه در پایان فصل تمدید نخواهد شد ، این مهاجم باتجربه قصد دارد به عنوان بازیکن آزاد به تیم دیگری منتقل شود. |
|
کميته انضباطي فدراسيون فوتبال ايتاليا سرمربي تيم لاتسيو را يک بازي از نشستن روي نيمکت تيمش محروم کرد. |
|
به گزارش خبرگزاری فرانسه از رم ، ادی رجا در بازی این هفته مقابل کاتانیا با کارت قرمز داور و به علت اعتراضهای مکرر از روی نیمکت اخراج شد اما کمیته انضباطی پس از بررسی ، تنها یک جلسه محرومیت برای این مربی درنظر گرفت. |
|
هفته بيست و نهم ليگ برتر انگليس
تيم فوتبال بلکبرن روورز موفق به کسب هفتمين پيروزي فصل جاري خود در جدال با ساندرلند شد. |
|
شب گذشته پیکارهای هفته بیست و نهم لیگ برتر انگلیس ادامه یافت. در ورزشگاه ادوودپارک جایی که 20 هزار نفر تماشاگر مشتاق پیروزی بلکبرنی ها بودند، همین اتفاق روی داد. زیرا دیوید هولیت و یاکوبو اگیبنی توانستند در دقایق 58 و 86 تور دروازه ساندرلندی ها را به لرزه درآورند. با این نتیجه تیم پیروز میدان صاحب 28 امتیاز شد و در رده شانزدهم جدول جای گرفت. دیگر دیدار این تاریخ که قرار بود میان آستون ویلا و بولتون انجام شود، لغو شد. اکنون منچستریونایتد پس از 29 بازی با 70 امتیاز صدرنشین است و منچسترسیتی با یک بازی کمتر 66 امتیازی و در رده دوم جدول است. تاتنهام، آرسنال و چلسی نیز به ترتیب در رده های سوم تا پنجم هستند. امشب منچسترسیتی در خانه پذیرای چلسی است و تاتنهام در ورزشگاه وایت هارت لین با استوک دیدار می کند. همچنین آرسنال در خانه اورتون به میدان خواهد رفت و لیورپول میهمان کوئینزپارک رنجرز است. |
|
سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: عدهاي قبل از بازي با نسف قارسي با دروازهبان ما تماس گرفتهاند و اعلام کردهاند که فصل بعد در استقلال حضور نخواهد داشت. |
|
منصور پورحیدری درباره صحبتهای مهدی رحمتی مبنی براینکه عدهای به او پیغام دادند تا برای فصل بعد در استقلال نماند، اظهار داشت: امیدوارم این مسائل هرچه سریعتر جمع شود.رحمتی آدم با انصافی است و چون به او فشار آمده این مسئله را مطرح کرده و امیدوارم این موضوع حل شود. این پیغامها که شب گذشته داده شده تمرکز را از تیم ما گرفته بود. وی در پاسخ به این سؤال که آیا این پیغامها فقط به رحمتی داده شده یا به سایر بازیکنان هم داده شده یا خیر، گفت: نمیدانم اما این مسئله را رحمتی امروز در رختکن پس از بازی مطرح کرد و من تازه شنیدم. خیلی تلاش کردم تا رحمتی آرامش داشته باشد، البته من از کانون هواداران استقلال هم گلایه داریم، به خصوص نقدیزاده چون شعارهایی که امروز داده شد از روی همان سکوهایی بود که او در آنجا حضور داشت. پورحیدری تصریح کرد: تیم قهرمان جام حذفی شده و در لیگ برتر هم میتوانیم رقابت خوبی داشته باشیم و حتی در لیگ قهرمانان آسیا هم میتوانیم سرگروه باشیم. امیدوارم هرچه زودتر این مسائل روی سکوها حل شود و اگر آقایان نمیتوانند این مسائل را جمع کنند زودتر بگویند تا یا کانون هواداران منحل شود یا ما تکلیف خود را بدانیم. پورحیدری خاطرنشان کرد: ای کاش مهدی رحمتی این قضیه را زودتر با من در میان میگذاشت اما او ترجیح داد تا این موضوع را باز نکند و بعد از بازی هم عصبی شده بود. این طور که میگویند به رحمتی پیغام دادند که ما داریم به استقلال برمیگردیم و تو برای فصل بعد به تیم دیگری برو. نمیدانم اینها که گفته اند برمی گردند چه کسانی هستند، اما من با رحمتی در این خصوص صحبت میکنم. |
|
مرد سال فوتبال اروپا و جهان پس از درخشش در لاليگا رکورد تازهاي را به نام خود ثبت کرد. |
|
به نقل از دی ولت، لیونل مسی در جدال دوشنبه شب کاتالان ها مقابل گرانادا هت تریک کرد. این بازیکن در پیروزی 5 بر 3 مقابل این حریف لالیگایی سه گل زد و در به ثمر رسیدن 2 گل دیگر نقش داشت. پس از ثبت این نتیجه بازیکن 24 ساله خط حمله بارسا به رکورد 34 گل زده رسید و در صدر بهترین گلزنان لالیگا جای گرفت. پس از او کریس رونالدو از رئال مادرید با 32 گل زده در رتبه دوم جای گرفت. مرد سال فوتبال جهان از بارسا پس از سه گلی که به گرانادا زد، در سطح باشگاهش نیز صاحب رکورد جالبی شد. زیرا او تاکنون توانسته 234 گل برای آبی و اناری پوشان به ثمر رساند و به این ترتیب از رکورد گلزنی سزار رودریگوئز، اعجوبه تیم در دهه 40 که 232 گل زد، پیشی گیرد. |
|
با تساوي مقابل يووه در ديدار برگشت، کار روسونري در جام حذفي ايتاليا تمام شد. |
|
ماسیمیلیانو الگری، مربی میلان از اینکه تیمش از گردونه رقابتهای کوپا ایتالیا خارج شده، به شدت ناامید بود. این درحالی است که روسونری مبارزه خوبی در دیدار برگشت داشت ولی بازی دور برگشت با تساوی به پایان رسید تا یووه به عنوان تیم برتر روانه فینال شود الگری در پایان دیدار مقابل یووه گفت:« میلان با سری بلند از این تورنمنت بیرون رفت. من از عملکرد بازیکنانم راضی هستم. خیلی حیف شد که نتوانستیم به فینال برسیم ولی ما بازیکنانی را در ترکیب تیممان می دیدیم که مدتها بود بازی نکرده بودند. در وقتهای اضافه ما واقعا خسته بودیم. ما انرژی زیادی تلف کرده بودیم و واقعا نمی توانستیم حمله کنیم.» |
|
با تساوي مقابل يووه در ديدار برگشت، کار روسونري در جام حذفي ايتاليا تمام شد. |
|
ماسیمیلیانو الگری، مربی میلان از اینکه تیمش از گردونه رقابتهای کوپا ایتالیا خارج شده، به شدت ناامید بود. این درحالی است که روسونری مبارزه خوبی در دیدار برگشت داشت ولی بازی دور برگشت با تساوی به پایان رسید تا یووه به عنوان تیم برتر روانه فینال شود الگری در پایان دیدار مقابل یووه گفت:« میلان با سری بلند از این تورنمنت بیرون رفت. من از عملکرد بازیکنانم راضی هستم. خیلی حیف شد که نتوانستیم به فینال برسیم ولی ما بازیکنانی را در ترکیب تیممان می دیدیم که مدتها بود بازی نکرده بودند. در وقتهای اضافه ما واقعا خسته بودیم. ما انرژی زیادی تلف کرده بودیم و واقعا نمی توانستیم حمله کنیم.» |
|
مربي آبي اناري ها معتقد است که ستاره آرژانتيني دقيقا مثل بسکتباليست سابق شيکاگو بولز در دنياي ورزش حکمراني مي کند |
|
|
|
ليگ قهرمانان آسيا- گروهD ؛
دنيزلي و شاگردانش نقشههاي بسياري در سر خواهند داشت تا بتوانند با قدرت در اين ديدار به مصاف حريف عرب خود بروند و 3 امتياز را به هر ترتيبي که هست از چنگ اين تيم خارج کنند. |
|
تيم فوتبال پرسپوليس تهران عصر فردا در هفته دوم ليگ قهرمانان آسيا به مصاف الشباب امارات خواهد رفت که هواداران اين تيم منتظر هديه نوروزي افندي و شاگردانش هستند. |
|
ستاره سابق فوتبال برزيل معتقد است نيمار مي تواند حتي به کيفيتي برتر از ليونل مسي دست يابد. |
|
به نقل از تی وی کالچرا، رونالدو اظهار داشت: فکر میکنم قابلیت های نیمار زیاد است. آنقدر که حتی می تواند برتر از لیونل مسی شود. البته برای این منظور نیازمند پیشرفتی سریع است و این امر در سایه انتقال او به یک تیم بسیار خوب اروپایی میسر می شود. وی که یک سال قبل از دنیای فوتبال خداحافظی کرد، افزود: نیمار بهترین و بزرگترین استعداد حال حاضر برزیل است. او اگر توصیه مرا بخواهد، راه رفتن به فوتبال اروپا را به او توصیه می کنم. آنوقت به جایگاهی فراتر حتی از لیونل مسی در سیاره ما خواهد رسید. نیمار اکنون در خدمت تیم سانتوس است و از ماه ها قبل مورد توجه شدید تیم های بزرگ اروپایی همچون رئال مادرید، بارسلونا، چلسی و ... بوده است. |
عزيز محمدي که تا همين اواخر رئيس سازمان ليگ بود ظاهرا براي شرکت در يک سمينار راهي مقر اي اف سي شده و رييس فدراسيون فوتبال هم براي ديدار با رييس اي اف سي و بحث و تبادل نظر پيرامون مشکلات فدراسيون فوتبال ايران با وزارت ورزش راهي مالزي شده است جالب اينکه اين دو نفر همين دو هفته قبل در انتخابات فدراسيون رقيب يکديگر بودند که در پايان اين رقابت عزيزمحمدي راي نياورد و از فدراسيون کفاشيان رفت.
|
|