حج آن حضرت

شيخ صدوق در كمال الدين به سند صحيحى از محمد بن عثمان عمرى روايت كرده است كه گفت: صاحب اين امر هر سال در مراسم حج حاضر مى‏شود، پس مردم را مى‏بيند، آن‏ها را مى‏شناسد و آن‏ها او را مى‏بينند، ولى نمى‏شناسند. (كمال الدين: 440/2)
مى‏گويم: از جمله رواياتى كه دلالت مى‏كند بر استجابت دعا كردن براى حجّاج از جهت حجّ خانه خدا، حديثى است كه در )فقيه( از حضرت صادق‏عليه السلام منقول است كه فرمود: هنگامى كه شامگاه عرفه شود، خداوند متعال دو فرشته را مى‏فرستد كه چهره‏هاى مردم را جستجو كند، پس هرگاه كسى كه خودش را به حج عادت داده بود نيابند، يكى از آن دو فرشته به ديگرى مى‏گويد: فلان شخص در چه حال است؟ جواب مى‏دهد: خدا بهتر مى‏داند. پس مى‏گويد: پروردگارا! اگر فقر مانع از آمدنش شده او را غنى گردان و اگر قرض دارد از او ادا فرماى و اگر بيمارى سبب نيامدنش شده او را شفا بخش و اگر از دنيا رفته پس او را بيامرز و رحمتش فرماى. (من لا يحضره الفقيه: 12/2)
اين حديث دلالت مى‏كند بر استحباب دعا كردن براى كسى كه خودش را به حجّ عادت داده باشد، چنان‏كه مخفى نيست.

حمايت آن حضرت از اسلام

حمايت آن بزرگوار از حريم اسلام از مطالبى كه راجع به جهاد و جنگ آن حضرت بيان كرده‏ايم، دانسته مى‏شود ودر بحار از شيخ نعمانى به سند خود از حضرت ابوجعفر باقرعليه السلام روايت است كه فرمود: گويا مى‏بينم دين شما پيوسته رو به ضعف و از بين رفتن خواهد نهاد و در خون خود دست و پا خواهد زد و كسى آن را بر شما باز نمى‏گرداند مگر مردى از ما اهل البيت. (بحار الانوار: 352/52؛ و غيبت نعمانى: 125)

صبر آن حضرت

در حديث لوح كه در كمال الدين و غير آن به طرق مختلفى روايت شده، در وصف حضرت قائم عجّل الله فرجه الشريف - آمده: كمال موسى، و درخشندگى عيسى، و صبر ايوب، در وجود اوست.
: و در بحث بلاى آن حضرت مطالبى در اين زمينه گذشت و چه خوش گفته‏اند

فَحُزْنِي ما يَعْقُوبُ بَثَّ أَقَلَّهُ** وَكُلُّ بَلا أَيُّوبَ بَلِيَّتِي
اندوهى كه من دارم كم‏ترين مقدارش را يعقوب نداشت، و همه بلاى ايوب قسمتى از ابتلاى من است.
زيرا كه انواع بلا بر آن حضرت جمع شده و طولانى شدن آن موجب شدّت مصيبت و ابتلا مى‏باشد. ساعتى بينديشيد، حقيقت مطلب برايتان روشن مى‏شود. پس بر شما باد كه براى دل پرخون آن حضرت دعا كنيد و فرجش را از خداوند متعال بخواهيد

منبع:http://yamojir.com