راسخون

نقد و بررسی سریال "در مسیر زاینده رود" توسط راسخونی های اصفهانی

Rasekhooner کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 169
|

سلام دوستان

در اول بگم که بنده سر سوزنی از دنیای سینما حالیم نمی شه . دوست دارم اینجا دوستان نظرشون را درباره ی سریال در مسیر زاینده رود بگن .

به نظر من این سریال قوی کار نشده و هیچ جوری من نمی تونم به خودم بقبولونم که کارگردان این سریال حسن فتحیه !!!

از همه مهمتر این که به نظر من توی یک قسمت هایی از این سریال داره به اصفهانیها توهین می شه . مثلا یه نمونش عادی نشون دادن ازدواج این

دختره با آقاجونه . خوب آدم اعصاب خورد می شه اینا رو می بینه دیگه . این جا تو راسخون خودمون نگیم کجا بگیم ؟ هان !

دوستان اگه نظری دارید از این تاپیک دریغ نکنید

ممنون

Rasekhooner کاربر برنزی
|
|

ممنون از این همه تعصبی که نسبت به فرهنگ و ریشه ی اصفهانی دارید .. ..!

pegah100 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 55
|

اين ها حتي لهجه ي اصفهاني رو هم از بين برده اند

جالب تر از همه اينه كه تو تيتراژ پاياني جزو اولين اسامي مي نويسه: مشاور لهجه اصفهاني!!!!

salam_man کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 9
|

با سلام

خیلی خوبه که یه کارگردان تونسته زندگی یه فوتبالیست رو یه صورت فیلم در بیاره واقعا باید به جرئتش باریک الله گفت

اما تو این فیلم لهجه ی ما اصفهانی ها رو خراب کردند

Rasekhooner کاربر برنزی
|
|
mohammad_43 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 41934
|

با سلام و تشکر از کاربر بزرگوار rasekhooner  و سایر راسخونی های عزیز

خوبیهای سریال همانطور که دوست عزیزمون گفت اینه که به موضوع فوتبالیستها و پول های زیادی که می گیرند . دلال ها یا همون مدیر برنامه هاشون

که اکثرا از فوتبال چیزی سر در نمیارند . و زدو بند هایی که میشه پرداخته شده و شاید سریال جلوتر که بره به موارد مثبت بیشتری برخورد کنیم .

ولی اشکال و ایراد بزرگ سریال خدشه وارد کردن به فرهنگ و لهجه زیبای اصفهانه . اصفهان هنرپیشه های با تجربه و بزرگی مثل : جهانبخش

سلطانی ، حریرچیان ، مهیمن و ........................  داره که اگه آقای فتحی از این ها استفاده می کرد و متن فیلمنامه با نظر اصفهانی های فهیم و با

فرهنگ نگاشته می شد ودر مشاوره کارگردانی از هنرپیشه های اصفهانی مدد گرفته می شد ، شاهد این اشکالات نبودیم .

doki_in_kalej کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 159
|

سلام به همه اصفهانی های اصیل و با فرهنگ

به خاطر پخش این سریال از شبکه ملی واقعاً شرمندم

شان و شخصیت اصفهانی های عزیز خیلی بیشتر از این حرفاست!!!

جدای اون لحجه بسیار بسیار ناپسند و غر اصفهانی باید بگم تو این سریال به شان و شخصیت اصفهانی هم بسیار توهین شده

مثل پول دوست بودن ما اصفهانی ها

زیر سوال بردن شان و منزلت یه دختر اصفهانی(با نام جواهر)

از هم پاشیدگی خانواده های اصیل و هنرمند اصفهانی

و خیلی چیزای دیگه که این موقع شب اصلاً یادم نیست

ولی به نظرم همه اصفهانی های عزیز برای اعتراض به پخش این سریال ساعت 10:30 شبکه ملی رو نگاه نکنیم!!!

واقعاً میشه؟؟؟

Rasekhooner کاربر برنزی
|
|

دوستان بحث را در این تاپیک ادامه می دیم :

http://rasekhoon.net/Forum/ThreadShow-51008-1.aspx

اعتراض به پخش این سریال

بیانیه تشکلهای دانشجویی و بسیج اساتید دانشگاه هنر اصفهان درخصوص مجموعه تلوزیونی "در مسیر زاینده رود"

لجن مال كردن اصفهان در مسير زاينده‌رود

manham کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 152
|

هو العزیز

سلام

واقعا که آدم چی بگه

اما خدایش خوب اصفهانی ها را مسخره کرده اندا

خوشون سرتا پا عیب هستند اومدند ....

یک نفر توی این فیلم اصفهانی عالی صحبت می کرد که اول فیلم زدند کشتندش

mashhadizadeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 25019
|

سریال جالبی بود

fari12 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 79
|

البته بررسی مشکلات فوتبال و بحث دلالی که واقعا هم وجود داره قابل تحسین ولی به نظر من هیچ لزومی نداشت که این فیلم از اصفهان هم مایه بگذاره و موجب تخریب شخصیت مردم شریف اصفهان بشه مثل گذشتن از خون به خاطر پول و همچنین قسمتهای جدید که روز به روز هم بدتر میشه مثل خواستگاری پدر مقتول از زنی که همسن پسرش ویا ... که اصلا گفتن نداره میشد این فیلم رو تو تهران هم ساخت که به لهجه ای هم توهین نشه ولی واقعا باعث ناراحتی و باید کارگردان این سریال در بخش نقد توضیحات لازم رو درخصوص این مسائل و اهدافش رو بیان کنه . البته میشه گفت این سریال خیلی مناسبتی با ماه رمضان هم نداشت . سریال سنوات گذشته شبکه یک بهتر بود.

Rasekhooner کاربر برنزی
|
|

دوستان لطفا برای متمرکز بودن بحث نظرات خودتون را در این تاپیک بنویسید

با تشکر از نظرات خوبتون

dadagholam کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2247
|

توجه                                                                                                                                                               توجه

امضای طومار و تجمع علیه سریال در مسیر زاینده رود

زمان : روز دوشنبه مورخ 15/6/89 ساعت 6 بعد از ظهر

مکان : پل خواجو روبروی صدا و سیما

((اطلاع رسانی فراموش نشود))