چند توصیه برای انتخاب گوشت خوب
چه نوع گوشتهایی برای مصرف مناسبترهستند؟
چند توصیه برای انتخاب گوشت خوب
پژوهشگران توصیه میکنند، اگر تمایل زیادی به گنجاندن گوشت در رژیم غذایی خود دارید باید بدانید که گوشت هم مانند سایر مواد غذایی انواع خوب و بد دارد و بنابراین باید دقت کنید که انواع مناسب آن را انتخاب کنید.
به گزارش سلامت نیوز، متخصصان در آمریکا چند راه کار را برای انتخاب گوشت مناسب ارائه کردهاند که به قرار زیر است:
از گوشتهای کم چرب و گوشت مرغ استفاده کنید و از خوردن گوشتهای گوساله با چربی زیاد و یا گوشت مرغ به همراه پوست آن خودداری کنید.
محاسبه مقدار چربی و کالریهای موجود در افزودنیهای هنگام طبخ غذا را هرگز فراموش نکنید.
ماهی را در رژیم غذایی خود بگنجانید به ویژه ماهیهایی که حاوی مقادیر بالایی از اسیدهای چرب امگا-۳ هستند.
از مصرف گوشتهای عضوی مانند کبد پرهیز کنید؛ چرا که مملو از کلسترول هستند.
از خوردن گوشتهای فرآوری شده مانند هات داگ، همبرگر، سوسیس و کالباس خودداری کنید؛ چرا که این نوع گوشتها میتوانند حاوی مقادیر بسیار زیادی سدیم و دیگر افزودنیها باشند.
منبع : سلامت نیوز