راسخون

دانلود بازي هاي كامپيوتري

samsam کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 50672
|

بازی بسیار بسیار زیبا و گرافیک بالای سه بعدی مسابقات اتوموبیلرانی رالی جهانی GM Rally  برای کامپیوتر.در این بازی تجربه یک راننده حرفه ای رالی را خواهید داشت و باید مسابقات متعدی را ببرید و قهرمان شوید.انواع ماشینهای بروز جهانی اپل ,شورلت ,و... ماشینهای انتخابی شما خواد بود.دارای مراحل مختلف و بسیار زیبای طبیعی که پیشنهاد میکنیم حتما دانلود کنید.

GM Rally [SKIDROW
PC | ISO | English | 700Mb
Genre: Racing

samsam کاربر طلایی1
|
|

بازی بسیار زیبا و کم حجم سرگرم کننده Dweep Gold برای کامپیوتر.بازی بسیار زیبا و سرگرم کننده ای به سبک پازل اما متفاوت. شما باید برای خودتان راه باز کنید و با گزاشتن موانع مانند آینه در سر راه لیزرها و... مسیر را برای خودتان باز کنید.بازی با گرایک خوب و سه بعدی میباشد و مطمعنن خوشتان خواهد آمد. جالب است بدانید این بازی جالب و سرگرم کننده فقط 1 مگابایت حجم دارد!حتی دیال آپی ها هم میتوانند به راحتی دانلود کنند. ارزش دانلود را دارد و پیشنهاد میکنیم حتما دانلود کنید.

Dweep Gold
Puzzle | English | 1 Mb

DOWNLOAD

cooper کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 689
|
جالب بود
cooper کاربر برنزی
|
|
ممکن بازی india jones را قرار بدبد
cooper کاربر برنزی
|
|
ممکن بازی india jones را قرار بدبد
takhtejamshid کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 494
|
بازی جالب و سرگرم کننده Battle Tanks برای کامپیوتر

| حجم مناسب / از دست ندید |

Battle Tanks از بازیهای زیبایی میباشد که میتواند برای ساعتها کاربرانش را سرگرم نماید در این بازی شما راننده و توپچی تانکی در یک نبرد صحرایی میباشید که مملو از قوای زرهی دشمنی است که درصدد نابودی شما هستند . هدایت کننده تانک در این نبرد باید بتواند قبل حمله دشمن به وی در موضع برتر قرار گیرد و با دقت در نشانه گیری و مصرف مهمات دشمانش را قبل هر گونه اقدامی از جانب آنها ، نابود نماید .
گرچه گرافیک بازی در سطح بازی های جدید ویدئویی نمیباشد ولی با توجه به حجم نرم افزار و سیستم مورد نیاز برای اجرای آن ، بسیار عالی طراحی گردیده شده است همچنین موزیک شروع و خاتمه نرم افزار وصداهای مربوط به حرکت تانک و شلیک گلوله ها با توجه به موارد گفته شده بسیار عالی و طبیعی میباشند.

بازی کامپیوتر

بازی جالب و سرگرم کننده Battle Tanks برای کامپیوتر
| حجم مناسب / از دست ندید |

Battle Tanks از بازیهای زیبایی میباشد که میتواند برای ساعتها کاربرانش را سرگرم نماید در این بازی شما راننده و توپچی تانکی در یک نبرد صحرایی میباشید که مملو از قوای زرهی دشمنی است که درصدد نابودی شما هستند . هدایت کننده تانک در این نبرد باید بتواند قبل حمله دشمن به وی در موضع برتر قرار گیرد و با دقت در نشانه گیری و مصرف مهمات دشمانش را قبل هر گونه اقدامی از جانب آنها ، نابود نماید .
گرچه گرافیک بازی در سطح بازی های جدید ویدئویی نمیباشد ولی با توجه به حجم نرم افزار و سیستم مورد نیاز برای اجرای آن ، بسیار عالی طراحی گردیده شده است همچنین موزیک شروع و خاتمه نرم افزار وصداهای مربوط به حرکت تانک و شلیک گلوله ها با توجه به موارد گفته شده بسیار عالی و طبیعی میباشند.

اجرای بازی تنها توسط کیبرد و موس امکانپذیر میباشد و در شروع بازی راهنمای کامل کیبرد نمایش داده میشود همچنین در دو PDF ضمیمه راهنمای کامل بازی به زبان انگلیسی شرح داده شده است .
نرم افزار کاملا Portable میباشد و توسط آنتی ویروسهای Nod32 و Norton کنترل گردیده است .
برای اجرای بازی تنها کافی است از پوشه Portable Battle Tanks II فایل BattleTanksII.exe را اجرا فرمایید.

MB 16.70 

samsam کاربر طلایی1
|
|

Luxor Adventures v0.9 Cracked : ورژن جدید بازی فوق العاده زیبا و سرگرم کننده LUXOR Adventures (لوکسور) محصول شرکت بازی سازی MumboJumbo است که ورژن های قبلی، محبوبیت بسیار بالایی بین کاربران داشتند. سبک این بازی در رده Adventure قرار میگیرد و دارای مراحل بسیار زیاد و سرگرم کننده همراه با موسیقی و افکت های صوتی فوق العاده است. بازی به روش Adventure انجام میشود.سبک Adventure یا همان سبک ماجراجویی که شما باید مراحل مختلف را بگذرانید.دانلود کنید ورژن جدید و کرک شده را با حجم فقط 137 مگابایت!

Hotfile Server Download

m1367hd کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 31
|
سلام من هر کاری می کنم نمی توانم دانلود کنم مرا راهنمایی کنید
m1367hd کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 31
|
سلام من هر کاری می کنم نمی توانم دانلود کنم مرا راهنمایی کنید
m1367hd کاربر تازه وارد