همایش سراسری مراقبت های پرستاری و مامایی در بیماری های مزمن روز دوشنبه در سرسرای اجتماعات دانشكده پرستاری كرمانشاه برگزار شد.

به گزارش ایرنا، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشكی كرمانشاه در این همایش با اشاره به اینكه بیماریهای مزمن از موضوعات مهم مورد توجه سازمان جهانی بهداشت است، گفت: این بیماری در كشورهای منطقه خاورمیانه و آفریقا با تغییرات هرم جمعیتی سالمند شدن جمعیت از اهمیت بیشتری برخوردار است.

دكتر وزیری گفت: در گذشته بیماری های عفونی باعث مرگ و میر افراد می شد كه اكنون با كنترل عوامل پدید آورنده این بیماریها كمتر ما را تهدید می كنند و در عوض بیماریهایی قلبی و عروقی، سوانح و حوادث و نیز سرطانها همچنان قربانی می گیرند.

وی گفت: باید تلاش كنیم تا با فرهنگ سازی مصرف مواد غذایی و نیز افزایش تحرك و دوری از عواملی همچون استرس و مصرف سیگار و مواد مخدر از ابتلا افراد به این بیماری ها پیشگیری كنیم.

رییس دانشكده پرستاری و مامایی كرمانشاه نیز در این همایش گفت: برای مبارزه با بیماریها باید از آخرین دستاوردها و پیشرفتهای علمی بهره برد و با ارایه تحقیقات انجام شده سطح آگاهی جامعه را افزایش داد.

دكتر حسین اشتریان گفت: با سلاح علم باید از بروز بیماریها جلوگیری كرد و با مطالعه و تحقیق دقیق به راههای جدیدی برای این مبارزه دست یابیم.

در این همایش سه روزه با تاكید بر بیماریهای قلبی، ریوی، زنان و غدد، 88 مقاله از بین مقالات دریافت شده انتخاب و به صورت پوستر و سخنرانی ارایه خواهد شد.