اخبار اصفهان - اسفند 90
کمیته حمل و نقل ستاد تسهیلات سفر شهرداری اصفهان از ۲۵ اسفند ماه سال جاری تا ۱۵ فروردین ماه سال آینده به شهروندان و مسافران نوروزی به صورت شبانه روزی خدمت رسانی می کند.
علیرضا صلواتی با تأكيد بر اين كه مديريت شهري در حوزه حمل و نقل و ترافيك با حداكثر بهرهگيري از ظرفيتهاي اجرايي و بهرهمندي از تجهيزات سختافزاري و نرمافزاري به استقبال بهار ميرود، اظهار كرد: به اين منظور علاوه بر امكانات ستادي در سازمان پایانه ها ومسافربری ،تاکسیرانی و اتوبوسرانی، تواناييهاي موجود در معاونتهاي ترافيك مناطق ۱۴ گانه نيز به كار گرفته خواهد شد.
وی محور اقدامات اين معاونت را خدمات رساني هر چه بهتر و بيشتر ناوگان حمل و نقل عمومي عنوان و تصريح كرد: به اين منظور کیوسک های اطلاع رسانی در چهار پایانه مسافربری نصب می شود همچنین بسته های اطلاع رسانی در بین مسافران توزیع می شود.
وي از تقويت خطوط شبانه اتوبوسراني كه به صورت شبانهروزي در محورهاي اصلي سرويس ميدهند، خبر داد و اضافه كرد: نسبت به تقويت خطوط موجود به مقصد مراكز خريد و مجتمعهاي تجاري و جابهجايي مسافران در اين مسيرها و نقاط اصلی اسکان مسافران تا ساعت ۱۰ شب نيز اقدام لازم از ۱۵ اسفندماه تا نیمه اول فرودین ماه سال آینده به عمل خواهد آمد همچنین راهنمای خطوط اتوبوسرانی در نقشه شهر اصفهان جهت تسهیل در عبور و مرور درج می شود.
مدیر کمیته حمل و نقل ستاد تسهیلات سفر شهرداری اصفهان از راه اندازی خط اتوبوسرانی در محل های اسکان مسافران خبرداد و تصریح کرد: ساعات كار تاكسيهاي خطي و گردشي و تمركز فعاليت آنها در محلهاي تجمع مسافر از جمله محدوده مراكز تجاري، افزایش می یابد همچنین در اين مدت گشتهاي بازرسي تاكسيراني از نخستين ساعات صبح تا واپسين ساعات شب بر فعاليت تاكسيها نظارت كرده و از جمله رعايت دقيق دريافت نرخ كرايههاي مصوب از سوي رانندگان تاكسي را كنترل خواهند كرد.
وی اضافه کرد: برخی از مراکز معاینه فنی خودرو به صورت ۲۴ ساعته از ۲۵ اسفندماه سال جاری سرویس دهی خواهند کرد.
صلواتی از برنامه های ترافیکی این کمیته در آستانه سال جدید سخن به میان آورد و اذعان داشت:با هماهنگی های صورت گرفته با پلیس راهور طرح زوج وفرد در ایام نوروز اجرا نمی شود همچنین در روز های پایانی سال و با توجه با ازدحام تردد خودرو در هسته مرکزی شهر به خصوص خیابان های چهارباغ ،سپاه و حافظ محدودیت ها به صورت مقطعی بیشتر خواهد شد.
وی ساماندهی زمانبندی چراغ های راهنمایی و رانندگی و خط کشی مجدد خیابان های اصلی شهر را از دیگر اقدامات کمیته حمل و نقل ستاد تسهیلات سفر شهرداری در روزهای پایانی سال در حوزه ترافیک برشمرد و گفت:تابلوهای اطلاع رسانی در هسته مرکزی شهر نصب می شود .
مدیرکمیته حمل و نقل ستاد تسهیلات سفر شهرداری در پايان از شناسايي گرههاي ترافيكي در سطح شهر و همكاري با پليس راهور جهت رفع اين گرهها خبر داد و خاطرنشان كرد: به اين منظور نقاط تجمع مسافر و مراكز جذب سفر در سطح مناطق شناسايي شده و هماهنگي لازم به عمل آمده است.
وی با اشاره به فعالیت پارکینگ های شهر به صورت شبانه روزی ادامه داد:امسال در نقشه های اطلاع رسانی محل پارکینگ ها مشخص می شود این در حالی است که امسال با بهره برداری از پارکینگ های کرمانی،شیخ بهایی ،چهارراه هفتم محرم و بازار افتخار ۸۰۰ پارک خودرو به ظرفیت پارکینگ های شهر افزوده شده است
مسوول شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي آران و بيدگل گفت: انتخابات تنها صحنه ای است كه مشاركت و حمایت مردم از نظام و انقلاب اسلامی به عدد و آمار بیان می شود.
عمران دلاوريان در گفت و گو با خبرنگار ايمنا در آران و بيدگل اظهار داشت: حضور حداكثر مردم در انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي باعث یاس و ناامیدی دشمنان و خنثی شدن توطئه ها و نقشه های شوم آنها بر عليه نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران مي شود.
وي افزود: امروز تمام تلاش دشمن این است كه مردم حضور كمتری در انتخابات داشته باشند تا مشروعیت نظام را زیر سوال ببرد اما آنچه می تواند دشمن را ناامید كند هوشیاری، آگاهی و مشاركت حداكثری مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی است.
وي تصريح كرد: درصد مشاركت مردمی پشتوانه نظام است و استكبار جهانی و غربیان را از اجرای توطئه ها ناامید می كند.
دلاوريان تاكيد كرد: حضور حماسی و هوشمندانه مردم آران و بيدگل در انتخابات مانند راهپیمایی ۲۲ بهمن سال جاری امید دشمنان را به یاس تبدیل خواهد كرد.
وی گفت: حضور مردم در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، حركت عظیم دیگری را خلق خواهد كرد كه خاطره آن در اذهان و در نظام جمهوری اسلامی ثبت و ضبط می شود.
مدیرعامل شرکت توزیع برق اصفهان گفت: اجرای هدفمندی یارانهها بستر مناسبی را به منظور ارتقای صنعت برق فراهم کرده است.
وی شرکتهای توزیع برق را به عنوان ارایه دهندگان برق به مشترکان یکی از شریانهای حیاتی این صنعت و پیشرو در اقتصاد کشور حایز اهمیت دانست و افزود: با برنامهای مدون و قوام یافته در زمینه ساختارهای فوریتی برق و دیسپاچینگ همچون تجربههای قبل میتوانیم شاهد برنامهریزیهای ۵ تا ۱۰ ساله باشیم.
رئیس هیئت مدیره برق اصفهان یادآور شد: بعد از ارایه این ساختار پیگیریهای لازم انجام و به صورت قانونی مانند سایر کشورها لازمالاجرا میشود که با توجه به نحوه کنترل و اطلاعرسانی و همچنین هزینههای بالای تاسیسات و کیلو واتهای بالای خطوط به عنوان بخش مهمی از کار ارائه و توجه ویژهای را طلب میکند.
وی خاطر نشان کرد: بر اساس ساختارهای مشخص شده برای شرکتهای توزیع باید چند الگو در قسمت فوریتهای برق بر اساس تراکم و شبکههای توزیع و گستردگی محیط جغرافیایی به صورت پایلوت تعریف شود تا بتوانیم چشمانداز به روز نسبت به کارایی و بهرهوری بیشتر این مجموعه داشته باشیم.
نهمین جشنواره گل وگیاه، گیاهان دارویی و محصولات سالم از تاریخ ۱۰ الی ۲۹ اسفند ماه به همت سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان در محل بازار مرکزی گل وگیاه اصفهان واقع در خیابان جی، خیابان همدانیان برپا می شود.
به گزارش ايمنا و به نقل از روابط عمومی سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان ، سيدرضا حكيم فعال با اعلام خبر فوق گفت: اين جشنواره به منظورترویج فرهنگ مصرف گل وگیاه، گیاهان دارویی و محصولات سالم و همچنین بالا بردن سطح نشاط و شادابی در بین عموم شهروندان از دهم تا بيست و نهم اسفندماه برپا مي شود.
مدیر عامل سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان افزود: در این جشنواره علاوه بر بهره برداران بازار مرکزی گل وگیاه که از تولید کنندگان برتر استان و کشور می باشند حدود ۳۵ شرکت و تولید کننده دیگر در زمینه های ذکر شده جهت شرکت در نمایشگاه به مجموعه اضافه خواهند شد.
وي تصريح كرد: محصولات مورد عرضه در این نمایشگاه شامل گلهای آپارتمانی، گلهای فصلی و باغچه ای، درختان و درختچه های مثمر و غیر مثمر، انواع کاکتوس، گلهای شاخه بریده، گلهای خشک، انواع گلدانها، ابزار گل، کود، بذر، سم، فرآورده های گیاهان دارویی و محصولات سالم و طبیعی است.
مدیر عامل سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان خاطرنشان كرد: یکی از برنامه های جشنواره امسال توزیع بن نقدی در بین مردم است که با مبلغی بالغ بر یکصد میلیون ریال در راستای ترغیب مردم و همچنین فرهنگ سازی بیشتر بصورت رایگان در بین مردم توزیع می شود.
حكيم فعال ادامه داد: برگزاری کلاسهای آموزشی آشنایی با محصولات سالم و پخش فیلم های آموزشی در این خصوص بصورت همه روزه جهت آشنایی بیشتر شهروندان با این مقوله و همچنین دانشجویان رشته های کشاورزی دانشگاهها از دیگر برنامه های مورد نظر جهت اجراء در این نمایشگاه است.
گفتني است؛ شایان ذکر است ساعت برگزاری نمایشگاه از ساعت ۸ الی ۱۳ و ۱۵ الی ۲۰ است.
افشین کاظمی در گفتگو با ایمنا، پیرامون دیدار روز پنجشنبه دو تیم گیتی پسند و شهید منصوری اظهار داشت: بازی خوبی بود و ما میدانستیم که این بازی را میبریم ولی به نظر من باید با نتیجه پرگل تر از این پیروز میدان میشدیم.
وی ادامه داد: نشان دادیم بازیکنان بزرگ در چنین بازیهایی به درد یک تیم میخورند و ارزش خود را در چنین مواقعی نشان میدهند.
بازیکن تیم فوتسال گیتی پسند با بیان اینکه در قرچک به ناحق به تیم شهید منصوری باختیم بیان داشت: در قرچک با فحش و پرتاب سنگ، شکست خوردیم ولی خدارا شکر توانستیم در اصفهان با مردانگی منصوری را ببریم نه با نامردی.
کاظمی در مورد شانس قهرمانی گیتی پسند گفت: با این پیروزی راه ما برای قهرمانی هموار شد و مطمئن باشید ۱۰۰ درصد قهرمان لیگ میشویم.
وی در پاسخ به این سوال که در هفته آخر امیدتان به تیم فولاد ماهان است که از منصوری امتیاز بگیرد اظهار داشت: ما اصلاً امیدمان به ماهان نیست زیرا بازیهای بعدیمان که با تیمهای فرش آرای مشهد و پرسپولیس است که پرگل میبریم و قهرمان لیگ میشویم.
امام جمعه داران گفت: در انتخاب كانديداها مصلحت شرط است نه اصلحيت چرا كه اصلحيت يك ويژگي فردي بوده و مصلحت ويژگي مردمي است.
وي با استناد به حديث حضرت محمد (ص) كه فرمود: «بد بو ترين انسانها در روز قيامت علمايي هستند كه علم خودشان را كتمان ميكنند»، بیان داشت: اگر كسي به من مراجعه كند و نظر شخصي مرا در رابطه با راهنمايي بخواهد من بايد او را راهنمايي کنیم.
امام جمعه داران با تاكيد بر اين كه ما نبايد از تغييرات بترسيم افزود: تغيير در هر كجا باشد، اگر در چهارچوب قوانين و نظام مقدس جمهوري اسلامي باشد، موجب شور، نشاط، پويايي و پيشرفت ميشود.
وی وفاداري به نظام و اعتقاد به ولايت مطلقه فقيه، حسن سابقه و عدم احتمال انحراف، مردمي بودن و ساده زيستن، تخصص و تجربه كافي در يكي از علوم، شجاعت و شهامت را از ملاكهاي نماينده اصلح و مردمي اعلام کرد و اظهار داشت: نبايد نماينده وابسته به باند و جناح خاصي باشد و درت بليغات بايد از اسراف و تبذير بپرهيزد.
بازیکن تیم فوتسال گیتی پسند گفت: شاید داور اشتباه کرده باشد اما من فقط یک بازیکن هستم و وظایف خودم را دارم و از همین خبرگزاری ایمنا از سهرابی، داور مسابقه عذرخواهی میکنم.
وی در مورد اخراجش توسط داور مسابقه گفت: آن صحنه اخراج نداشت اما من هم نباید به داور مسابقه اعتراض میکردم چون این کار حرفه ای نیست.
بازیکن ملی پوش گیتی پسند با بیان اینکه من تنها یک بازیکن هستم و نباید در کار داور دخالت میکردم، بیان میکند: شاید داور اشتباه کرده باشد اما من فقط یک بازیکن هستم و وظایف خودم را دارم و از همین خبرگزاری ایمنا از سهرابی، داور مسابقه عذرخواهی میکنم.
شمسایی در مورد شانس قهرمانی گیتی پسند تاکید میکند: هنوز دو هفته دیگر باقی مانده است و هیچ چیز مشخص نیست، ما باید تمام تلاش خود را برای پیروزی پرگل در دو مسابقه آینده انجام دهیم تا انشالله قهرمانی را برای مردم اصفهان به ارمغان بیاوریم.
برترین های لیگ برتر واترپلو در مراسم اختتامیه این رقابت ها معرفی شدند.
به گزارش ایمنا، فصل جاري رقابتهاي ليگ برتر واترپلو عصر ديروز جمعه ۵ اسفند با برگزاري ۲ديدار به پايان رسيد که طي آن در اصفهان خانه شناگران اين شهر۱۱بر۴ هيات شناي خراسان رضوي را مغلوب کرد و در آخرين ديدار جام بيست ويکم که در استخر آزادي بين تيمهاي نفت و گاز اميديه و هيات شناي زنجان برگزار شد در پايان تيم زنجان با نتيجه ۱۰ بر ۵ حريف خود ونايب قهرمان ليگ را شكست داد تا عنوان سومي اين جام را به خود اختصاص دهد.
شايان ذکر است ديدار هفته چهاردهم ليگ برتر چهارشنبه تيم هاي هيات شناي گيلان و هيئت شناي خوزستان در انزلي به مصاف هم رفتند که در پايان تيم هيات شناي گيلان با نتيجه ۱۹ بر ۵ ميهمان خود را مغلوب کرد و تيم فولاد ماهان سپاهان ۱۸بر۳ ميهمان خود نفت وگاز گچساران را از پيش رو برداشت.
بدين ترتيب در پايان بيست و يكمين دوره ليگ برتر واترپلو باشگاه هاي كشور تيم فولاد ماهان سپاهان با۲۷ به مقام قهرماني دست يافت، تيم نفت و گاز اميديه با۲۱ امتياز نايب قهرمان شد و تيم هيات شناي زنجان با ۲۰ امتياز و به دليل گل آوراژ بيشتر در بازي روبرو مقابل هيات شناي گيلان در مكان سوم رقابتهاي ليگ برتر واترپلو باشگاه هاي كشور ايستاد.
مراسم اختتاميه و اهداء جوايز تيم هاي برتر بيست و يكمين دوره مسابقات ليگ برتر واترپلو بعد از ظهر ديروز جمعه با حضور مسولان فدراسيون شنا وسازمان ليگ برتر واترپلو، محسن رضواني سرپرست امور دبيري فدراسيون، محسن سميع زاده مدير اجرايي فدراسيون، رومن پولاچيك سرمربي اسلواكي تيم ملي و كامبيز رخشاني مهر مربي تيم ملي واترپلو و جمعي از پيشكسوتان اين رشته در استخر قهرماني ورزشگاه آزادي تهران برگزار و جام و جوايز به تيم هاي برتر اهداء شد.
تيم هاي فولاد ماهان سپاهان و نفت و گاز اميديه با کسب قهرماني و نايب قهرماني دربيست و يكمين دوره ليگ برتر واترپلو باشگاه هاي كشور به عنوان نمايندگان ايران در رقابتهاي ليگ باشگاه هاي آسيا در سال آينده که در يكي از كشورهاي اين قاره كهن برگزار انتخاب شدند.
همچنین از سوي سازمان ليگ واترپلو برترين هاي بيست و يكمين دوره ليگ برتر باشگاههاي كشور معرفي شدند.
در مراسم اختتاميه و اهداء جوايز تيم هاي برتر بيست و يكمين دوره مسابقات ليگ برتر واترپلو که عصر دیروز در استخر مجموعه ورزشي آزادي برگزار شد از سوي سازمان ليگ برتر واترپلو و با تائيد کميته مشورتي واترپلو بهترين هاي ليگ برتر معرفي و با اهدا لوح ياد بود و جوايزي از آنها تقدير شد.
اسامي بهترين هاي ليگ بيست ويکم به اين شرح است:
بهترین بازيكن ليگ برتر: سيدمحمد سعيد ميرمهدي
بهترين بازيكن اخلاق: عليرضا شهيدي پور
بهترين سرمربي: حميد شب انگيز
بهترين داور: حامد دايي تقي
رئيس کميته فوتسال فدراسيون فوتبال با ابراز تاسف از آنچه در ديدار گيتي پسند - شهيد منصوري رقم خورد، گفت: براي تيم گيتي پسند نتيجه مهم نبود و عوامل اين تيم تمام ارزشهاي فني مسابقه را زيرپا گذاشته بودند.
وی در ادامه افزود: پیش از شروع بازی شاهد تمام فعالیتهای تیم میزبان برای برگزاری بازی بودم. متاسفانه تیم میزبان پیش از شروع بازی یک برنامه تدارک دیده بود تا انتقام آنچه در شهر قرچک بر این تیم گذشته شده بود را بگیرد. گویا نتیجه بازی برای آنها مهم نبود و آنچه مورد اهمیت و توجه تیم میزبان بود، انتقام و انتقام گیری از تیم قرچکی بود.
رئیس سازمان لیگ فوتسال خاطر نشان کرد: علیرغم خواهشها و تمناهای من و ناظر مسابقه و صحبتهایی که با لیدرها و مربیان تیم گیتی پسند اصفهان داشتیم و بهترین داوران را برای برگزاری مسابقه انتخاب کرده بودیم، پیش از شروع مسابقه لیدرهای تیم گیتی پسند توهین نسبت به تیم مقابل، داوران و حتی من را آغاز کردند و اندک تماشاگران تیم میهمان نیز از توهین های آنها در امان نماندند!
رئیس کمیته فوتسال فدراسیون فوتبال از تلاش این کمیته برای برگزاری این بازی در جوی خوب و حفظ ارزشهای فنی مسابقه یاد کرد و اظهار داشت: میخواستیم بازی به گونهای برگزار شود که بعد از برگزاری گله و گله گذاری به وجود نیاید و حتی سعی کردم با بلندگو پیش از آغاز بازی جو سالن را آرام کنم اما اجازه صحبت کردن به من ندادند. متاسفانه مسئولان تیم گیتی پسند برنامهای پرطمطراق چیده بودند و تلاشهای ما برای کنترل جو سالن بی نتیجه ماند.
وی در ادامه یادآور شد: از شروع مسابقه تمامی اعضای کادر فنی تیم گیتی پسند به جز سرپرست این تیم که سعی در آرام کردن عوامل این تیم داشت، حرکاتی بد و زشت انجام میدادند و جو سالن را خراب میکردند. آنها با اینکه تیمشان جلو بود به تیم مقابل، داور و ... حمله میکردند. متاسفم از اینکه بگویم برای تیم گیتی پسند نتیجه مهم نبود و عوامل این تیم تمام ارزشهای فنی مسابقه را زیرپا گذاشته بودند. برای آنها انتقام جویی بیشتر از مسائل فنی و حتی نتیجه گیری اهمیت داشت.
ترابیان ضمن ابراز رضایت از عملکرد تیم داوری دیدار گیتی پسند اصفهان - شهید منصوری قرچک، خاطر نشان کرد: با وجود همه فشارهایی که وجود داشت، تیم داوری خیلی خوب عمل کرد و من از کار داوران راضیام اما متاسفانه داوران با زشتترین الفاظ و رکیکترین حرفها مورد خطاب قرار گرفتند.
رئیس کمیته فوتسال فدراسیون فوتبال با یادآوری اینکه عوامل تیم اصفهانی و تماشاگران این تیم سفارشهای او را زیر پا گذاشته و هرچه میخواستند، انجام دادند، افزود: در جریان بازی چندین بار به من توهین شد. برای من این توهینها اهمیتی ندارد اما از کنار توهین به داور و تیم مقابل نمیتوانم به راحتی عبور کنم.
وی در ادامه افزود: نگرانی اصلی من این است که تیمی با این تفکرات و نوع نگرش حتی اگر قهرمان لیگ برتر شود هم نمیتواند نماینده فوتسال ایران در آسیا باشد. ما به این قضیه نگاهی ویژه خواهیم داشت و اجازه نمیدهیم که آبروی کشورمان را عدهای به سخره بگیرند. بدون شک در این زمینه تجدیدنظری اساسی خواهد شد.
ترابیان از تسلیم گزارش ویژه ناظر بازی گیتی پسند - شهید منصوری به انضمام گزارش خود به کمیته انضباطی خبر داد و گفت: از کمیته انضباطی خواستم به اتفاقات این بازی بصورت ویژه رسیدگی کند. اجازه نمیدهیم لیگ برتر فوتسال عرصه تاخت و تاز انتقام جویان شود.
وی در عین حال از بازیکنان دو تیم گیتی پسند و شهید منصوری قرچک که به زعم او ارزشهای فنی و اخلاقی را زیرپا نگذاشتند تشکر کرد و گفت: برای من مورد قبول و پذیرش نیست که لیدرهای باشگاه گیتی پسند اصفهان با پیراهن این باشگاه تحت کنترل عوامل باشگاه نباشند.
دیدار تیم های فوتسال گیتی پسند اصفهان و شهید منصوری قرچک روز پنجشنبه از هفته بیست و چهارم رقابتهای لیگ برتر در سالن پیروزی اصفهان با برتری ۵ بر ۲ تیم گیتی پسند به پایان رسید.
رییس اداره حفاظت محیط زیست آران و بیدگل از دستگیری سه شكارچی متخلف در این شهرستان خبر داد.
الهیار دولتخواه در گفت و گو با خبرنگار ايمنا در آران و بيدگل اظهار داشت: این شكارچیان متخلف در پی گشت كنترل ماموران اجرایی اداره محیط زیست آران و بیدگل و پس از تعقيب و گريز در منطقه "يخاب" این شهرستان دستگیر شدند.
وی افزود: این سه شكارچی بدون اخذ پروانه و در فصل غیر مجاز شش قطعه پرنده كوكر سينه سياه (باقرقره)، شكار كرده بودند.
وی خاطرنشان كرد: از این گروه دو قبضه اسلحه ساچمه زنی به همراه ۲۱ فشنگ و ادوات مختلف شكار ضبط شد.
دولتخواه، با اشاره به اینكه این سه شكارچی تحویل مقامات قضایی شدند تاكیدكرد: طبق بند الف ماده ۱۰ و ۱۱ قانون شكار و صید و بر اساس مصوبه ۲۶۰ شورای عالی محیط زیست شكارچیان متخلف به پرداخت جریمه نقدی محكوم می شوند.
منطقه كوهستاني "يخاب" در محدوده شهرستان آران و بيدگل داراي زيستگاه هاي كوهستاني-دشتي است كه گونه هاي منحصر به فرد زيستي همچون يوز ايراني، هوبره، جبير، بالابان و باقرقره است.
یک کارگردان تلویزیون گفت: برنامهای مرتبط با مضمون انتخابات با نام "میم مثل ... " تا روز برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی از شبکه اصفهان پخش میشود.
وی افزود: این برنامه در هر قسمت شامل موضوعهایی مانند مشارکت، مادر، مهر، میهن و موارد دیگری است که همگی با حرف میم شروع شده و به انتخابات ارتباط پیدا میکنند و در طی برنامه نیز مردم دیدگاههای خود را درباره موضوعهای یاد شده بیان میکنند.
این کارگردان و تهیه کننده تلویزیونی تصریح کرد: برنامه "میم مثل ... " با موضوع میهن به عنوان مادر همه مردم و عرق ملی به وطن آغاز شده و در روز دوازده بهمن به انتخابات ختم میشود.
وی ادامه داد: این برنامه مجری محور است و دارای بخشهایی مانند گزارش، نریشن، سرود و بخش کارشناسی است که کارشناس در پایان برنامه موضوع مورد نظر را تحلیل میکند.
جلالی با بیان اینکه مدت زمان این برنامه ده دقیقه است، بیان داشت: "میم مثل..." چندین بار در روز به صورت میان برنامه پخش میشود و تا روز ۱۲ اسفندماه ادامه مییابد.
وی در ادامه درباره مشکلات کارگردانی و تهیهکنندگی گفت: یک کارگردان و تهیه کننده تلویزیونی و یا رادیویی ناچار است ۲۴ ساعته در دسترس باشد که این موضوع از جمله سختیهای این حرفه است.
این کارگردان تلویزیون اضافه کرد: این حرفه از جمله مشاغل سخت اما جالب و دوستداشتنی است و شخصی که به این عرصه قدم میگذارد باید سختیهای آن را نیز بپذیرد.
وی افزود: ساخت برنامههای تلویزیونی حتی اگر بسیار کوتاه باشد بسیار زمانبر و سخت است، به گونهای که گاه برای ساخت یک برنامه ده دقیقهای چندین نفر یک روز کامل زمان صرف میکنند.
جلالی در ادامه تاکید کرد: به تماشاگران پیشنهاد میکنم گاهی نیز با این دیدگاه به برنامههای تلویزیونی و رادیویی بنگرند و البته ما نیز از انتقادات و پیشنهادهای سازنده آنها در راستای هرچه بهتر شدن برنامههایمان استقبال میکنیم.
اولین دورهی مسابقات استانی سازههای ماکارونی (گرایش هدفمند) با حضور بیش از ۲۵ گروه از دانشگاهها و مراکز علمی مختلف استان اصفهان، در دانشگاه اصفهان برگزار گردید.
در این مسابقه سازهها بعد از انجام تستهایی از قبیل، چسب کاری، عبور مکعبی بهضلع ۵ سانتیمتر و اندازهگیری ابعاد سازه، شرایط آییننامهای شرکت در مسابقه را بهدست آوردند. درمرحلهی بعد، پس از وزنکشی وارد قرنطینه شده و درنهایت با قرعهکشی بارگزاری شدند. با توجه به اینکه مسابقه در گرایش هدفمند برگزار میشد سبکترین سازهای که ۲۵ کیلوگرم را حداقل بهمدت یک دقیقه تحمل میکرد برندهی مسابقه بود.
عناوین برگزیدهی این مسابقه بهشرح زیر میباشد:
مقام اول
گروه: پادنا
سرپرست: مرتضی بهنام
نسبت بار به وزن: ۱۵۰.۷
مقام دوم
گروه: آویژ
سرپرست: احسان قانع
نسبت بار به وزن: ۹۰.۷
مقام سوم
گروه: اسپاگتی
سرپرست: سید آرمین میرحسینی
نسبت بار به وزن: ۸۸.۹۶
نسل فردا
با پایان گردهمایی مدیران روابط عمومی ادارات کل ورزش و جوانان کشور نسل فردا به گزارش کامل این رویداد پرداخته است. صفحه نصفه و نیمه ورزشی امروز نسل فردا اخبار کوتاهی نیز از ورزش استان و کشور در خود دارد.
نگاهی به دیگر عناوین ورزشی روزنامه نسل فردا:
قاضی فرشته نجات کی روش
کربکندی: نقش جهان در بی برنامگی
یک پیروزی شیرین برای گیتی پسند
اصفهان زیبا
اصفهان زیبا پیروزی گیتی پسند برابر منصوری در لیگ برتر فوتسال را نتیجه ای ایده آل برای فوتسال اصفهان دانسته است. این روزنامه با این مقدمه به گزارش بازی دو تیم پرداخته و در کنار آن، گریزی نیز به حاشیه های این دیدار داشته است. تیتر این گزارش به این صورت انتخاب شده است: گیتی پسند ماموریتش را انجام داد، نوبت به ماهان رسید.
نگاهی به دیگر عناوین ورزشی روزنامه اصفهان زیبا:
سرمایه هایی برای دیگران
ناظر ویژه در تهران، انتخابات فوتسال زیر ذره بین ای.اف.سی
ادامه لیگ برتر بسکتبال به سال آینده موکول شد
نصف جهان
« قانونی برای باشگاههای خیالی» عنوان مطلبی است که صحبت های رئیس کمیسیون ورزش مجلس که گفته است: ذوب آهن منعی برای هزینه کرد در ورزش ندارد را تحلیل کرده است. قانونی برای باشگاههای خیالی عنوان این تحلیل است.
نگاهی به دیگر عناوین ورزشی روزنامه نصف جهان:
هوادار بهتر از شما فوتبال را می فهمد
اولین خرید قطعی غیر قطعی
زاینده رود
عنوان « بازیکن نگو، کدو تنبل» در صفحه ورزشی امروز زاینده رود خودنمایی می کند. این عنوان مطلبی است که زاینده رود در خصوص نتایج ضعیف تیم والیبال گیتی پسند در صفحه ورزشی خود قرار داده است.
نگاهی به دیگر عناوین ورزشی روزنامه زاینده رود:
گیتی پسند در یک قدمی قهرمانی فوتسال
سبیلم را خودم کوتاه کردم نه بازیکنان تیم ملی
اصفهانی ها اجازه نخواهند داد جام از اصفهان خارج شود
با پایان مسابقات لیگ تیراندازی با کمان داخل سالن باشگاههای کشور، فولاد ماهان سپاهان در هر سه رشته قهرمان شد.
به گزارش ایمنا مسابقات لیگ تیراندازی با کمان داخل سالن باشگاههای کشور با قهرمانی فولاد ماهان سپاهان در هر سه رشته به پایان رسید.
این مسابقات در دور برگشت، روز جمعه ۵ اسفند ماه سال جاری در اصفهان پیگیری شد و تیم تیراندازی با کمان فولاد ماهان سپاهان در هر سه رشته ریکرو آقایان، کامپوند آقایان و ریکرو بانوان بر سکوی نخست ایستاد.
مسابقات دور برگشت با حضور تیم های فولاد ماهان سپاهان، هیات زنجان، علوم پزشکی گیلان، مرکز علمی کاربردی عتیق اصفهان و نفت امیدیه در سالن آتش نشانی به میزبانی هیات تیراندازی با کمان استان اصفهان برگزار شد که در رشته ریکرو آقایان تیم های فولاد ماهان سپاهان، هیات زنجان، علوم پزشکی گیلان، در ریکرو بانوان تیم های فولاد ماهان سپاهان، مرکز علمی و کاربردی عتیق اصفهان، علوم پزشکی گیلان، در کامپوند آقایان تیم های فولاد ماهان سپاهان، هیات زنجان و علوم پزشکی گیلان به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب نمودند.
در آیین اختتامیه این مسابقات مسئولین فدراسیون تیراندازی با کمان، مسئولین هیات تیراندازی با کمان استان اصفهان و مسئولین باشگاه فولاد ماهان حضور داشتند.
به تیم های برتر این مسابقات علاوه بر مدال و حکم قهرمانی کاپ تیمی نیز اهدا شد. همچنین لوح یادبودی از سوی هیات تیراندازی با کمان استان اصفهان به تیم های حاضر در این رقابت ها اهدا گردید.
معاون بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان گفت: به كارگيري تكنولوژي و فناوري هاي موجود در نهمين نمايشگاه صنايع غذايي كه به بخش بسته بندي مربوط است، سبب ارتقاي صنايع غذايي كشور مي شود.
وي ادامه داد: ایران در بخش صنایع بسته بندی در مقایسه با سایر كشورها پيشرفت چنداني نداشته اين در حالي است كه فضا، امكانات و امنیت سرمایه گذاری اين حوزه بسيار مناسب است.
معاون بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان با بیان این که بسته بندی های غذایی چرخه مدرنیزه شدن سيستم توليدات غذايي كشور را تسهيل و سرعت مي بخشد، اضافه کرد: در عرصه هايي مانند توليد نان، تشويق ها و حمايت هاي لازم در خصوص بهبود اين روند حائز اهميت بوده و تاکنون انجام گرفته است.
وی از بسته بندی به عنوان يكي از امور زیربنایی و ساختاری پایه های اقتصادی كشور نام برد و بيان داشت: استفاده از تكنولوژی و دستگاه های اتوماتیك سبب ارتقای سلامت و بهداشت در تولیدات غذایی می شود.
سلیمی با تأكيد بر اینكه صنایع بسته بندی باید در ایران گسترش یابد، اظهار داشت: سازمان صنعت، معدن و تجارت برنامه هاي ويژه اي در اين خصوص دارد.
وی یادآور شد: بخش صنایع بسته بندی سبزیجات، صیفی جات و میوه كه دارای مزیت نسبی هستند، اهمیت فوق العاده ای دارند و از مزاياي آن مي توان به امنیت به لحاظ تنوع، اعتماد و اطمینان به توزیع در شبكه مجازی اشاره كرد.
معاون بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان تقویت فروشگاه های زنجیره ای را از جمله اهداف این سازمان برشمرد و گفت: با این شیوه می توان خدمات بهتري را ارايه كرده و از بار ترافیك شهر نيز بكاهيم.