راه رهبری_1
رهبران در مقام والدين هستند. والدين نميتوانند قبل از خوابانيدن تمامي فرزندانشان به استراحت پرداخته و بخواب روند. آنها از انجام اينكار عاجزند مگر اينكه مريض و بيمار باشند. آنها با نگراني براي چگونگي آيندة فرزندان نابالغ خود، براي آنها اشك ميريزند؛ وقتي كه آنها در زندگي شان با سختي و دشواري روبرو هستند، قلب والدين چنان است كه تا با اشتياقي عظيم براي متبرك شدن فرزندانشان دعا نكنند به خواب نخواهند رفت. يك رهبر هم بايد در زمان بخواب رفتن اوقات سختي داشته باشد. بعلاوه، وقتيكه شما صبحگاهان يا شبانگاه اوقات اضافي صلح آميزي داريد، بايد بدون توجه ديگران براي اعضاء و افراد زير دست خود دعا كنيد. آيا متوجه منظور من ميشويد؟ اين تنها راهي است كه شما ميتوانيد در آن پايه تأسيس كنيد.
از اينرو شما بعد از پرورش فرزندانتان به اين شكل، قصد داريد چه كاري انجام دهيد؟
شما بايد از آنها ميهن پرستاني بسازيد كه بيش از كانون خانواده، براي خاطر ملت و كشورشان زندگي كنند. شما والدين، براي انجام اين كار، خودتان بايد اولين الگو و مثال را نشان دهيد. آن آموزگاراني كه از طريق زندگي خود نخست نشان ميدهند، والدين راستين هستند. والدين راستين كساني هستند كه نخست با عشق آموزش داده و سپس از آنها ميخواهند كه آن را در عمل به انجام برسانند. اگر شما چنين زندگي را پيش گيريد، خدا نميتواند در هيچ شرايطي شما را ترك كند. بعلاوه چنين افرادي از نيروي پر قدرت اسرارآميزي برخوردار هستند كه توجه ديگر مردم را خودبخود جلب ميكنند. بنابراين ديگر مردم چاره اي ندارند جز اينكه به چنين افرادي توجه كنند.
اگر در زمستان، شما در ميان چند بخاري يكي را روشن كنيد، حتي اگر توضيح ندهيد كه كداميك از آنها روشن است، مردم بطور طبيعي گرد بخاري روشن شده جمع ميشوند، چون ميتوانند گرما را احساس كنند.
به همين شكل، شما هم بايد فردي شويد كه ديگران مجذوب شما شوند. كاري كه من در حال انجام آن هستم اين است كه با تأسيس چنين پايهاي و تنها با عزمي راسخ براي فداكاري، يك سنت نوين را گسترش داده و پس از مرتبط ساختن آن با پاية خانوادگي، متمركز بر آن، پايه قبيله، مردم و كشور را بوجود آورم. اين مسير و راهي است كه خدا در آن قرار دارد.