راسخون

غضنفر نماها

rassool کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 471
|
غضنفر بالاي پل هوايي ايستاده بوده ميگه: حالا ما خر، ما نفهم ، ما بي شعور ... اينجا اصلأ آب ردميشه كه پل زدن؟!
rassool کاربر برنزی
|
|
به غضنفر میگن چرا سي ديت انقدر خش داره ميگه:آخه زير قسمتهاي مهمش خط كشيدم !
rassool کاربر برنزی
|
|
فيلسوف غضنفر:دايره زندگي, مربعي ست كه سه ضلع دارد عشق ومحبت!
rassool کاربر برنزی
|
|
يكي بدو بدو از جهنم مياد بيرون. ميگن چرا داري فرار ميكني؟
ميگه آخه جهنم آتيش گرفته.
naserm کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 168
|
غضنفر میره طوطی بخره ، فروشنده یه جغد داشته می ده بهش
بعد از چند وقت دوباره می ره پیش فروشنده . فروشنده ازش می پرسه طوطیت حرف میزنه
میگه نه ولی وقتی دارم بهش آموزش میدم خیلی توجه می کنه!!!!!
saeedazimi کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 688
|
غضنفر به رفيقش مي گه من يه تمساح پيدا كردم چيكارش كنم؟ ميگه ببرش باغ وحش. فردا رفقيش مي گه برديش؟ غضنفر مي گه : آره ، تازه امشب هم مي خوام ببرمش سينما !
a_mazaheri کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 2011
|
يك روز يك پرتقال خودش زخمي ميكنه ميگن چكار ميكني
ميگه مي خوام پرتقال خوني بشم
a_mazaheri کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 2011
|
غضنفر مي ره امتحان راهنمايي و رانندگي بده، ازش مي پرسن؟ يه نيسان، يه اتوبوس، يه ماشين آتش نشاني و يه دوچرخه، کدوم اول بايد بره؟
غضنفر مي گه: نيسان بايد اول بره، بهش مي گن: بيشتر فکر کن، ماشين آتش نشاني در حال ماموريته، مي گه: خب نيسان اول بايد بره،
بهش مي گن: بازم فکر کن، غضنفر خيلي فکر مي کنه، بعد مي گه: اول ماشين آتش نشاني، بعد اتوبوس وبعد دوچرخه. مي پرسن؟ پس نيسان چي شد؟ مي گه: کجايي بابا، نيسانه گازشو گرفت و اول رفت.........
clever_son کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 163
|
تو جزیره آدم‌خوارا، یه بابایی می ره ساندویچ فروشی، یه ساندویچ مغز سفارش می ده. ساندویچیه می گه: می شه ۲ تومن. مرده عصبانی می شه و می گه: یعنی چی؟ مگه سَرِ گردنست؟! هفته پیش یك تومن بود! ساندویچیه می گه: آخه این مغز تهرونیه، مرده هم ساندویچشو می خوره و چیزی نمی‌گه. هفته بعد می آد و دوباره ساندویچ مغز سفارش می ده، این دفعه ساندویچیه می گه: شد ۱۰ تومن! یارو خیلی شاكی می شه، می گه‌: بابا چه خبرته؟! ساندویچیه می گه: آخه ‌این مغز هم ولایت های حسن آقاست، كلی فسفر داره، باز طرف چیزی نمی‌گه و پولو می ده و ساندویچشو می‌خوره. هفته بعد دوباره می آد و یه ساندویچ مغز سفارش می ده، این دفعه ساندویچیه می گه:
می شه ۱۰۰ تومن! یارو دیگه پاك کپ می کنه و
ساندویچو می‌كوبه رو میز و داد میزنه: این چه مسخره بازی یه درآوردی؟! ساندوچیه می گه: ‌آخه ‌این یكی مغز هم ولایتی های غضنفره، باید ۱۰۰ تا كله بشكونیم تا یه ساندویچ ازش درآد!!!
hossein کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 1
|
salam
ahay albalo khoshke . . . . . joke be mazat mano koshteh
rassool کاربر برنزی
|
|
شب بودوخورشيد به روشني مي درخشيد پيرمردي جوان يكه وتنها همراه با خانواده اش درسكوت گوشخراش شب قدم زنان ايستاده بود.
erfanh کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 89
|

شاید این قضیه رو همه دوستان شنیده باشن که یه روز نوه امام برای ایشون لطیفه ای درباره یک ترک تعریف میکنه و امام بهش می گن نگو یه ترک، یا لااقل به جاش بگو یه ترک کافر (چون کافر غیبتش حلال حلاله). دفعه بعد نوه امام پیش ایشون میاد و لطیفه دیگری تعریف میکنه. برای اینکه توی اون لطیفه غیبت کسی نشه و قشر روحانیت مورد توهین واقع نشه می گه یه روحانی کافر  ... .

حالا من اینو می خوام بگم که این نوع بیان لطیفه کار درستی نیست. اتفاقا توی معراج السعاده می خوندم که اگر پشت سر یک قوم یا قشری حرف بزنید یا نسبت ناروا بدید و یا حکم کلی بدید این غیبت محسوب میشه و گناه کبیره است.

به نظر من استفاده از لفظ غضنفر هم اشتباه و غلطه چون قومیت مد نظر شما مدلول التزامی این لفظ میشه و بنابراین فرقی نمیکنه بگین یه ترکه فلان کارو کرده یا یه غضنفر ....

من خواهشم اینه که حداقل به خاطر اینکه شانیت خودتون رو زیر سوال نبرین از این الفاظ دیگه استفاده نکنین. من نمیدونم مگه چه نقصی به لطیفه شما وارد میشه اگه بدون این الفاظ بیانش کنین. جک شما جکتر میشه؟ خنده ش بیشتر میشه؟! اگر هم بشه حق الناس به گردنتون خواهد بود.

شما یه سیری بکنین در مزاح های معصومین سلام الله علیهم  آیا نشانی از به تمسخر گرفتن کسی یا قومی پیدا می شود. به نظر من این خودخواهانس که برای یک خنده زودگذر خودمان عده ای را به تمسخر بگیریم... دیگر خود دانید.

mesbah کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 771
|
سلام به همگی
لذت بردیم
بابا چرا دل این عرفان رو میشکنید؟!
rassool کاربر برنزی
|
|
عرفان جان ما اول کار اتمام حجت کردیم. بدت نیاد.
azimos کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 1
|
برا غضنفر جک میگی؟
بذار بهش میگم
ما که نفهمیدیم آخرش چی خوردیم؟