راسخون

بازیهای جدید - خبرهای جدید

fahrenheit47 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 581
|

رونمایی از بازی Remember Me توسط شرکت کپکام و Dontnod بدون شک یکی از غافلگیری های گیمزکام ۲۰۱۲ بود و این بازی ممکن است برای کنسولهای نسل بعد نیز منتشر شود.همانطور که تهیه کننده کپکام،آقای Mat Hart می گوید؛ماه می ۲۰۱۳ که تاریخ انتشار Remember Me است،بازی های بزرگ زیادی عرضه میشوند،از جمله تاخیرهای بازی ها در عرضه که به این ماه کشیده می شوند،و این مسئله کار را برای Remember Me سخت می کند.اقای Hart در صحبتی که با Joystiq درباره پتانسیل آینده بازی داشته،می گوید که از آنجایی که کپکام قابلیت های این بازی را می داند،از حالا به فکر یک دنباله برای بازی و انتشار فرنچایز روی کنسولهای نسل بعد هستند:

“مسئله این است که اگر بازی رو برای اواخر سال آینده آماده کنیم،معنیش این است که ما نسبت به ورود به نسل بعد کنسول ها بی توجه هستیم و ما می خواهیم مطمئن باشیم که بازی در نسل حاضر منتشر بشه،تا هم فروش ان را ببینیم و هم ان را به عنوان یک IP جدید عرضه کنیم.کار بعدی ما هم این است که بازی را برای انتشار روی کنسول های نسل بعد آماده کنیم.”

اگر Remember Me بتواند با انتشار روی PlayStation 3 و Xbox 360 در آواخر نسل حاضر به فروش خوبی دست یابد،اصلا بعید نیست که یک نسخه آپدیت شده از بازی،چه خود آن و چه دنباله آن،برای PS4 و Xbox 720 نیز منتشر شود.

fahrenheit47 کاربر برنزی
|
|

به نظر می رسد شرکت EA بازی های بزرگی را با خود به Eurogamer Expo 2012 خواهد برد.طبق اعلام EA این شرکت بازی هایی مثل FIFA 13 ، Need for Speed: Most Wanted ، Medal of Honor: Warfighter ، Sim City ، Dead Space 3 و Crysis 3 را به این نمایشگاه می اورد.

اقای David Lilley کارگردان نمایشگاه Eurogamer Expo می گوید:

“هرکسی هرچیزی را که می خواهد در لیست باز های شرکت EA حضور دارد.اگر طرفدار فوتبال و یا طرفدار ترس و وحشت هستید و یا از سبک اکشن-تیراندازی لذت می برید شما باید این کنفرانس را به صورت کامل پوشش دهید!”

Eurogamer Expo 2012 در تاریخ ۲۷ الی ۳۰ سپتامبر در شهر لندن انگلستان برگزار خواهد شد و پیش بینی شده که بیش از ۵۰,۰۰۰ نفر در این نمایشگاه حضور پیدا کنند.

fahrenheit47 کاربر برنزی
|
|

سونی تاریخ انتشار بازی Sports Champions 2 را ۳۰ اکتبر اعلام کرد. البته این تاریخ انتشار برای آمریکای شمالی می‌باشد. Jeremy Ray از SCEA می‌گوید: ساخت بازی تقریبا به اتمام رسیده است و ما اکنون در حال پولیش کردن و از بین بردن باگ‌های بازی هستیم. با این بازی می‌توان ورزش‌های زیادی از جمله اسکی، بوکس، تنیس، گلف و بولینگ به همراه یک نسخه تیر اندازی با کمان بهبود یافته نسبت به قبل می‌توان انجام داد.

fahrenheit47 کاربر برنزی
|
|

رئیس شرک نینتندو یعنی آقای Iwata می گوید شرکت بازی سازی آنست که امکان استفاده از DLC را فقط برای افزایش طول بازی و لذت بردن از آن برای مشتریان قرار ندهد.

Iwata طی مصاحبه ای با Kotaku اعلام کرد که هیچ برنامه ای برای انتشار افراطی DLC برای بازی ها مانند کاری که دیگر شرکت ها می کنند ندارد.

” من فکر می کنم ، وقتی بازیکننده خسته است و دیگر هیچ چیز برای انجام دادن در بازی وجود نداشته باشد ، اگر ما یک مرحله ی جدید و یا یک کارکتر جدید و یا در کل یک چیز جدید به آن ها معرفی کنیم ، ما فقط انگیزه آن ها را برای رفتن به عقب افزایش داده ایم و ما فقط مقدار زمانی که آن ها باید از بازی لذت ببرند را افزایش داده ایم. “

” و یک چیز که نینتندو آن را به عنوان سیاست شرکت معرفی می کند آنست که ، ما نمی رویم که یک بازی کامل را بسازیم و بعد بگوییم ، بیایید پشت سر آن DLC ها را منتشر کنیم. این برنامه ی ما نیست. ما قطعا این کار را انجام نمی دهیم ، و این یک نمونه ی افراطی است. اما من فکر می کنم وجود دارد بازی هایی که وقتی شما آن را می خرید ، نمونه ی اولیه بازی ( مهم ترین بخش بازی ) در آن وجود دارد و باقی چیز ها به عنوان DLC منتشر می شود. در هر حال ، به اعتقاد من اگر شما همچین کاری بکنید ، مشتریان هیچ انگیزه ای برای خرید محصولات شما نخواهند داشت. “

و او در ادامه گفت : ” بنابراین هدف ما این است که وقتی ما یک DLC میسازیم مشتریان این احساس بهشان دست ندهد که ما آن ها را فریب داده ایم. اکنون من اعتقاد دارم که مردمی وجود دارند که درباره ی این موضوع نگرانند و ما فقط می خواهیم که آن ها بدانند که این چیزی نیست که ما برنامه ریزی کرده ایم. “

یکی از اولین بازی هایی که نینتندو برای آن پیشنهاد انتشار DLC را داده است New Super Mario Bros . 2 برای ۳DS است که آن هم برای افزایش تعداد سکه ها است. همچنین نینتندو قصد دارد یک New Super Mario Bros برای همه ی کنسول ها منتشر کند.

Iwata در این مورد می گوید : ” ما فقط یک عنوان New Super Mario Bros برای تمامی پلتفرم ها ساخته ایم. من فکر می کنم ما با سرعت پیش خواهیم رفت اما این انتخاب Miyamoto است پس من نمی توانم قول ۱۰۰% بدهم که با سرعت پیش رویم. “

New Super Mario Bros.2 هم اکنون در اروپا و استرالیا منتشر شده است و فردا در آمریکا منتشر میشود. و در ۱۹ آگوست و همزمان با انتشار ۳DS XL Lands در سایر مناطق منتشر می شود.

fahrenheit47 کاربر برنزی
|
|

به گزارش معاونت ارتباطات بنیاد ملی بازی های رایانه ای، گستردگی و تنوع محصولات ارائه شده در غرفه این بنیاد توجه ویژه افراد بازدید کننده و نمایندگان شرکت های حاضر بخصوص شرکت های مطرح آمریکایی، انگلیسی و ژاپنی را به خود جلب کرده است.
وسعت غرفه بنیاد ملی بازی های رایانه ای در نمایشگاه امسال که دو برابر سال گذشته بود و طراحی متفاوت آن که برگرفته از هویت ایرانی و اسلامی است و کیفیت بازی های ایرانی ارائه شده در نمایشگاه گیمزکام ۲۰۱۲ آلمان واکنش های جالبی را در خصوص تحریم اقتصادی ایران و بی اثر بودن آن بر روند فعالیت های صنعتی، تجاری و فناوری ایرانی در پی داشته است.

این موضوع در صفحات شخصی افراد مشهور صنعت گیم که از بخش تجاری نمایشگاه و غرفه ایران بازدید کرده اند به چشم می خورد.
حضور مستمر و چهار دوره ای بنیاد ملی بازی های رایانه ای در نمایشگاه گیمز کام آلمان با افزایش کمی و کیفی در نحوه حضور و محصولات ارائه شده توأم بوده ، سبب شده که اکثر شرکت های حاضر و بازدید کنندگان غرفه جمهوری اسلامی ایران را به عنوان یکی از شرکت کنندگان همیشگی و مطرح این نمایشگاه بپذیرند و همچنین شرکت های مطرح و بزرگ در صنعت گیم با احترام فراوان از ایران، بازی های ایرانی و سهمی که کشورمان از بازار جهانی طلب می کند، یاد کنند.
حضور مستمر بنیاد ملی بازی های رایانه ای، پوشش خبری از این حضور دائمی که با احترام از آن در خبرها و تبلیغات داخلی آلمان یاد می شود باعث شده دانشجویان و افراد متخصص ایرانی بازدید کننده با خوشحالی و غرور خاصی نسبت به حضور کشورمان در این نمایشگاه واکنش نشان دهند.
کارشناسان و نمایندگان ایرانی حاضر در نمایشگاه ۲۰۱۲ آلمان تاکنون جلسات متعددی را با بیش از ۱۵۰ شرکت حاضر از کشورهای مختلف دنیا برگزار کردند.

مرجع: وبسایت رسمی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای

fahrenheit47 کاربر برنزی
|
|

کارگردان بازی Assassin’s Creed 3 یعنی اقای آقای Alex Hutchinson از تصمیم شرکت Ubisoft مبنی بر انتشار سالانه‌ی این فرانچایز حمایت کرد.اقای Hutchinson طی مصاحبه با CVG در جریان gamescom اعلام کرد که عرضه‌ی سالانه‌ی یک بازی، چیزی از ارزش های آن کم نمی‌کند و موجب کاهش جذابیت آن نخواهد شد:

“به نظرتان اگر چیز جدیدی را سالانه عرضه کنید، موجب کاهش جذابیت آن خواهد شد؟ اگر برنامه‌ی تلویزیونی Breaking Bad دوبار در هفته پخش می‌شد، من هر دوبار آن را تماشا می‌کردم؛ اگر Radiohead هر ۶ ماه یک‌بار، یک آلبوم منتشر می‌کرد، من با خوشحالی هر چه تمام تر آن را خریداری می‌کردم. اگر مردم خواهان این بازی فوق العاده هستند، پس باید قبول کنند که ما هم مجبوریم به شکلی پول خود را برگردانیم. خیلی کم پیش می‌آید که شما با عرضه یک بازی تمام پول خود را برگردانید؛ Assassin’s Creed 3 نیز از این قضیه مستثنی نیست. ما در بعضی موارد به اصول برگشتیم، یکی از موارد تکنولوژی بود؛ از نظر من، سودی که یک ناشر از ریسک خود به دست بیاورد بسیار خوب است. مردم بر این باور هستند که این روش، یکی از راه های تیره و تار سرمایه گرایی است ولی این کار بیشتر شبیه به اصول اشتراکی و کمونیستی است.”

Hutchinson اعلام داشت که Assassin’s Creed یک سه گانه نخواهد بود و به زودی به یک فرانچایز تبدیل می‌شود و مانند فرانچایز های بزرگ دیگر، فراز و نشیب های خاص خود را نیز خواهد داشت:

“در برخی از نقد و بررسی های Assassin’s Creed Revelations و در نظرات مردم، مشاهده می‌کردیم که آن ها عقیده داشتند این نسخه پایان این فرانچایز خواهد بود و این نسخه، بازی خوبی نبود. من طرفدار سایت Metacritic نیستم ولی این بازی نمره‌ی ۸۰ را در سایت مذکور دریافت کرد که آن چنان هم نمره بدی نیست. حال ما Assassin’s Creed 3 را یک فرانچایز مانند Mario یا Resident Evil به حساب می‌آوریم که فراز و نشیب های خاص خود را نیز دارد. ما برنامه‌ای مبنی بر ادامه‌ی این سری نداشتیم ولی حال انجام این کار، برنامه‌ی ماست. به نظر من اگر می‌خواهید یک فرانچایز را جذاب و تازه نگه دارید نیازی نیست که نسخه های آن با فاصله طولانی نسبت به هم منتشر کنید، برای مثال Nintendo و یا شرکت های ژاپنی در هر نسخه از بازی های خود، جان دوباره ای به آن فرانچایز می‌بخشند، پس وقتی آن ها این کار را انجام می‌دهند، ما هم می‌توانیم.”

fahrenheit47 کاربر برنزی
|
|

ظاهرا Bioware به طور جدی در حال طراحی و ساخت نسخه بعدی از سری بازی های Dragon Age است. به تازگی نام ها و کاراکتر های احتمالی در این عنوان لیک شده است.همچنین قسمتی از داستان بازی نیز در انجمن NeoGaf منتشر شده است:

“دریچه ای میان دنیاها، گروهی بزرگ از شیاطین را به این دنیا کشانده است. جنگ های داخلی در حال نابودی ملت هاست و خرابی و آوارگی بی حد و مرز است. کسی در تاریکی مخفی شده است که نقشه نابودی دنیا را در سر می پروراند و زمان برای Inquisition به سر رسیده است.در این قسمت شما هدایت نیروهای Inquisition را در دست خواهید گرفت. شما باید ارتشی برای مقابله با نیروها دشمن جمع کنید. ۳ کلاس Warrior، Mage و Rouge نیز همچنان در بازی حضور خواهند داشت. “

شرکت Bioware هنوز به طور رسمی این بازی را معرفی نکرده است.اقای Michael Pachter تحلیلگر صنعت بازی قبلا اعلام کرده بود که به احتمال زیاد Dragon Age 3 در سال ۲۰۱۴ عرضه می شود.پس اگر واقعا این بازی دردست ساخت باشد و اقای Pachter نیز درست گفته باشد مطمئنا Dragon Age3 برای نسل بعد خواهد بود.

fahrenheit47 کاربر برنزی
|
|

Warner Bros تائید کرد که بازی Spy Hunter در تاریخ ۹ اکتبر برای ۳DS و ویتا عرضه خواهد شد.

طبق قول سازندگان بازی ایده های جدیدی در خود دارد و دیگر شاهد چیزی مانند بازی دو بعدی قبل نخواهیم بود و تکنیک های جدیدی برای نابود کردن و جاسوسی در بازی وجود خواهد داشت. پس خودتان را برای یک ماشین بازی جاسوسی آماده کنید.

fahrenheit47 کاربر برنزی
|
|

Zone of the Enders HD به همرا دمو Metal Gear Rising :Revengeance در ماه اکتبر برای Xbox360 وPS3 عرضه می شود .این دمو که به همرا این عنوان عرضه می شود اولین تجربه بازیکنان خواهد بود و مکانیک های اصلی بازی را نشان می دهد . این اولین عنوانی است که به شکل کامل بازسازی HD شده است . Zoe of the Enders HD Collection در تاریخ ۳۰ اکتبر عرضه می شود .

fahrenheit47 کاربر برنزی
|
|

THQ اعلام کرد اولین محتوای اضافه Darksiders 2 که Argul’s Tomb نام دارد اواخر این ماه برای PSN وXBLA عرضه می شود .این محتوای اضافه به همراه نسخه Limited Edition بازی نیز عرضه شده بود . این DLC مواردی مانند دشمنان جدید و دو سیاهچال جدید را می افزاید . این محتوای اضافه برای کسانی فعال می شود که حداقل یکی از مناطق بازی را تمام کرده باشند . Argul’s Tomb در تاریخ ۲۵ سپتامبر با قیمت های ۵۶۰ پوینت مایکروسافت و ۴٫۳۹ پوند به ترتیب برای Xbox360 و PC در دسترس قرار می گیرد . نسخه PS3 این DLC روز بعد یعنی ۲۶ سپتامبر عرضه می شود .

fahrenheit47 کاربر برنزی
|
|

بخش تک نفره و مولتی پلیر God of War: Ascension در مرکز اجتماعات نمایشگاه Eurogamer Expo قابل بازی خواهند بود. سونی لیست بلند و بالایی از بازی های انحصاری خود که در نمایشگاه Eurogamer Expo قابل بازی اند را تهیه کرده است .

در ادامه لیست کامل بازی های انحصاری سونی که در Eurogamer Expo قابل بازی اند را مشاهده می کنید :

PlayStation 3:
God of War: Ascension (single and multiplayer)
Gran Turismo 5: GT Academy Edition
LittleBigPlanet Karting
PlayStation All-Stars Battle Royale
Ratchet & Clank: Q Force
Sly Cooper: Thieves in Time
Tokyo Jungle
Unfinished Swan
When Vikings Attack
Wonderbook: Book of Spells

PlayStation Vita:
LittleBigPlanet 2 Vita
PlayStation All-Stars Battle Royale
Sly Cooper: Thieves in Time
Smart As
Sound Shapes

fahrenheit47 کاربر برنزی
|
|

سونی و یوبیسافت از باندل Super Slim عنوان Assassin’s Creed III رونمایی کردند . این باندل دارای یک کنسول PS3:Super Slim 500 gig و عنوان Assassin’s Creed III با چهار مرحله انحصاری است . ضمن داشتن تمامی وسایل استاندارد مانند گیمپد این باندل یک ماه اشتراک رایگان plus را دارا می باشد . این باندل در تاریخ ۳۰ اکتبر عرضه می شود و ۲۹۹ دلار قیمت دارد .

fahrenheit47 کاربر برنزی
|
|

بازی Rayman Jungle Run؛ که اقتباسی از بازی زیبا و شاد Rayman Origins است که سال پیش برای پلتفرم ها عرضه شده بود، برای سیستم عامل های اندروید و IOS منتشر شد.

با توجه به نمایش های بازی، به نظر میرسد که ما دوباره با یک بازی شاد و جذاب طرف هستیم که در آن با پرش و دویدن و مشت زدن مراحل زیبا و رنگارنگ بازی را سپری خواهیم کرد.

بازی با قیمت £۱٫۹۹ برای iPad ، iPhone ، iPod و دستگاه های مبتنی بر اندروید عرضه خواهد شد. بازی به زودی برای Iphone 5 نیز منتشر میشود.

fahrenheit47 کاربر برنزی
|
|

Team Ninja قصد دارد که در جریان مراسم Tokyo Game Show در این هفته ، از یک عنوان جدید رونمایی کند. این خبر از طریق حساب توئیتر این شرکت که در آن نوشته شده بود ” عنوان کنسولی ” فاش شد.

Dead or Alive 5 و Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge که فقط برای Wii U منتشر می شود ، تنها بازی هایی هستند که این شرکت در حال حاظر بروی آن ها کار می کند.

مراسم TGS 2012 از ۲۰ تا ۲۳ سپتامبر برگزار می شود.

fahrenheit47 کاربر برنزی
|
|

مدل Super Slim کنسول PS3 که در طی کنفرانس سونی در توکیو گیم شو تایید شد در یک باندل به همراه FIFA 13 در بریتانیا عرضه خواهد شد . این باندل شامل یک کنسول PS3: Super Slim و یک نسخه از FIFA 13 است . این باندل در تاریخ ۲۸ سپتامبر تنها برای بریتانیا عرضه می شود .قیمت این باندل را خرده فروشان تعیین می کنند .