بخش زیادی از تسهیلات بانكی مشاغل خانگی در استان اردبیل جذب نشده است

نیر ، اردبیل - مدیركل تعاون، كار و رفاه اجتماعی استان اردبیل گفت : با وجود اختصاص مبلغ قابل توجه به استان اردبیل هنوز بخش زیادی از تسهیلات بانكی مربوط به مشاغل خانگی در این استان جذب نشده است .

به گزارش روز یكشنبه خبرنگار ایرنا ، حسین منوری در كارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان نیر میزان تسهیلات بانكی مشاغل خانگی در استان اردبیل را 400 میلیارد ریال ذكر كرده و افزود: : متاسفانه بخش قابل توجهی از این تسهیلات جذب نشده و باید دستگاه های متولی و بانك های عامل در این خصوص اهتمام جدی داشته باشند.

دبیر كارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان اردبیل بیان كرد : تاكنون 10 هزار طرح در قالب مشاغل خانگی با مجموع تسهیلات بالغ بر 310 میلیارد ریال به بانك های عامل معرفی شده است .

وی هشدار داد كه تسهیلات بانكی سهم شهرستان ها شناور بوده و قابل انتقال به مناطقی است كه در ایجاد مشاغل خانگی موفق عمل می كنند .

منوری سهم اشتغالزایی استان اردبیل را 51 هزار و 700 شغل اعلام كرده و گفت: اگر 50 درصد این سهم هم در استان محقق شود كار بزرگی صورت گرفته است .

سید حمید عباداللهی فرماندار نیر در این جلسه با بیان اینكه در حال حاضر موضوع اشتغال مهمترین دغدغه دولت در سطح كلان و مسئولان در منطقه است گفت: كارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان در تلاش است با استفاده از تسهیلات بانكی و استفاده مطلوب از پتانسیل های موجود در قالب شهرك و ناحیه صنعتی بستر اشتغالزایی را در این شهرستان فراهم كند .

وی سهم تسهیلات اشتغالزایی این منطقه را 16 میلیارد ریال اعلام كرد و گفت: در بحث ایجاد مشاغل خانگی اهتمام و حسن همكاری و مساعدت بانك های عامل ضروری است.