امير قلعه‌نويي: پيشنهاد كردم بازي با شاهين با تماشاگر برگزار شود سفرهاي طولاني و دنباله‌دار بيمارم كرده است چند روز است كه سر تمرين نرفته‌ام

سرمربي تيم فوتبال تراكتورسازي گفت: به سازمان ليگ پيشنهاد كرديم كه اجازه حضور تماشاگران بوشهري را در بازي يكشنبه بدهند.

ایسنا

امير قلعه‌نويي با تسليت اربعين حسيني درباره ديدار اين هفته تيمش برابر شاهين بوشهر كه به حكم كميته انضباطي بايد بدون حضور تماشاگر برگزار شود، اظهار كرد: باشگاه ما به پيشنهاد من نامه‌اي را به سازمان ليگ ارسال كرده و از آن‌ها خواسته است كه اجازه حضور تماشاگران را در اين بازي صادر كند. پيشنهاد من به اين دليل است كه تيم‌هاي شهرستاني بر خلاف تهراني‌ها بازي‌هاي كمتري را در خانه برگزار مي‌كنند و اگر از اين تعداد يكي هم بدون تماشاگر باشد خوب نيست. به همين دليل خواستيم كه تماشاگران بوشهري را به ورزشگاه راه بدهند. البته مسائل انضباطي را مسئولان كميته انضباطي بهتر تشخيص مي‌دهند و ما فقط پيشنهاد داديم.

وي ادامه داد: تيم‌هاي تهراني مشكلي براي رفتن به شهرستان‌ها ندارند و به راحتي با يك پرواز به هر شهري كه بخواهند مي‌روند اما تيم‌هاي شهرستاني مثل ما بايد ابتدا به تهران بيايند و سپس به شهرهاي ديگر سفر كنند. ما در چند هفته اخير دائما در سفر بوده‌ايم. هفته گذشته به تهران آمديم و از آن جا به قم رفتيم، سپس به تهران بازگشتيم و بعد به تبريز رفتيم. اين هفته هم اول به تهران آمده‌ايم تا از اين شهر به بوشهر برويم!

قلعه‌نويي در ادامه با بيان اينكه سفرهاي طولاني و دنباله‌دار تيمش باعث كسالت حال او شده است، گفت: اكنون چند روز است كه تحت درمان هستم و دائما با آمپول و سرم سروكار دارم. به همين دليل چند روز است كه نتوانسته‌ام در تمرين حاضر شوم و حتي امروز (شنبه) نيز شايد نتوانم در تمرين حضور پيدا كنم.

سرمربي تيم فوتبال تراكتورسازي درباره ديدار تيمش در هفته بيستم ليگ برتر هم خاطرنشان كرد: هر بازي شرايط خاص خود را دارد و ما نبايد به نتيجه هفته گذشته شاهين توجه كنيم. در دور برگشت همه ديدارها حكم فينال را دارند. شاهين هم تيم خوبي است كه از بازيكنان خوب و كادر فني خبره‌اي سود مي‌برد. فيروز كريمي كارش را خوب بلد است و من با شناختي كه از او و خودم دارم مطمئن هستم كه بازي ما بسيار فني و باكيفيت خواهد بود.

وي در ادامه با بيان اينكه چند بازيكن تيمش در بازي با شاهين به دليل مصدوميت و محروميت غايب خواهند بود، افزود: مهدي كياني را در اختيار نداريم، هرچند خوشبختانه اين بازيكن جمعه پايش را از گچ درآورده است. همچنين متاسفانه قاسم حدادي فر كه به تازگي به ما اضافه شده و كمك زيادي هم به ما كرده بود، مصدوم شده است و نمي‌تواند ما را در بازي يكشنبه همراهي كند. شدت مصدوميت اين بازيكن هم يكشنبه معلوم مي‌شود.

قلعه‌نويي در پايان با اعلام اين خبر كه استاندار آذربايجان شرقي پنجشنبه با دعوت بازيكنان تراكتورسازي به ضيافت شام به آن‌ها هديه داده است، گفت: استاندار توجه ويژه‌اي به تيم ما دارد و سعي مي‌كند در بازي‌هاي خانگي ما و حتي بازي‌هاي تهران ما شركت كند. همچنين مديركل تربيت بدني و جوانان استان هم كمك‌هاي شاياني به ما كرده است و مي‌خواهم از اين دو نفر تشكر كنم.