مبعلی: کادرفنی تیم ملی نظر چندانی روی لیگ امارات ندارد ؛ مطمئن باشید جدایی من از استقلال به خاطر پول
به گزارش جام نیوز به نقل از خبرآنلاین، ایمان مبعلی هافبک ایرانی باشگاه شارجه امارات روزهای آرام و بیسروصدایی را در فوتبال این کشور پشت سر میگذارد.
او که سالها در این کشور بازی کرده بود طاقت نیاورد که در فوتبال ایران بماند و دوباره به امارات رفت. البته تیم مبعلی یعنی شارجه شرایط خوبی در لیگ امارات ندارد و یکی از کاندیداهای سقوط به لیگ دسته دوم محسوب میشود. مبعلی در مورد وضعیت تیمش و مسائل مختلف دیگر گفتوگویی انجام داده که در زیر می خوانید.
* مثل اینکه در پایین جدول دست و پا میزنید؟
- متأسفانه شرایط خوبی نداریم و جزو تیمهای آخر جدول هستیم. البته در جام حذفی روز دوشنبه پیروز شدیم و به نیمه نهایی رفتیم. ما در نیمه نهایی باید با الجزیزه بازی کنیم.
* فکر میکنی در جام حذفی قهرمان شوید؟
- کار سختی است و ابتدا باید از الجزیره عبور کنیم ولی رسیدن به قهرمانی دور از دسترس نیست.
* چرا در لیگ آنقدر بد نتیجه میگیرید؟
- ما سه مربی عوض کردیم و تیم خوبی نداریم. وقتی تا اینجای کار سه مربی عوض کردیم یعنی همه چیز از ابتدای فصل خوب نبود.
* با این شرایط فکر نمیکنی که در نهایت سقوط کنید؟
- شرایط ما واقعا بحرانی است و همانطور که گفتم از اول هیچ چیز درست نبوده است با این حال نمیتوان از حالا در مورد آینده پیشبینی کرد و ما باید تا آخرین لحظه تلاش کنیم.
* بازیکن جدید به تیم شما اضافه نشده؟
- فعلا خیر ولی برای جذب بازیکن تا دو هفته دیگر زمان داریم. البته همه بازیکنان خوب قرارداد دارند و خیلی سخت است بازیکنی پیدا کنیم که بتواند به ما کمک کند.
* راستی در مورد حضور محمدرضا خلعتبری در تیم فوتبال الوصل چه نظری داری؟
- خلعتبری بازیکن خوبی است ولی نتوانست کارش را در الغرافه ادامه دهد. فکر میکنم او با شانس بزرگی مواجه شده که پیراهن الوصل را برتن کرده است. الوصل هم تماشاگر دارد، زیر ذرهبین است و سرمربی این تیم هم دیهگو مارادوناست. امیدوارم خلعتبری در این تیم موفق باشد.
* فوتبال ایران را دنبال میکنی؟
- کمابیش دنبال میکنم.
* به نظرت چه تیمی قهرمان میشود؟
- به نظر من استقلال مدعی اول قهرمانی است و نسبت به بقیه شانس بیشتری دارد. تیمهای سپاهان و تراکتورسازی هم شانسهای بعدی هستند.
* قصد نداری به ایران برگردی؟
- فعلا که اینجا هستم و باید ببینم شرایط در آینده چطور خواهد شد. بازی کردن در ایران امتیازهای مثبتی دارد و مهمترین امتیاز این است که بازیکنان توی چشم هستند. من از زمانی که به لیگ امارات آمدم تیم ملی را از دست دادم و دیگر دعوت نشدم. فکر میکنم کادرفنی تیم ملی نظر چندانی روی لیگ امارات ندارد.
* اصلا چرا از استقلال رفتی، هنوز هم نمیخواهی دلیلش را بگویی؟
- فعلا دوست ندارم چیزی بگویم ولی مطمئن باشید جدایی من از استقلال به خاطر پول نبود.