پايگاه شهداى نقاش محله بهشهر
تهيه و تنظيم: مرضيه رضا سلطانى
ویژه نامه سروقامتان روزنامه جوان
شهيد سيدنصرالله فيروزي
|
|
سيدنصرالله فيروزي در سال 1341 در روستاي فراگرد از توابع شهرستان فريمان در خانوادهاي مذهبي و مستضعف ديده به جهان گشود. تحصيلات ابتدايي را در روستاي زادگاه خود سپري کرد اما به دليل مشکلات اقتصادي خانواده از ادامه تحصيل محروم ماند و جهت کمک به مخارج خانواده به کار کشاورزي و رانندگي پرداخت. با اوجگيري مبارزات انقلابي مردم مسلمان در تظاهرات و راهپيماييها فعالانه شرکت نمود سپس براي انجام خدمت سربازي به مناطق عملياتي آبادان اعزام شد و رانندگي تانک را بر عهده گرفت. پس از پايان خدمت سربازي، در سال 1362 ازدواج کرد که اين وصلت تنها سه سال به طول انجاميد و دو فرزند از وي به يادگار مانده است.
منبع:كتاب جهادسازندگي خراسان دردفاع مقدس صفحه 314 |
شهيد جواد خليلي مفرداردلي
|
|
جواد خليليمفرداردلي در سال 1340 در تهران ديده به جهان گشود. از 6 سالگي براي فراگيري علم و دانش به مدرسه رفت. پس از اتمام دورهي متوسطه، در رشتهي طبيعي دانشگاه تهران قبول شد. اما پس از ثبتنام، تصميمش تغيير کرد و به دليل علاقهي زياد به عضويت کميته انقلاب اسلامي درآمد و يک سال بعد در پست مسئول مهمات، با عشق و علاقه به خدمت پرداخت. جواد خليلي در اوايل انقلاب به صورت مبلّغ به مناطق ديگر ميرفت و به دليل فعاليتهاي انقلابي چندين بار دستگير شد. او به همراه برادر بزرگترش مهدي خليلي فعاليتهاي بسياري انجام ميداد. در کاراته کمربند مشکي داشت. در راهپيماييها و پخش اعلاميه و گشت شب تا صبح حضور فعال داشت و در تمامي برنامههاي مختلف مذهبي که در مسجد شاه آبادي محلهي سرچشمه برگزار ميشد، شرکت ميکرد. آنها از شاگردان حاج منصور ارضي بودند. با شروع جنگ تحميلي، در برابر به خاک و خون کشيده شدن هم وطنان خود احساس مسئوليت کرد و به بهانهي پيدا کردن برادر بزرگترش مهدي،که خانواده از مدتي قبل خبري از او نداشتند، مرخصي گرفت و به جبهههاي نبرد شتافت. سرتيب 2 خليلي سرانجام يک ماه بعد از اعزام، در ششمين روز از اولين ماه سال 1361 در عمليات فتح المبين، و در جبههي شوش در سن 21سالگي به لقاالله پيوست. پيکر شهيد مهدي خليلي را همزمان با چهلم برادرش شهيد جواد پيدا کردند.
منبع:كتاب سبزقامتان صفحه 6 |
شهيد محمد خوش دل
|
|
محمد خوشدل در روز دوازدهم شهريور ماه سال 1329 در روستاي معينآباد از توابع مشهد مقدس و در خانوادهاي مذهبي و متدين ديده به جهان گشود. تحصيلات ابتدايي را در زادگاه خويش گذراند و به دلايل نامعلومي ادامه تحصيل نداد و در کنار پدر به کار کشاورزي پرداخت سپس به شهر آمد و در سيلوي گندم مشغول به کار شد. در سن 24 سالگي ازدواج کرد که حاصل آن پنج فرزند ميباشد. پس از پيروزي انقلاب وارد کميته انقلاب اسلامي شد و در سال 1362 به جهاد سازندگي پيوست. وي با شروع جنگ تحميلي بارها به مناطق جنگي اعزام شد و حدود هشت ماه در جبهههاي نبرد حق عليه باطل حضور داشت تا اينکه در تاريخ 28/10/1365 در عمليات کربلاي پنج در منطقه عملياتي شلمچه، بر اثر اصابت ترکش خمپاره در سن 36 سالگي به درجه رفيع شهادت نايل آمد.
منبع:كتاب جهادسازندگي خراسان دردفاع مقدس صفحه 234 |
بسم رب الشهدا و الصدیقین
نام : محمد جعفر شکرپور نام پدر : حاج مصیب
تاریخ تولد : 1338 تاریخ شهادت : بهمن 1365
محل تولد : فسا محل شهادت : شلمچه عراق – عملیات کربلای 5
سلام .من امروز به طور خیلی اتفاقی با مقاله شما روبه رو شدم،میدونم برا خیلی پیش هست ولی خیلی مشتاقم باهاتون صحبت کنم ،من برادر زاده ی شهید ابراهیم اشکیان منفرد هستم .مزار ایشون واقع در زادگاهشون روستای کاردنه از توابع شهرستان دشتی هست .ظاهراً شما همرزم عموم بودین ،البته بنیاد شهید مهل شهادت ایشون رو شوش اعلام کردن .
پست خوبی ایجاد کردید . شهدای گرانقدر بیشتر از این ها گردن ما حق دارند . ممنون