راسخون

ازدواج و ادامه تحصیل!!!؟؟؟

hsn_gol کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 3
|

سلام

به نظر شما چطور میشه هم یک ازدواج موفق و به موقع داشت و هم ادامه تحصیل داد؟

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5887
|

سلام.

قصد شعار دادن ندارم، اما انتخاب اصلح، زندگی راحت.

در انتخاب همسر بسیار بسیار گزینه، ایمان و تقوی و حجاب و عفاف (بویژه برای بانوان) را در نظر بگیرید (سایر ملاکها را در درجات بعدی قرار دهید).

فرد متقی، ارزش های معنوی را درک می کند و درگیر مادیات زندگی نمی شود (نبود یا کمبود مادیات، برایش قابل تحمل است).

فرد متقی بخاطر ترس از خدا، به همسرش خیانت نمی کند و زندگی را بر وی سخت نمی گیرد.

بماند و بماند که خداوند رحمان و روزی ده،  برکتی به زندگی متاهلین می دهد که دچار تنگنا نشوی.

MEHDIBISHE کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 69
|

سلام دوست عزیز

توی این دور زمونه نه دنبال ازدواج موفق برو نه دنبال ادامه تحصیل !!!

همه چیز شده بند «پ »

دیگه کیسه ماست و زیر میزی جواب نمی دهد!!!

شده شیرینی ، نه از قنادی بخری ، تراولی که بشه باهاش صورت را سه تیغه کرد ، اونم دست بالا نه کم .

ghaffarid کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 12
|

اگر در موقع تحصیل درس را فدای زندگی زناشویی نکنید و همت به خرج دهید

zolgadri کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 24
|

بستگی به شرایط افراد داره. اگه شرایط مالی مناسب داشته باشید خیلی خوبه. ازدواج برکت الهی رو به دنبال داره و به انسان آرامش میده و مسلما در درس ها هم موفق میشی. 

sadeghsm کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 1
|

سلام تا به حدوجوب نرسیده نباید ازدواج کنیم که مانع درسه.

میم.الف

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5887
|

دوستان عزیز لطفا در نظر سنجی شرکت کنید. مطمئنا شما دارایی ایده های جالبی هستید. سعی کنید صاحب ایده و عقیده باشید و با ابراز آن، آن را اصلاح و تکمیل کنید.

aryanss کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 683
|

اینا میتونن مکمل باشن من دوستای زیادی داشتم که هم درس میخوندن هم زن گرفتن هم کار میکردن

مشکلیم نداشتن

abbas88 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 329
|

بنده هم متاهلم و هم درس می خونم.

توی درسم هم پیشرفت داشته ام.

البته با شرایط اقتصادی کنار اومدیم.

شکر خدا روزیمون می رسد.

zohrehjahangard کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 40
|

نباید زندگی را فدای ادامه تحصیل کرد به نظر من وقتی موقعیت ازدواج فراهم شد بایستی اقدام کرد چون تا یه سنی انسان میل و اشتیاق به زندگی مشترک داره و در زندگی اگه پشتکار و اراده داشته باشیم می تونیم ادامه تحصیل بدیم.

ahmadfeiz کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 20214
|

اگه از نظر مالي تحت حمايت باشيم خيلي خوب هم هست چون موقع دانشجويي هزينه ها بايد به طريقي تامين بشه وگرنه از همون اول زندگي همش بايد سر مسائل مالي مشكل داشت

mamadreza74 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 4202
|

به نظر من این دو کاملا از هم جدا هستن وربطی به هم ندارن انسان برای شخصیت واطلاعات عمومی خودش تا هرجایی که خواست باید درس بخونه وهر وقت که به بودن همسر احتیاج پیدا کرد ونبودش را حس کرد باید ازدواج کنه

qodrat کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12046
|

با سلام خدمت شما

به نظر من 

ازدواج اگه بزرگترین اتفاق و رویداد زندگی ادم نباشه یکی از بزرگترین ها هستش

اگه این دو با هم تونستن باشن به طوری که با ادامه تحصیل لطمه ای به زندگی نخوره بسیار عالی هستش

اگر هم ازدواج کنسل شه  و ادامه تحصیل انجام شه ممکنه از زمان ازدواج بگذره که هم فرصت ها از دست می ره و هم مشکلات دیر ازدواج کردن(انحراف،اضطراب و .....) رو خواهد داشت

با تشکر

saeed2020 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 6
|

من فکر میکنم باید ابتدا درس خود را تمام کرد و سپس ازدواج کرد چون به این شکل بسیاری از کارها آسانتر خواهد شد

saeed2020 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 6
|

ازدواج موفق زمانی حاصل می شود که انسان شناخت درستی از خود و نیازهای خود پیدا کند و خود را به خوبی درک کرده باشد . با این شناخت و درک درست از خود می توان بهترین گزینه را برای خود تشخیص داد .