سوال در شبکه
با سلام
اینکه شما گفتی درست نشده باید برنامه ای یا تنظیمی این صفحه رو دچار فیلترینگ کرده باشه با دقت بیشتری برنامه های نصب شده تون رو نگاه کنید فایروال ویندوز رو هم چک کنید یا در مرورگر بررسی کنید صفحه فوق رو به اشتباه به عنوان اسپم یا صفحه مخرب شناسایی نکرده باشد اگر اینطور بود از لیست سیاه مرورگر خارجش کنید.
با گرفتن بک آپ از مرورگر تنظیماتش رو به حالت اولیه برگردونید ضمنا برنامه ای رو که به عنوان فیل استفاده می کنید رو اعلام کنید تا دقیقتر بشه در موردش نظر داد. از نوشتن کامل نامش خودداری کنید حروفش رو جداگانه بنویسید. از مرورگرهای دیگه هم استفاده کنید ببینید آیا وضعیت همونطور هستش ضمنا آی پی خودتون رو بدون فیل از طریق سایتها بررسی کنید
موفق باشید
با سلام
زماني كه ميخوام عكسي رو تو پست بفرستم كپي پست نميشه علتش چي ميتونه باشه ؟
با سلام
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
لطفا تاپیک زیر را مطالعه نمایید، امکان درج تصاویر از طریق کپی پیست در انجمن ها وجود ندارد:
آموزش قرار دادن پست در انجمنهای راسخون
ضمنا مطالب را با توجه به محتوا در تالار یا تاپیک مناسب ارسال نمایید، محل مناسب برای طرح سئوالات در ارتباط با انجمن ها، تاپیک زیر است:
پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
با تشکر
موفق باشید
با سلام
لطفا تاپیک زیر را مطالعه نمایید، امکان درج تصاویر از طریق کپی پیست در انجمن ها وجود ندارد:
ضمنا مطالب را با توجه به محتوا در تالار یا تاپیک مناسب ارسال نمایید، محل مناسب برای طرح سئوالات در ارتباط با انجمن ها، تاپیک زیر است:
با تشکر
موفق باشید
ازتون ممنونم ببخشيد چون سوالم رو اينجا مطرح كردم اينجا مينويسم آخه من قبلا با اين روش عكس رو تو پست مياوردم( كپي پست ) مثلا تو تبريك تولد اعضا الان اصلا نميشه واسه اون گفتم والا ميدونم بايد عكس رو آپلود كنيم و چون قبلا هم فاير فوكس من كامل كار نميكنه البته الان هم اين طوره ميخواستم بدونم دليلش ميتونه اون باشه ؟ يا اين كار از طرف ميدريت سايت هست ؟
با سلام
با تشکر
موفق باشید
ازتون ممنونم ببخشيد چون سوالم رو اينجا مطرح كردم اينجا مينويسم آخه من قبلا با اين روش عكس رو تو پست مياوردم( كپي پست ) مثلا تو تبريك تولد اعضا الان اصلا نميشه واسه اون گفتم والا ميدونم بايد عكس رو آپلود كنيم و چون قبلا هم فاير فوكس من كامل كار نميكنه البته الان هم اين طوره ميخواستم بدونم دليلش ميتونه اون باشه ؟ يا اين كار از طرف ميدريت سايت هست ؟
با سلام مجدد
فقط از طریق فایر فاکس امکان ارسال تصویر با کپی پیست وجود دارد و از جانب سایت این عمل مسدود نشده است.
موفق باشید
با سلام
من نميتونم به صفحه ايميلم برم This Connection is Untrusted
ميخواستم بدونم دوستان هم اين مشكل رو دارند يا اشكال از طرف شبكه من يا و..... است؟
با سلام
من نميتونم به صفحه ايميلم برم This Connection is Untrusted
ميخواستم بدونم دوستان هم اين مشكل رو دارند يا اشكال از طرف شبكه من يا و..... است؟
با سلام
زمانی که شما قصد برقراری یک اتصال امن به سایتی را داشته باشید(استفاده از پروتکل https) یک گواهی امنیتی جهت تایید اعتبار سایت و تبادل داده بین سایت و مرورگر رد و بدل می شود که وجود هر نوع نقصانی در این فرآیند از جمله انقضای اعتبار گواهینامه امنیتی سایت و ... باعث بروز خطا می شود، اطلاعات تکمیلی در این ارتباط در لینک زیر در دسترس است:
https://support.mozilla.org/en-US/kb/connection-untrusted-error-message
با تشکر
موفق باشید
سلام
لطفا راهنمایی کنید چطور می تونم از شر ( پیام های تبلیغاتی که با باز کردن هر صفحه در اینترنت با آن مواجه میشم ) راحت بشم.
ممنون
سلام
لطفا راهنمایی کنید چطور می تونم از شر ( پیام های تبلیغاتی که با باز کردن هر صفحه در اینترنت با آن مواجه میشم ) راحت بشم.
ممنون
3-Adguard یک نرم افزار قدرتمند در زمینه بلاک کردن و جلوگیری از باز شدن انواع تبلیغات و popupها
حذف آسان تبلیغات اینترنتی با Adguard 5.7.996.5118
Anti-Banner Adguard یکی از مهمترین مسائلی که امروزه تمامی کاربران اینترنتی را مورد هدف خود قرار میدهد ، وجود ادور ها و بدافزارهای جاسوسی میباشد.adware ها ، بد افزارهای تبلیغاتی ای هستند که ممکن است ، بهنگام بازدید یک سایت ، بطور ناخواسته ای به سیستم شما انتقال یابند و کنترل سیستم را با اختلال مواجه کنند و به ندرت باعث خرابی کامل اکثر قسمت های سیستم عامل و همچنین کاهش کارائی سیستم شوند.استفاده از نرم افزار ضد جاسوسی و adguard ها به نوعی به این مسئله کمک بسزائی میکند.نرم افزار AdGuard نیز از این دسته نرم افزارها میباشد که به شما کمک میکند تا به راحتی تمامی اینترنت و وبسایت های اینترنتی را بگردید و خطر کمتری شما را تهدید کند.همین پنجره های تبلیغاتی کوچک و در ظاهر سبک و بدون مشکل ، ممکن است خطر جدی ای برای سیستم شما باشند.این نرم افزار باعث میشود ، اینترنت امن تر و قابل پیش بینی تر برای شما باشد و از هرگونه خطر احتمالی جلوگیری کند.
از جمله قابلیت های ویژه نرم افزار Anti-Banner AdGuard 5.2 Database: 1.0.6.64:
استفاده آسان از نرم افزار ، از هنگام نصب تا اجرای نرم افزار به راحتی میتوانید با آن کار کنید.
سازگاری نرم افزار با هر نوع سیستم ، سیستم عامل و مرورگری.
عدم کند شدن سرعت بارگذاری صفحات با بلوکه کردن تبلیغات مضر و زیان آور.
به روز رسانی منظم و سریع از سایت سازنده بدون کوچکترین مشکلی.
نکته:
این فایل به صورت Installer هستش و با اتصال به اینترنت نرم افزار رو دانلود میکنه و نصب....
-پسورد فایل فشرده : www.rasekhoon.net