شهادت؛ آرزوی پدرم بود
فرزند شهید «محمود ایلبیگی» با بیان اینکه پدرم همیشه آرزوی شهادت میکرد، گفت: پدرم شب قبل از حادثه با برادر کوچکم خیلی شوخی کرد انگار میدانست فردا آخرین مأموریت او است و دیگر برنمیگردد.
محمد ایلبیگی فرزند شهید «محمود ایلبیگی» خبرنگار ارشد واحد مرکزی خبر که در سانحه هوایی هواپیمای C130به همراه تعدادی از خبرنگاران رسانهها و مطبوعات به شهادت رسید، در گفتوگو با خبرنگار ایثار و شهادت باشگاه خبری فارس «توانا» اظهار داشت: پدر من 24 سال خبرنگار واحد مرکزی خبر بود و در آخرین مأموریتش 3 سال در پاکستان بود.
وی اظهار داشت: از خصوصیات بارز پدرم جدیت خاص در کارها و همچنین شوخطبعیاش بود؛ یعنی با بزرگترها مثل خودشان رفتار میکرد و با کوچکترها مثل خودشان و برای کوچکترها احترام زیادی قائل میشد.
فرزند شهید ایلبیگی در ادامه افزود: ماه محرم همیشه به یاد پدرم میافتم، چرا که ما همیشه یک شب قبل از ماه محرم به پیشواز این ماه عزیز در هیئت شهدای کربلای تهرانسر میرفتیم و پدرم ارادت خاصی به ائمه خصوصاً حضرت مهدی (عج) داشت.
وی با بیان اینکه پدرم همیشه آرزوی شهادت میکرد، گفت: پدرم شب قبل از حادثه با برادر کوچکم خیلی شوخی کرد انگار میدانست فردا آخرین مأموریت او است و دیگر برنمیگردد.
محمد ایلبیگی خاطرنشان کرد: پدرم برای کشور و مردم کشورش شهید شد و تا آخرین لحظه پای اعتقاداتش ایستاد و خدا را شکر میکنم که او عاقبت به آرزویش رسید.