اخبار كوتاه از فوتبال 23 آبان
باقري: نه بازي مي كنم ، نه مربيگري
كريم باقري در خصوص حضورش در تمرينات تيم فوتبال پيروزي گفت: قبلا هم گفته بودم كه اگر به پيروزي برگردم، فقط مي خواهم در كنار بازيكنان بوده، با آنها تمرين كرده و از نظر روحي رواني به آنها كمك كنم. به هر حال پيروزي تيمي است كه سال ها در آن بازي كردم و دوست دارم در كنار اين تيم باشم. من نه قصد بازي كردن دارم، نه مي خواهم پستي بگيرم و نه مربي شوم.
حواشي ديدار ايران و بحرين از زبان سرپرست تيم ملي
سرپرست تيم ملي فوتبال ايران حاشيه ها و اتفاقاتي كه بحريني ها در جريان مسابقه با تيم ايران بوجود آوردند را توضيح داد . ترابيان در مصاحبه روز گذشته خود با خبرگزاري ايسنا گفت: فضاي پليسي وحشتناكي در آنجا و كنار ما حاكم بود، تا جايي كه وقتي مي خواستيم با هر كسي صحبت كنيم، 2 پليس كنارمان مي آمدند و مشايعت مي كردند. در مجموع شرايط بسيار بدي حاكم بود. وي در پاسخ به اين سوال كه آيا فحاشي و پرتاب بطري و اشياي مختلف از سوي تماشاگران بحريني به ايراني ها صحت دارد، گفت: ما در فضاي ميان تماشاگران نبوديم و طبيعتا اطلاعات دقيقي از آنجا ندارم. فقط مي دانم بعضي از تماشاگران بحريني عليه تماشاگران ايراني كه حضور داشتند، فحاشي مي كردند، لنگه كفش پرت مي كردند و... . اين مسايل در گذشته هم سابقه داشته و حتي در زمين هم بعضي از بازيكنانشان اين كارها را انجام داده اند.
سفر طولاني ملي پوشان به جاكارتا
تيم ملي فوتبال ايران پس از كسب نتيجه مساوي برابر بحرين و پس از يك سفر طولاني، شنبه شب وارد جاكارتا پايتخت اندونزي شد تا روز سه شنبه برابر تيم ملي اين كشور قرار گيرد. تيم ملي بامداد شنبه از منامه عازم دوحه قطر شد. اين پرواز تنها 35 دقيقه به طول انجاميد. اعضاي تيم ملي پس از دوساعت و نيم توقف در فرودگاه دوحه، از اين كشور با يك پرواز مستقيم كه 9 ساعت طول كشيد، به جاكارتا پرواز كردند و ساعت 30:22 به وقت محلي وارد فرودگاه سوكارنو اين شهر شدند. نخستين تمرين تيم در اندونزي ساعت 16 ديروز انجام شد.
درخشش در جام باشگاه هاي آسيا دليل انتخاب كشاورز
بازيكن ملي پوش فوتسال ايران درخشش در جام باشگاه هاي آسيا به همراه شهيد منصوري قرچك را دليل اصلي كانديدا شدنش براي كسب عنوان بهترين بازيكن فوتسال آسيا مي داند. محمد كشاورز اظهار كرد: كنفدراسيون فوتبال آسيا از من رسما به عنوان نامزد دريافت جايزه بهترين بازيكن سال فوتسال آسيا دعوت كرده كه بايد دوم آذر ماه به كوالالامپور بروم و در مراسم شركت كنم. وي در ادامه درباره انتخاب شدنش، تصريح كرد: من چندين سال است كه بازيكن تيم ملي هستم و افتخارات زيادي را كسب كردم، همچنين سال گذشته به همراه منصوري قرچك در جام باشگاه هاي آسيا شركت كردم و توانستم بهترين بازيكن اين جام شوم كه يكي از دلايل انتخابم همين بود.