راسخون

مامورین بدحجاب سرشماری؟!

saeidi1367 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 8
|

به نظر شما با مامورین بدحجاب سرشماری نفوس و مسکن همکاری نماییم یا خیر؟

iman_karbala کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4259
|

به نظر بنده همکاری با این مامورین درست نیست ، امّا با توجه به اینکه مقام معظم رهبری از ملت ایران درخواست نموده اند با مامورین سرشماری همکاری داشته باشند بهتر است تعامل لازم را داشته و به این افراد تذکر لسانی نیز داشته باشیم . امیدوارم مسئولین اصلی اجراء این طرح نیز با این نفرات برخورد داشته باشند .

mahdi506 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 66
|

بالاخره باید همکاری کرد تا کارها پیش رود.

alirezvan کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 46
|

بهترین راه برای برخورد با ماموران سرشماری این است که با آنها به صورت امر به معروفی با چهره همراه با تذکر دلسوزانه البته بسته به سن فردی که با آنها روبه رو میشود برخورد کنیم. ولی .................

اگر شخص مورد نظر رعایت نکرد و تعمد در عدم رعایت حجاب داشت اینبار ما وظیفه داریم با حالت ناراحتی ظاهری جواب آنها را بدهیم. تا بلکه از برخورد به توان آنها را نسبت به آن آگاه کرد.

bivafa کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1735
|

تا جایی که من اطلاع دارم ماموران آمارگیری در کلاس های توجیهی(2هفته)شرکت کرده اند بنابراین این مورد به آنها تذکر داده شده است و نیز لباس فرم دارند که تا حد زیادی از لحاظ پوشش کامل است.

اما در هز صورت اگر واقعا کسی بدحجاب بود اول تذکر لسانی و بعد اگر اقدامی نکرد میشه باهاش همکاری نکرد!

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5887
|

ضمن سلام به همه کاربران محترم.

اهمیت جمع آوری اطلاعات آماری در امر برنامه ریزی، تحقیق، ...  و رسیدن به اهداف توسعه ایی کشور، بر هیچ کس پوشیده نیست؛ تا جایی که رهبر فرزانه هم بر آن اذعان داشتند. پس نباید کوچکترین تردیدی در همکاری با ماموران آمارگیری وجود داشته باشد و آنرا به رای گذاشت.

بحث بد پوشی موضوعی دیگر است که اگر در جایگاه امر به معروف و نهی از منکر بودیم، در این زمینه کوتاهی نمی کنیم.

alirezarajabipoor کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 671
|

اصلا سوال شما اشتباه است ! مگر می شود به این بهانه از این کار مهم سر باز زد. تذکر بدهید اما دخالت بیش از حد و امتناع و لج بازی نکنید. در ضمن این همه کارمند و منشی بدحجاب داریم شما از اینا هم امتناع می کنید هر چیزی حدی دارد توانایی ارشاد دارید بسم الله، توانایی چشاندن مزه حجاب و اسلام اصیل را دارید، بسم الله چرا خودتان را پشت شعارهای مضحک مخفی می کنید.

نکته دیگر این که مگر بدحجابی فقط گناه محسوب میشه، نفاق، ریا، دروغ و تهمت و .... گناه نیست پس باید با همه قطع رابطه کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

qolameali کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1301
|

به نظر من بد حجاب بودن فرد مربوط به خود شخصه بدحجابه يعني يك امر شخصيه و مي توان بهش تذكر داد.ولي پاسخ دادن به سوالات اون و همكاري كردن با اون ، مسئله اي ديگه هستش كه  ربطي به بدحجاب بودنش نداره.

البته بايد مسئولين بالاتر افرادي كه شايستگي دارند رو انتخاب كنند.

aryanss کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 683
|

تذکر بدهید و همکاری کنید

این بهونه درستی نیست

bivafa کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1735
|

به نظر من بد حجاب بودن فرد مربوط به خود شخصه بدحجابه يعني يك امر شخصيه و مي توان بهش تذكر داد.ولي پاسخ دادن به سوالات اون و همكاري كردن با اون ، مسئله اي ديگه هستش كه  ربطي به بدحجاب بودنش نداره.

من این حرف رو که بدحجابی و بی حجابی یک موضوع شخصی هست رو قبول ندارم...چندتا دلیل هم دارم...اول اینکه مملکت ما دارای حکومت اسلامی هست و قانون آن بر اساس اسلام بنا شده است و یکی از موارد آن هم رعایت حجاب میباشد.پس باید به قانون تمکین کرد.

اما دلیل دوم و مهم تر اینکه مگر نمیدانید انسان و جامعه علاوه بر بعد فردی دارای یک بعد اجتماعی میباشد؟! شاید من از عهده ش بر نیام که این مورد رو خوب بهتون توضیح بدم اما یه مثال میزنم و قضاوت رو به خودتون میسپارم... فرض کنید که در اقصی نقاط جامعه تمام محرمات به صورت علنی انجام شود(مثل مشروب خوری یا همین بدحجابی)و دلیل آنها هم همین شخصی بودن موارد فوق و بعضاً آزادی(که ما آن را آزادی بی حد و حصر مینامیم)آیا شما خودت اگر زن و بچه داشته باشی حاضری اینچنین باشد؟ اصلاً زن و بچه هم هیچی، خودت...؟! آیا اینها اثر بد بر سایرین نداره؟!

saeidi1367 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 8
|

اگه به این لینک هم مراجعه کنید میتونید ببینید که حضرت آیت الله خامنه ای هم همکاری با این ماموران رو لازم دونستن اما با این حرفتون اصلا موافق نیستم که که میگید حجاب به امر شخصیه.!!!!!!!!!!!!!

ahmadfeiz کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 20214
|

من كه تو اين چند روزه هر ماموري رو ديدم حجاب كامل و خيلي خوب بنابراين نميدونم شما كجارو ميگين كه اينجوري ديده شده و اين سوال به ذهنتون رسيده و همچنين بايد بگم كه شما دارين اطلاعات خودتون رو براي سرشماري ميدين كه براش توي مملكت تصميم گيري بشه حالا فرضا يكي بدحجاب باشه شما اطلاعاتتون رو نميخواين بدين كه به اون بگين حجابت بده؟اينجوري با آينده خودتون در مورد تصميم گيري هاي مهم مملكتتون دارين بازي ميكنين

mangool کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 21
|

بحث حجاب یه چیزه بحث سرشماری چیز دیگه . چون کشور به این سرشماری نیاز داره باید همکاری کرد اما می تونیم محترمانه ازشون خواست تا رعایت کنن همه چیز مودبانش خوبه نه با عصبانیت

hadinavidi کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 444
|

با زور نمیشه چیزی رو به دیگری تحمیل کرد

sabz_ac کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 465
|

هر که بگندد نمکش میزنن  وای به روزی که بگندد نمک