راسخون

اخبار ورزشی

barandarrasht کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 4334
|

علي پروين با بيان اينکه مردم و زنده شدم تا پرسپوليس برد،گفت: از عملکرد همه بازيکنان رضايت کامل دارم.

علی پروین درباره پیروزی 2 بر یک پرسپولیس مقابل فجرسپاسی اظهار داشت: بعد از اینکه نتوانستم همراه پرسپولیس به شیراز بروم کمی ته دلم ناراحت بود به همین دلیل چهارچشمی مقابل تلویزیون نشستم تا این بازی را ببینیم و خداوکیلی مردم و زنده شدم تا بازی تمام شد و پرسپولیس پیروز شد.

وی افزود: بازی خیلی خوبی بود، انشاءالله استارتی زدیم تا با کمک 100 هزار نفر در ورزشگاه آزادی به دیدار صبای قم برویم. آفرین به تعصب این بچه‌ها. آفرین به این علی کریمی و تعصب مثالی‌زدنی اش. همچنین وحید هاشمیان و کلیه بازیکنان پرسپولیس که واقعاً‌ در آن شرایط خاص خوب دویدند و جنگیدند و نتیجه‌اش هم یک پیروزی دلچسب بود.

پروین خاطرنشان کرد: در خط دفاعی عالی کار کردیم اما یک مسئله را باید بگویم که اگر فجرسپاسی دومیلیون بار کاشته بزند آن طور که توپ وارد دروازه پرسپولیس شد، گل نخواهد شد. تازه اگر همه ‌هم کنار بروند این اتفاق نمی‌افتد پس معلوم است حمید استیلی بدشانس است مگر می‌شود این طور توپ داخل دروازه شود اما به حمید هم تبریک می‌گویم چون تلاشی زیادی کرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در مجموع همه خوب بودند این پیروزی مبارک تک تک بازیکنان باشد و انشاءالله استارتی زدیم تا به بالای جدول برسیم. من امیدوارم که هواداران پا پس نکشند و پرنگ‌تر از این پرسپولیس حمایت کنند. می‌بینیم که بازیکنی مثل علی کریمی چطور می‌جنگد تا پرسپولیس موفق شود. این یک دنیا ارزش دارد اما من بازهم به تک تک بازیکنان پرسپولیس و کادر فنی‌اش را تبریک می‌گویم یک خسته‌نباشد، هم به فجرسپاسی می‌گویم که واقعاً تیم بسیار خطرناک و جویای نام نشان داد.
|
|

سيدايمان موسوي مهاجم نفت تهران با هت تريک مقابل ملوان هشت گله شد و به عنوان آقاي گل جديد ليگ برتر شناخته شد .

به این ترتیب موسوی هشت گله جای مجیدی را در جدول گلزنان گرفت .

تيم نفت در دقایق 58 و 61 توسط ایمان موسوی به گل رسید اما در دقیقه 62 علیرضا دغاغله یکی از گل های خورده ملوان را جبران کرد.

در دقیقه 80 بار دیگر ایمان موسوی برای نفت گلزنی کرد تا نتیجه بازی 3 بر یک شود.

|
|

سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: برابر صبا 90 دقيقه حمله کرديم اما متأسفانه به دليل گل زودهنگامي که خورديم بازي را از دست داديم.

مجید جلالی پس از شکست یک بر صفر مقابل صبای قم گفت: هرکسی که می‌خواهد در مورد این بازی قضاوت کند اول باید مسابقه را ببیند. ما 90 دقیقه حمله کردیم اما متأسفانه به دلیل گل زودهنگامی که خوردیم بازی را از دست دادیم.
‌بازیکنان ما تمام تلاش خود را کردند و خواسته‌هایم را به اجرا کردند اما این شکست واقعیت تلخی است که باید بپذیریم.

سرمربی فولاد خوزستان گفت: ما از تمامی جناح‌ها حملات خوبی را روی دروازه صبا داشتیم اما متأسفانه در زدن ضربات آخر دقت نکردیم. نبود آرش افشین هم که مصدوم بود خیلی به ضرر ما تمام شد و در خط حمله عملکرد خوبی نداشتیم.

جلالی در مورد عملکرد داوری گفت: از قضاوت داور اصلاً راضی نیستم چون او به ضرر ما سوت زد. برخی تماشاگران قمی با استفاده از بلندگو علیه داور شعار دادند و او را تهدید کردند که همین موضوع باعث برهم خوردن تمرکز او و زدن سوت‌های اشتباه شد.

|
|

سرمربي پرسپوليس گفت:‌ با وجود شرايط روحي و رواني که داشتيم توانستيم در شيراز پيروز شويم و در آينده بهتر خواهيم شد.

حمید استیلی پس از پیروزی 2 بر یک برابر فجر سپاسی در جمع خبرنگاران گفت: مسابقه خیلی خوبی بود. بعد از شکست در دیدار با استقلال کارمان سخت شده بود اما روی بازیکنان از نظر روانی کار کردیم و توانستیم پیروز شویم. فجر یکی از دونده‌ترین تیم‌های لیگ است و به کلانتری خسته نباشید می‌گویم که تیم خوبی را ساخته و پرداخته کرده است. بازی در شیراز همیشه سخت است.

وی افزود:‌ در نیمه اول دروازه‌بان ما یک بار هم زمین نخورد اما در نیمه دوم شرایط مسابقه فرق کرد و گل زدیم. بعد از آن که گل تساوی را خوردیم تعویض‌هایی انجام دادم که این تعویض‌ها خدا را شکر جواب داد و من شرمنده هواداران نشدم. باید تلاش کنیم که هفته به هفته بهتر شویم. از زحمات حبیب کاشانی تشکر می‌کنم ضمن اینکه از سردار رویانیان، علی پروین و هیئت مدیره نیز کمال تشکر را دارم.

استیلی تأکید کرد: در خط دفاعی تغییراتی داده بودیم و مدافعان ما وظایفشان را به خوبی انجام داده بودند با تعویض‌هایی هم که در نیمه دوم انجام دادم پیروز شدیم. بازی سختی را بردیم آن هم با شرایط روحی و روانی که داشتیم.

وی افزود: از تماشاگران خوب این بازی نیز باید تشکر کنم. هم تماشاگران فجر و هم تماشاگران پرسپولیس خیلی خوب تیم‌هایشان را تشویق کردند.

سرمربی پرسپولیس در مورد شرایط بحرانی این تیم گفت: از بازی اول شرایط بحرانی داشتیم و این کار ما را سخت‌تر کرد. وقتی پرسپولیس گل نمی‌زد هوادار صبر نمی‌کرد. من حق را به هوادار می‌دهم و از خدا می‌خواهم که شرمنده هواداران نشوم. به پرسپولیس اعتقاد دارم و می‌دانم که در باز‌ی‌های آینده بهتر خواهیم شد و یکی از بهترین تیم‌های لیگ می‌شویم.

استیلی یادآور شد: در نیم‌فصل می‌توانیم چهار جای خالی پرسپولیس را پر کنیم. اول فصل به دلیل محدودیت زمانی که داشتیم نتوانستیم این بازیکنان را جذب کنیم. هرچه شرایط روحی و روانی بازیکنان بهتر شود ما بهتر نتیجه می‌گیریم.

سرمربی پرسپولیس در مورد تغییرات در ترکیب تیم در بازی امروز گفت:‌ تمرینات تیم  پرسپولیس را تمام روزنامه‌ها پوشش می‌دهند اما ما از تمرینات فجر سپاسی اطلاعی نداشتیم. فجر هم تغییراتی در این بازی داشت و با تغییر سیستم به مصاف ما آمد. ما باید قوی‌تر باشیم زیرا تمام تیم‌ها برابر  پرسپولیس انگیزه مضاعفی دارند و رسانه‌ها تمرینات ما را هم انعکاس می‌دهند.

استیلی در مورد بازی علی کریمی گفت: کریمی امروز هم در کناره‌ها خوب بازی کرد و هم وقتی که پستش را تغییر دادیم بازی خوبی از خود نشان داد. علی کریمی خوب بازی می‌کند البته بقیه بازیکنان نیز این فضا را برای خوب بازی کردن او فراهم می‌کنند. کریمی در اختیار تیم است و تیم هم در اختیار کریمی.

وی در مورد جذب مهاجم هدف گفت:‌ ما در این پست وحید هاشمیان را داریم اما می‌خواهیم یک مهاجم که قدرت سرزنی بالایی داشته باشد جذب کنیم. ضمن اینکه نوروزی شرایط بهتری پیدا می‌کند و مهرداد اولادی در آینده نزدیک برای تیم بازی خواهد کرد با این حال سعی می‌کنیم در نیم‌فصل یک مهاجم هدف جذب کنیم.

سرمربی تیم  پرسپولیس در مورد بازی نکردن ابراهیم شکوری گفت: او مشکلات دانشگاهی داشت و به همین دلیل در ابتدای هفته روی مجتبی شیری برنامه‌ریزی کرده بودیم که او هم فوق‌العاده بود.

وی در مورد اینکه در پرسپولیس هدفگذاری داشته است یا نه، گفت: ما هدفگذاری کرده‌ایم اما نمی‌دانستیم شرایط ما اینقدر سخت می‌شود. شرایط روحی و روانی بازیکنان ما به هم ریخته بود اما اگر به آمار مسابقات نگاه کنیم درتمام بازی‌ها برتر از حریفان بودیم و در ادامه راه هم با کمک رسانه‌ها و مردم می‌توانیم موفق شویم. من نمی‌گوییم از ما انتقاد نکیند ما انتقاد را روی چشم‌مان می‌گذاریم اما تخریب نکنید.

استیلی افزود: من از شیراز همیشه خاطره خوشی داشته‌ام و در سال 86 با افشین قطبی در این شهر پیروز شدم. با استیل‌آذین هم در شیراز پیروز شدم امروز هم که شرایط سختی را داشتیم  پرسپولیس برنده شد و من این را به فال نیک می‌گیریم. در ادامه کار  پرسپولیس شرایط بهتری خواهد داشت.

وی در مورد اینکه از علی پروین و پنجعلی مشورت می‌گیرد یا نه، گفت: من از همه مشورت می‌گیرم. از علی پروین و محمد پنجعلی که عضو کمیته فنی هستند و حتی از هیئت مدیره هم مشورت می‌گیرم.
|
|

شب نخست هفته هشتم ليگ برتر فوتبال با برد پرسپوليس و صدرنشيني صباي قم به پايان رسيد.

شب نخست هفته هشتم با برگزاری 6 دیدار به پایان رسید. در مهمترین بازی پرسپولیس در شیراز میهمان فجر سپاسی بود که این مسابقه با برتری 2 بر یک پرسپولیس به پایان رسید تا سرخپوشان پس از تغییراتی که در مدیریت خود داشتند به یک نتیجه مناسب دست پیدا کنند.

وحید هاشمیان در دقیقه 70 و علی کریمی در دقیقه 90 برای پرسپولیس گلزنی کردند.
ایوب کلانتری نیز در دقیقه 78 گل فجرسپاسی را به ثمر رساند. به این ترتیب پرسپولیس به دومین برد خود در لیگ برتر یازدهم رسید.

*در گیلان تیم داماش میزبان شاگردان دایی در راه‌آهن بود. تغییرات گیلانی‌ها جواب داد و ابراهیم قاسمپور نخستین پیروزی‌اش را با این تیم تجربه کرد و 3 بر یک برابر راه‌آهن به پیروزی رسید.

ابتدا این تیم داماش بود که در دقیقه 21 توسط علیرضا نظیف کار به گل رسید اما شاگردان علی دایی در دقیقه 45+3 توسط امید عالیشاه کار را به تساوی کشیدند. در نیمه دوم داماش در دقایق 50 و 52 توسط میلاد زنیدپور به گل های دوم و سوم رسید.

*در تهران و ورزشگاه دستگردی نفت تهران برابر ملوان به میدان رفت که جدال 2 تیم با حساب 3 بر یک به سود نفت خاتمه یافت.
ابتدا تیم نفت تهران بود که در دقایق 58 و 61 توسط ایمان موسوی به گل رسید، اما در دقیقه 62 علیرضا دغاغله یکی از گل‌های خورده ملوان را جبران کرد.
در دقیقه 80 بار دیگر ایمان موسوی برای نفت گلزنی کرد تا نتیجه بازی 3 بر یک شود.

*صبای قم در خانه موفق شد فولاد خوزستان را با تک گل ثانیه 10 پژمان شاه‌پری شکست داده و موقتاً و پیش از بازی فردای استقلال و سایپا به صدر جدول صعود کند.

* دیدار نفت آبادان و تراکتورسازی هم با تساوی 3 بر 3 به پایان رسید. برای نفت آبادان فونیکه‌سی (2 بار) و لئون پاجاچیان گلزنی کردند و گل های تراکتورسازی را هم سید محسن حسینی (2بار) و محمد ابراهیمی به ثمر رساندند.

* جدال شهرداری تبریز و شاهین بوشهر هم با تساوی یک بر یک خاتمه یافت. عباس پورخسروانی در دقیقه 32 برای شاهین بوشهر گلزنی کرد و سعید دقیقی در دقیقه 44 گل شهرداری تبریز را به ثمر رساند.
|
|

بازيکنان تيم فوتبال تراکتورسازي پيش از ديدار با نفت آيادان از سرمربي اين تيم براي حضور در ميدان رخصت گرفتند.

پیش از آغاز بازی چند تن از بازیکنان تراکتورسازی مانند سیاوش اکبرپور و محمد ابراهیمی به سمت نیمکت نفت آیادان رفتند و از پیروانی، سرمربی نفت برای حضور در میدان رخصت گرفتند.

*با وجود خالی بودن سکوهای ورزشگاه برخی از تماشاگران از خانه‌های اطراف ورزشگاه بازی را تماشا می‌کردند.

*حمیدرضا گرشاسبی، مدیرکل تربیت بدنی استان خوزستان با حضور در ورزشگاه بازی را از نزدیک تماشا کرد.

*روح‌الله عرب، بازیکن تیم نفت آبادان در دقیقه 7 بازی از ناحیه پا دچار مصدومیت شد و بلافاصله به بیمارستان انتقال یافت.

دیدار تیم های نفت آبادان و تراکتورسازی با نتیجه تساوی 3 بر 3 به پایان رسید.
|
|

سرمربي تيم فوتبال فجرسپاسي گفت: تنها شکست عمرم بود که تيمم خوب بازي کرد و باخت.

علی اصغر کلانتری پس از شکست 2 بر یک برابر پرسپولیس در نشست خبری گفت: پرسپولیس بازی را خوب شروع کرد ولی از دقیقه 25 به بعد ما بهتر از حریف شدیم. در نیمه اول حریف از خلاء میانه زمین ما به خوبی استفاده کرد و بهتر ظاهر شد اما در نیمه دوم ما یک هافبک اضافه کردیم و تفکراتمان را تغییر دادیم. با این حال این تنها شکست عمرم بود که با ارایه بازی خوب شکست خوردم.

وی ادامه داد: پرسپولیس در دقایق 70تا 75 به مساوی در شیراز هم راضی بود و فشار حملات ما جواب نداد با این حال ما روی بی تجربگی گل دوم را دریافت کردیم و شکست خوردیم.

کلانتری تاکید کرد: این شکست برای ما خیلی سنگین بود و تساوی نتیجه عادلانه‌تری بود. حتی اگر فجر هم پیروز می‌شد می‌گفتم تساوی نتیجه عادلانه این بازی بود.

وی در مورد اینکه فجر سپاسی بعد از اینکه گل می‌خورد خوب بازی می‌کند گفت: از بازی آینده به خودمان یک گل می‌زنیم تا راه بیفتیم و خوب بازی کنیم.

سرمربی فجرسپاسی در مورد مهار علی کریمی گفت: جوکار، کریمی را 90 دقیقه خنثی کرد ولی در نهایت کریمی در دقیقه 90 از روی خلاقیت و تجربه زیادش توانست به گل برسد.
|
|

سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: درست است که پرسپوليس مقابل فجر به برتري رسيد و خود را از حاشيه‌ها دور کرد اما با باخت مقابل ما شرايط اين تيم مثل گذشته مي شود.

عبدالله ویسی پس از برتری یک بر صفر تیمش مقابل فولاد خوزستان گفت: از فولاد شناخت کافی داشتیم و می‌دانستیم که این تیم در ضدحملات خطرناک نشان می‌دهد به همین دلیل در طول بازی فضاها را از آنها گرفتیم. در نیمه دوم هم در زمین خودی جمع شدیم و حملات فولاد را دفع کردیم.

سرمربی صبای قم گفت: 3 امتیاز این بازی برای ما مهم بود که خوشبختانه به آن رسیدیم و با روحیه خوبی به دیدار پرسپولیس می‌رویم.

ویسی در مورد دیدار هفته آینده مقابل پرسپولیس گفت: تیم‌ها و جایگاه آنان برای ما فرقی ندارد. ما در هر بازی 3 امتیاز آن را می‌خواهیم.

وی افزود: درست است که پرسپولیس امروز مقابل فجرسپاسی به برتری رسید و خود را از حاشیه‌ها دور کرد اما با باخت مقابل ما شرایط این تیم به گذشته باز خواهد گشت. این تیم را به خوبی آنالیز کرده‌ایم و قطعاً آنها چاره‌ای جز شکست مقابل صبا نخواهند داشت.
|
|

سرمربي تيم فوتبال راه آهن شهرري گفت: از نحوه بازي بازيکنانم در برابر تيم فوتبال داماش گيلان راضي نيستم.

''علي دايي'' يکشنبه شب پس از ديدار تيم هاي فوتبال داماش گيلان و راه آهن شهرري افزود: از بازيکنانم راضي نيستم چون روي مسايلي که به آنان گوشزد کرده بوديم، متاسفانه گل خورديم.

وي اظهار کرد: در اين ديدار دو تيم بازي خوبي را از خود به نمايش نگذاشتند و بازي با کيفيتي نبود و فقط ما روي سه ضربه ايستگاهي، سه گل خورديم.

سرمربي تيم فوتبال راه آهن شهرري ادامه داد: در نيمه دوم و هنگامي که گل دوم را در دقايق اوليه اين نيمه پذيرفتيم، تمامي نقشه هاي تيمي ما به هم خورد و بازيکنان ديگر نتوانستند گل خورده را جبران کنند.
دايي اضافه کرد: ما روي دو ضربه ايستگاهي و کاشته که از سوي ''ميلاد زنيدپور'' به گل تبديل شد، بازي را واگذار کرديم و گرنه هر دو تيم يک بازي متعادل را از خود به نمايش گذاشته بودند.

تيم هاي فوتبال داماش گيلان و راه آهن شهرري عصر روز يکشنبه در هفته هشتم از رقابت هاي فوتبال ليگ برتر کشور در ورزشگاه شهيد عضدي شهرستان رشت به مصاف هم رفتند که در نهايت تيم فوتبال داماش گيلان با نتيجه سه بر يک حريفش را شکست داد.
|
|

سرمربي تيم فوتبال تيم تراکتورسازي تبريز پس از تساوي برابر نفت آبادان گفت: اي کاش اين ديدار يک برنده داشت.

امیر قلعه‌نویی پس از تساوی 3 بر 3 مقابل نفت آبادان اظهار داشت: این بازی مساوی شد اما ای کاش برنده داشت. فرقی نمی‌کرد که چه تیمی پیروز میدان باشد. به نظر من تماشاگران یک بازی خوب را شاهد بودند.

وی گفت: گرمای هوا تأثیر زیادی در روند بازی داشت و در آبادان با این گرمای هوا و مقابل تماشاگران صنعت نفت بازی 3 بر یک باخته با نتیجه 3 بر 3 عوض کردیم به همین دلیل از بازیکنانم قدردانی می‌کنم.

سرمربی تراکتورسازی تبریز در مورد پرتاب بطری به سمت پیروانی، سرمربی نفت آبادان تأکید کرد: پیروانی یکی از پاک‌ترین مربیان تاریخ فوتبال ایران است و حداقل 100 بازیکن را تحویل جامعه فوتبال داده است. حق او نیست که به این صورت بطری آب به سمت وی پرتاب شود.
قلعه‌نویی در مورد عملکرد داوری هم گفت: در این مورد صحبت خاصی ندارم.