اخبار ورزشی
|
تمرين امروز استقلال با حضور اميدوار رضايي برگزار شد. |
|
تمرین تیم استقلال امروز بر خلاف روزهای گذشته برای اولین بار در کمپ اختصاصی این باشگاه برگزار شد. |
|
مدرس و ناظر داوري فيـفا گفت: ما در کشور در بحث تربيت و پرورش داوري مشکلي نداريم، اما تنها مشکل در اهميت قائل نشدن به جايگاه و امنيت داوري است چراکه متأسفانه داوران کشور از امنيت برخورار نيستند. |
|
مسعود عنایت عصر یکشنبه در حاشیه برگزاری کلاس ارتقای داوری زیر 25 سال آذربایجان شرقی در شهرستان بناب در گفتگو با خبرنگاران از عدم توجه مالی و معنوی به جامعه داوری در کشور انتقاد کرد و گفت: چه در زمان مدیریت این جانب و چه در زمان مدیریت فعلی از لحاظ پرداخت حق الزحمه به داوران توجه مناسبی نشده و آنان مبالغ ناچیز را خیلی دیر دریافت می کنند. |
|
در ادامه هفته پنجم رقابتهاي سري آ امروز 5 ديدار ديگر برگزار شد. |
|
در ادامه هفته پنجم رقابتهای سری آ لحظاتی پیش 5 دیدار دیگر به پایان رسید که نتایج آنها به شرح زیر است: |
|
هفته هشتم ليگ برتر تيم فوتبال داماش گيلان موفق شد بر راه آهن غلبه کند. |
|
دیدار تیم های داماش گیلان و راه آهن از ساعت 17:30 در ورزشگاه عضدی رشت و با حضور 6 هزار تماشاگر آغاز شد و با برتری 3 بر یک میزبان خاتمه یافت. در نیمه دوم داماش در دقایق 50 و 52 توسط میلاد زنیدپور به گل های دوم و سوم رسید. نکته جالب این بود که این دو گل با تاثیر ضربات کاشته های مهدوی کیا به ثمر رسید. |
|
نفت تهران توانست ملوان انزلي را شکست دهد. |
|
دیدار تیم های نفت تهران و ملوان انزلی از ساعت 17:30 در ورزشگاه دستگردی با حضور 150 نفر تماشاگر آغاز شد و در نهایت نفت توانست با نتیجه 3 بر یک ملوان را شکست دهد. |
|
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران پس از تماشاي ديدار نفت تهران و ملوان در ورزشگاه دستگردي گفت: کيفيت پايين زمين باعث شده بود نتوانيم به خوبي عملکرد بازيکنان را ارزيابي کنيم. |
|
کارلوس کیروش سرمربی تیم ملی فوتبال ایران که برای تماشای دیدار تیمهای نفت تهران و ملوان بندر انزلی در ورزشگاه دستگردی حاضر شده بود پس از پایان این بازی در جمع خبرنگاران گفت: این هم یکی از بازیهای لیگ است. چند بازیکن از هر تیم را در نظر داشتیم و وظیفه من است که بازی آنان را از نزدیک ببینم. |
|
ديدار تيمهاي فوتبال داماش گيلان و راهآهن در حالي برگزار شد که که تيم داماش در اولين حضور قاسمپور به عنوان سرمربي توانست شکست سنگيني را به شاگردان دايي تحميل کند. |
|
دیدار تیمهای فوتبال داماش گیلان و راه آهن از هفته هشتم رقابتهای لیگ با برتری 3 بر 1 تیم داماش به پایان رسید این بازی حواشی نیز داشت که در زیر به آن اشاره می شود: |
|
ديدار تيمهاي فوتبال داماش گيلان و راهآهن در حالي برگزار شد که که تيم داماش در اولين حضور قاسمپور به عنوان سرمربي توانست شکست سنگيني را به شاگردان دايي تحميل کند. |
|
دیدار تیمهای فوتبال داماش گیلان و راه آهن از هفته هشتم رقابتهای لیگ با برتری 3 بر 1 تیم داماش به پایان رسید این بازی حواشی نیز داشت که در زیر به آن اشاره می شود: |
|
سرمربي تيم فوتبال راه آهن پس از شکست سنگين تيمش مقابل تيم داماش در هفته هشتم ليگ برتر گفت: همه ديدند که بازي متعادل بود و داماش تيم برتر ميدان نبود و ما در واقع به ضربات کاشته زنيدپور باختيم. |
|
علی دایی در نشست خبری پس از دیدار تیمهای فوتبال داماش گیلان و راه آهن ضمن بیان مطلب فوق گفت: بازیکنان تیم داماش با سه ضربه ایستگاهی به گل رسیدند. بازی کاملا متعادل بود و در جریان بازی داماش تیم برتر میدان نبود. |
|
تيم فوتبال شهرداري تبريز برابر شاهين بوشهر متوقف شد. |
|
دیدار دو تیم شهرداری تبریز و شاهین بوشهر در ورزشگاه یادگار امام تبریز و در حضور بیش از 1500 تماشاگر برگزار شد و با تساوی یک بر یک خاتمه یافت. |
|
سرمربي تيم فوتبال ملوان گفت: هواداران حق دارند که از اين وضعيت ناراحت باشند. |
|
فرهاد پورغلامی پس از شکست 3 بر یک تیمش مقابل نفت تهران گفت: بازیکنانم در این بازی دوندگی خوبی داشتند و معتقد نیستم که کم کاری کردند اما گلهای که خوردیم از نظر روحی و روانی روی تیم ما تاثیر گذاشت. وی ادامه داد: موضوعی که ما را اذیت میکند اشتباهات فردی بازیکنان در نیمه اول و شروع نیمه دوم بود. دروازه بان تیم ما اشتباهات فاحشی داشت که شیرازه تیم ما را از هم پاشید. سرمربی ملوان درباره تعویض دروازه بان تیمش گفت: گلر ما از نظر روحی و روانی آماده نبود و به همین دلیل تعویضش کردم. با وجود دریافت گل دوم خوب برگشتیم و اختلاف را به حداقل رساندیم اما متاسفانه باز هم روی اشتباهات فردی گل خوردیم. پور غلامی درباره ناراحتی حسنی صفت دروازه بان ملوان از تعویضاش گفت: او از چه چیزی ناراحت شد؟ حسنی صفت از نظر روحی و روانی شرایط سختی داشت و احساس کردم دیگر نمیتواند درون دروازه باشد و باید کمکش میکردیم. سرمربی ملوان درباره اعتراض هواداران این تیم به مدیریت باشگاه پس از شکست در مقابل نفت تهران گفت: هواداران حق دارند ناراحت باشند. آنها دوست دارند تیمشان برنده باشد اگر به من اعتراض دارند قبول میکنم اما حوزه مدیریت در حیطه وظایف من نیست. همه چیز برای من در این فصل مهیا نبود اما امیدوارم در بازیهای بعد جبران کنیم. |
|
هفته هشتم ليگ برتر تيم فوتبال پرسپوليس برابر فجرسپاسي پيروز شد. |
|
دیدار دو تیم فجرسپاسی و پرسپولیس از ساعت 18:30 در ورزشگاه حافظیه و در حضور بیش از 15 هزار تماشاگر برگزار شد و با برتری 2 بر یک سرخپوشان خاتمه یافت. |
|
هفته هشتم ليگ برتر فوتبال ديدار تيمهاي صباي قم و فولاد خوزستان با نتيجه يک بر صفر به سود صبا و صدرنشيني اين تيم به پايان رسيد. |
|
دیدار تیمهای صبای قم و ملوان انزلی از هفته هشتم لیگ برتر فوتبال از ساعت 18:30 در ورزشگاه یادگار امام آغاز شد و در پایان با نتیجه یک بر صفر به سود صبا به پایان رسید. |
|
سرمربي تيم فوتبال نفت تهران پس از چهارمين برد پياپي گفت: با اين پيروزي ها مغرور نمي شويم. |
|
حسین فرکی پس از پیروزی 3 بر یک تیمش مقابل ملوان بندرانزلی گفت: شاهد دو نیمه متفاوت بودیم. مقابل تیمی بازی کردیم که بازیکنان خوب و تکنیکی داشت که قابل احترام بودند. وی ادامه داد: هر دو تیم به دنبال ارائه بازی زیبا بودند. در حالی مقابل ملوان به میدان رفتیم که این تیم دو بازی قبل خود را باخته بود اما ما با پیروزی در 3 دیدار قبلی پا به میدان گذاشتیم و امروز هم به دنبال 3 امتیاز این دیدار بودیم که میدانستیم به راحتی به دست نخواهد آمد. سرمربی نفت با اشاره به اینکه توپ و میدان در اختیار این تیم بود گفت: ملوان از ابتدای این دیدار بسته کار میکرد و به دنبال یک امتیاز بود و دل به ضد حملهها بسته بود. بین دو نیمه موارد لازم را به بازیکنان گوشزد کردیم و با توجه به اینکه مالکیت توپ و میدان در اختیار ما بود احساس کردم بازیکنان نگران هستند و به خوبی در فاز حمله شرکت نمیکنند. فرکی افزود: از دقیقه 55 به بعد تیم را هجومیتر و یک مهاجم اضافه کردیم و تغییر سیستم دادیم که خوشبختانه به 3 گل هم رسیدیم. روی اشتباه خط دفاعی گل خوردیم اما بلافاصله این گل را هم جبران کردیم و با 3 گلی که ایمان موسوی به ثمر رساند 3 امتیاز با ارزش برای ما به ارمغان آورد. وی تداوم این روند از سوی نفت تهران گفت: هنوز در ابتدای راه هستیم و امیدواریم در بازیهای بعد فوتبال زیباتری همراه با نتیجه ارائه کنیم. اعتقاد زیادی به این بازیکنان دارم و میدانم اگر چیزی که میخواهند انجام دهند میتوانند به راحتی به تیم ملی برسند. سرمربی نفت با اشاره به 4 پیروزی متوالی این تیم گفت: موضوعی که امروز و پیش از بازی من را نگران کرده بود این بود که بازیکنان ما دچار غرور نشوند. خوشحالم که این حالت را ندیدم و کاری را که از آنها خواسته بودم انجام دادند. نباید از این پیروزیها مغرور شویم. البته واقعیت این است که بازیکنان ما کار بزرگی انجام دادند اما به دنبال اهدافی هستیم که با منطقه همخوانی داشته باشد و راه موفقیت را پله پله طی کنیم. از شکستها ناامید و از بردها مغرور نمیشویم تا به حق واقعی خود برسیم. |
|
تيم فوتبال تراکتورسازي در هفته هشتم ليگ برتر در آبادان متوقف شد. |
|
در ادامه هفته هشتم ليگ برتر فوتبال، امروز (يکشنبه) از ساعت 18 و 45 دقيقه نفت آبادان در ورزشگاه تختي اين شهر ميزبان تراکتورسازي بود که اين بازي پرگل در پايان با تساوي 3 بر 3 به پايان رسيد. فونيکه سي (13 و 37) و لئون پاجاچيان (31) براي شاگردان غلامحسين پيرواني گلزني کردند و براي تراکتورسازي هم محسن حسيني (2 و 57) و سياوش اکبرپور (40) گلزني کردند. تراکتورسازي با توقف در اين ديدار 16 امتيازي شد و به دليل تفاضل گل کمتر نسبت به استقلال، به رده چهارم جدول سقوط کرد. شاگردان قلعه نويي هفته گذشته نيز در خانه مغلوب نفت تهران شده بودند. نفت آبادان نيز با 10 امتياز و تفاضل گل 1- بالاتر از پرسپوليس در رده نهم جدول قرار گرفت. |